katsiletra Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 On 31/7/2022 at 8:36 ΜΜ, Dpan9 said: Παιδιά υπάρχει πλέον καμία πιστωτική που να μην έχει ετήσιο πάγιο; Expand Εκεί που έχεις την μισθοδοσία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 On 31/7/2022 at 8:36 ΜΜ, Dpan9 said: Παιδιά υπάρχει πλέον καμία πιστωτική που να μην έχει ετήσιο πάγιο; Expand Νομίζω πως οι περισσότερες κάρτες δεν έχουν πάγιο, όταν ξοδεύεις από ένα ποσό και πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 On 1/8/2022 at 6:44 ΠΜ, kostas_pr_mp said: Νομίζω πως οι περισσότερες κάρτες δεν έχουν πάγιο, όταν ξοδεύεις από ένα ποσό και πάνω Expand Το έχουν καταργήσει σχεδόν σε όλες τις κάρτες. Μόνο με αίτημα αν γίνει κάτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Η Eurobank πλέον επιτρέπει εξαργύρωση επιστροφής μέσω Apple Pay. Ίσως είναι και η μόνη τράπεζα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 On 1/8/2022 at 11:53 ΠΜ, paanos said: Η Eurobank πλέον επιτρέπει εξαργύρωση επιστροφής μέσω Apple Pay. Ίσως είναι και η μόνη τράπεζα Expand Πολύ καλό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 On 1/8/2022 at 1:21 ΜΜ, kostas_pr_mp said: Πολύ καλό Expand Στην Εθνική γίνεται από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 (edited) On 1/8/2022 at 5:13 ΜΜ, akis8607 said: Στην Εθνική γίνεται από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο pay Expand Δεν το ήξερα! Δηλαδή αν πληρώσω σε συνεργάτη του προγράμματος Go4More με κάρτα Εθνικής μέσω Google Pay μπορώ να κάνω εξαργύρωση πόντων? Edited August 1, 2022 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 On 1/8/2022 at 6:25 ΜΜ, geoponer said: Δεν το ήξερα! Δηλαδή αν πληρώσω σε συνεργάτη του προγράμματος Go4More με κάρτα Εθνικής μέσω Google Pay μπορώ να κάνω εξαργύρωση πόντων? Expand Εγω χρησιμοποιώ Apple Pay. Και κάθε φορά που το χρησιμοποιώ με ρωτάνε αν θέλω εξαργύρωση. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Για το Aple Pay δεν γνωρίζω, αλλά στο Google Pay ("πορτοφόλι" πλέον) μόνο στην Alpha Bank δεν επικοινωνεί απευθείας με το bonus loyalty. Όλες οι άλλες τράπεζες κάνουν απευθείας επικοινωνία με το πρόγραμμα επιβράβευσής τους. Δεν θυμάμαι μόνο αν τυχόν επιτρέπουν και δόσεις στις πιστωτικές. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nabonidus Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 (edited) Edited August 4, 2022 by Nabonidus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτισω εάν ξέρει κάποιος σήμερα κατέβασα την viva wallet και πέρασα την κάρτα του full pass γιατί λόγω λάθους δικοιυ μου δεν έβαλα άλφα όταν έκανα αίτηση το θέμα όμως είναι ενώ πέρασα κανονικά την κάρτα σήμερα που έβαλα βενζίνα κ πήγα να πληρώσω με viva το καύσιμο πληρώθηκε από κάρτα από το άλφα wallet μήπως ξέρει κάποιος τι λάθος έχω κάνει? Να διευκρινίσω ότι η πληρωμές γίνονται μέσω smartphone με nfcΣτάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Λογικά θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του κινητού και να βρεις που επιλέγεις εφαρμογή για πληρωμή NFC και αντί για της alpha να επιλέξεις της viva. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 On 4/8/2022 at 7:28 ΜΜ, Mark_K said: Λογικά θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του κινητού και να βρεις που επιλέγεις εφαρμογή για πληρωμή NFC και αντί για της alpha να επιλέξεις της viva.Πήγα κ δεν μου βγάζει καθόλου την viva Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή της και έχεις βάλει την κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 On 4/8/2022 at 7:41 ΜΜ, Mark_K said: Έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή της και έχεις βάλει την κάρτα; Ναι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Τι να σου πω, δεν ξέρω. Φυσιολογικά αν τα έχεις κάνει σωστά θα έπρεπε να φαίνεται. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να απενεργοποιήσεις ότι άλλο τρόπο πληρωμής έχει, και να σβήσεις τη viva και να την ξανακάνεις εγκατάσταση, μπας και αλλάξει κάτι. Αν επιτρέπεται, την άυλη κάρτα σε πόσες μέρες από την αίτηση στην έδωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 4:25 ΠΜ, Mark_K said: Τι να σου πω, δεν ξέρω. Φυσιολογικά αν τα έχεις κάνει σωστά θα έπρεπε να φαίνεται. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να απενεργοποιήσεις ότι άλλο τρόπο πληρωμής έχει, και να σβήσεις τη viva και να την ξανακάνεις εγκατάσταση, μπας και αλλάξει κάτι. Αν επιτρέπεται, την άυλη κάρτα σε πόσες μέρες από την αίτηση στην έδωσαν;Σε 4 μέρες Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Φίλε μου νομίζω ότι η viva δεν έχει επιλογή πληρωμής με NFC. Κάνε αυτό που έκανα και εγώ. Άνοιξε το APP της viva, επέλεξε την κάρτα fuel pass και εχει επιλογη να την προσθέσεις στο google pay. Βαλτην εκεί και μετά πληρώνεις με google pay. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 7:59 ΜΜ, pank said: Φίλε μου νομίζω ότι η viva δεν έχει επιλογή πληρωμής με NFC. Κάνε αυτό που έκανα και εγώ. Άνοιξε το APP της viva, επέλεξε την κάρτα fuel pass και εχει επιλογη να την προσθέσεις στο google pay. Βαλτην εκεί και μετά πληρώνεις με google pay.Προσπάθησα να το κάνω κ μου βγάζει αυτό Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 8:10 ΜΜ, bilis123456 said: Προσπάθησα να το κάνω κ μου βγάζει αυτό Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις root η ξεκλειδωτο bootloader;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 8:11 ΜΜ, baiosss said: Έχεις root η ξεκλειδωτο bootloader;Sent from my Pixel 6 using TapatalkΝαι αυτό είναι?? Το φανταστικά αντε τώρα να θυμηθώ πως πρέπει να το κλειδώσω πάλι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 8:23 ΜΜ, bilis123456 said: Ναι αυτό είναι?? Το φανταστικά αντε τώρα να θυμηθώ πως πρέπει να το κλειδώσω πάλι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις Magisk, απλά κάνεις hide τις τραπεζικές εφαρμογές η το Google wallet κι λογικά όλα θα δουλέψουν.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 8:58 ΜΜ, baiosss said: Αν έχεις Magisk, απλά κάνεις hide τις τραπεζικές εφαρμογές η το Google wallet κι λογικά όλα θα δουλέψουν.Sent from my Pixel 6 using TapatalkΑν θυμάμαι καλά δεν το έχω ρουταρει μόνο το έχω ξεκλειδώσει δεν με αφήνει να περάσω το magisk η δεν ξερω εγώ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 9:20 ΜΜ, bilis123456 said: Αν θυμάμαι καλά δεν το έχω ρουταρει μόνο το έχω ξεκλειδώσει δεν με αφήνει να περάσω το magisk η δεν ξερω εγώ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟπότε δύο επιλογές έχεις. Η rootαρεις και κανείς δουλειά με το Magisk η αν δεν σε ενδιαφέρει το root, κλειδώνεις. Το μόνο κακο και χρονοβόρο στο δεύτερο σενάριο, είναι ότι με το κλείδωμα κάνεις wipe τα πάντα.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 On 5/8/2022 at 9:27 ΜΜ, baiosss said: Οπότε δύο επιλογές έχεις. Η rootαρεις και κανείς δουλειά με το Magisk η αν δεν σε ενδιαφέρει το root, κλειδώνεις. Το μόνο κακο και χρονοβόρο στο δεύτερο σενάριο, είναι ότι με το κλείδωμα κάνεις wipe τα πάντα.Sent from my Pixel 6 using TapatalkΓια να ρουταρω μόνο με υπολογηστη? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts