Jump to content

slila65

Members
  • Δημοσιεύσεις

    312
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About slila65

  • Ημ. Γέννησης 02/09/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

slila65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε μου θα ηθελα να σε ενημερωσω για μια νεα σελιδα που ξεκινησαμε 3 φιλοι, http://www.livestore.gr, θα χαρω πολυ να σε δω στην παρεα μας και αν μπορεις και θελεις να βοηθησεις (ατομα εμπειρα παντα χρειαζονται)
  2. Το PWK ειναι τετραγονο και το PE ειναι στρογγυλο σλαιτ :)
  3. νμζ η cdi δουλευει πολλη καλα με ενα πιστονακι πομπε:O αν κανω λαθος διορθοστεμε εγω παντος στο moto m σκευτομε να βαλω πιστονακι πομπε με cdi :)
  4. ελα ντε?λένε οτι του αλυμινιου ειναι ποιο μεγαλο το χιτονιο αλλα τσπ εμμ δεν ξερω προς το παρον γιατι δεν διαθετο πολλα λευτα:)
  5. νομιζω θελει ανοιγμα για αλυμινιου;)
  6. ρε παιδια κατι αλλο....σχετικα με τον στροφαλο (AaSa 54mm τριγονικο) πρεπει να βαλω οποσδηποτε πιστονι με 54διαδρομη η μπορω να βαλω πιστονι απο Αστρα ή GBO-GB5 ? Ααα και κατι αλλο το πιστονι GBO ειναι πομπε και το GB5 ειναι ημιπομπε??
  7. ρε παιδια στην 70αρα 6v κεφαλη μπενει ο Fuego F200 ?? αα και ειναι ποιο καλη κεφαλη απο την αστρισια ??:):)
  8. η αλιθεια ειναι οτι ειναι συνδεμενη με τον στροφαλο και τον γυριζει:)
  9. ρε φιλε μην δυσκολευεσαι...πηγεναι τον κυλινδρο στον μηχανικο σου και ρωτα τον αν μπενει αν και ο κυλινδρο σου ειναι μια χαρα ;)
  10. ρε παιδια μια ερωτηση....στα 54mm δουλευει καλα ενα 26αρι dt shark καρμπυρατερ που εχω? αα και αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο καρμπυρατερ για 54mm ευχαριστω..!!
  11. Νομιζω η AaSa εχει μια καλη κεφαλη την 65αρα ρωτα
  12. φιλε κριμα:( κατι δεν επεζε καλα μαλον με τον κυλινδρο (γρατζουνισμενος στο χιτωνιο) για κεφαλη c70 εχει το moto-rider αλλα απο οτι φενεται ειναι σκετες εγω θα σου προτεινα να παρεις κεφαλη cdi με πιστονι GBO(ΠΟΜΠΕ) της AaSa κανει πολυ καλη δουλεια (περισοτερο νευρο-συμπιεση)
  13. αα φιλε στειλτον και σε εμενα παρακαλω:) email: tasos_arnaoutakis@hotmail.com
×
×
  • Create New...