GREGORYMO Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Μου ήρθε ταχυδρομικώς η χρεωστική κάρτα της εθνικής, λόγω ληξης και έχει ΜΟΝΟ 3 χρόνια διάρκεια !! ΥΓ. Για να δίνεις κάθε τρις και λίγο 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Πέρασα από εθνική τράπεζα πριν ένα μήνα περίπου για να κάνω αίτηση δωρεάν συνδρομής και τον δεύτερο χρόνο σε μια πιστωτική , μου είπαν θα με απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά και μετά θα πράξουμε αναλόγως, αυτοί δεν μπήκαν καν στον κόπο για ενημέρωση, απλά σήμερα είδα την ετήσια χρέωση , τώρα τι κάνουμε; Μπορώ να την ακυρώσω τώρα ή είναι αργά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Μου ήρθε ταχυδρομικώς η χρεωστική κάρτα της εθνικής, λόγω ληξης και έχει ΜΟΝΟ 3 χρόνια διάρκεια !! ΥΓ. Για να δίνεις κάθε τρις και λίγο 5€.5 ευρώ σε σένα; Εμένα 6 , ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREMA199 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπερα.ηθελα να ρωτησω κατι για την πειραιως.εκανα πριν εικοσι ημερες μια online αιτηση για χορηγηση πιστωτικης η οποια και απορριφθηκε για καποιους λογους που μου εξηγησαν επειτα απο την τράπεζα.εκανα αυτο που μου ειπαν μπαινω να ξανακανω την αιτηση και το συστημα δεν με αφηνει....πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα για ναμε αφησει η μονο στην τραπεζα πλεον την αιτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπερα.ηθελα να ρωτησω κατι για την πειραιως.εκανα πριν εικοσι ημερες μια online αιτηση για χορηγηση πιστωτικης η οποια και απορριφθηκε για καποιους λογους που μου εξηγησαν επειτα απο την τράπεζα.εκανα αυτο που μου ειπαν μπαινω να ξανακανω την αιτηση και το συστημα δεν με αφηνει....πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα για ναμε αφησει η μονο στην τραπεζα πλεον την αιτηση;εμένα μου είπαν μετά από 3 μήνες να ξανά κάνω αίτηση.... Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREMA199 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 και κατι ακομη.γνωριζει καποιος για την military visa της eurobank εαν εχεις την μισθοδοσια σου εκει ποσο ειναι τα επιτοκια αγορων και αναληψης;υπαρχει περιπτωση να μου την δωσουν αν εχω ηδη πιστωτικη εκει αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 17.85 % για αγορές. 20% για αναλήψεις. https://www.eurobank.gr/el/epitokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREMA199 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 (edited) • Επιτόκια Συναλλαγών o Επιτόκιο Αγορών: 17,85% o Επιτόκιο Ανάληψης Μετρητών: 20,00% Στα ποσοστά αυτά ισχύει επιπλέον 0,60% εισφορά σύμφωνα με τον Ν.128/1975 • Προνομιακή τιμολόγηση σε πελάτες που διατηρούν την μισθοδοσία τους στη Eurobank Δηλαδη; Υ.Γ:1) Ενστολος Υ.Γ: 2)Στην visa που εχω στα παραπανω επιτοκια εχω μειον 3,5 και στο αγορων και στο αναληψεων. Edited August 8, 2020 by FIREMA199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Δηλαδή έχεις το προνόμιο να δανίζεσαι με μόνο 16,5 % ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis87 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπερα παιδια, εχω την πιστωτικη πειραιως classic visa και ενω καθε μηνα με την εκδοση του μηνιαιου λογαριασμου γραφει ελαχιστη καταβολη ενα ποσο σημερα που βγηκε ο λογαριασμος γραφει ελαχιστη καταβολη μηδεν ενω χρωσταω ενα ποσο ακομα γιατι; Ξερει κάπιος να μου πει; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπερα παιδια, εχω την πιστωτικη πειραιως classic visa και ενω καθε μηνα με την εκδοση του μηνιαιου λογαριασμου γραφει ελαχιστη καταβολη ενα ποσο σημερα που βγηκε ο λογαριασμος γραφει ελαχιστη καταβολη μηδεν ενω χρωσταω ενα ποσο ακομα γιατι; Ξερει κάπιος να μου πει; Ευχαριστω. δωρεαν παροχη της τραπεζας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis87 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Μου αφηνει δηλαδη να βαλω οτι ποσο θελω; Γιατι μονο την επιλογη «ποσο» μπορω να επιλεξω τα αλλα ειναι γκριζαρισμενα δεν πατιουνται παντα εβαζα παραπανω απο την ελαχιστη καταβολη και αγχωθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREMA199 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 16,50 για αναληψεις και14,35 για αγορες 14.35% N128/1975 0.6% 16.50% N128/1975 0.6% (απο το e-statement) ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/sIZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Μου αφηνει δηλαδη να βαλω οτι ποσο θελω; Γιατι μονο την επιλογη «ποσο» μπορω να επιλεξω τα αλλα ειναι γκριζαρισμενα δεν πατιουνται παντα εβαζα παραπανω απο την ελαχιστη καταβολη και αγχωθηκα.Αμα βάζεις απλά παραπάνω απο την ελάχιστη καταβολή και οχι όλο το πόσο του λογαριασμού πληρώνεις και το ανάλογο επιτόκιο. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis87 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Οποτε δεν αλλαξε κατι βαζω ενα ποσο κ συνεχιζω οπως παντα γιατι πρωτη φορα γραφει ελαχιστη καταβολη μηδεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Οποτε δεν αλλαξε κατι βαζω ενα ποσο κ συνεχιζω οπως παντα γιατι πρωτη φορα γραφει ελαχιστη καταβολη μηδεν. και τιποτα να μην πληρωσεις αυτον τον μηνα, εισαι ουσιαστικα ενημερος απεναντι στην τραπεζα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis87 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ευχαριστω πολυ παιχτη νασε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Η αυτόματη εξόφληση πιστωτικής πότε γίνεται; Μία μέρα πριν την λήξη του λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Να ρωτήσω κάτι για λογαριασμό φίλου, αν χρωστάει σε μια πιστωτική πχ 200 ευρώ και βάλει μόνο την ελάχιστη καταβολή πχ 20 ευρώ , πόσο θα χρεωθεί για το υπόλοιπο της κάρτας; Αν πχ το επιτόκιο αγορών κάρτας είναι 17% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Να ρωτήσω κάτι για λογαριασμό φίλου, αν χρωστάει σε μια πιστωτική πχ 200 ευρώ και βάλει μόνο την ελάχιστη καταβολή πχ 20 ευρώ , πόσο θα χρεωθεί για το υπόλοιπο της κάρτας; Αν πχ το επιτόκιο αγορών κάρτας είναι 17% Δεν μου είναι σαφές τί εννοείς όταν λες "για το υπόλοιπο της κάρτας". Το 17% είναι ετήσιο επιτόκιο, αλλά δεν είναι το ΣΕΠΠΕ (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης), το οποίο είναι μεγαλύτερο. Με ικανοποιητική ακρίβεια μπορείς να θεωρήσεις ότι για έναν μήνα θα πληρώσεις περίπου το 1/12 του 17% επί το ανεξόφλητο ποσό. Πάντως για 200€ το ελάχιστο ποσό μάλλον θα είναι λιγότερο από 20€, αν και συμβολεύω τον φίλο σου να εξοφλήσει όσο περισσότερο μπορεί, όσο νωρίτερα μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Ok φίλε thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Η αυτόματη εξόφληση πιστωτικής πότε γίνεται; Μία μέρα πριν την λήξη του λογαριασμού; Συνήθως 20 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Ο αδερφός μου άσπρος στον Τειρεσία με 13200 εκκαθάριση.εκανε αίτηση στην ευρομπανκ γι μάστερ Κάρντ ζητώντας 2500 πιστωτικό όριο και του την κόψανε ο.τι ναναι Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δε μπορώ να καταλάβω για κανένα λόγο πως γίνονται οι εγκρίσεις... Εγώ με 8.5 ατομικό και 20 οικογενειακό πήρα κάρτα με 3 χιλιάρικα. Και όπως τα λες εσύ φίλε βλέπω ανθρώπους με παραπάνω εισόδημα από εμένα να τους την κόβουν. Και σκέφτομαι.... 1) να μετράει το ότι δουλεύω σε μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και όχι στο φούρνο του κυρ Ηλία και ας παίρνω λιγότερα; 2) ότι δε χρωστάω ούτε ευρώ στο δημόσιο; και εννοώ έστω και ένα διακανονισμό να έχεις 50€ το μήνα για ένα μικρό ποσό φαίνεται χρέος... 3) ότι είμαι χρόνια στην ίδια δουλειά και όχι 5 μήνες με 1500€ αλλά 10 χρόνια με 800€ 4) να τα ελέγχει αυτοματοποιημένο σύστημα όλα αυτά και να μην τα βλέπουν καν άνθρωποι και να γίνονται τέτοια λάθη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Ο αδερφός μου άσπρος στον Τειρεσία με 13200 εκκαθάριση.εκανε αίτηση στην ευρομπανκ γι μάστερ Κάρντ ζητώντας 2500 πιστωτικό όριο και του την κόψανε ο.τι ναναιΊσως επειδή ζήτησε με τη μία 2500. Καλό είναι να παίρνεις το default πόσο που δίνουν, νομίζω 1000-1500 και ζητάς μετά από λίγο καιρό αύξηση ορίου. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο αδερφός μου άσπρος στον Τειρεσία με 13200 εκκαθάριση.εκανε αίτηση στην ευρομπανκ γι μάστερ Κάρντ ζητώντας 2500 πιστωτικό όριο και του την κόψανε ο.τι ναναι Ίσως επειδή ζήτησε με τη μία 2500. Καλό είναι να παίρνεις το default πόσο που δίνουν, νομίζω 1000-1500 και ζητάς μετά από λίγο καιρό αύξηση ορίου. Παίζει ρόλο επίσης αν έχει τη μισθοδοσία στη eurobank. Και όπως αναφέρει σωστά και το παιδί πιο κάτω δεν είναι μόνο το εισόδημα το κριτήριο. Δε μπορώ να καταλάβω για κανένα λόγο πως γίνονται οι εγκρίσεις... Εγώ με 8.5 ατομικό και 20 οικογενειακό πήρα κάρτα με 3 χιλιάρικα. Και όπως τα λες εσύ φίλε βλέπω ανθρώπους με παραπάνω εισόδημα από εμένα να τους την κόβουν. Και σκέφτομαι.... 1) να μετράει το ότι δουλεύω σε μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και όχι στο φούρνο του κυρ Ηλία και ας παίρνω λιγότερα; 2) ότι δε χρωστάω ούτε ευρώ στο δημόσιο; και εννοώ έστω και ένα διακανονισμό να έχεις 50€ το μήνα για ένα μικρό ποσό φαίνεται χρέος... 3) ότι είμαι χρόνια στην ίδια δουλειά και όχι 5 μήνες με 1500€ αλλά 10 χρόνια με 800€ 4) να τα ελέγχει αυτοματοποιημένο σύστημα όλα αυτά και να μην τα βλέπουν καν άνθρωποι και να γίνονται τέτοια λάθη; Έχεις μισθοδοσία σε αυτήν την τράπεζα? Αν ναι, με αυτό το προφίλ και αν έχεις και κανένα σπιτάκι δικό σου λογικό μου φαίνεται. Επίσης λογικά δεν σου έδωσαν με τη μία 3000, αλλά ζήτησες αύξηση ορίου αργότερα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited August 11, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts