thodoris85 Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Kyros_G said: Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Εκτός από κάθε είδους καθημερινές μικρές αγορές (καφέ, φαγητό, κτλ.) , οι υπόλοιπες αγορές μου περίπου είναι: - καύσιμο : μεγάλο έξοδο , οπότε ευχαρίστως προσάρμοζα την εταιρία πρατηρίου βάσει προγράμματος ανταμοιβής - από μεγάλες αλυσίδες (κυρίως): Public / Media Markt / Κωτσόβολος - ένδυση : πολυκαταστήματα Attica & Mall, άλλα καταστήματα (όχι όμως Inditex) Σε βλέπω για yes που έχει 3% σε ΕΚΟ και 6% σε διάφορα μαγαζιά όπως θα δεις και στο σύνδεσμο που έβαλα. Επίσης έχει 1% σε όλες τις άλλες αγορές public, mediamarkt και κωτσόβολο δεν έχει (άρα μιλάμε για 1%). Η Πειραιώς και το yellows έχει 2% (αν δεν κάνω λάθος) σε attica, mediamarkt, public, shell από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το bonus της alpha, ειδικά τώρα που τελειώνει το θέμα με τα μιλια στην aegean, είναι για "δυνατούς" λύτες και προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάθομαι να υπολογίζω που με συμφέρει να ξοδεύω τους πόντους μου. Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω δεν έχει βενζινάδικα. Σε αυτό θα σου απαντήσει καλύτερα κάποιος άλλος βέβαια που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Το go4more της εθνικής νομίζω δε σε συμφέρει με τα ποσοστά που δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 thodoris85 said: Το bonus της alpha, ειδικά τώρα που τελειώνει το θέμα με τα μιλια στην aegean, είναι για "δυνατούς" λύτες και προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάθομαι να υπολογίζω που με συμφέρει να ξοδεύω τους πόντους μου. Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω δεν έχει βενζινάδικα. Έχει την BP Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 alfeios said: Έχει την BP https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/bp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Μια απορία, αν κάνω αίτηση ηλεκτρονικά για έκδοση κάρτας σε τράπεζα που έχω την μισθοδοσία, θα έχω δωρεάν συνδρομή ή πρέπει να κάνω την αίτηση σε κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 katsiletra said: Μια απορία, αν κάνω αίτηση ηλεκτρονικά για έκδοση κάρτας σε τράπεζα που έχω την μισθοδοσία, θα έχω δωρεάν συνδρομή ή πρέπει να κάνω την αίτηση σε κατάστημα;Δεν Είναι σίγουρο σε Όλες της τράπεζες ότι θα σε δώσουν Δωρεάν συνδρομή. Για Ποια Τράπεζα Ρωτάς; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 testatos said: Δεν Είναι σίγουρο σε Όλες της τράπεζες ότι θα σε δώσουν Δωρεάν συνδρομή. Για Ποια Τράπεζα Ρωτάς; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πειραιώς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Μπορει να γινει μετατροπη bonus ποντων σε μιλια χωρις αμεση αγορα εισιτηριου ; Και πως ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 skiace said: Μπορει να γινει μετατροπη bonus ποντων σε μιλια χωρις αμεση αγορα εισιτηριου ; Και πως ; Sent from my iPad using Tapatalk Γινεται αν εχεις την aegean bonus visa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 thodoris85 said: Σε βλέπω για yes που έχει 3% σε ΕΚΟ και 6% σε διάφορα μαγαζιά όπως θα δεις και στο σύνδεσμο που έβαλα. Επίσης έχει 1% σε όλες τις άλλες αγορές public, mediamarkt και κωτσόβολο δεν έχει (άρα μιλάμε για 1%). Η Πειραιώς και το yellows έχει 2% (αν δεν κάνω λάθος) σε attica, mediamarkt, public, shell από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το bonus της alpha, ειδικά τώρα που τελειώνει το θέμα με τα μιλια στην aegean, είναι για "δυνατούς" λύτες και προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάθομαι να υπολογίζω που με συμφέρει να ξοδεύω τους πόντους μου. Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω δεν έχει βενζινάδικα. Σε αυτό θα σου απαντήσει καλύτερα κάποιος άλλος βέβαια που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Το go4more της εθνικής νομίζω δε σε συμφέρει με τα ποσοστά που δίνει. Αν μιλάμε για μία πιστωτική συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Αν μας πει ο φίλος και ποιο σούπερ μάρκετ προτιμά ίσως κάνουμε και μια 2η συμπληρωματική πρόταση. Στα συν της συγκεκριμένης κάρτας είναι ότι αν δεν κάνω λάθος διατηρεί την δωρεάν συνδρομή με ένα σχετικά μικρό ετήσιο ύψος συναλλαγών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 al3x1k0 said: Αν μιλάμε για μία πιστωτική συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη λύση. Αν μας πει ο φίλος και ποιο σούπερ μάρκετ προτιμά ίσως κάνουμε και μια 2η συμπληρωματική πρόταση. Στα συν της συγκεκριμένης κάρτας είναι ότι αν δεν κάνω λάθος διατηρεί την δωρεάν συνδρομή με ένα σχετικά μικρό ετήσιο ύψος συναλλαγών. Ναι έχεις δίκιο, σε μια αναφερόμουν. Προσωπικά έχω δυο (τη yes η οποία είναι δωρεάν πάνω από 2500 το χρόνο και την afinity). Αν είχα τη δυνατότητα θα είχα και τρεις (yes, dinnes για διπλάσιους πόντους και aegean για μετατροπή σε μίλια). Το κακό σε αυτό το μοντέλο είναι ότι σταματάει στο τέλος του έτους η μετατροπή bonus πόντων σε μίλια, και πλέον το μάζεμα μιλιων θα γίνεται μόνο με την aegean....Απλά το αναφέρω για να ξέρει πριν κάνει τις κινήσεις του. Όπως και να έχει δε μου έκδοσαν την aegean οπότε ακύρωσα και την dinners και έβγαλα την affinity (δεν την ανέφερα παραπάνω γιατί από ότι κατάλαβα ο Kyros_G δεν ενδιαφέρεται για καταστήματα inditex). Την BP την είχα ξεχάσει, αλλά δεν πολυσυμφέρει η επιστροφή της αν θυμάμαι καλά από παλιότερα που είχα bonus καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 thodoris85 said: Ναι έχεις δίκιο, σε μια αναφερόμουν. Προσωπικά έχω δυο (τη yes η οποία είναι δωρεάν πάνω από 2500 το χρόνο και την afinity). Αν είχα τη δυνατότητα θα είχα και τρεις (yes, dinnes για διπλάσιους πόντους και aegean για μετατροπή σε μίλια). Το κακό σε αυτό το μοντέλο είναι ότι σταματάει στο τέλος του έτους η μετατροπή bonus πόντων σε μίλια, και πλέον το μάζεμα μιλιων θα γίνεται μόνο με την aegean....Απλά το αναφέρω για να ξέρει πριν κάνει τις κινήσεις του. Όπως και να έχει δε μου έκδοσαν την aegean οπότε ακύρωσα και την dinners και έβγαλα την affinity (δεν την ανέφερα παραπάνω γιατί από ότι κατάλαβα ο Kyros_G δεν ενδιαφέρεται για καταστήματα inditex). Την BP την είχα ξεχάσει, αλλά δεν πολυσυμφέρει η επιστροφή της αν θυμάμαι καλά από παλιότερα που είχα bonus καρτα. Η BP ανήκει στους μεγάλους συνεργάτες. Αυτο σημαίνει ότι παίρνεις 4 πόντους με απλή bonus είτε 8 αν έχεις diners. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 (edited) spartak said: Η BP ανήκει στους μεγάλους συνεργάτες. Αυτο σημαίνει ότι παίρνεις 4 πόντους με απλή bonus είτε 8 αν έχεις diners. Δεν το έγραψα σωστά, αναφερόμουν στην εξαργύρωση. Από άποψη συλλογής πόντων σίγουρα είναι καλό. Η εξαργύρωση από όσο θυμάμαι δεν είναι Edited December 23, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 thodoris85 said: Ναι έχεις δίκιο, σε μια αναφερόμουν. Προσωπικά έχω δυο (τη yes η οποία είναι δωρεάν πάνω από 2500 το χρόνο και την afinity). Αν είχα τη δυνατότητα θα είχα και τρεις (yes, dinnes για διπλάσιους πόντους και aegean για μετατροπή σε μίλια). Το κακό σε αυτό το μοντέλο είναι ότι σταματάει στο τέλος του έτους η μετατροπή bonus πόντων σε μίλια, και πλέον το μάζεμα μιλιων θα γίνεται μόνο με την aegean....Απλά το αναφέρω για να ξέρει πριν κάνει τις κινήσεις του. Όπως και να έχει δε μου έκδοσαν την aegean οπότε ακύρωσα και την dinners και έβγαλα την affinity (δεν την ανέφερα παραπάνω γιατί από ότι κατάλαβα ο Kyros_G δεν ενδιαφέρεται για καταστήματα inditex). Την BP την είχα ξεχάσει, αλλά δεν πολυσυμφέρει η επιστροφή της αν θυμάμαι καλά από παλιότερα που είχα bonus καρτα. Τα λες πολύ καλά, συμφωνούμε πλήρως. Την diners (που λογικά είχες με δωρεάν συνδρομή) γιατί την ακύρωσες; Της bp η εξαργύρωση αφορά έκπτωση 24% (χωρίς ΦΠΑ το διαφημίζουν). Προσωπικά αυτές οι εξαργυρώσεις δεν μου αρέσουν (όπως και του βασιλόπουλου). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 spartak said: Γινεται αν εχεις την aegean bonus visa Οχι δεν την εχω. Εχω αλλες καρτες πυ συμμετεχουν στο προγραμμα bobus. Νομιζα πως οι ποντοι bonus απο οπου και αν προερχονται μπορουν μεχρι τελους του ετους να μετατραπουν σε μίλια. Κανω λαθος ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 skiace said: Οχι δεν την εχω. Εχω αλλες καρτες πυ συμμετεχουν στο προγραμμα bobus. Νομιζα πως οι ποντοι bonus απο οπου και αν προερχονται μπορουν μεχρι τελους του ετους να μετατραπουν σε μίλια. Κανω λαθος ; Sent from my iPhone using Tapatalk Γίνεται αυτό που λες μέχρι τέλος του χρόνου απλά κάποιοι έχουν μπει στο mood και στα δεδομένα του νέου χρόνου. Όποιος προλάβει λοιπόν... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 skiace said: Οχι δεν την εχω. Εχω αλλες καρτες πυ συμμετεχουν στο προγραμμα bobus. Νομιζα πως οι ποντοι bonus απο οπου και αν προερχονται μπορουν μεχρι τελους του ετους να μετατραπουν σε μίλια. Κανω λαθος ; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι , αλλά μόνον αν έχεις Aegean visa Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 al3x1k0 said: Τα λες πολύ καλά, συμφωνούμε πλήρως. Την diners (που λογικά είχες με δωρεάν συνδρομή) γιατί την ακύρωσες; Της bp η εξαργύρωση αφορά έκπτωση 24% (χωρίς ΦΠΑ το διαφημίζουν). Προσωπικά αυτές οι εξαργυρώσεις δεν μου αρέσουν (όπως και του βασιλόπουλου). Την ακύρωσα (και ας είχε δωρεάν συνδρομή) για να μπορέσω να βγάλω την afinity η οποία με βολεύει πολύ από άποψη επιστροφής. Επειδή δεν έχω καταθέσεις στην alpha θα έτρωγε και αυτή άκυρο αν κράταγα την dinners (όπως έφαγα και με την aegean bonus visa). Όπως το λες ε την bp και τον Βασιλόπουλο. Βασικά δε θέλω να αφιερώνω πολύ χρόνο στις αγορές μου και στις εξαργυρώσεις μου ως το προς πια καρτα να χρησιμοποιω για επιστροφή, προσπαθώ να χρησιμοποιώ κάποια η οποία είναι από τη ναρχή ξεκάθαρη με τελικό ποσό προς χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 thodoris85 said: Την ακύρωσα (και ας είχε δωρεάν συνδρομή) για να μπορέσω να βγάλω την afinity η οποία με βολεύει πολύ από άποψη επιστροφής. Επειδή δεν έχω καταθέσεις στην alpha θα έτρωγε και αυτή άκυρο αν κράταγα την dinners (όπως έφαγα και με την aegean bonus visa). Όπως το λες ε την bp και τον Βασιλόπουλο. Βασικά δε θέλω να αφιερώνω πολύ χρόνο στις αγορές μου και στις εξαργυρώσεις μου ως το προς πια καρτα να χρησιμοποιω για επιστροφή, προσπαθώ να χρησιμοποιώ κάποια η οποία είναι από τη ναρχή ξεκάθαρη με τελικό ποσό προς χρήση Πολύ δυνατή η affinity, την είχα χρησιμοποιήσει πολύ παλαιότερα ως πρόσθετο μέλος. Προσωπικά, έχοντας την Bonus Visa Debit της άλφα μαζεύω για αεροπορικά έστω με εξαργύρωση απευθείας με μπόνους πόντους της άλφα (+διπλασιασμό εγγυήσεως στις αγορές μου κλπ). Δε με συγκινεί άλλη επιλογή εξαργύρωσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 alfeios said: Ναι , αλλά μόνον αν έχεις Aegean visa al3x1k0 said: Γίνεται αυτό που λες μέχρι τέλος του χρόνου απλά κάποιοι έχουν μπει στο mood και στα δεδομένα του νέου χρόνου. Όποιος προλάβει λοιπόν... Τελικα γινεται μετατροπη ποντων σε μιλια, που εχουν αποκτηθει με εκτος aegean καρτα ; Και πως ; Δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται διαχωρισμος τρπου αποκτησης των ποντων. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 skiace said: Τελικα γινεται μετατροπη ποντων σε μιλια, που εχουν αποκτηθει με εκτος aegean καρτα ; Και πως ; Δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται διαχωρισμος τρπου αποκτησης των ποντων. Sent from my iPad using Tapatalk Γινεται μεχρι 31-12-2019 μετατροπή πόντων που εχεις στον λογαριασμό σου bonus, και εχεις αποκτησει με οποιαδηποτε καρτα, αρκει να εχεις στην κατοχη σου και μια Aegean visa Απο 01-01-2020 θα γινεται μετατροπή ΜΟΝΟΝ των bonus που εχεις αποκτησει με την κάρτα Aegean Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 οι πόντοι από την δευτερεύουσα κάρτα μπαίνουν στην κύρια κάρτα ή πρέπει να κάνω μεταφορά; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 (edited) al3x1k0 said: Πολύ δυνατή η affinity, την είχα χρησιμοποιήσει πολύ παλαιότερα ως πρόσθετο μέλος. Προσωπικά, έχοντας την Bonus Visa Debit της άλφα μαζεύω για αεροπορικά έστω με εξαργύρωση απευθείας με μπόνους πόντους της άλφα (+διπλασιασμό εγγυήσεως στις αγορές μου κλπ). Δε με συγκινεί άλλη επιλογή εξαργύρωσης. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να κάνω ταξίδια. Παίζει να ήταν και οι μόνες κάρτες (aegean visa κτλ) που θα είχα μέχρι σήμερα....... :) Νομίζω πριν λίγο καιρό η affinity είχε 3% επιστροφή. Μικρή διαφορά, αλλά σε πολλές αγορές είναι καλό το ποσό που μαζεύεις. Edited December 23, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 leasedline said: οι πόντοι από την δευτερεύουσα κάρτα μπαίνουν στην κύρια κάρτα ή πρέπει να κάνω μεταφορά; Οι πρόσθετες καρτες προσθετουν τα bonus στον λογαριασμό του χρηστη της κυριας καρτας αυτοματα. καμια μεταφορα δεν χρειαζεται να κανεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 thodoris85 said: Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να κάνω ταξίδια. Παίζει να ήταν και οι μόνες κάρτες (aegean visa κτλ) που θα είχα μέχρι σήμερα....... :) Νομίζω πριν λίγο καιρό η affinity είχε 3% επιστροφή. Μικρή διαφορά, αλλά σε πολλές αγορές είναι καλό το ποσό που μαζεύεις. Τα τελευταία χρόνια που το παρακολουθώ 2,5% σταθερά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 al3x1k0 said: Τα τελευταία χρόνια που το παρακολουθώ 2,5% σταθερά. οπότε λάθος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts