Jump to content

JasonK8ktavygmai

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JasonK8ktavygmai

  1. Εχω την Πειραιως Electron Visa με πιστωτικο οριο 800€ Mπορω να πραγματοποιησω αγορα ανεξαρτητου ποσου (πχ 6000€), αρκει η δοση να μην υπερβαινει το πιστωτικο οριο τις καρτας?
  2. Ονομαστικο επιτοκιο τραπεζας 16% για αναληψη μετρητων απο πιστωτικη. πχ Αν βγαλω 100€ θα δωσω 116€ στην τραπεζα?
  3. Το χαμηλοτερο επιτοκιο συγκριτικα με αλλες φοιτητικες, το εχει η Πειραιως με 8% περιπου κ ατοκες αγορες μεχρι φεβουαριο 2010. Ταυτοτητα κ πασο αν εχεις, πας σε ενα καταστημα και την εχεις μετα απο 4-5 εργασιμες http://www.moneyexpert.gr/default.aspx?pid=20&la=1&or=5&bn=0&by=1&cc=7&cdt=0
  4. 150€ θα βαζω σιγουρα καθε μηνα :-) οποτε δεν αγχωνομαι.. ευχαριστω!
  5. δεν ειναι θεμα "δυστοκιας" απλα θελω να γνωριζω τι μου γινεται. Παντα πρεπει να υπολογιζουμε "την χειροτερη" σε περιπτωση απωλειας εργασιας, ενα δεκαρικο (ελαχιστη μηνιαια καταβολη) θα εχεις καθε μηνα ΣΙΓΟΥΡΑ να βαλεις, για να μην σε τρελανουν στον τοκο. Ασχετα αν μετα απο μια βδομαδα κανω αποπληρωμη μερικου ποσου.. ανεξαρτητα με αυτο, θελω να ξεμπερδευω γενικα γρηγορα με τετοιου ειδους χρεωσεις και πιστωσεις
  6. Αυτο ηθελα να μαθω! Νασαι καλα ;) Οποτε στο καταστημα τι θα πω, αν με ρωτησουν "ποσες δοσεις θελετε κυριε?"
  7. αν κανω αγορα πχ. 300€, θελω να τα τραβηξουν απο την καρτα κ να το αποπληρωσω οποτε θελω δεν προκειται να την δουλεψω ετσι, αλλα αυτη την εποχη σε αυτη την χωρα, θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο, γιατι δεν ξερεις..μπορει να σπασει ο διαολος το ποδαρ και μετα θα τρεχουμεε :P
  8. με ενδιαφερουν 200 στο χερι κ τα 600 καποιες επειγων αγορες.
  9. Προχθες εκανα την αιτηση για την Univercity Visa απο την Πειραιως, με οριο 800€ Αυριο θα παω να την παραλαβω ;) Η αποπληρωμη της ειναι σε τοκοχρωελυτικες δοσεις, η ισχυει το οτι πληρωνω οποτε μπορω, οσο μπορω μεσα σε 4 χρονια για ολο το ποσο και με ελαχιστη μηνιαια καταβολη 10€?
  10. απο Εθνικη δινουν την visa με 600 που μπορουν να "τραβηχτουν" και με normal ορους και αποπληρωμη οποτε μπορω. Δεν μπορω να βρω λυση και μελεταω το θεμα του overdraft.. Για να αποκτησω εκκαθαριστικο, τι πρεπει να κανω και σε ποσο καιρο θα εκδοθει???
  11. Υπεραναληψη απο φοιτητικο λογαριασμο δεν ειναι εφικτη?
  12. λιγο μπερδεμενο μου ακουγεται :S Γινεται να βαλω στην φοιτητικη των 600-800 ευρω καποιον "συνδικαιουχο" με εκκαθαριστικο ωστε να ανεβει το οριο? Κ μετα να βγει απο μεσα κ το χρεως να ειναι σε μενα!.?
  13. Ευχαριστω για το info pexth, αν καποιος γνωριζει ας το μοιραστει εδω... Καιγομαι (καλα και ποιος δεν καιγετε πια!) για μετρητα να πληρωσω την σχολη μου και να παρω αμαξι.. Χαλια εποχες παιδιααα. Καποτε ηταν καλυτερα τα πραγματα...
  14. Στην ουσια με καινε 2000 μετρητα
  15. Οποτε και δεν το σκεφτομαι αλλο, γιατι με ενδιαφερουνε μετρητα... Καμια λυση? Υπαρχει σοβαρο προβλημα. Ευχαριστω
  16. Το ξερω φιλε μ αλλα καποιος τροπο θα υπαρχει γινεται να παρς πχ. 3 φοιτητικες πιστωτικες απο 3 διαφορετικες τραπεζες?
  17. Καλησπερα! Ηθελα με την σειρα μου να ρωτησω, πως μπορω να παρω απο τραπεζα συνολικα 3500€ σαν φοιτητης, χωρις εγγυητη η εκκαθαριστικο? Η ΑΤΕ λεει πως για φοιτητικο δανειο θελει συνυπογραφη γονεα...εννοουν και εκαθαριστικο γονεα?
×
×
  • Create New...