Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

βρε παιδια μπορει λιγο καποιος να με βοηθησει εδω ?

εκανα παραγγελιά απο αυτο το site αυτα τα sreen protector ...

https://www.protectionfilms24.com/article/3x-brotect-airglass-glass-screen-protector-lg-g8s-thinq-3834884.html

δεν εχω paybal ..ενω πληρωσα με καρτα μου κρατησε τα λεφτα κτλ απο την προηγουμενη παρασκευη η παραγγελια μου βγαίνει με αυτο το status ...

Order 20822391

Order Date :27.06.2020

Payment status:Pending

Shipping Date:Pending

αργει τοσο πολυ να παει η πληρωμή σε αυτα τα site αν ειναι εκτος paybal ? γνωριζει κανεις ?

Μήπως είναι της Alpha bank ?

Έχω κι εγώ μια κανονική αγορά (ApplePay σε φυσικό κατάστημα ) και από την Τρίτη μου τη δείχνει σε εκκρεμότητα ενώ αποδείξεις έβγαλε κανονικά το pos.

Είναι εύκολο να επιβεβαιώσεις με την τράπεζά σου (τηλεφωνικά ή μέσω web banking) την κατάσταση της πληρωμής. Το πιο πιθανό είναι ότι ο πωλητής δεν έχει επικαιροποιήσει την εικόνα της παραγγελίας. Εάν η τράπεζά σου επιβεβαιώσει ότι έχει γίνει η πληρωμή, ενόχλησέ τον για να προχωρήσει.

καλησπερα ! μεσω web banking δειχνει απο χθες οτι η πληρωμη εγινε κανονικα ....:(

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως είναι της Alpha bank ?

Έχω κι εγώ μια κανονική αγορά (ApplePay σε φυσικό κατάστημα ) και από την Τρίτη μου τη δείχνει σε εκκρεμότητα ενώ αποδείξεις έβγαλε κανονικά το pos.

το ιδιο φιλε ...alpha bank ειναι και μενα ..ενω δειχνει οτι εγινε η πληρωμη οπως ειπα και πανω η παραγγελια σαν status πληρωμης ειναι σε αναμονη ..το ιδιο ακριβως προβλημα εχουμε ...:blink:

Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν έχω κάνει μια αγορά με PayPal και συνδεδεμένη κάρτα της Eurobank ( χρεωστική ). Περιμένω ένα refund από το PayPal στην κάρτα αυτή, το θέμα μου όμως είναι ότι πρέπει να ακυρώσω την κάρτα ( είχε γίνει μια αγορά online εκτός PayPal που δεν είχα κάνει εγώ, μου έκλεψαν τα στοιχεία της κάρτας...). Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Δηλαδή αν ακυρωθεί η κάρτα το refund θα το πάρω; Ευχαριστώ!!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να ενημερώσεις φίλε που έγιναν αγορές με την υποκλοπή;

Στις 20/6 έγινε fraud με την δίκη μου πιστωτική της Eurobank χωρίς να ερθει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής ενώ την ίδια μερα ειχα πληρώσει epass και λειτούργησε κανονικά το in-app notification

Ο αντιλογισμός όπως σωστα σου είπαν θα πάει στην νέα εφόσον αντικαταστάθηκε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχει in-app notification η eurobank; Πρώτη φορά το ακούω, μόνο την ειδοποίηση με sms/e-mail ξέρω (και έχω ενεργή).

Μπορείς να ενημερώσεις φίλε που έγιναν αγορές με την υποκλοπή;

Στις 20/6 έγινε fraud με την δίκη μου πιστωτική της Eurobank χωρίς να ερθει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής ενώ την ίδια μερα ειχα πληρώσει epass και λειτούργησε κανονικά το in-app notification

Ο αντιλογισμός όπως σωστα σου είπαν θα πάει στην νέα εφόσον αντικαταστάθηκε.

Πιθανόν στο AliExpress, έτσι πιστεύω, δεν είχα αγοράσει πουθενά αλλού απευθείας με την κάρτα... Είχα κάνει όμως και αγορές από PayPal, αλλά εκεί φαντάζομαι είναι πολύ ποιο ασφαλής οι συναλλαγές ( έτσι θέλω να πιστεύω...).

καταργηση συσκευης icode στην εθνικη internet banking και ενεργοποιηση sms εως 31/7/2020 . Ηδη ελαβα sms . και τους πηρα τηλεφωνο για το πως γινεται η ενεργοποιηση.

Αλλα το κακο δεν λενε εως ποτε θα πρεπει να επιστρεψουμε την παλια συσκευη icode στην τραπεζα. Διοτι η συσκευη ειναι δανεισμενη απο την τραπεζα στο καθε πελατη και αποτελει περουσιακο της στοιχειο.

Έχει in-app notification η eurobank; Πρώτη φορά το ακούω, μόνο την ειδοποίηση με sms/e-mail ξέρω (και έχω ενεργή).

Εννοώ το in app που κανεις verify την συναλλαγή, αντίστοιχο με OTP

καταργηση συσκευης icode στην εθνικη internet banking και ενεργοποιηση sms εως 31/7/2020 . Ηδη ελαβα sms . και τους πηρα τηλεφωνο για το πως γινεται η ενεργοποιηση.

Αλλα το κακο δεν λενε εως ποτε θα πρεπει να επιστρεψουμε την παλια συσκευη icode στην τραπεζα. Διοτι η συσκευη ειναι δανεισμενη απο την τραπεζα στο καθε πελατη και αποτελει περουσιακο της στοιχειο.

Εγώ αν θυμάμαι καλά την είχα πληρώσει τη συσκευή, δεν την είχα δανειστεί. Άρα λογικά θα πρέπει να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου. Κάνω κάπου λάθος;

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πιθανόν στο AliExpress, έτσι πιστεύω, δεν είχα αγοράσει πουθενά αλλού απευθείας με την κάρτα... Είχα κάνει όμως και αγορές από PayPal, αλλά εκεί φαντάζομαι είναι πολύ ποιο ασφαλής οι συναλλαγές ( έτσι θέλω να πιστεύω...).

Καλά aliexpress δεν έχεις θέμα.. Το alipay παίζει να είναι καλύτερο από PayPal... Μίλα μαζί τους

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

KTLK

Η μάνα μου έχει μια χρεωστική κάρτα της εθνικής που λήγει 08/20 και δεν θέλει να την ανανεώσει. Τι πρέπει να κάνει ?

Οπωσδήποτε, να πάει σε κατάστημα ?

Edited by GREGORYMO
Λαθος

Εγώ αν θυμάμαι καλά την είχα πληρώσει τη συσκευή, δεν την είχα δανειστεί. Άρα λογικά θα πρέπει να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου. Κάνω κάπου λάθος;

Προφανώς ο καθένας κάνει ό,τι είναι πιο συμφέρον βάσει των περιορισμών της σύμβασης που έχει υπογράψει για την απόκτηση της γεννήτριας, αλλά ο κανόνας είναι ότι πάει στα σκουπίδια μετά την απόσυρσή της, και δεν επιστρέφονται χρήματα.

Καλά aliexpress δεν έχεις θέμα.. Το alipay παίζει να είναι καλύτερο από PayPal... Μίλα μαζί τους

Δεν κατάλαβες μάλλον φίλε μου, αγοράζοντας κάτι στο AliExpress " κάποιος " μου έκανε υποκλοπή τους κωδικούς της κάρτας και έκανε "άλλη" αγορά σε " άλλο " σάιτ. Δεν έχει καμία σχέση το Alipay...και φυσικά δεν παίζει να είναι και " καλύτερο " από το PayPal...( προσωπική μου άποψη ).

Ξέρει κάποιος ποτέ βγαίνει ο λογαριασμός πιστωτική alpha bank?

Ευχαριστώ

αναλογως την καρτα, δεν εχουν ολες την ιδια ημερομηνια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα το aliexpress είναι αξιόπιστο.. Δεν βλέπει κανένας τρίτος τα στοιχεία της κάρτας.. Και οι πληρωμές που κάνεις γίνονται μέσω alipay..

KTLK

Η μάνα μου έχει μια χρεωστική κάρτα της εθνικής που λήγει 08/20 και δεν θέλει να την ανανεώσει. Τι πρέπει να κάνει ?

Χρεωστική ; Γιατί να μην την ανανεώσει;

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Όποτε έπρεπε να στείλω από 2χ20€ για να μη χρεωθώ.. ευχαριστώ φίλε

Από 2 έως 3 ευρώ το κόστος ανά έμβασμα μέσω e-banking - Τα τιμολόγια ανά τράπεζα

logo-vwclub-2016.png

Θα μπεις στο internet banking και θα δηλώσεις απώλεια. Αλλά αυτό έπρεπε να το κάνεις λίγο παραπάνω από ένα μήνα πριν την λήξη της. Διότι γίνεται αυτόματα η ανανέωση της κάρτας και στέλνεται ταχυδρομικά. Καλύτερα πάρε την εξυπηρέτηση πελατών και ζητά ενημέρωση για το αν έχει γίνει ήδη. Εάν έχει γίνει ήδη θα δεις και στον λογαριασμό την χρέωση ανανέωσης 5-6 ευρώ. Αν δεν έχει γίνει και δεν θέλει τον λογαριασμό η μαμα σου προτείνω να πάει στο κατάστημα να τον κλείσει. Εάν δεν θέλει τότε σου προτείνω να μπεις στο internet banking να κάνεις αίτημα απώλειας κάρτας, και δεν θα πατήσεις ανανέωση στην κάρτα. Και μετά εάν δεν έχει έκδοσει ποτέ κάρτα visa τότε να μπει να εκδώσει την χρέωση την visa , η πρώτη έκδοση είναι δωρεάν και ανέξοδα.!

Και μου ήρθαν δυο μηνύματα στις 10 ακριβώς για έξτρα κωδικό για σύνδεση στο online και τα είδα 1 ώρα αργότερα. Προσπάθησα να συνδεθώ τότε και δε μου ερχόταν κωδικός.

Ήμουν σίγουρος όμως ότι είναι τεχνικό το πρόβλημα...

αφου ησουν σιγουρος οτι ηταν τεχνικο προβλημα γιατι προσπαθησες να συνδεθεις μολις ειδες τα μηνυματα;

αφου ησουν σιγουρος οτι ηταν τεχνικο προβλημα γιατι προσπαθησες να συνδεθεις μολις ειδες τα μηνυματα;

θες κάποια ανάλυση για τον συλλογισμό μου;

Αν δεν ήμουν σίγουρος ΜΕΤΑ από το γεγονός ότι ποτέ δε μου ήρθε μήνυμα για τη πραγματική-δική μου προσπάθεια, θα έπαιρνα στο τηλεφωνικό κέντρο όπως διάβαζα σήμερα από πολλούς ότι έκαναν και δεν κατάφεραν κάτι.

Δε ξέρω αν σε κάλυψα, αλλά δεν είναι και το ζητούμενο μου

Χρεωστική ; Γιατί να μην την ανανεώσει;

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Αφού, δεν την χρησιμοποίει, γιατί να πληρώσει 5€ ?

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα μπεις στο internet banking και θα δηλώσεις απώλεια. Αλλά αυτό έπρεπε να το κάνεις λίγο παραπάνω από ένα μήνα πριν την λήξη της. Διότι γίνεται αυτόματα η ανανέωση της κάρτας και στέλνεται ταχυδρομικά. Καλύτερα πάρε την εξυπηρέτηση πελατών και ζητά ενημέρωση για το αν έχει γίνει ήδη. Εάν έχει γίνει ήδη θα δεις και στον λογαριασμό την χρέωση ανανέωσης 5-6 ευρώ. Αν δεν έχει γίνει και δεν θέλει τον λογαριασμό η μαμα σου προτείνω να πάει στο κατάστημα να τον κλείσει. Εάν δεν θέλει τότε σου προτείνω να μπεις στο internet banking να κάνεις αίτημα απώλειας κάρτας, και δεν θα πατήσεις ανανέωση στην κάρτα. Και μετά εάν δεν έχει έκδοσει ποτέ κάρτα visa τότε να μπει να εκδώσει την χρέωση την visa , η πρώτη έκδοση είναι δωρεάν και ανέξοδα.!

Δεν έχει e-banking.

Μπορω να βγάλω εγώ για αυτήν, χωρίς να πάει τράπεζα ?

Αφού, δεν την χρησιμοποίει, γιατί να πληρώσει 5€ ?

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχει e-banking.

Μπορω να βγάλω εγώ για αυτήν, χωρίς να πάει τράπεζα ?

Σε ποια τραπεζα αναφερεσαι ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;