ilka71 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 minute ago, EllinikoNisi said: Αυτά τα ποσά ισχύουν απευθείας με την χρήση κάρτας. Τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι άλλη φάση. Πάντα ζητούσαν κωδικό ξεκλείδωματος συσκευής. Σε android υπάρχει μια ρύθμιση (συντομεύσεις εφαρμογής) που που ενώ βάζεις το διακριτικό αποτύπωμα στην οθόνη σέρνεις το δάκτυλο χωρίς να το αφήσεις και ανοίγει όποια εφαρμογή έχεις ορίσει. για αυτό το τελευταίο για πες πως γίνεται ακούγεται ενδιαφέρον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Ωστόσο δε νομίζω ότι υπάρχει σε όλα τα κινητά, είναι θέμα skin του κατασκευαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου (edited) 13 ώρες πριν, EllinikoNisi said: ναι σε ποιο μενού είναι;σε samsung υπάρχει; Edited 5 Απριλίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Δεν υπάρχει σε samsung κάτι σχετικό.. μόνο να πειράξεις τα shortcuts αριστερά και δεξιά στις κάτω γωνίες της οθόνης κλειδωματος μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 11 ώρες πριν, ilka71 said: ναι σε ποιο μενού είναι;σε samsung υπάρχει; Σε realme είμαι. Δες μήπως υπάρχει ρύθμιση για παρατεταμένο πάτημα κάποιου κουμπιού (power button) να ανοίγει το Google pay. Στο βίντεο με Samsung προτείνουν την εφαρμογή goodlock από Samsung store. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Άσχετο αλλά, πιστωτική της Εθνικής Τράπεζας πληρώνεται σε ταχυδρομείο με ταχυπληρωμή; Γιατί εδώ δεν έχουμε ούτε καν atm Εθνικής Τράπεζας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 minute ago, paanos said: Ναι. Έχει προμήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, user. said: Άσχετο αλλά, πιστωτική της Εθνικής Τράπεζας πληρώνεται σε ταχυδρομείο με ταχυπληρωμή; Γιατί εδώ δεν έχουμε ούτε καν atm Εθνικής Τράπεζας Ουτε ίντερνετ εχετε εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 4 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Ουτε ίντερνετ εχετε εκει; Μπορεί να μην έχει χρήματα σε λογαριασμό Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 16 ώρες πριν, user. said: Έχει προμήθεια; Ναι έχει κοντά στο 1.20 με 1.50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου On 8/4/2025 at 10:55 ΜΜ, alfeios said: Μπορεί να μην έχει χρήματα σε λογαριασμό Η μισθοδοσία είναι στην Πειραιώς και κάνει 3 εργάσιμες ημέρες μιν να φτάσει και να φανούν και την προηγούμενη φορά πλήρωσα τόκους κλπ γιατί φάνηκαν 2 ημέρες μετά την λήξη του λογαριασμού. Η μόνη τράπεζα που είναι μπαμ είναι η Eurobank ότι πληρωμή κάνω μέσω internet banking εκτελείται άμεσα σε 10“ (Ακούς Πειραιώς; Θέλεις για την δική σου κάρτα ακόμη και από internet banking 1 εργάσιμη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Η Εθνική τραπεζα στην οποια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΑΤΗΣ μου "εστειλε" το παρακατω μηνυμα με SMS Quote NBG - ΠPOΣΩPINOΣ ΠEPIOPIΣMOΣ ΛEITOYPΓIΩN ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ. ENHMEPΩΣTE TA ΣTOIXEIA ΣAΣ ΓIA EΠANAΦOPA ΠPOΣBAΣHΣ και ακολουθει ενα λινκ στο οποιο πρεπει να μπω για να ενημερωσω τα στοιχεια μου Φυσικά και ειναι απάτη, προσέξτε Edited 16 Απριλίου by alfeios 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) μπορείτε να κάνετε τώρα το απόγευμα login στην εφαρμογή της viva.com ; Edited 16 Απριλίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 16 ώρες πριν, alfeios said: Η Εθνική τραπεζα στην οποια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΑΤΗΣ μου "εστειλε" το παρακατω μηνυμα με SMS Quote NBG - ΠPOΣΩPINOΣ ΠEPIOPIΣMOΣ ΛEITOYPΓIΩN ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ. ENHMEPΩΣTE TA ΣTOIXEIA ΣAΣ ΓIA EΠANAΦOPA ΠPOΣBAΣHΣ και ακολουθει ενα λινκ στο οποιο πρεπει να μπω για να ενημερωσω τα στοιχεια μου Φυσικά και ειναι απάτη, προσέξτε Ως αποστολέας φαινόταν κάποιος αριθμός ή είχαν χρησιμοποιήσει όνομα από υπηρεσία web2SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 7 ώρες πριν, GraveDigger said: Ως αποστολέας φαινόταν κάποιος αριθμός ή είχαν χρησιμοποιήσει όνομα από υπηρεσία web2SMS? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. Δευτέρα στις 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:32 πμ (edited) Η Alpha Bank, άραγε, οδεύει σιγά-σιγά προς αποκλειστική συνεργασία με Visa; H Enter Bonus Mastercard, η Enter Mastercard, η Χρυσή Bonus Mastercard και η Bonus Mastercard, έπαψαν να είναι διαθέσιμες προς απόκτηση. Edited Δευτέρα στις 11:06 πμ by pluss 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:51 πμ Ενδιαφέρον, μια και έχει πιο "ειδικές" Mastercard, όπως πχ η Affinity... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. Δευτέρα στις 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:59 πμ (edited) Μπορεί να ξεκίνησε από τα "εύκολα", δηλαδή από προϊόντα που ήδη διατίθενται και σε Visa, και σε επόμενο στάδιο να μετατρέψει και τις άλλες κάρτες σε Visa. Για να δούμε... Edited Δευτέρα στις 11:06 πμ by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Δευτέρα στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:10 μμ Και η νέα κάρτα επιδομάτων είναι Visa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Αν δεν κάνω λάθος και η Πειραιώς πλέον έχει αποκλειστικά visa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Δευτέρα στις 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:31 μμ Σωστά. Πειραιώς Visa και Εθνική Mastercard. Η Eurobank συνεχίζει με μίξη, ανανέωσε πρόσφατα συνεργασία και με τις 2 και ανανέωσε και το χαρτοφυλάκιο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Δευτέρα στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:59 μμ Εν τω μεταξύ λιγότερο από 1 χρόνο πριν είχαν αντικαταστήσει όλες τις diners με MasterCard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. Δευτέρα στις 02:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:41 μμ 41 minutes ago, oregon said: Εν τω μεταξύ λιγότερο από 1 χρόνο πριν είχαν αντικαταστήσει όλες τις diners με MasterCard ποια τραπεζα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts