Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Σίγουρα δίνει δωρεάν συνδρομή σε κάποιες πιστωτικές που λες ότι ενδιαφέρεσαι να βγάλεις. Τώρα το επιτόκιο και θεωρητικά να έχει διαφορά, πρακτικά λίγοι από μας θα το δούμε σε €. :lol:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

και χαμηλοτερο επιτοκιο σε περιπτωση δανειου δινει, αν εχεις λογαρασμο μισθοδοσιας
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο eurobank

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση μέχρι τις 30 Απριλίου 2020

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην αρχή του μήνα έκανα αίτηση και στις 4 τράπεζες για έκδοση πιστωτικής. Αν όχι την ίδια μέρα οι αιτήσεις έγιναν το πολύ μέσα σε ένα διήμερο. Σε όλες τις τράπεζες έχω e-banking λογαριασμό, αν και δεν έπαιξε σε όλες ρόλο αυτό.

Eurobank. Ηλεκτρονική αίτηση και upload δικαιολογητικών, πολύ γρήγορη έγκριση, μεγάλο πιστωτικό όριο, ηλεκτρονική υπογραφή μέσω e-banking, γρήγορη αποστολή κάρτας με ΕΛΤΑ. Δεν πήγα σε κατάστημα. Δεν μίλησα με υπάλληλο της τράπεζας.

Πειραιώς. Ηλεκτρονική αίτηση και upload δικαιολογητικών, ξανά τηλεφωνική αίτηση όπου ζητούσαν επιπλέον πληροφορίες, μικρότερο για κάποιον ανεξήγητο λόγο πιστωτικό όριο, υπογραφή αίτησης σε κατάστημα, παραλαβή κάρτας από κατάστημα περίπου μια βδομάδα μετά και ξανά υπογραφή της σύμβασης. Μια τηλεφωνική κλήση. Δύο φορές επίσκεψη σε κατάστημα.

Alpha Bank. Ηλεκτρονική αίτηση και upload δικαιολογητικών (λίγο μαλ@κισμένο αλλά οκ), γρήγορη έγκριση και δυνατότητα ελέγχου της διαδικασίας της αίτησης, μεγάλο πιστωτικό όριο, τηλεφωνική επικοινωνία με εξωτερικό συνεργάτη για ραντεβού με ACS όπου και υπογράφεται η σύμβαση, αποστολή της κάρτας με ACS. Δεν πήγα σε κατάστημα. Μια φορά σε Courier και μια τηλεφωνική επικοινωνία.

Εθνική. Ηλεκτρονική αίτηση χωρίς upload δικαιολογητικών. Τηλεφωνική αίτηση. Προέγκριση και μετά έγκριση, ενημέρωση με μήνυμα. Υπογραφή αίτησης και υποβολή δικαιολογητικών σε τοπικό κατάστημα. 20 μέρες μετά κάρτα δεν έχει φανεί. Δύο φορές στο τηλεφωνικό κέντρο δεν γνώριζαν να μου πουν κάτι. Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με το κατάστημα της αίτησης όπου μου ανέφερε πως ναι μεν έχει εγκριθεί αλλά υπάρχει γενικά μια καθυστέρηση με τις κάρτες. Από βδομάδα και βλέπουμε.

Τελικά η κάρτα της Εθνικής με ημερομηνία έκδοσης 04/03 ήρθε σήμερα.

Ακόμα και την τελευταία στιγμή ταλαιπωρία από την Εθνική με τις θέσεις Pin να χρειάζεται 2-3 προσπάθειες μέσω ibank για να τις μάθω λόγω συστημικού προβλήματος.

απο eurobank

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση μέχρι τις 30 Απριλίου 2020

Αφορά όλους τους πελάτες;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ναι ολους τους πελατες

Καιρός να φθαρούν οι κάρτες μας λοιπόν; :lol:

Ξερει καποιος πως μπορω να αλλαξω θεσεις στους λογαριασμους στο ebanking της eurobank? Εχω δηλαδη 3 λογαριασμους και θελω να εμφανιζονται με συγκεκριμενη σειρα. Και επισης πως μπορω να κανω εναν λογαριασμο να μην εμφανιζεται καν? Υπαρχει η επιλογη? Σε αλλες τραπεζες μπορουσα να το κανω αυτο, τι γινεται με την eurobank?

ναι ολους τους πελατες

Θελει παρουσια σε καταστημα η Eurobank? Ή μπορεί να γινει ταχυδρομική αποστολή?

Χθες έπρεπε να βγει ο λογαριασμός της πιστωτικής μου στην alphabank. Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει εκδοθεί :O:O

Χθες έπρεπε να βγει ο λογαριασμός της πιστωτικής μου στην alphabank. Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει εκδοθεί :O:O

Ε, και; Τι έγινε;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Έχω πιστωτική κάρτα της Εθνικής και συγκεκριμένα την Go και την προηγούμενη εβδομάδα 2 φορές μου εμφάνιζε κινήσεις που δεν έκανα. Την πρώτη φορά με χρέωσε 100 ευρώ και μετά πιστωθηκε το ποσό αυτό και προχθές έγινε πίστωση 100 ευρώ και στην συνέχεια έγινε χρέωση 100 ευρώ. Κόλλησαν και τα μηχανήματα κάνα ιό;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

μου το κάνει καο εμένα.. προφανώς κάνουν κινήσεις μόνοι τους για να δικαιολόγησουν κάτι

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

KTLK

Κάτι μας κρύβουν... :lol:

Γιατί δεν καλείται εξυπηρέτηση να μάθετε;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

εμένα μου ρθε πριν λίγο σμσ για αίτημα αρχικοποιησης κωδικών που δεν έκανα φυσικά, χρεωστική εθνικής, ότι να'ναι

Ε, και; Τι έγινε;
Πρέπει να κανονίσω τις υποχρεώσεις μου προφανώς ..

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Σε πιστωτική κάρτα γίνεται refund από online αγορά?

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Αίτημα για αύξηση πιστωτικού ορίου στην alpha bank γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει;

Αίτημα για αύξηση πιστωτικού ορίου στην alpha bank γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει;

Λιγότερο από 5 εργάσιμες μου πήρε (λίγο πριν την τωρινή κατάσταση)

Στέλνεις εδώ "CustomerService@alpha.gr", το τελευταίο σου εκκαθαριστικό, σκαναρισμένη ταυτότητα και ότι αιτήσαι η αύξηση του ορίου να είναι μόνιμου χαρακτήρα.

Είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση πελατών τι να στείλω (ζήτησαν και τελευταία μισθοδοσία), δεν μου είπαν για αύξηση μόνιμου χαρακτήρα, υπάρχει και προσωρινή αύξηση?

Είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση πελατών τι να στείλω (ζήτησαν και τελευταία μισθοδοσία), δεν μου είπαν για αύξηση μόνιμου χαρακτήρα, υπάρχει και προσωρινή αύξηση?

Είμαι μπλοκάκι, γι αυτό έστειλα περιοδική ΦΠΑ (χωρίς να μου τη ζητήσουν).

Από όσο έχω διαβάσει εδώ στο forum, νομίζω πως υπάρχει και προσωρινή αύξηση. Μου το είπαν και στην εξυπηρέτηση

28 Φεβρουαρίου είχα στείλει το mail. Αν θυμάμαι καλά, 4 Μαρτίου πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σε ποια στάδιο είναι το άιτημα (μου το είχαν πει όταν είχα πάρει αρχικά πριν το mail μου) και μου απάντησαν ότι έχει εγκριθεί.

Αν είχα μπει στο ebanking θα το είχα δει και μόνος μου βέβαια..

Edited by thodoris85

Μια χαρά λοιπόν, με το που έστειλα το mail μου ήρθε απαντητικο ότι αμέσως μετά την εξέταση του αιτήματος θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Βασικά μόλις μπήκα e-banking και είδα ότι αυξήθηκε, Πέμπτη μεσημέρι έστειλα τα δικαιολογητικά.

Edited by TypeRS