TheBerliner Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Γιατί παραπληροφόρηση;Μια χαρά τα λέει.Στη Γερμανία,τα λεφτά όχι μόνο δεν δίνουν τόκο,αλλά πληρώνεις κι από πάνω. Η Γερμανία έχει γεμίσει απο δωρεάν λογαριασμούς και μέχρι και οι κλασικές τράπεζες σιγά σιγά προσφέρουν λογαριασμούς χωρίς έξοδα (π.χ. Commerzbank). Ναι τόκο δεν έχουν γιατί ειναι εξωφρενικά χαμηλά τα επιτόκια κι υπάρχει πίεση να μειωθούν οι καταθέσεις ώστε να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Ναι οι ελληνικές τράπεζες είναι η απόλυτη παράνοια. Τώρα που είμαστε σε μεγάλη ύφεση και οι τράπεζες δε θέλουν καταθεσεις τις θεωρούν παθητικό, εδώ τις θέλουν. Να δώσουν δάνεια να κινηθεί η αγορά. Ήδη στη Δανία δίνουν στεγαστικά με αρνητικό επιτόκιο. Στο βιλαμπαχο ακόμα τρίβουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Καλά ούτε αυτό είναι σημάδι υγιούς αγοράς. Αλλά όσο υπάρχει αποπληθωρισμός, ή έστω αναιμικός πληθωρισμός, ο κόσμος δεν ξοδεύει λεφτά και οι τράπεζες πάνε σε ακραίες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Όλες έχουν 30 ευρώ το χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Πληρώνοντας όλο το υπόλοιπο στην ώρα του, δεν πληρώνεις καθόλου τόκους. Οι τράπεζες σε περίπτωση εξόφλησης με δόσεις , επιβάλουν τόκους από την ημερομηνία αγοράς, ή για την ακρίβεια, από την ημέρα εγγραφής της συναλλαγής στον λογαριασμό, δηλαδή θα επιβαρυνθείς τόκο από 30 μέχρι 50 επιπλέον ημέρες μόνο και μόνο γιατί άφησες έστω και 1 ευρώ απλήρωτο.Τι διαφορά έχουν η κλασικ από την γκολντ αν πληρώνεις στην ώρα τους λέω Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johannppa Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 Όλες έχουν 30 ευρώ το χρόνο? Ψαξε ρε μάστορα,αναλογα πια θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ειχε κανείς την amex notosgalleries και του εστειλαν την visa notoplus που θελω να τον ρωτησω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ειχε κανείς την amex notosgalleries και του εστειλαν την visa notoplus που θελω να τον ρωτησω κατι;Εγώ και μένα με την notos plus μου την άλλαξαν που δε συμμετέχει στο πρόγραμμα bonus οπότε επειδή απλά είναι free τη κράτησα μεν αλλά δε την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Σου έστειλαν τίποτα κουπόνια μαζί; Θεωρητικά πρέπει να μας δώσουν ένα 10% για την πρώτη αγορά από τα Notos και 10 ευρώ κάθε φορά στα γενέθλία μας. Στις κινήσεις της κάρτας βλέπω ένα "ΠONTOI ΓENEΘΛIΩN 0,00 Χ" αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ερώτηση προς τους γνώστες... Η diners που αντικαθιστά την Amex και δίνει διπλάσιους πόντους όπως λέει ουσιαστικά πόσο έκπτωση έχουμε; Δεν έχω ασχοληθεί με bonus και με βόλευε αφάνταστα η παλιά καλή Amex που ήξερα ότι είχα 3%... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Ερώτηση προς τους γνώστες... Η diners που αντικαθιστά την Amex και δίνει διπλάσιους πόντους όπως λέει ουσιαστικά πόσο έκπτωση έχουμε; Δεν έχω ασχοληθεί με bonus και με βόλευε αφάνταστα η παλιά καλή Amex που ήξερα ότι είχα 3%... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που είχες έκπτωση 3% με την ΑΜΕΧ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Που είχες έκπτωση 3% με την ΑΜΕΧ; Είχε 3% επιστροφή στις αγορές στα σουπερ μαρκετ εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 (edited) Ερώτηση προς τους γνώστες... Η diners που αντικαθιστά την Amex και δίνει διπλάσιους πόντους όπως λέει ουσιαστικά πόσο έκπτωση έχουμε; Δεν έχω ασχοληθεί με bonus και με βόλευε αφάνταστα η παλιά καλή Amex που ήξερα ότι είχα 3%... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πρόγραμμα bonus της Alphabank έχει σελίδα να ενημερωθείς. Περισσότερα εδώ : https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε 3% επιστροφή στις αγορές στα σουπερ μαρκετ εννοεί Αυτό από ότι γνωρίζω υπήρχε σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και για την Dynamic Amex. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι οι ελληνικές τράπεζες είναι η απόλυτη παράνοια. Τώρα που είμαστε σε μεγάλη ύφεση και οι τράπεζες δε θέλουν καταθεσεις τις θεωρούν παθητικό, εδώ τις θέλουν. Να δώσουν δάνεια να κινηθεί η αγορά. Ήδη στη Δανία δίνουν στεγαστικά με αρνητικό επιτόκιο. Στο βιλαμπαχο ακόμα τρίβουν ... Οι τράπεζες θέλουν καταθέσεις , τις οποίες χρησιμοποιούν ως εσωτερικό δανεισμό για επενδύσεις και κινήσεις, καλό είναι να προσέχουμε τι λέμε. Είναι άλλο πράγμα να λέμε ότι πρέπει να κινηθεί το χρήμα, άλλο το ότι δεν θέλουν καταθέσεις γιατί "θεωρούνται παθητικό". Παθητικό επίσης θεωρούνται κοκκινα δάνεια / κάρτες κάθε είδους. Edited August 19, 2019 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Από Λογιστικής απόψεως οι καταθέσεις είναι ενεργητικό για όλες τις επιχειρήσεις, και παθητικό για τις τράπεζες. Οι τράπεζες τις καταθέσεις τις χρωστάνε στους καταθέτες άρα μπαίνουν στις υποχρεώσεις δηλαδή στο παθητικό της τραπεζικής εταιρείας. Η έκφραση λοιπόν οι τράπεζες τις καταθέσεις τις θεωρούν παθητικό δεν λέει τίποτα σε όποιον ξέρει εισαγωγή στην λογιστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Σου έστειλαν τίποτα κουπόνια μαζί; Θεωρητικά πρέπει να μας δώσουν ένα 10% για την πρώτη αγορά από τα Notos και 10 ευρώ κάθε φορά στα γενέθλία μας. Στις κινήσεις της κάρτας βλέπω ένα "ΠONTOI ΓENEΘΛIΩN0,00 Χ" αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό...Νομίζω η έκπτωση γίνεται απευθείας από το νότο στη πρώτη αγορά απλά δε ξέρω αν ισχύει για μας που είναι συνέχεια άλλης κάρτας και το δώρο γενεθλίων ερχεται επιταγή εξαργύρωσης όπως στις επιστροφές(αυτό το ξέρω σίγουρα από φίλο) Αλλά ρώτα καλύτερα στην εξυπηρέτηση γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τη σύγκεκριμενη κάρτα καθόλου τη κράτησα μόνο για free parking και επειδη είναι χωρίς συνδρομή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johannppa Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Ερώτηση προς τους γνώστες... Η diners που αντικαθιστά την Amex και δίνει διπλάσιους πόντους όπως λέει ουσιαστικά πόσο έκπτωση έχουμε; Δεν έχω ασχοληθεί με bonus και με βόλευε αφάνταστα η παλιά καλή Amex που ήξερα ότι είχα 3%... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 σε επιλεγμένα καταστήματα,σε συνεργάτες 4 κ στα υπολοιπα 2. Μια χαρά ειναι στους ποντους. Παντως την Diners δεν θα στη δέχονται παντού (οπως το ανακαλύπτω) οπότε φρόντισε να ψωνίζεις απο τα επιλεγμένα, στη τελική αυτοί χάνουν. (Το redmi note 7 καλο όντως? Σήμερα θα παραλάβω το προ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsampi25 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλησπέρα και πάλι. Είχα κάνει αίτηση για Eurobank visa στις 12/08 και ενώ έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση. Σημαίνει ότι πάει για απόρριψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Καλησπέρα και πάλι. Είχα κάνει αίτηση για Eurobank visa στις 12/08 και ενώ έχω στείλει όλα τα δικαιολογητικά δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση. Σημαίνει ότι πάει για απόρριψη; Οχι σίγουρα. Κάλεσε τους και θα δεις τι θα σου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsampi25 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Αυτό που μου είπαν είναι ότι βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmat7 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Ήταν και 15άυγουστος ;) ...Δωστους λιγες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Μήπως ξέρετε τι όριο έχει μια φοιτητική πιστωτική κάρτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Μήπως ξέρετε τι όριο έχει μια φοιτητική πιστωτική κάρτα ; δεν υπαρχει στανταρ οριο, αναλογως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Μήπως ξέρετε τι όριο έχει μια φοιτητική πιστωτική κάρτα ; Το σύνηθες που δίνουν χωρίς εκκαθαριστικο είναι 300 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Το σύνηθες που δίνουν χωρίς εκκαθαριστικο είναι 300 Ευρώ. Τρίχες κατσαρες εγώ έχω εκκαθαριστικό πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Τρίχες κατσαρες εγώ έχω εκκαθαριστικό πάντως Εμενα μεχρι 300€ μου εδωσαν με εκκαθαριστικο χωρις μηδενικο εισοδημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts