Vasileios Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μπορείς να κάνεις αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής στην τράπεζα σου και αυτή θα κρίνει.(συνήθως κρίνει θετικά και σου επιστρέφει τα χρήματα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλημέρα, αν κάνουμε αγορά από το εξωτερικό με πιστωτική κάρτα και δεν παραλάβουμε ποτέ το προϊόν τότε τι κάνουμε; Έχουμε κάποια ασφάλεια; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkTransaction dispute το οποίο παίζει μια χαρα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 (edited) Πλέον, οι κάρτες Enter Bonus Visa και Enter Bonus Mastercard έχουν Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών και Διπλασιαμού Εγγυήσεως. Πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, γιατί καμία άλλη κάρτα της Alpha Bank δεν έχει αντίστοιχη κάλυψη. Edited October 12, 2018 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Έκανα μια συναλλαγή από Αγγλία σε λίρες (περιπου 60) σε πιστωτική κάρτα Eurobank. Στη χρέωση μου εμφανίζει το ποσό σε ευρώ , έξοδα συναλλάγματος λέει 0 και έξοδα ανάληψης 1,20. Είναι λογικο; Έτσι το εμφανίζει η Eurobank τις συναλλαγες σε ξενο νομισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Noμιζω ότι μόνον με PayPal υπάρχει εξασφάλιση. Έτσι γνώριζα και εγώ, αλλά...Thanks Μπορείς να κάνεις αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής στην τράπεζα σου και αυτή θα κρίνει.(συνήθως κρίνει θετικά και σου επιστρέφει τα χρήματα.) Πόσος χρόνος πρέπει να περάσει φίλε; Ευχαριστώ Transaction dispute το οποίο παίζει μια χαρα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Δηλαδή; Πως γίνετε αυτό; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με την επιστροφή της eurobank. Αν έχω συγκεντρώσει ένα ποσό 100€, μπορώ αν πάω πχ στον Σκλαβενίτη να ζητήσω να αφαιρεθεί μόνο ένα ποσό πχ 30€ από τα 100€ και τα υπόλοιπα να μείνουν για μελλοντική συναλλαγή? Η θα πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθούν τα 100€? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με την επιστροφή της eurobank. Αν έχω συγκεντρώσει ένα ποσό 100€, μπορώ αν πάω πχ στον Σκλαβενίτη να ζητήσω να αφαιρεθεί μόνο ένα ποσό πχ 30€ από τα 100€ και τα υπόλοιπα να μείνουν για μελλοντική συναλλαγή? Η θα πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθούν τα 100€? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΑν κάνεις αγορές για 30 θα αφαιρεθούν 30.. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Από 1η Δεκεμβρίου 2018, οι Diners κάρτες εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανταμοιβής Bonus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win. Όχι ρε γαμ#το, χαλάσανε ίσως το καλύτερο πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων που υπάρχει με μίνιμουμ 2% κέρδος. :angry: Για μένα το bonus αξίζει κυρίως για αεροπορικά πλέον σε συνδυασμό με την aegean bonus visa. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω τώρα μετά την κατάργηση του shop n win; Εμείς το χρησιμοποιούσαμε και μας βόλευε πολύ. Αντιθέτως, τα άλλα προγράμματα όπως αυτό με τους bonus πόντους που έχει η Mastercard της Alpha δεν το κατάλαβα ποτέ, θέλει διάβασμα και προγραμματισμό για να κερδίσεις κάτι αξιόλογο. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πλέον, οι κάρτες Enter Bonus Visa και Enter Bonus Mastercard έχουν Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών και Διπλασιαμού Εγγυήσεως. Πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, γιατί καμία άλλη κάρτα της Alpha Bank δεν έχει αντίστοιχη κάλυψη. Νομίζω ότι τώρα μπορούμε όλοι να καταργήσουμε την Enter Amex. Τα 2€ το χρόνο δε με ενοχλούν με την καθολική αποδοχή της κάρτας και το ότι δεν θα χρειάζεται να κουβαλάω και την απλή Enter Visa. Και οι 5.000 bonus πόντοι καλοδεχούμενοι. Ξέρουμε αν κάποια από τις δύο (Visa ή Mastercard συμφέρει περισσότερο στις αγορές σε ξένο νόμισμα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πλέον, οι κάρτες Enter Bonus Visa και Enter Bonus Mastercard έχουν Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών και Διπλασιαμού Εγγυήσεως. Πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, γιατί καμία άλλη κάρτα της Alpha Bank δεν έχει αντίστοιχη κάλυψη.Έχω μια enter, οπότε ζητάω μία enter bonus και μόλις έρθει καταργώ την απλή, σωστά;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έχω μια enter, οπότε ζητάω μία enter bonus και μόλις έρθει καταργώ την απλή, σωστά;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειαζεται να την καταργησεις. Ετσι κι αλλιως η παλια ειναι δωρεαν Απλα αν εχει ενεργοποιησει τα alerts στην παλια, τα απενεργοποιεις. Στην νεα με την συνδρομη τα alerts ειναι δωρεαν. οποτε ερχεσαι μια η αλλη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Δεν χρειαζεται να την καταργησεις. Ετσι κι αλλιως η παλια ειναι δωρεαν Απλα αν εχει ενεργοποιησει τα alerts στην παλια, τα απενεργοποιεις. Στην νεα με την συνδρομη τα alerts ειναι δωρεαν. οποτε ερχεσαι μια η αλλη Μην ξεχνάμε τα 5 ευρώ για ανανέωση οποιασδήποτε κάρτας. Άρα λίγο πριν λήξει, ας την καταργήσει μιας και δε θα έχει νόημα η ύπαρξη της παλιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Μην ξεχνάμε τα 5 ευρώ για ανανέωση οποιασδήποτε κάρτας. Άρα λίγο πριν λήξει, ας την καταργήσει μιας και δε θα έχει νόημα η ύπαρξη της παλιάς. Σωστά. Υποθέτω ότι η νέα δεν θα έχει κόστος ανανέωσης αφού θα έχει ετήσια συνδρομή Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Σωστά. Υποθέτω ότι η νέα δεν θα έχει κόστος ανανέωσης αφού θα έχει ετήσια συνδρομή Δε νομίζω ότι εξαιρείται κάποια κάρτα στην alpha. Για παράδειγμα, στην πειραιώς η μόνη που είδα να εξαιρείται, είναι η κάρτα για τον ΔΣΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σωστά. Υποθέτω ότι η νέα δεν θα έχει κόστος ανανέωσης αφού θα έχει ετήσια συνδρομή Μέχρι το 2023 που λήγει η κάρτα θα δούμε τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα.Διάβασα πως πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα για ένα επίδομα του Οαεδ.Λόγω ενός θέματος υγείας δεν μπορώ να πάω αυτές τις μέρες,είναι εύκολο σε κάποιον να μου πει σε αυτή τη φάση τι δικαιολογητικά χρειάζονται για έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή να μου δώσει ένα λινκ?Μπαίνω στο site της Εθνικής αλλά δεν βρίσκω κάπως τα δικαιολογητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ταυτότητα, το τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμό (νερο ή δεη ή τηλεφωνο) ακόμα και σύνδεση κινητού απλά να πιστοποιεί την διεύθυνση σου. Αν έχεις καρτοκινητό θέλουνε βεβαίωση από την εταιρία με τα στοιχεία σου Οτι είναι στο όνομα σου και βεβαίωση εργοδότη Αλλά αφού δεν δουλεύεις πάρε την κάρτα ανεργίας καλού κακού. Αυτά νομίζω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ταυτότητα, το τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμό (νερο ή δεη ή τηλεφωνο) ακόμα και σύνδεση κινητού απλά να πιστοποιεί την διεύθυνση σου. Αν έχεις καρτοκινητό θέλουνε βεβαίωση από την εταιρία με τα στοιχεία σου Οτι είναι στο όνομα σου και βεβαίωση εργοδότη Αλλά αφού δεν δουλεύεις πάρε την κάρτα ανεργίας καλού κακού. Αυτά νομίζω. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Καλησπέρα.Διάβασα πως πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα για ένα επίδομα του Οαεδ.Λόγω ενός θέματος υγείας δεν μπορώ να πάω αυτές τις μέρες,είναι εύκολο σε κάποιον να μου πει σε αυτή τη φάση τι δικαιολογητικά χρειάζονται για έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή να μου δώσει ένα λινκ?Μπαίνω στο site της Εθνικής αλλά δεν βρίσκω κάπως τα δικαιολογητικά Επισης επειδη εχει ενα προγραμμα με την εθνικη ασφλαιστικη,σου αφαιρει 1€ το μηνα και στο εξαμηνο δικαιουσαι να πας με checkup με την εκπτωση του ταμειου σου μαζι και τα 6€. Μετα απο ενα μηνα,κανε τον απλο ταμιευτηριου. Και για E-Banking κωδικους σου βγαζουν με 5€ χρεωση και μια prepaid go μαζι(οπου για την εκδοση της ζητανε τα 5€).Και 1€ για να βαλεις στο λογαριασμο με το που κανεις ανοιγμα νεου λογαριασμου. Για την μετατροπη σε απλο ταμιευτηριο επισης,πρεπει να πας στο καταστημα που ανοιξες λογαριασμο,οχι σε αλλο υποκαταστημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω.Εχεις κάποιος παραλάβει enter Visa bonus της alpha bank;Με ποιον τρόπο παρελαβε;με ΕΛΤΑ ή απο την τραπεζα;Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση δεν έχω παραλάβει κάτι αλλά η κάρτα φαίνεται ήδη στην εφαρμογή της alpha bank. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Εμένα για πιστωτική ήρθε με ταχυδρομείο και ήτανε διαθέσιμη καμια εβδομάδα πριν στο e banking Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ωραία ευχαριστώ.Οποτε περιμένω . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω.Εχεις κάποιος παραλάβει enter Visa bonus της alpha bank;Με ποιον τρόπο παρελαβε;με ΕΛΤΑ ή απο την τραπεζα;Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση δεν έχω παραλάβει κάτι αλλά η κάρτα φαίνεται ήδη στην εφαρμογή της alpha bank. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα για πιστωτική ήρθε με ταχυδρομείο και ήτανε διαθέσιμη καμια εβδομάδα πριν στο e banking Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ετσι γινεται. Αμεσως με την εκδοση καταχωρειται αυτο ματα στο ebanking και φαινεται εκει. Συγχρονως αποστελεται με ταχυδρομειο. Την παραλαμβανεις μια βδομαδα περιπου μετα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Ωραία θα περιμένω.Εξαλλου δεν είδα ακόμη τη χρέωση των 12€ στο e banking πάρα μόνο την κάρτα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω.Εχεις κάποιος παραλάβει enter Visa bonus της alpha bank;Με ποιον τρόπο παρελαβε;με ΕΛΤΑ ή απο την τραπεζα;Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση δεν έχω παραλάβει κάτι αλλά η κάρτα φαίνεται ήδη στην εφαρμογή της alpha bank. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΕΛΤΑ απλή αλληλογραφία και πάνω από βδομάδα. Υποθέτω παίζει ρόλο και η περιοχή. Στο e-banking ναι φαίνεται άμεσα. Επίσης κωδικός για να σταλεί pin και ενεργοποίηση γίνονται και μέσω e-banking. ΑΤΜ απαραίτητο μόνο για την αλλαγή pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts