theo1973 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 τα ατμ που εχουν στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχουν μια επιλογη που λεει κατάθεση χωρις φακελο. με το που βάζεις χρήματα αμέσως πιστώνετε ο λογαριασμός. το χρησιμοποιώ πολυ γιατι με εξυπηρετεί όταν χρειάζομαι λευτα στο λογαριασμο για να δωσω καπου τη κάρτα του γραφείου (ειναι εταιρικος λογαριασμος) και πρεπει να έχει υπόλοιπο δεν εχω δει αλλο ατμ αλλης τραπεζας να το κανει γιαυτο λεω της συγκρημενης τραπεζας (πειραιως δεν συνεργαζομαι και δε το εχω ψαξει) -(ουτε της eurobank τα atm το κανουν παρολο που η eurobank εχει παρει το ταχυδρομικο ταμιευτηριο ) , μαλλον με το ονλινε εσυ ενοεις το μεσα μηχανημα που εχουν οι τραπεζες για συναλλαγές Επειδή το έψαξα πρόσφατα -και μάλλον έχω γράψει για αυτό και εδώ-, το κάνουν τα περισσότερα πλέον ΑΤΜ της Εθνικής (έχει τα περισσότερα από όλες τις τράπεζες) και αρκετά της Πειραιώς. Δεν έχει τέτοια ΑΤΜ η Eurobank (πλέον, γιατί πριν μερικά χρόνια είχε). Δεν εννοεί αυτό που κατάλαβες. "Online ATM" λέγονται όσα υποστηρίζουν κατάθεση χωρίς φάκελο, καταμετρούν τα χαρτονομίσματα και πιστώνουν το λογαριασμό άμεσα. Επειδή με ενδιαφέρει, που έχεις εντοπίσει ΑΤΜ του Τ.Τ. που κάνει αυτή τη δουλειά; Είχα πάρει τηλέφωνο προ καιρού και μου είχαν υποδείξει ένα μόνο, αυτό έξω από το κατάστημα του "Νέου Τ.Τ." στην Κηφισίας απέναντι από το Ζηρίνειο. Υ.Γ. Έχω την εντύπωση ότι έχω δει ένα "online ΑΤΜ" στο κατάστημα της Eurobank στην Κανάρη στην πλατεία Κολωνακίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Καλλιθεα θέσεως 140 και πεσματζογλου στο κεντρο (αυτο που μου κρατησε τα money) εχω την εντύπωση ομως πως ολα τα Ταχυδρομικου ταμιευτηρίου έχουν αυτην την επιλογή, ασχετως τι λενε στο τηλεφωνο.. μαλλον δεν ειναι ενημερωμενοι σωστα για τις πλήρης λειτουργίες των μηχανημάτων καθώς παίρνεις στην Εurobank πρακτικα... μαλλον πρέπει να βγαλω καρτα εστω και χρεωστικη και στην εθνική αφου λες οτι το κανουν τα περισσοτερα/ την απέφευγα λόγο κοσμου και ουράς. μου ειναι πολυ χρησημη αυτη η επιλογη με το "online ATM" ! Edited April 11, 2016 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 κοίτα 20.30 το βραδυ ηταν τι να εκανα περισσοτερο? .. δεν ειναι θεμα άνεσης αλλα ...... Εδω σε θελω 20.30 το βραδυ για πες μου τι περισσοτερο θα εκανες και μετα απο τετοια απαντηση ?! πες μου που μενεις να ρθω να σε ριμαξω γιατι θελω λυση ΤΩΡΑ? θα σπαγες καμια τζαμαρία η θα ξεροσταλιαζες μέχρι το πρωί έξω απο τη τράπεζα? Η ερωτηση μου δεν ειχε σκοπο να σε θιξει. Δικα σου ειναι τα λεφτα! Αναφερθηκα ομως στο τηλεφωνημα που οπως γραφεις εκανες το πρωι στην υπαλληλο και οχι σε αυτο (που ολοι θα καναμε) το βραδυ στο τηλεφωνικο κεντρο. Εγω θα πηγαινα επιτοπου πρωι πρωι. Τωρα βεβαια εσυ μπορει να δουλευες και δεν μπορουσες.... Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τέλος καλό όλα καλά...Μπορεί 55€ να φαίνονται λίγα αλλά εγώ κάνω αρκετές μέρες να τα βγάλω και θα ήταν σα να δούλευα τζάμπα αυτές τις μέρες.Τα βρήκαν και ευτυχώς είχα τις αποδείξεις από το ΑΤΜ την ώρα που προσπάθησα να τα βάλω και τους τα έδειξα όλα και σήμερα έβαλαν τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) δε θικτικα απλα πραγματικα οι περισσότεροι εχουν την ιδια απορια πως δεν το κυνήγησα περισσότερο να παω εστω απο εκει οπως λες (και οχι μονο εσυ) και μου κανει εντύπωση η ανασφάλεια (θα μου πεις χρήματα είναι λογικό.. αλλα και παλι υπαρχει μια συγκεκριμενη διαδικασια που δε παρακαμπτετε ) καταρχας η καταμέτρηση απο μου είπαν 2 διαφορετικοί άνθρωποι (μια στο τηλ κεντρο και μια η υπάλληλος τραπεζας) γίνονται μεσσημερι και πρωι πρωι να πήγαινα δε θα το άνοιγαν για καταμέτρηση (αυτο μου το τονισανε και οι 2) οποτε ναι το σκευτικα και εγω να πάω πρωι πρωί απο την αλλη ομως σκευτικα τράπεζα είναι αν είναι να θέλουν να σου ******* δεν θα είναι τοσο απλο και να ρισκαρει κάποιος να χασει τη θεση του θα χει δικλιδα ασφαλείας θα μετράνε πχ 2 ατομα με καποιον security. ειδικά απο τι στιγμή που υπαρχουν καμερες απο εξω απο το κατάστημα Και καταγεγραμενα τηλεφωνα με το συμβάν κτλ δύσκολα να σου *********. η εταιρία είναι δική μου και δυστυχώς ειχα ραντευου την επομενη ημερα όποτε δε μπορούσα να τρεξω στη τράπεζα ,για την ιστορία το ποσο ηταν 700-800 ευρω δε θυμάμαι γιατι πανε 2-3ς μήνες άλλα και πάλι ρε παιδια δε νομιζω τοσο άπλα οι υπαληλοι σε τραπεζικά ιδρύματα να μπορουν να σου φανε ετσι απλα χρηματα σιγουρα θα εχουν δικλιδες ασφαλιες καποια standard που θα εχουν επιβληθεί απο την ευρωπαϊκή τράπεζα τωρα οταν πεφτεις σε περιπτωσεις σαν του φίλου να σου λενε σιγα μην ανοιξω το βιντεο για 200 ευρω ειναι αλλη ιστορια. δε νομιζω να θελει να του φαει τα 200 ευρω απλα βαριετε να ασχοληθει η το παιζει καποιος δινοντας σου λυση στο τελος για να νιωθεις οτι του χρωστας και χαρη . εκεί το χειρίζεσαι διαφορετικά. και κανενας υπαλληλος δε βαζει χρηματα απο τη τσεπη του που ειπε οτ ιθα του τα καλυψει αυτος - γιατι και ο διευθυντης εκει υπαληλος ειναι πρακτικα με περισσότερες δικαιοδοσίες. και πλεον δεν νομιζω να παίρνουν 2-3 χιλιάρικα όπως υποθηκε πιο πριν κάνα 1000 ίσως.. και τα χρηματα ειναι πονος εργασίας ειτε ειναι 10 ευρω ειτε 50 είτε 1000 ειτε 10000 ο καθένας τα πονάει με διαφορετικό τρόπο. και για 5 ευρώ ειναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν να σου δωσουν λύση η τουλάχιστον μια αξιοπρεπή απάντηση που να δείχνει ενα υποτυπώδες ενδιαφέρον απο οτι καταλαβα απο το δικο μου συμβαν ολα τα καταστήματα κάποια συγκεκριμενη ωρα κάνουν καταμέτρηση εκει φαίνονται ολα ελλείμματα η περισσεύματα κια πρατουν αναλογα αλλα να στα φάνε έτσι χύμα χλομό.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited April 12, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 δε θικτικα απλα πραγματικα οι περισσοτεροι εχουν την ιδια απορια πως δεν το κινηγησα περισσοτερο να παω εστω απο εκει οπως λες (και οχι μονο εσυ) και μου κανει εντυπωση η ανασφαλεια .............. ................................................................................................................. αλλα να στα φανε ετσι χυμα χλομο.. Φιλε μου ειλικρινα χαιρομαι που το προβλημα σου λυθηκε τοσο απλα και χωρις να εχεις απωλειες. Επισης να σου πω μπραβο για το ηρεμο της σκεψης σου. Δυστυχως οι προσωπικες μου εμπειριες απο αναλογα θεματα ειναι πολλες και δυσαρεστες. Τοσες πολλες που οποτε ξεκινω να τις διηγθω στην παρεα μου οι περισσοτεροι δεν πιστευουν οτι ειναι δυνατον να συμβουν κατι τετοια! Κι ομως μου συνεβησαν. :X Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Απλά είναι ο τύπος που παίρνει 2-3χιλιάρικα και ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι 500€ είναι ο βασικός μισθός πλέον και με 200-300€ ζουν ολόκληρο μήνα οικογένειες ;) - φιλε μου ελπιζω ο γιαππυς τωρα με την κριση να την πληρωσε την νυφη, να δουμε τα 200 ευρω που ειρωνευοταν τοτε πως θα του φαινονται τωρα, ολα εδω πληρωνονται (!) Edited April 12, 2016 by impreza_sti Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Υπενθυμίζω ότι συζητήσεις και αναλύσεις εκτός Ο.Π.Χ. δεν επιτρέπονται και διαγράφονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 εχει ληξει η καρτα αναληψεων της εθνικης τραπεζας απο τον φεβρουαριο. δε μου εχουν στειλει αλλη, οπως νομιζω πως θα επρεπε. τι κανω τωρΑ? πρεπει να παω στο καταστημα που ανοιξα λογαριασμο, σε οποιοδηποτε καταστημα ή μπορω να κανω κατι τηλεφωνικα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 εχει ληξει η καρτα αναληψεων της εθνικης τραπεζας απο τον φεβρουαριο. δε μου εχουν στειλει αλλη, οπως νομιζω πως θα επρεπε. τι κανω τωρΑ? πρεπει να παω στο καταστημα που ανοιξα λογαριασμο, σε οποιοδηποτε καταστημα ή μπορω να κανω κατι τηλεφωνικα? Από τη μεγάλη πείρα ου έχω μ' αυτά τόσα χρόνια τώρα,ποτέ δεν καθυστέρησαν να την αλλάξουν.Γι' αυτό αν δεν έχεις αλλάξει σπίτι και ξέχασαν να κάνουν την αλλαγή που τους έδωσες,τότε μάλλον κάποιος βούτηξε το φάκελο από κάτω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 πιθανον. οποτε τωρα τι κανω? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 πιθανον. οποτε τωρα τι κανω? Παίρνεις τηλ το 181818 και ρωτάς αν έχει εκδοθεί νέα κάρτα,αν έχει εκδοθεί ζητάς ακύρωση της και έκδοση νεας. Αν δεν έχει εκδοθεί πας στο πιο κοντινό σου κατάστημα και εκδίδεις νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Την τελευταία φορά που πήγα σε γκισέ την Εθνικής για κατάθεση, μου ζήτησαν εκ νέου δείγμα υπογραφής αλλά και μια σειρά εγγράφων, όπως τελευταίο εκκαθαριστικό, λογαριασμό τηλεφώνου, έναρξη επαγγέλματος (δεν έχω βεβαίωση αποδοχών αφού είμαι ελ. επαγγελματίας) κλπ. Εδώ και καιρό δεν έχω περάσει από την Εθνική και δεν έχω καμία πιστωτική κάρτα. Ξέρει κανείς γιατί χρειάζονται όλα αυτά τα έγγραφα και τι γίνεται σε περίπτωση που δεν προσκομίσω? :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Την τελευταία φορά που πήγα σε γκισέ την Εθνικής για κατάθεση, μου ζήτησαν εκ νέου δείγμα υπογραφής αλλά και μια σειρά εγγράφων, όπως τελευταίο εκκαθαριστικό, λογαριασμό τηλεφώνου, έναρξη επαγγέλματος (δεν έχω βεβαίωση αποδοχών αφού είμαι ελ. επαγγελματίας) κλπ. Εδώ και καιρό δεν έχω περάσει από την Εθνική και δεν έχω καμία πιστωτική κάρτα. Ξέρει κανείς γιατί χρειάζονται όλα αυτά τα έγγραφα και τι γίνεται σε περίπτωση που δεν προσκομίσω? :confused: Καθε 3 χρονια πρεπει να γινεται πιστοποιηση του κατοχου του λογαριασμου για αυτο ολη αυτη η χαρτουρα... τωρα θα μου πεις μπαρφουφες ειναι ολα αυτα κατα την αποψη μου βεβαια απλα ετσι ειναι το συστημα των τραπεζων... το εκανα και εγω προσφατα στην Alpha Bank... Σε περιτπωση που δεν τα πας αν ο λογαριασμος σου ειναι ανενεργος τοτε θα αναγκαστεις να τα πας για να τον ενεργοποιησουν παλι... Αν γινονται κινησεις καθε μηνα στον λογαριασμο σου τοτε προς το παρον δεν εχεις θεμα απλα καποια στιγμη θα αναγκαστεις να τα πας ετσι κι αλλιως... Αρα οπως καταλαβαινεις ειτε τωρα ειτε μετα θα τα πας αυτα τα χαρτια... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καθε 3 χρονια πρεπει να γινεται πιστοποιηση του κατοχου του λογαριασμου για αυτο ολη αυτη η χαρτουρα... τωρα θα μου πεις μπαρφουφες ειναι ολα αυτα κατα την αποψη μου βεβαια απλα ετσι ειναι το συστημα των τραπεζων... το εκανα και εγω προσφατα στην Alpha Bank... Σε περιτπωση που δεν τα πας αν ο λογαριασμος σου ειναι ανενεργος τοτε θα αναγκαστεις να τα πας για να τον ενεργοποιησουν παλι... Αν γινονται κινησεις καθε μηνα στον λογαριασμο σου τοτε προς το παρον δεν εχεις θεμα απλα καποια στιγμη θα αναγκαστεις να τα πας ετσι κι αλλιως... Αρα οπως καταλαβαινεις ειτε τωρα ειτε μετα θα τα πας αυτα τα χαρτια... Σε ευχαριστώ για την απάντηση - ευτυχώς έχω συγκεντρώσει τα έγγραφα, οπότε απλά θα πρέπει να βρω το χρόνο να περάσω να τους τα αφήσω... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καθε 3 χρονια πρεπει να γινεται πιστοποιηση του κατοχου του λογαριασμου για αυτο ολη αυτη η χαρτουρα... Ποιά 3 χρόνια... Κάθε χρόνο ανελλιπώς τα ζητάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Ποιά 3 χρόνια... Κάθε χρόνο ανελλιπώς τα ζητάνε. Ισως και να εχεις δικιο... Θυμαμαι παλαιοτερα μια υπαλληλος στην Alpha μου ειχε πει καθε 3 χρονια για αυτο το εγραψα... Να φανταστεις ομως οτι ειχα να κανω πιστοποιηση σε ενεργο λογαριασμο στην Alpha απο το 2010 και δεν ειχα ποτε προβλημα επειδη καθε μηνα εχω κινησεις εκει... πηγα ομως προσφατα και εκανα για αλλους λογους, αλλιως θα πηγαινα μονο αν μου το ζητουσαν....Και δεν προκειτε να ξανα κανω πιστοποιηση παρα μονο αν μου το ζητησουν... Edited April 12, 2016 by openopen Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τσέκαρε τα μηνύματα στα e-banking σου να δεις τι γίνεται. Κάθε χρόνο. Άλλη δουλειά δεν κάνουν οι τράπεζες πλέον, χαρτιά ζητάνε... Ραπόρτο κάθε χρόνο τι εισόδημα βγάλαμε πρέπει να τους δίνουμε για να κρίνουν αν πρέπει να "ενημερώσουν" το Υπουργείο Οικονομικών. Αντί να συμβαίνει το αντίστροφο (να απευθύνεται το υπουργείο σε αυτές αν και όταν κρίνει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ποιά 3 χρόνια... Κάθε χρόνο ανελλιπώς τα ζητάνε. :blink: - εμενα δεν μου το εχουν ζητησει ποτε,απο το 1990 που ανοιξα τον 2ο μου λογαριασμο εως σημερα 2016 Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) :blink: - εμενα δεν μου το εχουν ζητησει ποτε,απο το 1990 που ανοιξα τον 2ο μου λογαριασμο εως σημερα 2016 Δεν αδρανοποιήθηκε λογαριασμός σου ποτέ, δεν χρειάστηκες κάτι "εξεζητημένο" σε ταμείο, δεν έχεις/δεν τσέκαρες το ebanking (σε Eurobank τουλάχιστον που σπαμάρει ανελλιπώς για τέτοιο θέμα). Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση μετά το 2008 (άστο το 1990-σχετικά καινούργιο "φρούτο" είναι η τακτική ταυτοποίηση) να μην σου ζήτησαν ποτέ επικαιροποίηση. Το μόνο που έχει μείνει, είναι να ξεκινήσουν να κάνουν σκανάρισμα της ίριδας στον "κλωβό" εισόδου των μαγαζιών τους και έτσι και εντοπίζουν "μη επικαιροποιημένο" πελάτη να τον κλειδώνουν εκεί ανάμεσα στις 2 πόρτες, μέχρι να πετάξει το εκκαθαριστικό του κάτω από τη χαραμάδα... Edited April 13, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Την τελευταία φορά που πήγα σε γκισέ την Εθνικής για κατάθεση, μου ζήτησαν εκ νέου δείγμα υπογραφής αλλά και μια σειρά εγγράφων, όπως τελευταίο εκκαθαριστικό, λογαριασμό τηλεφώνου, έναρξη επαγγέλματος (δεν έχω βεβαίωση αποδοχών αφού είμαι ελ. επαγγελματίας) κλπ. Εδώ και καιρό δεν έχω περάσει από την Εθνική και δεν έχω καμία πιστωτική κάρτα. Ξέρει κανείς γιατί χρειάζονται όλα αυτά τα έγγραφα και τι γίνεται σε περίπτωση που δεν προσκομίσω? :confused: Πλέον υπάρχει και νόμος που υποχρεώνει τις τράπεζες να έχουν επικαιροποιημένα στοιχεία των πελατών τους, πάντως στην πράξη έχω δει ότι δείχνουν σχετική χαλαρότητα. Βεβαίως εάν κάποιος χρειάζεται πιστωτική, δάνειο ή άλλη υπηρεσία είναι αδύνατο χωρίς να έχουν τα πλήρη και πρόσφατα στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Πιστωτική visa(φοιτητική) της πειραιώς την παρακράτησε το ATM λόγω δικής μου υπαιτιότητας. Από την εξυπηρέτηση πελατών ήθελαν να προβούν σε ακύρωση και ύστερα να υποβάλλω αίτηση επανέκδοσης η οποία αμφιβάλλω αν θα εγκριθεί(και λόγω φοιτητικής ιδιότητας και λόγω cc). Αν δοκιμάσω την τύχη μου στο κατάστημα, υπάρχει ενδεχόμενο να μου την δώσουν;(η εξυπηρέτηση δεν ήξερε να απαντήσει) Edited April 13, 2016 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Πιστωτική visa(φοιτητική) της πειραιώς την παρακράτησε το ATM λόγω δικής μου υπαιτιότητας. Από την εξυπηρέτηση πελατών ήθελαν να προβούν σε ακύρωση και ύστερα να υποβάλλω αίτηση επανέκδοσης η οποία αμφιβάλλω αν θα εγκριθεί(και λόγω φοιτητικής ιδιότητας και λόγω cc). Αν δοκιμάσω την τύχη μου στο κατάστημα, υπάρχει ενδεχόμενο να μου την δώσουν;(η εξυπηρέτηση δεν ήξερε να απαντήσει) Eπανέκδοση του πλαστικού σου ζητάνε να αιτηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Eπανέκδοση του πλαστικού σου ζητάνε να αιτηθείς. Δεν το διευκρίνησε αυτό η εξυπηρέτηση πελατών. Τελικά μου την επέστρεψε το κατάστημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Παίδες με 11.500€ εισόδημα από εργασία και ενοίκια τι πιστωτικό όριο θα βγει η πιστωτική; αν βγει;; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts