al3x1k0 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Σίγουρα δίνει δωρεάν συνδρομή σε κάποιες πιστωτικές που λες ότι ενδιαφέρεσαι να βγάλεις. Τώρα το επιτόκιο και θεωρητικά να έχει διαφορά, πρακτικά λίγοι από μας θα το δούμε σε €. :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 και χαμηλοτερο επιτοκιο σε περιπτωση δανειου δινει, αν εχεις λογαρασμο μισθοδοσιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 απο eurobank Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Στην αρχή του μήνα έκανα αίτηση και στις 4 τράπεζες για έκδοση πιστωτικής. Αν όχι την ίδια μέρα οι αιτήσεις έγιναν το πολύ μέσα σε ένα διήμερο. Σε όλες τις τράπεζες έχω e-banking λογαριασμό, αν και δεν έπαιξε σε όλες ρόλο αυτό. Eurobank. Ηλεκτρονική αίτηση και upload δικαιολογητικών, πολύ γρήγορη έγκριση, μεγάλο πιστωτικό όριο, ηλεκτρονική υπογραφή μέσω e-banking, γρήγορη αποστολή κάρτας με ΕΛΤΑ. Δεν πήγα σε κατάστημα. Δεν μίλησα με υπάλληλο της τράπεζας. Πειραιώς. Ηλεκτρονική αίτηση και upload δικαιολογητικών, ξανά τηλεφωνική αίτηση όπου ζητούσαν επιπλέον πληροφορίες, μικρότερο για κάποιον ανεξήγητο λόγο πιστωτικό όριο, υπογραφή αίτησης σε κατάστημα, παραλαβή κάρτας από κατάστημα περίπου μια βδομάδα μετά και ξανά υπογραφή της σύμβασης. Μια τηλεφωνική κλήση. Δύο φορές επίσκεψη σε κατάστημα. Alpha Bank. Ηλεκτρονική αίτηση και upload δικαιολογητικών (λίγο μαλ@κισμένο αλλά οκ), γρήγορη έγκριση και δυνατότητα ελέγχου της διαδικασίας της αίτησης, μεγάλο πιστωτικό όριο, τηλεφωνική επικοινωνία με εξωτερικό συνεργάτη για ραντεβού με ACS όπου και υπογράφεται η σύμβαση, αποστολή της κάρτας με ACS. Δεν πήγα σε κατάστημα. Μια φορά σε Courier και μια τηλεφωνική επικοινωνία. Εθνική. Ηλεκτρονική αίτηση χωρίς upload δικαιολογητικών. Τηλεφωνική αίτηση. Προέγκριση και μετά έγκριση, ενημέρωση με μήνυμα. Υπογραφή αίτησης και υποβολή δικαιολογητικών σε τοπικό κατάστημα. 20 μέρες μετά κάρτα δεν έχει φανεί. Δύο φορές στο τηλεφωνικό κέντρο δεν γνώριζαν να μου πουν κάτι. Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με το κατάστημα της αίτησης όπου μου ανέφερε πως ναι μεν έχει εγκριθεί αλλά υπάρχει γενικά μια καθυστέρηση με τις κάρτες. Από βδομάδα και βλέπουμε. Τελικά η κάρτα της Εθνικής με ημερομηνία έκδοσης 04/03 ήρθε σήμερα. Ακόμα και την τελευταία στιγμή ταλαιπωρία από την Εθνική με τις θέσεις Pin να χρειάζεται 2-3 προσπάθειες μέσω ibank για να τις μάθω λόγω συστημικού προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 απο eurobank Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας σας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 Αφορά όλους τους πελάτες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Αφορά όλους τους πελάτες; ναι ολους τους πελατες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 ναι ολους τους πελατες Καιρός να φθαρούν οι κάρτες μας λοιπόν; :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Έχω την εντύπωση ότι τις καινουριες, αν δεν έχει έρθει η "ώρα" τους, τις βγάζουν με ίδια ημερομηνία λήξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercis Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Ξερει καποιος πως μπορω να αλλαξω θεσεις στους λογαριασμους στο ebanking της eurobank? Εχω δηλαδη 3 λογαριασμους και θελω να εμφανιζονται με συγκεκριμενη σειρα. Και επισης πως μπορω να κανω εναν λογαριασμο να μην εμφανιζεται καν? Υπαρχει η επιλογη? Σε αλλες τραπεζες μπορουσα να το κανω αυτο, τι γινεται με την eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 ναι ολους τους πελατες Θελει παρουσια σε καταστημα η Eurobank? Ή μπορεί να γινει ταχυδρομική αποστολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Χθες έπρεπε να βγει ο λογαριασμός της πιστωτικής μου στην alphabank. Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει εκδοθεί :O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Χθες έπρεπε να βγει ο λογαριασμός της πιστωτικής μου στην alphabank. Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει εκδοθεί :O:O Ε, και; Τι έγινε; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Έχω πιστωτική κάρτα της Εθνικής και συγκεκριμένα την Go και την προηγούμενη εβδομάδα 2 φορές μου εμφάνιζε κινήσεις που δεν έκανα. Την πρώτη φορά με χρέωσε 100 ευρώ και μετά πιστωθηκε το ποσό αυτό και προχθές έγινε πίστωση 100 ευρώ και στην συνέχεια έγινε χρέωση 100 ευρώ. Κόλλησαν και τα μηχανήματα κάνα ιό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 μου το κάνει καο εμένα.. προφανώς κάνουν κινήσεις μόνοι τους για να δικαιολόγησουν κάτι Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Κάτι μας κρύβουν... :lol: Γιατί δεν καλείται εξυπηρέτηση να μάθετε; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 εμένα μου ρθε πριν λίγο σμσ για αίτημα αρχικοποιησης κωδικών που δεν έκανα φυσικά, χρεωστική εθνικής, ότι να'ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Ε, και; Τι έγινε;Πρέπει να κανονίσω τις υποχρεώσεις μου προφανώς .. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Σε πιστωτική κάρτα γίνεται refund από online αγορά? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Ναι γίνεται κανονικά refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_3010 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Εμενα ακυρώθηκε χωρις λογο και επρεπε με αυτη τη κατάσταση να πάω να βγάλω καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αίτημα για αύξηση πιστωτικού ορίου στην alpha bank γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αίτημα για αύξηση πιστωτικού ορίου στην alpha bank γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες κάνει; Λιγότερο από 5 εργάσιμες μου πήρε (λίγο πριν την τωρινή κατάσταση) Στέλνεις εδώ "CustomerService@alpha.gr", το τελευταίο σου εκκαθαριστικό, σκαναρισμένη ταυτότητα και ότι αιτήσαι η αύξηση του ορίου να είναι μόνιμου χαρακτήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση πελατών τι να στείλω (ζήτησαν και τελευταία μισθοδοσία), δεν μου είπαν για αύξηση μόνιμου χαρακτήρα, υπάρχει και προσωρινή αύξηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) Είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση πελατών τι να στείλω (ζήτησαν και τελευταία μισθοδοσία), δεν μου είπαν για αύξηση μόνιμου χαρακτήρα, υπάρχει και προσωρινή αύξηση? Είμαι μπλοκάκι, γι αυτό έστειλα περιοδική ΦΠΑ (χωρίς να μου τη ζητήσουν). Από όσο έχω διαβάσει εδώ στο forum, νομίζω πως υπάρχει και προσωρινή αύξηση. Μου το είπαν και στην εξυπηρέτηση 28 Φεβρουαρίου είχα στείλει το mail. Αν θυμάμαι καλά, 4 Μαρτίου πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σε ποια στάδιο είναι το άιτημα (μου το είχαν πει όταν είχα πάρει αρχικά πριν το mail μου) και μου απάντησαν ότι έχει εγκριθεί. Αν είχα μπει στο ebanking θα το είχα δει και μόνος μου βέβαια.. Edited March 20, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 (edited) Μια χαρά λοιπόν, με το που έστειλα το mail μου ήρθε απαντητικο ότι αμέσως μετά την εξέταση του αιτήματος θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Βασικά μόλις μπήκα e-banking και είδα ότι αυξήθηκε, Πέμπτη μεσημέρι έστειλα τα δικαιολογητικά. Edited March 20, 2020 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts