Jump to content

madloufos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.077
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by madloufos

  1. Εχω εχω 2.25 μπροστα και 2.50 πισω. Απλα ο κανονας στα λαστιχα λεει οτι τα χαμηλοπροφιλα εχουν καλυτερη συμπεριφορα απ οτι τα κανονικα. Βεβαια τωρα αυτο ισχυει σαν κανονας.Ενα κινεζικο χαμηλοπροφιλο σιγουρα ειναι χειροτερο απο ενα Michelin M45. Kαι γω Dinamik εχω φιλε tzanico.
  2. Καλα ρε κυκλοφορεις νυχτα χωρις φως??:wacko::wacko: Αν ειναι σωληνα χωρις θαλαμο διαστολης τοτε σιγουρα σου ριχνει τις επιδοσεις.;)
  3. Αρα δεν θα βαλεις σαν τα δικα μου σωστα?
  4. Τα Metzeller ME22 δεν ειναι ομως χαμηλοπροφιλα σωστα?
  5. Δεν γλυστραει στο στεγνο με τιποτα.Ειδικα αν εχει ζεσταθει και το λαστιχο παταει καλα κατω. Στο αποτομο φρεναρει καλα κραταει αρκει να μην μπλοκαρει η μπροστινη ροδα.Εκει πας απλα ευθεια, ουτε στριβει ουτε τιποτα.Τα κλασσικα δηλαδη.:lol:
  6. Σε βρεγμενο το Sporty δεν ανταποκρινεται ωραια.Γενικα δεν μπορεις να πιεσεις το μηχανακι.Εμενα τουλαχιστον δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.Βεβαια ειμαι ατομο που εκμεταλευεται ολο το πατημα του λαστιχου και γενικα το πλαγιαζω πολυ το μηχανακι.Αλλα σε στεγνο ειναι απιστευτο το κρατημα του. Φωτο απο το Πασχα: http://img268.imageshack.us/img268/6035/dsc02499v.th.jpg Και στην φωτο αυτη δεν πλαγιαζα τερμα γιατι ο δρομος ειχε σκονη κατω και ειπα μην το παρακανω.
  7. Εγω εχω μπρος πισω Michelin Pilot Sporty.Μια χαρα ειναι.;)
  8. Toν 1.8 τον ατμοσφαιρικο λες?
  9. Και ειναι και καλη τιμη αυτη.Συνηθως 120 παιρνουν.
  10. Δεν εχει σχεση το φαρδος δηλαδη το πελμα.Αλλα το προφιλ. Ισα ισα που με μικροτερο προφιλ βγαζεις μεγαλυτερη τελικη.Αλλα αυτη η τελικη ειναι πλασματικη.:)
  11. Αναλογως το μοτερ. Εσυ θες να στο δεσουν κιολας?
  12. Ενα Dinamik εχω στα 58 χιλιοστα. :D Απλα ξερω τι δυναμη μπορουν να βγαλουν τα 2χρονα και τι τα 4χρονα σ αυτα τα κυβικα και ειναι λιγο αδικο να τα συγκρινουμε.Γι αυτο το ειπα.:happy:
  13. Φιλε και γω φουλ 2χρονα υποστηριζω.2χρονο εχω και μαλιστα 125.:D
  14. Φιλε χωρις να θελω να στην πω αλλα καταλαβες οτι συγκρινεις 2χρονο με 4χρονο και μαλιστα βελτιωμενο 2χρονο?
  15. Απλα το δισκοφρενο εχει καλυτερη λειτουργια απο το ταμπουρο σ ολες τις συνθηκες.Ασχετα απο βρεγμενο η στεγνο οδοστρωμα. Αυτο που επιρεαζει το φρεναρισμα στα παπια ειναι το λαστιχο.Και αυτο γιατι σε στεγνο το φρεναρισμα ειναι σχετικα ευκολο και καλο αλλα σε βρεγμενο δρομο το λαστιχο δεν παταει κατω.Γι αυτο φαινεται σαν να φταινε τα φρενα. Ενω η δισκοπλακα και τα τακακια κανουν την ιδια ακριβως δουλεια οπως και στο στεγνο δρομο, μας φαινεται σαν να μην πιανουν τα φρενα. Ενω στην πραγματικοτητα ο συντελεστης τριβης μεταξυ λαστιχου και δρομου πεφτει κατακορυφα.Αν θυμαμαι καλα υποεννιαπλασιαζεται.
  16. Ειναι αναλογως το δισκοφρενο εννοειται.Απλα αυτο που λετε ειναι φταιξιμο του λαστιχου που δεν μπορει να βρει τριβη με το βρεγμενο οδοστρωμα.
  17. Ποιο ειναι θανατος σε γλυστερο οδοστρωμα το δισκοφρενο?
  18. Το δισκοφρενο σαφως ειναι πολυ ανωτερο.
  19. Αφου δεν θα το φτιαξεις τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Εγω το δικο μου το χω εδω και 3 χρονια φτιαγμενο και μαλιστα τα 2 τελευταια ειναι στα 58 χιλιοστα και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.Μονο καλη βενζινη και λαδακι και μπουζι.:D:D
  20. Καλησπερα φιλε.Η τιμη δεν ειναι ασχημη.Αν την κατεβασεις ακομα ενα 100αρικο θα ειναι πολυ καλυτερη.:lol: Προβληματα δεν θα σου βγαλει αν το προσεχεις.Και μπουζι λαδωνει αν δεν ξερεις να το δουλευεις η ειναι πολυ ανοιχτη η αντλια λαδιου. Περνα κιολας απο το http://www.modenas-dinamik.gr ειναι το φορουμ για το Dinamik και εχουμε αρκετο υλικο εκει.Και μπορεις να μαθεις και να ρωτησεις πολλα.:)
  21. Απλα οτι και να του βαλεις πανω δεν προκειται να τα παρεις πισω με την πωληση.
  22. Καλυτερα να το πουλησεις οπως ειναι τωρα.
  23. Kαι επισης πρεπει να αλλαχτει το πισω φρενο το πισω με αλλο.Αυτο που εχεις ειναι σαν παντοφλα.:lol::lol:
  24. Ωραιο εγινε.Αν και πρεπει να χαμηλωσει λιγο πισω η να βαλεις το πισω φτερο για την πινακιδα.
×
×
  • Create New...