TypeRS Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Όλες οι τράπεζες έχουν προμήθεια πλέον για μεταφορές μέσω iris? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 2,5€ Η προμήθεια για 500€ μεταφορά μέσω Ίρις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ας το έχουν να το χαίρονται. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Είναι 2.5 ευρώ ανεξάρτητος ποσού....Ενα κάλο έκαναν οι Ελληνικές τράπεζες και το χάλασαν και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) Η Alpha Bank/Crystal Cut, έχει βαρέσει "διάλυση" τον τελευταίο καιρό και εξετάζει τις νέες αιτήσεις πιστωτικών καρτών με ρυθμούς χελώνας; 'Η μήπως φταίει το ότι τους έπεσε βαρύς ο φόρτος αντικατάστασης των καρτών American Express και τρέχουν και δεν φτάνουν; Τι να πω... Εδώ και μία ολόκληρη εβδομάδα η κατάσταση της αίτησής μου για πιστωτική κάρτα είναι "Προεγκεκριμένη σε αναμονή" και ούτε ένα τηλέφωνο από την πλευρά τους, ώστε να κανονιστεί το ραντεβού με τον courier για την υπογραφή της αίτησης. Από την Εξυπηρέτηση Πελατών, μου είπαν απλώς να περιμένω. Και απ' ό,τι βλέπω στο site της Alpha Bank, αρκετές (προεγκεκριμένες) αιτήσεις είναι "παγωμένες", οι όποιες μάλιστα είχαν καταχωρηθεί από τα μέσα Ιανουαρίου! Edited February 11, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Για πια τράπεζα είναι 2,5 ευρώ ; Η Πειραιώς με χρέωσε 0,50 για 500 ευρώ που έστειλα στην Alpha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Η alpha ειναι σιγουρα σε διαλυση.. τους εχω στειλει 4 email απο 23/12/2018 (ενα καθε εβδομαδα που περνα) και απαντηση καμια.. παλια μετα απο 4-5 μερες σε παιρναν τηλεφωνο, τωρα 1.5 μηνα και τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Για πια τράπεζα είναι 2,5 ευρώ ; Η Πειραιώς με χρέωσε 0,50 για 500 ευρώ που έστειλα στην Alpha Στην Πειραιώς είναι 2.5 Ευρώ https://prnt.sc/mifq9r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Στην alpha bank ξέρουμε πόσο ειναι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Στην alpha bank ξέρουμε πόσο ειναι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως εγώ που έστειλα τελευταία φορά από alpha bank 05/02 δεν με χρέωσαν . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Μακάρι να συνεχίσει να ισχύει.Τι να πω.Ευχαριστω για την απαντηση Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Για πια τράπεζα είναι 2,5 ευρώ ; Η Πειραιώς με χρέωσε 0,50 για 500 ευρώ που έστειλα στην Alpha 0,50 μονο; 1 ευρω δεν ειναι η ελαχιστη προμηθεια; και κραταει και εισερχομενο εμβασμα η alpha bank γυρω στα 3 ευρω δεν ειναι; . οσο για το iris δεν το εχω καταλαβει που βαζεις αριθμο κινητου και στελνεις χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Καλημέρα, Θέλω να κάνω αγορά περίπου 60 λίρες από Αγγλία (Online) και έχω επιλογή να πληρώσω με πιστωτική Πειραιώς, χρεωστική Εθνικής και Paypal. Δεν είναι από Amazon, οπότε δεν έχω επιλογή για πληρωμή σε Ευρώ - το ποσό βγαίνει σε λίρες Αγγλίας στο check out. Με την πιστωτική της Πειραιώς πιθανόν να έχω επιστροφή 3% (είναι των Ενόπλων Δυνάμεων). Τι με συμφέρει να επιλέξω για να ελαχιστοποιήσω τη χρέωση της μετατροπής λίρας σε ευρώ και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους (χονδρικά)? Ευχαριστώ! χωρίς δεύτερη σκέψη Πειραιώς ενόπλων, καθώς θα πάρεις ουσιαστικά 0,5% πίσω. Ενώ στις άλλες περιπτώσεις θα πληρώσεις προμήθεια Βασικά θα πάρει λίγο παραπάνω από 0.5% (των 60 λιρων) πίσω μιας και το 3% θα υπολογιστεί στο ποσό συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας (δηλ. στο 60+2.5%) Τελικά για αγορά συνολικά GBP 73 (=82,82€) χρεώθηκα €2,07 έξοδα μετατροπής συναλλάγματος, τα οποία όντως πέρασαν στις δαπάνες της κάρτας οπότε είχα την αντίστοιχη επιστροφή. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια :-) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoubabas Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει λοιπόν έχω λογαριασμό στην εθνική τράπεζα και είχα την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard που παρέλαβα με το άνοιγμα του λογαριασμού παράλληλα έχω και ebanking πριν λίγες ημέρες έκανα αίτηση από το ebanking για έκδοση χρεωστικής κάρτας Debit Visa και σήμερα την παρέλαβα. Τώρα στο ebanking μου δείχνει συνδεδεμένες και την Mastercard και την Visa την οποία ενεργοποίησα σήμερα δηλαδή έχω 2 χρεωστικές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό μπορώ να τις έχω έτσι ή πρέπει να ακυρώσω την μία οπωσδήποτε μην τυχόν κι έχω ντραβαλα μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει λοιπόν έχω λογαριασμό στην εθνική τράπεζα και είχα την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard που παρέλαβα με το άνοιγμα του λογαριασμού παράλληλα έχω και ebanking πριν λίγες ημέρες έκανα αίτηση από το ebanking για έκδοση χρεωστικής κάρτας Debit Visa και σήμερα την παρέλαβα. Τώρα στο ebanking μου δείχνει συνδεδεμένες και την Mastercard και την Visa την οποία ενεργοποίησα σήμερα δηλαδή έχω 2 χρεωστικές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό μπορώ να τις έχω έτσι ή πρέπει να ακυρώσω την μία οπωσδήποτε μην τυχόν κι έχω ντραβαλα μετά? Μπορείς να τις εχεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Γιατί να μην μπορείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Στην alpha bank ξέρουμε πόσο ειναι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προς το παρόν μονο η Πειραιως χρεωνει απο αριθμο κινητου σε αριθμο κινητου ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει λοιπόν έχω λογαριασμό στην εθνική τράπεζα και είχα την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard που παρέλαβα με το άνοιγμα του λογαριασμού παράλληλα έχω και ebanking πριν λίγες ημέρες έκανα αίτηση από το ebanking για έκδοση χρεωστικής κάρτας Debit Visa και σήμερα την παρέλαβα. Τώρα στο ebanking μου δείχνει συνδεδεμένες και την Mastercard και την Visa την οποία ενεργοποίησα σήμερα δηλαδή έχω 2 χρεωστικές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό μπορώ να τις έχω έτσι ή πρέπει να ακυρώσω την μία οπωσδήποτε μην τυχόν κι έχω ντραβαλα μετά? Εγω έχω και τις δύο και χρησιμοποιώ και τις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoubabas Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Προς το παρόν μονο η Πειραιως χρεωνει απο αριθμο κινητου σε αριθμο κινητου ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω έχω και τις δύο και χρησιμοποιώ και τις 2 Ωραία σας ευχαριστώ όλους μία τελευταία ερωτηση αυτό γίνεται και σε άλλη τράπεζα δηλαδή στην Πειραιώς λόγω ότι έχω δώσει την κάρτα μου σε έναν συγγενή για εξυπηρέτηση η οποία είναι Debit Visa ο λογαριασμός και η κάρτα είναι στο όνομα μου όποτε εάν μπορώ να βγάλω κι εκεί μία Mastercard ώστε να χω κι εγώ μία όμως στην Πειραιώς δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσω ebanking εάν πάω σε κατάστημα θα το δεχτούν αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Γενικά γίνεται να βγάλει 2 χρεωστικές η πειραιώς ξέρω ανθρώπους που έχουν λογικά θα στη βγάλουν. Το ότι έχεις δώσει την κάρτα σου μόνιμα σε άλλον με ξεπερνά και από άποψη όρων :rtfm: αλλά και από λογικής :!:. Σε κάθε περίπτωση μην το αναφέρεις αυτό στην τράπεζα επικαλέσου άλλο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoubabas Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Την κάρτα την έχω δώσει στο θείο μου λόγω ότι έχει αποκλειστεί από την Πειραιώς γιατί είχε γίνει μπέρδεμα παλιότερα με ένα δάνειο κι έτσι δεν του βγάζουν ξανά λογαριασμό και κάρτα αλλά μόνο απο κει πληρώνεται για αυτό έχει δηλώσει το δικό μου IBAN και σηκώνει τα λεφτά με την κάρτα μου. Εγώ δεν πολυχρησιμοποιω την Πειραιώς γιατί πληρώνομαι από την Εθνική απλά θα ήθελα να χω κι εγώ καλού κακού μία δεύτερη χρεωστική το θέμα είναι ότι μπορείς να χεις πχ 2 χρεωστικές Visa ή 2 χρεωστικές Mastercard ή 1 και 1? Αυτή που χω δώσει είναι Debit Visa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Την κάρτα την έχω δώσει στο θείο μου λόγω ότι έχει αποκλειστεί από την Πειραιώς γιατί είχε γίνει μπέρδεμα παλιότερα με ένα δάνειο κι έτσι δεν του βγάζουν ξανά λογαριασμό και κάρτα αλλά μόνο απο κει πληρώνεται για αυτό έχει δηλώσει το δικό μου IBAN και σηκώνει τα λεφτά με την κάρτα μου. Εγώ δεν πολυχρησιμοποιω την Πειραιώς γιατί πληρώνομαι από την Εθνική απλά θα ήθελα να χω κι εγώ καλού κακού μία δεύτερη χρεωστική το θέμα είναι ότι μπορείς να χεις πχ 2 χρεωστικές Visa ή 2 χρεωστικές Mastercard ή 1 και 1? Αυτή που χω δώσει είναι Debit Visa ότι θές από τις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Την κάρτα την έχω δώσει στο θείο μου λόγω ότι έχει αποκλειστεί από την Πειραιώς γιατί είχε γίνει μπέρδεμα παλιότερα με ένα δάνειο κι έτσι δεν του βγάζουν ξανά λογαριασμό και κάρτα αλλά μόνο απο κει πληρώνεται για αυτό έχει δηλώσει το δικό μου IBAN και σηκώνει τα λεφτά με την κάρτα μου. Εγώ δεν πολυχρησιμοποιω την Πειραιώς γιατί πληρώνομαι από την Εθνική απλά θα ήθελα να χω κι εγώ καλού κακού μία δεύτερη χρεωστική το θέμα είναι ότι μπορείς να χεις πχ 2 χρεωστικές Visa ή 2 χρεωστικές Mastercard ή 1 και 1? Αυτή που χω δώσει είναι Debit Visa Προσωπικα εκανα το ιδιο.Κ μετα αποφασισα να χρησιμποιω μονο την βιζα κ πηγα στο κατάστημα να ακυρωσω την άλλη.Αυτο εγινε μεν αλλα το μονο θεμα που εξακολουθώ να εχω είναι ότι ακομα βλεπω στο internet banking προηγούμενες ακυρωμένες καρτες που ειχα:( τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση κ μαιλ εστειλα κ ακομα κανενας δεν βοηθησε.Μου ειπαν ότι καποια στιγμη αφου είναι ακυρωμένες δεν θα τις βλεπω εκει αλλα δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Προσωπικα εκανα το ιδιο.Κ μετα αποφασισα να χρησιμποιω μονο την βιζα κ πηγα στο κατάστημα να ακυρωσω την άλλη.Αυτο εγινε μεν αλλα το μονο θεμα που εξακολουθώ να εχω είναι ότι ακομα βλεπω στο internet banking προηγούμενες ακυρωμένες καρτες που ειχα:( τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση κ μαιλ εστειλα κ ακομα κανενας δεν βοηθησε.Μου ειπαν ότι καποια στιγμη αφου είναι ακυρωμένες δεν θα τις βλεπω εκει αλλα δεν.. Κάνε σύνδεση στο winbank μετά πήγαινε στο προφίλ σου ->Ρυθμίσεις Προϊόντων βρες την κάρτα και κάνε την εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Κάνε σύνδεση στο winbank μετά πήγαινε στο προφίλ σου ->Ρυθμίσεις Προϊόντων βρες την κάρτα και κάνε την εξαίρεση. Δεν το βρισκω αυτό στο ιντερνετ banking της εθνικης από τον υπολογιστη::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Δεν το βρισκω αυτό στο ιντερνετ banking της εθνικης από τον υπολογιστη::( Α για εθνική είπες.Sorry δεν γίνεται εκεί θα πρέπει να περιμένεις να αφαιρεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Α για εθνική είπες.Sorry δεν γίνεται εκεί θα πρέπει να περιμένεις να αφαιρεθεί. καλως.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts