Jump to content

madloufos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.077
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About madloufos

  • Ημ. Γέννησης 17/05/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    O2-England

madloufos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω εχω 2.25 μπροστα και 2.50 πισω. Απλα ο κανονας στα λαστιχα λεει οτι τα χαμηλοπροφιλα εχουν καλυτερη συμπεριφορα απ οτι τα κανονικα. Βεβαια τωρα αυτο ισχυει σαν κανονας.Ενα κινεζικο χαμηλοπροφιλο σιγουρα ειναι χειροτερο απο ενα Michelin M45. Kαι γω Dinamik εχω φιλε tzanico.
  2. Καλα ρε κυκλοφορεις νυχτα χωρις φως??:wacko::wacko: Αν ειναι σωληνα χωρις θαλαμο διαστολης τοτε σιγουρα σου ριχνει τις επιδοσεις.;)
  3. Αρα δεν θα βαλεις σαν τα δικα μου σωστα?
  4. Τα Metzeller ME22 δεν ειναι ομως χαμηλοπροφιλα σωστα?
  5. Δεν γλυστραει στο στεγνο με τιποτα.Ειδικα αν εχει ζεσταθει και το λαστιχο παταει καλα κατω. Στο αποτομο φρεναρει καλα κραταει αρκει να μην μπλοκαρει η μπροστινη ροδα.Εκει πας απλα ευθεια, ουτε στριβει ουτε τιποτα.Τα κλασσικα δηλαδη.:lol:
  6. Σε βρεγμενο το Sporty δεν ανταποκρινεται ωραια.Γενικα δεν μπορεις να πιεσεις το μηχανακι.Εμενα τουλαχιστον δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.Βεβαια ειμαι ατομο που εκμεταλευεται ολο το πατημα του λαστιχου και γενικα το πλαγιαζω πολυ το μηχανακι.Αλλα σε στεγνο ειναι απιστευτο το κρατημα του. Φωτο απο το Πασχα: http://img268.imageshack.us/img268/6035/dsc02499v.th.jpg Και στην φωτο αυτη δεν πλαγιαζα τερμα γιατι ο δρομος ειχε σκονη κατω και ειπα μην το παρακανω.
  7. Εγω εχω μπρος πισω Michelin Pilot Sporty.Μια χαρα ειναι.;)
  8. Toν 1.8 τον ατμοσφαιρικο λες?
  9. Και ειναι και καλη τιμη αυτη.Συνηθως 120 παιρνουν.
  10. Δεν εχει σχεση το φαρδος δηλαδη το πελμα.Αλλα το προφιλ. Ισα ισα που με μικροτερο προφιλ βγαζεις μεγαλυτερη τελικη.Αλλα αυτη η τελικη ειναι πλασματικη.:)
  11. Αναλογως το μοτερ. Εσυ θες να στο δεσουν κιολας?
  12. Ενα Dinamik εχω στα 58 χιλιοστα. :D Απλα ξερω τι δυναμη μπορουν να βγαλουν τα 2χρονα και τι τα 4χρονα σ αυτα τα κυβικα και ειναι λιγο αδικο να τα συγκρινουμε.Γι αυτο το ειπα.:happy:
  13. Φιλε και γω φουλ 2χρονα υποστηριζω.2χρονο εχω και μαλιστα 125.:D
  14. Φιλε χωρις να θελω να στην πω αλλα καταλαβες οτι συγκρινεις 2χρονο με 4χρονο και μαλιστα βελτιωμενο 2χρονο?
×
×
  • Create New...