testatos Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 22 ώρες πριν, Hliasat said: Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα,θέλω αν μπορείτε να βοηθήσετε.Μετεφερα το απόγευμα με Ίρις από Εθνική τράπεζα σε λογαριασμό δανειακό της eurobank το ποσό των 70 ευρώ ,και δυστυχώς μου κρατησαν αυτό το ποσό με την αιτιολογία που θα δείτε παρακάτω.Δεν έχει σχέση με δάνειο η κράτηση διότι το δάνειο μου το κρατάνε από την μισθοδοσία μου και όχι από λογαριασμό. Μοιάζει σαν πληρωμή πιστωτικής κάρτας. Έχεις πιστωτική κάρτα στην eurobank και μήπως τράβηξε με αυτόματη χρέωση την ελάχιστη καταβολή η όλο το ποσό του λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Ναι έχω πιστωτική ,απλά στις κινήσεις εμφανίστηκε περίεργος σήμερα η πληρωμή,τώρα ίσως από κεκτημένη ταχύτητα να πλήρωσα αυτά τα 70 και να μην θυμάμαι.Το πόσο που χρωστούσα πριν μου κρατήσουν το ποσό ήταν 230 περίπου.με αυτόματη χρέωση ποτέ δεν μου το έχει κάνει.Τωρα αν άλλαξε κάτι σε αυτό δεν ξερω.Ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας σε κάθε περίπτωση.Θα μείνω μόνο με την απορία,αν μου τα τράβηξαν αυτόματα ,η αν τα πλήρωσα εγώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Εσύ το πλήρωσες. Αν είχε γίνει αυτόματα θα έγραφε αιτιολογία: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΕΩΣΗ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 On 22/10/2023 at 8:32 ΜΜ, testatos said: ισχύει από την ημέρα έκδοσης - υπογραφής της σύμβασης. Έχει και έναν υπολογιστή όπου αναγράφει πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει και έχουν μετρήσει στην απαλλαγή της συνδρομής και μέχρι πότε πρέπει να φτάσεις το συγκεκριμένο πόσο. Στάλθηκε από το SM-S916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Follow-up question: κάθε πόσο ενημερώνεται πραγματικά ο μετρητής; Γιατί έχω κάνει συναλλαγές, έχουν εκκαθαριστεί αλλά δε φαίνονται. Κανονικές αγορές, όχι αυτές που δε μετράνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Follow-up question: κάθε πόσο ενημερώνεται πραγματικά ο μετρητής; Γιατί έχω κάνει συναλλαγές, έχουν εκκαθαριστεί αλλά δε φαίνονται. Κανονικές αγορές, όχι αυτές που δε μετράνεαναγράφει πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά ο μετρητής. Καθε 2-3 εργάσιμες γίνετε ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Εγώ έχω παρατηρήσει πως ο μετρητής αλλάζει με κάθε συναλλαγή π.χ. εμένα μου γράφει αυτή τη στιγμή "Τελευταία ενημέρωση του μετρητή: 03/11/2023", οπότε εφόσον σου γράφει 20/10/2023 θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Πως ενεργοποιείται ο μετρητής? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Εγώ έχω παρατηρήσει πως ο μετρητής αλλάζει με κάθε συναλλαγή π.χ. εμένα μου γράφει αυτή τη στιγμή "Τελευταία ενημέρωση του μετρητή: 03/11/2023", οπότε εφόσον σου γράφει 20/10/2023 θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις μαζί τους.Το screenshot ήταν στης 20/10 Πως ενεργοποιείται ο μετρητής?Άμα έχεις πιστωτική με δωρεάν συνδρομή μετά από ένα πόσο συναλλαγών θα υπάρχει διαθέσιμο στο e banking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 On 4/11/2023 at 3:22 ΜΜ, testatos said: On 4/11/2023 at 10:36 ΠΜ, Kipouros_tou_GAP said: Follow-up question: κάθε πόσο ενημερώνεται πραγματικά ο μετρητής; Γιατί έχω κάνει συναλλαγές, έχουν εκκαθαριστεί αλλά δε φαίνονται. Κανονικές αγορές, όχι αυτές που δε μετράνε αναγράφει πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά ο μετρητής. Καθε 2-3 εργάσιμες γίνετε ανανέωση. Πάντως δεν είναι ακριβές. Υπάρχουν εκκαθαρισμένες συναλλαγές που δεν εμφανίζονται παρότι ο μετρητής θεωρητικά έχει ανανεωθεί. Προφανώς είχα δει το μετρητή, για αυτο έβαλα τη λέξη 'πραγματικά' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 ξέρει κάποιος με την Πειραιώς που λέει ότι μπορεί να βάλεις δόσεις με χρεωστική πως γίνεται; μπορείς και τα τέλη κυκλοφορίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 16 minutes ago, ilka71 said: ξέρει κάποιος με την Πειραιώς που λέει ότι μπορεί να βάλεις δόσεις με χρεωστική πως γίνεται; μπορείς και τα τέλη κυκλοφορίας; Όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία της πληρωμής, σε ρωτάει και δόσεις. Πχ στα τέλη κυκλοφορίας είναι ένα επιπλέον drop-down menu στο web banking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία της πληρωμής, σε ρωτάει και δόσεις. Πχ στα τέλη κυκλοφορίας είναι ένα επιπλέον drop-down menu στο web banking.κάτσε πρώτα τα πληρώνω με την μια και μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 2 ώρες πριν, ilka71 said: 2 ώρες πριν, minast said: Όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία της πληρωμής, σε ρωτάει και δόσεις. Πχ στα τέλη κυκλοφορίας είναι ένα επιπλέον drop-down menu στο web banking. κάτσε πρώτα τα πληρώνω με την μια και μετά; Πληρώνεις με την χρεωστική ( και όχι μέσω winbank) τα τέλη κυκλοφορίας (Οπότε χρειάζεται να έχεις διαθέσιμο όλο το ποσό) και μετά μέσω winbank κάνεις την μετατροπή σε δόσεις όπου σε χρεώνει την πρώτη δόση και σου επιστρέφει τα υπόλοιπα χρήματα στον λογαριασμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, ilka71 said: ξέρει κάποιος με την Πειραιώς που λέει ότι μπορεί να βάλεις δόσεις με χρεωστική πως γίνεται; μπορείς και τα τέλη κυκλοφορίας; Με χρεωστική πρώτα τα πληρώνεις. Πρέπει να έχεις τα € μέσα. Μετά από την εφαρμογή πατάς πάνω στη συναλλαγή και σου βγάζει επιλογή για αίτηση. Η πληρωμή γίνεται μέσω του site της ααδε, όχι μέσω τράπεζας γιατί αν πληρώσεις μέσω τράπεζας θα γίνει η συναλλαγή με τη χρήση του τραπεζικού λογαριασμού και όχι μέσω της κάρτας. Edited November 6, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 ωραία ευχαριστώ. αλλά από ότι κατάλαβα είναι δάνειο υπό έγκριση. οπότε μπορεί και να μην γίνει δεκτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 ωραία ευχαριστώ. αλλά από ότι κατάλαβα είναι δάνειο υπό έγκριση. οπότε μπορεί και να μην γίνει δεκτό; Γιατί δεν το κάνεις με πιστωτική που δεν έχει διαχειριστικά έξοδα; Βολεύει στα Τέλη Κυκλοφορίας η πιστωτική πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Γιατί δεν το κάνεις με πιστωτική που δεν έχει διαχειριστικά έξοδα; Βολεύει στα Τέλη Κυκλοφορίας η πιστωτική πάντως. δεν έχω πιστωτική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 δεν έχω πιστωτική! Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η έκδοση της Toyota Visa στην Εθνική τράπεζα. Είναι καλή περίπτωση γιατί δεν έχει συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η έκδοση της Toyota Visa στην Εθνική τράπεζα. Είναι καλή περίπτωση γιατί δεν έχει συνδρομή. έχω κάνει αιτήσεις και στις 4 τράπεζες αλλά δεν εγκρίνεται πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 έχω κάνει αιτήσεις και στις 4 τράπεζες αλλά δεν εγκρίνεται πιστωτική. Μλκς των τραπεζών... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Μπορεί να μην στο δεχτούν ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 1 hour ago, ilka71 said: 1 hour ago, katsiletra said: Γιατί δεν το κάνεις με πιστωτική που δεν έχει διαχειριστικά έξοδα; Βολεύει στα Τέλη Κυκλοφορίας η πιστωτική πάντως. δεν έχω πιστωτική! Mi scusi 😛 η αρχική μου απάντηση ήταν για πιστωτική, όχι χρεωστική. Είχα διαβάσει βιαστικά την ερώτησή σου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 4 ώρες πριν, ilka71 said: 5 ώρες πριν, katsiletra said: Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα η έκδοση της Toyota Visa στην Εθνική τράπεζα. Είναι καλή περίπτωση γιατί δεν έχει συνδρομή. έχω κάνει αιτήσεις και στις 4 τράπεζες αλλά δεν εγκρίνεται πιστωτική. Από κατάστημα είναι πιο εύκολο να πάρεις έγκριση απ'οτι στο e-banking 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Σήμερα έλαβα email από την Πειραιώς σχετικά με "Επικαιροποίηση όρων χρήσης ψηφιακών πορτοφολιών τρίτων παρόχων" και διάβασα στα βιαστικά το σχετικό PDF αλλά δεν βρήκα κάποια σημαντική αλλαγή (φοβόμουν ότι θα αρχίσουν να χρεώνουν για τη χρήση καρτών της τράπεζας μέσω Wallet!). Αν βρει κανείς τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση των όρων θα πρέπει να κερδίσει κάτι! 😛 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 46 minutes ago, geoponer said: Σήμερα έλαβα email από την Πειραιώς σχετικά με "Επικαιροποίηση όρων χρήσης ψηφιακών πορτοφολιών τρίτων παρόχων" και διάβασα στα βιαστικά το σχετικό PDF αλλά δεν βρήκα κάποια σημαντική αλλαγή (φοβόμουν ότι θα αρχίσουν να χρεώνουν για τη χρήση καρτών της τράπεζας μέσω Wallet!). Αν βρει κανείς τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση των όρων θα πρέπει να κερδίσει κάτι! 😛 Ναι βγαλανε ενα pdf 40 σελίδες και απο οτι καταλαβα είναι για να καλύψουν τον κ@ τους σε περίπτωση κλοπής ή εξαπάτησης μέσω των πορτοφολιων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts