p_k Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 10 minutes ago, GREGORYMO said: Οχι, δεν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ. Θα μπορούσαν οι τράπεζες να σημειώσουν πρόοδο και στον τομέα αυτό, δηλαδή να μπορείς να ανεβάζεις τα δικαιολογητικά μέσω internet και να τελειώνει η υπόθεση, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε τράπεζα εν καιρώ πανδημίας. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2022 Για προμήθειες είναι πρωτοπόρες, για υπηρεσίες ακόμα δεν έχουν πιάσει τη βάση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Ξέρω ότι η eurobank, έχει ΟΡΙΟ ανάληψης μετρητών από τον γκισέ τα 1000€. Έχουν και οι άλλες τράπεζες κάτι αντίστοιχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ξέρω ότι η eurobank, έχει ΟΡΙΟ ανάληψης μετρητών από τον γκισέ τα 1000€. Έχουν και οι άλλες τράπεζες κάτι αντίστοιχο ? Εννοεις απο 1000 και κατω; Νομιζω ειναι για ολες τις τράπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 2 minutes ago, nikos_kallithea said: Εννοεις απο 1000 και κατω; Νομιζω ειναι για ολες τις τράπεζες ΝΑΙ. 1.000 και κάτω. Έχουν όλες όριο και μάλιστα το ίδιο ? 1.000€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Το μετρο ειναι κυβερνητικό και ισχύει για όλες τις τραπεζες, αυτό που δεν ξέρω είναι το ακριβές ποσό που εχει σαν όριο η κάθε τράπεζα Αλλά μπορείς με ενα τηλέφωνο στην αντίστοιχη τράπεζα να το λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 46 minutes ago, nikos_kallithea said: Το μετρο ειναι κυβερνητικό και ισχύει για όλες τις τραπεζες, αυτό που δεν ξέρω είναι το ακριβές ποσό που εχει σαν όριο η κάθε τράπεζα Αλλά μπορείς με ενα τηλέφωνο στην αντίστοιχη τράπεζα να το λύσεις Είναι (και καλα) λόγω κορονοιου αλλά δεν νομίζω να λήξει. Οι τράπεζες θέλουν να διώξουν κόσμο από τα γκισέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2022 Το μέτρο εχει επιβληθεί λόγω SARS-CoV-2: https://www.hba.gr/Media/Details/422 και δεν καταλαβαίνω τι μας ενοχλεί εμάς που χρησιμοποιούσαμε ούτως ή άλλως τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης; Απλά για να γκρινιάζουμε σαν τους παππούδες; Στην Πειραιώς που χρειαζόμουν αύξηση πιστωτικού ορίου πριν 1½ χρόνο είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν υπήρχε τρόπος οπότε έκανα αίτηση για νέα κάρτα μέσω του e-card. Παρεμπιπτόντως στην Eurobank η διαδικασία αύξησης πιστωτικού ορίου γίνεται και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα: https://www.eurobank.gr/el/retail/zitiste-auksisi-oriou-pistotikis-kartas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 14 ώρες πριν, GraveDigger said: Το μέτρο εχει επιβληθεί λόγω SARS-CoV-2: https://www.hba.gr/Media/Details/422 και δεν καταλαβαίνω τι μας ενοχλεί εμάς που χρησιμοποιούσαμε ούτως ή άλλως τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης; Απλά για να γκρινιάζουμε σαν τους παππούδες; Στην Πειραιώς που χρειαζόμουν αύξηση πιστωτικού ορίου πριν 1½ χρόνο είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν υπήρχε τρόπος οπότε έκανα αίτηση για νέα κάρτα μέσω του e-card. Παρεμπιπτόντως στην Eurobank η διαδικασία αύξησης πιστωτικού ορίου γίνεται και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα: https://www.eurobank.gr/el/retail/zitiste-auksisi-oriou-pistotikis-kartas Άρα, το όριο ανάληψης μετρητών είναι 400€. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 έχει καποιος θέμα με το digital onboarding της eurobank? δεν δέχεται την βεβαίωση απόδοσης αφμ λέγοντας ότι αναγράφει διαφορετικό επώνυμο ενώ όλα είναι σωστά, λέω να δοκιμάσω να βγάλω τα στοιχεία μητρώου απο το τάξις μια εκτύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Εχω όριο γι αγορές με δοσεις αυτή τη στιγμή 216€ σε classic mastercard της Eurobank. Θέλω να βάλω σε δόσεις κάτι που έχει 260. Τι μπορώ να κάνω για να μη περιμένω ένα μήνα ακόμα να ανέβει το όριο; αν κάνω πληρωμή τη διαφορά και αντί για 0 πάει πχ - 50€ η πιστωτική θα με αφήσει να κάνω την αγορά που θέλω; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Βαλε 216€ δόσεις και τα υπολοιπα δώστα μετρητά στο μαγαζι Αλλο κατ δεν μπορεις να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Είναι μακριά το μαγαζί δε γίνεται. Θα περιμένω δε πειράζει. Ευχαριστώ Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Παιδιά καλημερα! Για αύξηση ορίου πιστωτικής εθνικης μετα απο 1 χρόνο κατοχής , πρέπει να καλέσω στην εξυπηρετηση ή γινεται και online μεσα απο το ebanking Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 5 ώρες πριν, Ribopaido said: Παιδιά καλημερα! Για αύξηση ορίου πιστωτικής εθνικης μετα απο 1 χρόνο κατοχής , πρέπει να καλέσω στην εξυπηρετηση ή γινεται και online μεσα απο το ebanking Σίγουρα δεν γίνεται online μέσα από το Web Banking της Εθνικής, ίσω;ς μπορέσεις να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά. Για κάποιο λόγο η Εθνική έχει μείνει στα '80s και θέλει να σε βλέπει πού και πού 😄 2 ώρες πριν, hlias74 said: καλημέρα.ειλικρινά δέν το γνώριζα.ισχύει ότι η Εθνική στο apple pay δέν έχει βάλει ακόμη την πιστωτική mastercard,;μου κάνει εντύπωση αυτό,ενώ όλες οι άλλες τράπεζες το έχουν.τον λογο δέν καταλαβαίνω. Ποιο Apple Pay; Εδώ δεν μπορείς ακόμη και σήμερα να πληρώσεις ανέπαφα με πιστωτική της Εθνικής μέσα από την ίδια της την εφαρμογή! (υποστηρίζει μόνο χρεωστικές εδώ και καιρό). Για να μην πω ότι μετά από κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής της πρέπει να δηλώσεις εκ νέου την προεπιλεγμένη κάρτα για ανέπαφες πληρωμές (την πάτησα σε σημείο που δεν είχα data και πήγα να πληρώσω με το κινητό - με έσωσε το Wallet της Πειραιώς). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, Ribopaido said: Παιδιά καλημερα! Για αύξηση ορίου πιστωτικής εθνικης μετα απο 1 χρόνο κατοχής , πρέπει να καλέσω στην εξυπηρετηση ή γινεται και online μεσα απο το ebanking Οχι μόνο δεν γίνεται αλλα μετα τα τηλέφωνα πρέπει να πας με ραντεβού και ραπιτ στο κατάστημα που συνεργάζεσαι να υπογράψεις την νέα σύμβαση, και με ολη την χαρτουρα που προβλέπεται αν δεν εχεις κανει πρόσφατα επικαιροποιηση. Edited February 7, 2022 by nikos_kallithea 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 On 5/2/2022 at 6:51 ΜΜ, DjTony said: Εχω όριο γι αγορές με δοσεις αυτή τη στιγμή 216€ σε classic mastercard της Eurobank. Θέλω να βάλω σε δόσεις κάτι που έχει 260. Τι μπορώ να κάνω για να μη περιμένω ένα μήνα ακόμα να ανέβει το όριο; αν κάνω πληρωμή τη διαφορά και αντί για 0 πάει πχ - 50€ η πιστωτική θα με αφήσει να κάνω την αγορά που θέλω; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Μπορείς να ζητήσεις αύξηση ορίου πιστωτικής κάρτας ή να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών για να ζητήσεις ωρίμανση δόσεων αν υπάρχει κανένα ποσό λίγο πάνω από €44 σε εκκρεμείς δόσεις από συναλλαγή που να έγινε σε επιχείρηση συνεργαζόμενη με την Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 (edited) Από 01/04/2022 η ανταμοιβή της Affinity Mastercard πέφτει στο 2% από 2,5% που είναι σήμερα. Edited February 9, 2022 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Ρε παιδιά επειδή αυτές οι τράπεζες το μόνο που ξέρουν είναι να χρεώνουν έχει καταφέρει κανείς να κάνει απαλοιφη σε ετησια ανανέωση πιστωτικής κάρτας? (Παλιά στα πιστώναν μετά από παράπονα) είναι δυνατόν να χρεώνουν ακόμα και σε τράπεζες με λογαριασμούς μισθοδοσίας?(ξέρω ότι είναι νόμιμο)χρέωση για επανέκδοση χρεωστικης,χρέωση για ετήσιες συνδρομές πιστωτικών και τόκοι 0,01 στις καταθέσεις και 17% στις πιστωτικές...κατά τα άλλα θα ζήταγε ο Μητσοτάκης εξορθολογισμο των χρεώσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Μετά την τελευταία ενημέρωση στο app της Eurobank εξαφανίστηκε η υπηρεσία digital onboarding , συμβαίνει και σε άλλες τράπεζες αυτό ; Οφείλεται μήπως στην διακοπή λειτουργίας των συστημάτων της ΓΓΠΣΔΔ για ταυτοποίηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 12 minutes ago, boban3 said: Ρε παιδιά επειδή αυτές οι τράπεζες το μόνο που ξέρουν είναι να χρεώνουν έχει καταφέρει κανείς να κάνει απαλοιφη σε ετησια ανανέωση πιστωτικής κάρτας? (Παλιά στα πιστώναν μετά από παράπονα) είναι δυνατόν να χρεώνουν ακόμα και σε τράπεζες με λογαριασμούς μισθοδοσίας?(ξέρω ότι είναι νόμιμο)χρέωση για επανέκδοση χρεωστικης,χρέωση για ετήσιες συνδρομές πιστωτικών και τόκοι 0,01 στις καταθέσεις και 17% στις πιστωτικές...κατά τα άλλα θα ζήταγε ο Μητσοτάκης εξορθολογισμο των χρεώσεων. Κάθε χρόνο είναι η ανανέωση στις πιστωτικές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 Just now, GREGORYMO said: Κάθε χρόνο είναι η ανανέωση στις πιστωτικές ? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 1 minute ago, boban3 said: Ναι Βλέπω ότι η δικιά μου είναι για 3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 On 24/8/2021 at 2:52 ΜΜ, elpatronzak said: Η αλήθεια είναι ότι έχω στην κατοχή μου σχεδόν αρκετές κάρτες που χρησιμοποιώ σχεδόν για όλα τα έξοδα μου.Απο πειρεως-ΑΒ MasterCard και πειρεως visa,από eurobank την Μασούτης visa και militaryclub,από εθνική μια gold MasterCard και μια dinner's που έχω σε αντικατάσταση της dynamic που είχα. Εκτός από την Χρυσή της εθνικής που θα πάει και αυτή σε λίγο στον κάδο όλες οι άλλες έχουν δωρεάν συνδρομή με η χωρίς τον απαραίτητο τζίρο κάθε χρόνο.πχ η Αν χρεώθηκε και από χρεώθηκε άμεσα η ετήσια συνδρομή χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ,και μιλάμε για ένα πολύ μικρό ποσό (για όποιον ενδιαφέρεται) στα 15€ ετησίως η με 2500€ κινήσεις. Ψάχνοντας είδα το συγκεκριμένο post...ζήτησες αντιλογίας ετησιας συνδρομης σε όλες αυτές τις κάρτες η είχες και κάποιες από παλιά χωρίς συνδρομή εφ όρου ζωής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. February 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Βλέπω ότι η δικιά μου είναι για 3 χρόνια. Στην ετήσια συνδρομή αναφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts