Vasileios Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Είναι η οδηγία ΣΥΣΤΗΘΗΤΕ τις τράπεζας της Ελλάδος Ακόμα και για ένα απλό ταμιευτήριο χρειάζονται όλα αυτά τα έγγραφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JasonK8ktavygmai Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Υπεραναληψη απο φοιτητικο λογαριασμο δεν ειναι εφικτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JasonK8ktavygmai Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 απο Εθνικη δινουν την visa με 600 που μπορουν να "τραβηχτουν" και με normal ορους και αποπληρωμη οποτε μπορω. Δεν μπορω να βρω λυση και μελεταω το θεμα του overdraft.. Για να αποκτησω εκκαθαριστικο, τι πρεπει να κανω και σε ποσο καιρο θα εκδοθει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 απο Εθνικη δινουν την visa με 600 που μπορουν να "τραβηχτουν" και με normal ορους και αποπληρωμη οποτε μπορω. Δεν μπορω να βρω λυση και μελεταω το θεμα του overdraft.. Για να αποκτησω εκκαθαριστικο, τι πρεπει να κανω και σε ποσο καιρο θα εκδοθει??? πρεπει να εργαζεσε και να δηλωνονται οι απολαβες σου. Να μην εισαι δηλαδη σε καθεστως μαυρης εργασιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 απο Εθνικη δινουν την visa με 600 που μπορουν να "τραβηχτουν" και με normal ορους και αποπληρωμη οποτε μπορω. Δεν μπορω να βρω λυση και μελεταω το θεμα του overdraft.. Για να αποκτησω εκκαθαριστικο, τι πρεπει να κανω και σε ποσο καιρο θα εκδοθει??? Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πας σε μιά Δ.Ο.Υ. για να αποκτήσεις Α.Φ.Μ. (αμέσως σου δίνουν βεβαίωση έκδοσης Α.Φ.Μ. Δήλωση μπορείς και τώρα να κάνεις, εκπρόθεσμη . Το εκαθαριστικό μπορεί να αργήσει , αλλά αντίγραφο της δήλωσης πέρνεις αμέσως. Αλλά ακόμη και αν κάνεις μία ψεύτικη δήλωση , π.χ δηλώσεις 10.000 ευρώ που είναι αφορολόγητα , δεν θα ξεφύγεις από τον έλεγχο των τραπεζών, διότι θα σε ρωτήσουν που εργάζεσαι ... Δηλαδή δεν αρκεί να είχες πέρυσι κάπιο εισόδημα , πρέπει να εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το εισόδημα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρείς κάπιον να εγγυηθεί για σένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μεταξύ του e-banking της Εμπορικής και της Citibank ποιό προτείνετε? Ευχαριστώ Γενικώς αν μπορείς μακριά απο citibank. Μεταξύ Εμπορικής και Citibank που σε ενδιαφέρουν, καλύτερο e-banking έχει η Εμπορική Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μολις ακουσα οτι εκτος απο ολα τα αλλα η κυβερνηση μελετα να εφαρμοσει τεκμηρια ακομα και για στην κατοχη πιστωτικης καρτας:X:cry::blink:... οποτε αρχιστε να κοβετε καρτες οσοι εχετε!:lol: καλα παμε...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μολις ακουσα οτι εκτος απο ολα τα αλλα η κυβερνηση μελετα να εφαρμοσει τεκμηρια ακομα και για στην κατοχη πιστωτικης καρτας:X:cry::blink:... οποτε αρχιστε να κοβετε καρτες οσοι εχετε!:lol: καλα παμε...:ninja: ας ειναι καλα οι φοιτητικες πιστωτικες!! Που χρειαζεται μονο βεβαιωση σπουδων για να εκδοθουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μολις ακουσα οτι εκτος απο ολα τα αλλα η κυβερνηση μελετα να εφαρμοσει τεκμηρια ακομα και για στην κατοχη πιστωτικης καρτας:X:cry::blink:... οποτε αρχιστε να κοβετε καρτες οσοι εχετε!:lol: καλα παμε...:ninja: Είχε γίνει μια χρονιά παλιά. θυμάμαι που είχαν τσιμπήσει κάποιους που είχαν κάνει έξοδα σε νησιά με πιστωτικές περισσότερα από το εισόδημά τους. Προφανώς δεν θα είναι τεκμήριο η κατοχή της πιστωτικής αλλά τα λεφτά που πληρώνεις στους λογαριασμούς της κάρτας. Άλλωστε η πιστωτική έχει και την έννοια του δανείου για κάποιους και τα δάνεια δεν είναι εισόδημα. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Είχε γίνει μια χρονιά παλιά. θυμάμαι που είχαν τσιμπήσει κάποιους που είχαν κάνει έξοδα σε νησιά με πιστωτικές περισσότερα από το εισόδημά τους. Προφανώς δεν θα είναι τεκμήριο η κατοχή της πιστωτικής αλλά τα λεφτά που πληρώνεις στους λογαριασμούς της κάρτας. Άλλωστε η πιστωτική έχει και την έννοια του δανείου για κάποιους και τα δάνεια δεν είναι εισόδημα. πολυ σωστο παροτι δεν το γνωριζα. και 15 πιστωτικες να εχω αν δεν υπαρχει η παραμικρη κινηση τι τεκμηριο να εχω? ενω μια χρυση με οριο 30000 ευρω ειναι αλλιως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 παιδιά έκανα αίτηση σημερα τηλεφωνικά για μια citibank prestige..φευγω στις 21/11 για εξωτερικό, θεωρείται οτι θα την έχω μέχρι τότε; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 νομιζω οχι.10 μερες ειναι αρκετα μικρο χρονικο διαστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 πολυ σωστο παροτι δεν το γνωριζα. και 15 πιστωτικες να εχω αν δεν υπαρχει η παραμικρη κινηση τι τεκμηριο να εχω? ενω μια χρυση με οριο 30000 ευρω ειναι αλλιως Βέβαια να δούμε και τις τελικές αποφάσεις γιατί πολλές φορές οι κρατικοί φωστήρες καταργούν την λογική όταν δεν μπορούν να κάνουν κάτι με απλό τρόπο... :cry: Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 έχω prepaid visa Κύπρου. θέλω να κάνω μία αγορά από μαγαζί του εξωτερικού. Αυτοί έχουν ως διαθέσιμους τρόπους πληρωμής : -american express -electron -mastercard -solo -switch/maestro -visa -visa delta ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσω; Electron ή Visa ;;; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 έχω prepaid visa Κύπρου. θέλω να κάνω μία αγορά από μαγαζί του εξωτερικού. Αυτοί έχουν ως διαθέσιμους τρόπους πληρωμής : -american express -electron -mastercard -solo -switch/maestro -visa -visa delta ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσω; Electron ή Visa ;;; Πρωτότυπο. Δεν ξαναείδα να ξεχωρίζουν Electron από Visa. Βασικά εξαρτάται από την κάρτα σου. Εάν τα γράμματα προεξέχουν (ανάγλυφα), διαλέγεις την Visa, αλλιώς την Electron. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γεια σας πρωτη φορα γραφω εδω. Κανενας στην οικογενεια μου δεν εχει πιστωτικη καρτα ουτε προκειται να αποκτησουμε και οσους φορες πηγαν να μας δωσουν με το ζορι οι τραπεζες εγινε φασαρια με αποτελεσμα να μας παιρνουν τηλεφωνο πισω οι διευθυντες και να μας ζηταν συγνωμη. Οσο για τις αγορες μας προτιμαμε μετρητα.Ξεκαθαρη λυση και χωρις κρυφα και μικροσκοπικα γραμματα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γεια σας πρωτη φορα γραφω εδω. Κανενας στην οικογενεια μου δεν εχει πιστωτικη καρτα ουτε προκειται να αποκτησουμε και οσους φορες πηγαν να μας δωσουν με το ζορι οι τραπεζες εγινε φασαρια με αποτελεσμα να μας παιρνουν τηλεφωνο πισω οι διευθυντες και να μας ζηταν συγνωμη. Οσο για τις αγορες μας προτιμαμε μετρητα.Ξεκαθαρη λυση και χωρις κρυφα και μικροσκοπικα γραμματα. πιστωτικη καρτα με το ζορι? πολυ συνηθισμενη πρακτικη των τραπεζων, καλα κανετε και αντιδρατε αφου δεν τις θελετε. η πιστωτικη καρτα, αν την χειριζεσε σωστα, μπορει να αποδειχθει σε πολυ σημαντικο εργαλειο. εκτος αυτου, η πιστωτικη καρτα προσφερει καποια πλεονεκτηματα σε καποιου ειδους συναλλαγες που τα μετρητα δεν μπορουν να σου προσφερουν. παρολα αυτα, η αποκτηση της εναποκειται στην κριση του καθενος. καθε αποψη σεβαστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Yπάρχουν κ οι πιο ασφαλείς prepaid εάν δεν θες πιστωτική. Δυστυχώς χωρίς κάρτα ebay και γενικά οnline αγορές από εξωτερικό δεν γίνονται. Και εκεί υπάρχουν φοβερές τιμές. Καμία σχέση με Ελλάδα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ενας απο τους παρα πολλους λογους οπου η χρηση πιστωτικης καρτας ειναι αν οχι απαραιτητη, σαφως προτιμοτερη απο τα μετρητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γεια σας πρωτη φορα γραφω εδω. Κανενας στην οικογενεια μου δεν εχει πιστωτικη καρτα ουτε προκειται να αποκτησουμε και οσους φορες πηγαν να μας δωσουν με το ζορι οι τραπεζες εγινε φασαρια με αποτελεσμα να μας παιρνουν τηλεφωνο πισω οι διευθυντες και να μας ζηταν συγνωμη. Οσο για τις αγορες μας προτιμαμε μετρητα.Ξεκαθαρη λυση και χωρις κρυφα και μικροσκοπικα γραμματα. ετσι μπραβο....και μεις δεν εχουμε κ ουτε προκειται!!!!!κλεψια σκετη!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ετσι μπραβο....και μεις δεν εχουμε κ ουτε προκειται!!!!!κλεψια σκετη!!!!!!!! το να μην θελεις πιστωτικη καρτα ειναι σεβαστο, και εγω μαζι σου. το να θεωρεις ομως οτι ειναι κλεψια χωρις να ειχες ποτε καρτα στην κατοχη σου η χωρις να ξερεις τα πλεονεκτηματα που σου προσφερει, ειναι καπως ισοπεδωτικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Yπάρχουν κ οι πιο ασφαλείς prepaid εάν δεν θες πιστωτική. Δυστυχώς χωρίς κάρτα ebay και γενικά οnline αγορές από εξωτερικό δεν γίνονται. Και εκεί υπάρχουν φοβερές τιμές. Καμία σχέση με Ελλάδα. Οντως αυτο ισχυει.Για αγορες τετοιου ειδους ομως παντα προτιμω PayPal και σπουδαζω Αγγλια και μου ειναι αρκετα ευκολες οι συναλλαγες.Αν και παλι προτιμω να το δω ζωντανα το προιον και να πληρωσω με μετρητα ακομα και με τις αγορες στο ebay.:D Aυτες που χρησιμοποιω στην Αγγλια ειναι οι Debit Card που σου επιτρεπουν να κανεις αναληψη μονο οσα εχεις στον λογαριασμο σου.Και αυτες παλι μου τις εδωσε η αγγλικη τραπεζα επειδη δεν εχουν βιβλιαρια καταθεσης, ετσι αντι να θυμασαι αριθμους λογαριασμων εχεις την καρτα και διαβαζουν απο κει τα στοιχεια σου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Aυτες που χρησιμοποιω στην Αγγλια ειναι οι Debit Card που σου επιτρεπουν να κανεις αναληψη μονο οσα εχεις στον λογαριασμο σου.Και αυτες παλι μου τις εδωσε η αγγλικη τραπεζα επειδη δεν εχουν βιβλιαρια καταθεσης, ετσι αντι να θυμασαι αριθμους λογαριασμων εχεις την καρτα και διαβαζουν απο κει τα στοιχεια σου. Αυτές υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Απλα Ελλαδα δεν τις εχω δει.:O Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 ετσι μπραβο....και μεις δεν εχουμε κ ουτε προκειται!!!!!κλεψια σκετη!!!!!!!! εχω 12 καρτες και προχθες εκανα αιτηση για αλλες 2. πιστευω οτι το μονο τους μειονεκτημα ειναι η καταγραφη των προσωπικων κινησεων και συνηθειων.....big brother.... οποιος δεν εχει, δεν ξερει τι χανει...... τα οφελη ειναι πολλαπλα.......(bonus, ατοκες δοσεις,ασφαλεια,επιστροφες,ελεγχος εξοδων κ.α.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts