Ribopaido Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Κανονικά ναι και θα το διευκρινίζει τι είναι τι από αυτά που θα πληρώσεις. Καλορίζικο!! Eυχαριστώ άλεξ! Το πρωί ειδα οτι φάνηκε στο ebanking αλλα χωρις λεπτομέρειες. Το έχω λιώσει ντάξει όπως είπαμε τούμπανο Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Να ρωτήσω κάτι παιδιά, για πρώτη φορά έχω ζητήσει την έκδοση πιστωτικής bonus από alpha γιατί βασικά με ενδιαφέρουν οι δόσεις που κάνουν online οι εταιρείες (μ' ενδιαφέρει ένα "αλμυρό" laptop). Το θέμα με τις δόσεις πως ακριβώς γίνεται ?? Μόλις κάνω την παραγγελία και δηλώσω ότι θέλω πχ. 24 δόσεις, μετά ? Μου ζητούν τα στοιχεία της κάρτας υποθέτω, έτσι ? Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο εγώ ? Οι χρεώσεις στην κάρτα θα γίνονται αυτόματα από τον έμπορο κάθε μήνα ? Εγώ θα πληρώνω κάτι στην τράπεζα (εκτός από την συνδρομή της κάρτας, αν υπάρχει) ? Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω πριν ολοκληρώσω την παραγγελία ή και γενικότερα ? Συγνώμη αν ρωτάω πολλά, πρώτη μου φορά... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Απλά βάζεις τον αριθμό της κάρτας. Οι δόσεις τιμολογούνται ανά μήνα από την τράπεζα σου. Δε σε αφορά η μεταξύ συμφωνία εμπόρου-τράπεζας. Εκτός από την μηνιαία δόση, δεν υπάρχει κάποια ΑΛΛΗ χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Μισθοδοσία υπάρχει στην Alpha, μου ζητήθηκε κιόλας πρόσφατη απόδειξη μισθοδοσίας μέσω της τράπεζας μιας και ως δικαιολογητικό είχα στείλει βεβαίωση εργοδότη, αλλά δεν έπαιξε κάπου ρόλο απ ότι κατάλαβα. Αν μετρήσει στη συνδρομή του δεύτερου χρόνου δεν ξέρω. Αν έχεις Μισθοδοσία στην Alpha οι πιστωτικές Alpha Bank Bonus Visa και Alpha Bank Bonus MasterCard είναι χωρίς συνδομή. Εγώ τις έχω και τις δυο χωρίς ετήσια συνδρομή εδώ και χρόνια (έχω και εγώ τη μισθοδοσία μου στην Alpha). Edited April 1, 2020 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Ενεργοποίησα τηλεφωνικά αυτοματοποιημένα την καρτα μου απο την alpha, αλλα η πρόσθετη της γυναίκας δεν εχει ενεργοποιηθεί. Μπορει να ενεργοποιηθεί σε ΑΤΜ (που δεν θελω) η τηλεφωνικά. Επι μια εβδομάδα ειναι αδύνατον να μιλήσεις με κάποιον στην εξυπηρετηση. Τι ηλιθιο να ενεργοποιείται μονο η πρωτη και οχι και η πρόσθετη .... Μηπως γνωρίζετε και κάποιον αλλο εναλλακτικό τροπο ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Πλεον υπαρχει δυνατοτητα για κατεθεση χρηματων απο τα atm της alpha bank; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Εδώ και καιρό δεν υπήρχε η δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Προφανώς εννοείς για άμεση κατάθεση μετρητών και όχι φάκελο. Εδώ και καιρό υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά πρέπει να έχει γίνει και η κατάλληλη αναβάθμιση και στο μηχάνημα (και σίγουρα μόνο για αυτά που είναι έξω από κατάστημα τράπεζας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Προφανώς εννοείς για άμεση κατάθεση μετρητών και όχι φάκελο. Εδώ και καιρό υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά πρέπει να έχει γίνει και η κατάλληλη αναβάθμιση και στο μηχάνημα (και σίγουρα μόνο για αυτά που είναι έξω από κατάστημα τράπεζας)Λογικα στα ATM στην Αθηνα θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, σωστα; Ναι, χωρις φακελο εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Λογικα στα ATM στην Αθηνα θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, σωστα; Ναι, χωρις φακελο εννοω. Τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα, δεν έχω δει κάποιο κατάστημα τράπεζας (από τις 4 συστημικές) που να μην έχει την εν λόγω ευκολία σε ATM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Kαλησπέρα σε όλους! Για καταναλωτικό αυτοκινήτου μου πε ο πωλητής πληρώνω στη πρώτη δοση και τα έξοδα δανείου μαζί, θα φανεί στον αναλυτικό λογαριασμό που θα μ ρθει ταχυδρομικώς? Εμένα μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει η τράπεζα μαζί μου. Αν είναι να πάει ταχυδρομικώς ζήσε Μάιε μου. Φίλος που ρώτησα πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση του είχαλε κάνει 2 μήνες να του έρθει η 1η δόση. Η πρώτη δόση και τα έξοδα δανείου μαζί είναι ανά τράπεζα πάντως. Στην eurobankτα έξοδα δανείου ήταν άμεσα ενώ στην Πειραιώς μαζί με τη δόση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Λογικα στα ATM στην Αθηνα θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, σωστα; Ναι, χωρις φακελο εννοω. Δε νομίζω ότι είναι μόνο στην Αθήνα, στη Ρόδο έχουμε κανονικά atm που υποστηρίζουν online κατάθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Απλά βάζεις τον αριθμό της κάρτας. Οι δόσεις τιμολογούνται ανά μήνα από την τράπεζα σου. Δε σε αφορά η μεταξύ συμφωνία εμπόρου-τράπεζας. Εκτός από την μηνιαία δόση, δεν υπάρχει κάποια ΑΛΛΗ χρέωση. Σ' ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα, δεν έχω δει κάποιο κατάστημα τράπεζας (από τις 4 συστημικές) που να μην έχει την εν λόγω ευκολία σε ATM.Οποτε απλα βαζω τα χαρτονομισματα στην υποδοχη και τα τραβαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ακριβώς . Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 και πιστώνονται άμεσα στο λογαριασμό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Οποτε απλα βαζω τα χαρτονομισματα στην υποδοχη και τα τραβαει; Βλέπεις εάν έχει στο ΑΤΜ την επιλογή "κατάθεση" και πατώντας στην επιλογή θα δεις στην οθόνη οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) ρε παιδια μας κοροιδευουν με τα τηλεφωνα εκει στην alpha bank; προσπαθω 3 μερες να μιλησω με καποιον για μια καρτα που εχω ενα προβλημα περιμενω κανα μισαωρο και πεφτει η γραμμη. ετσι θα αποφυγουν τους συνοστησμους στις τραπεζες; χωρις τηλ. κεντρο; νομοι για αυτους δεν υπαρχουν; εμας μας κυνηγανε με προστιμα , για αυτους που δεν εχουν τηλ. κεντρο να εξυπηρετησουν , και αναγκαζουν τον κοσμο να τρεχει στο καταστημα δεν υπαρχουν προστιμα; Edited April 3, 2020 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Σε ποια τραπεζα; Eurobank.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Eurobank.. https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/online-proionta/kartes-online/pos-apoktate-pistotiki-karta-online Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Στην eurobank δεν γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Στην eurobank δεν γίνεται.. https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/online-proionta/kartes-online/pos-apoktate-pistotiki-karta-online Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Έκδοση νέας πιστωτικής είναι αυτό, ο φίλος ζητάει επανέκδοση χρεωστικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/online-proionta/kartes-online/pos-apoktate-pistotiki-karta-online Σ’ευχαριστω φίλε αλλά για χρεωστική που με ενδιαφέρει δεν έχει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έκδοση νέας πιστωτικής είναι αυτό, ο φίλος ζητάει επανέκδοση χρεωστικής. Σ’ευχαριστω φίλε αλλά για χρεωστική που με ενδιαφέρει δεν έχει.. Συγνώμη, λάθος δικό μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts