Jump to content

alex_3010

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex_3010

  1. Καλησπέρα. Ημουν και εγώ προην κατοχος lg g6. Για το g8s thinq θελω να ρωτησω αν βγαζει ειδοποιηση προωθησης κλησης οταν κανεις εκτροπη ενος σταθερου στο κινητο. Στο g6 μου εβγαζε "εγινε προωθηση" και δεν εσβηνε κατα τη διαρκεια της εισερχομενης κλησης. Το g8s το υποστηρίζει; μπορείς να το δοκιμάσεις; ευχαριστώ!
  2. alex_3010

    LG G8 / G8s

    Αν δεν γνωρίζει κάποιος για τη λειτουργία της προώθησης κλήσης στο g8, θα ήμουν ευγνώμων αν κανείς το προσπαθούσε να κάνει εκτροπή του σταθερού στο κινητό και να μου πει αν βγάζει συνεχές μύνημα "έγινε προώθηση". Ευχαριστώ!
  3. alex_3010

    LG G8 / G8s

    Καλησπέρα. Για το g8s thinq θελω να ρωτησω αν βγαζει ειδοποιηση προωθησης κλησης οταν κανεις εκτροπη ενος σταθερου στο κινητο. Στο g6 μου εβγαζε "εγινε προωθηση" και δεν εσβηνε κατα τη διαρκεια της εισερχομενης κλησης. Το g8 το υποστηρίζει; ευχαριστώ
  4. Ναι αρκετές φορές κυρίως λόγω μεγάλης διαφοράς στη τιμή.
  5. Προτιμώ τον αφρό και ξυραφακι gilette με τρεις λεπίδες και δε κόβεσε ποτέ.
  6. Ναι συμφωνώ αλλά μη φτάσουν να μας χρεώνουν και τη χάρτινη.
  7. Στο σκρουτζ υπαρχει το ρισκο η συσκευή να ειναι ελλατωματική και αντε να βρεις ακρη μετά. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και να σου βγει το προϊόν μαπα.
  8. Τελευταία προτιμω τις weiss. Την βεργινα ή την αλφα
  9. Στα ελτα όποτε θέλουν φέρνουν το δέμα σου...και δε σε ενημερώνουν ποτε
  10. Εγω προτιμώ τον μασούτη. Πιο πολύ γιατι ειναι κοντά μου και ειναι πολύ ευρύχωρο
  11. Ολοι μέσα στα σπίτια μας ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως μένω σπίτι οπως πρέπει όλοι μας
  12. Εμενα ακυρώθηκε χωρις λογο και επρεπε με αυτη τη κατάσταση να πάω να βγάλω καινούρια
  13. Εγώ πηγα στη κεν από τη δεη με λαλύτετες τιμές
  14. Του Sebastian Fitzek. Σε κρατάει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.
  15. alex_3010

    LG G6

    Ευχαριστώ πολύ!
  16. alex_3010

    LG G6

    Καλησπέρα στο forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το G6 αλλά δε γνωρίζω αν με εκτροπή κλήσης απο σταθερό, βγάζει τη ειδοποίηση <<προώθηση κλήσης>> χωρίς να σβήσει. Στο παλιό μου κινητο (LG-D605) εμφανίζεται κανονικά. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος απο τους κατόχους το γνωρίζει ή μπορεί να το δοκιμάσει και να μου απαντήσει. Σε άλλες εταιρίες όπως samsung δε βγάζει προώθηση κλήσης παρά μόνο για 2 δευτερόλεπτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...