mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Για το 4, ναι, τα περισσότερα θα τρέχουν, κάποια άλλα έχουν ήδη βγει σε έκδοση για 5th edition, ενώ μερικές εφαρμογές δεν είναι ακόμα συμβατές με συσκευές με οθόνη αφής. Για μένα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα που το έχει ανοιχτό στα ράφια, να το δεις από κοντά, να το εξερευνήσεις και να αποφασίσεις από μόνος σου αν σε ικανοποιεί. Για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το πληκτρολόγιο και η ποιότητα κατασκευής του. Οπότε, η επαφή με την συσκευή, θα σε βοηθήσει τουλάχιστον στον συγκεκριμένο τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Εδώ κ δυο ημέρες έχω παρατηρησει ότι στη θέση του 3G μου εμφανίζει ένα κεφάλαιο Ε. Τι είναι αυτό; Ξερει κανείς;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 E-GPRS. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Καλησπέρα σε όλους... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Θέλω να μεταφέρω στο κινητό μου τα bookmarks που έχω και στον υπολογιστή! Το πρόβλημα είναι ότι είτε του κάνω συγχρονισμό με τον Internet explorer, είτε με τον Firefox -και ενώ μου λέει ότι μεταφέρθηκαν οι σελιδοδείκτες- μετά από τον explorer του κινητού δεν μπορώ να τους βρώ πουθενά!!!! Ξέρει κανείς να μου πεί που αποθηκεύονται ή τί κάνω λάθος?? Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 E-GPRS. ... Που για εμάς τους άσχετους εστί;;;; Ποια η διάφορα 3G με Ε;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Enhanced GPRS (EGPRS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ντροπή και αίσχος από την Nokia!! Είμαι κάτοχος nokia εδώ και 10 περίπου χρόνια, και το τελευταίο μου κινητό ήταν το Ν95. Ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, οπότε πήγα και αγόρασα το Ν96 την πρώτη μέρα που κυκλφόρησε στην Ελλάδα! Η γνώμη μου? Χάλια, χάλια, χάλια!! 1) Είναι πάρα πολύ αργό σε όλα τα μενού. 2) Κολλάει α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α! 3) Τρίζει πάρα πολύ. 4) Το slide έχει μεγάλο τζόγο 5) Από εχθές, του την έδωσε και κάνει 5 λεπτά μέχρι να ανοίξει... Και αφού ανοίξει, δεν δουλεύει το WLAN, όταν παίρνεις τηλέφωνο δεν χτυπάει αλλά ανάβει το φωτάκι του χωρίς κανένα άλλο μήνυμα και άλλα τέτοια σπαστικά... Το κινητό το έχω απ' τον Οκτώβριο, και με έχει απογοητεύσει τόσο που σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο λατρεμένο μου 6680 (το πούλησα το Ν95 ο βλάκας)... Την δευτέρα το πρωί θα το παω στα κεντρικά της Nokia, να δούμε τι θα γίνει και μ'αυτό... Είναι ξεφτίλα όμως να πληρώνεις 700+ ευρώ, για ένα τηλέφωνο που μοιάζει σα να μην είναι ακόμα ολοκρηρωμένο!... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 το εκανες κανα update? μηπως φταιει το λογισμικο... αλλα γενικα το ν96 δεν ειναι και απο τα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Παιδια λεω και εγω να παρω το συγκικριμενο κινητο :P Θελω πρωτα να σας κανω 2-3 ερωτησεις! 1)Οταν κανεις update οι λεξεις που εχεις αποθηκευσει στο λεξικο χανονται? 2)χρησιμοποιω πολυ τα μηνυματα χωραει αρκετα?κολαει οταν εχει πολλα?(2000π.χ) 3)αργει πολυ να ανοιξει?το wi-fi εχει καλη εμβελεια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 1)οχι 2))2000 μηνύματα?Δεν έχω τετοια εμπειρία για να απαντήσω... 3)Κάπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει αυτόματο κλειδωμα πλήκτρων.Εμβελεια εξαιρετική το wi fi! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Με 2000 μηνύματα είτε τα έχεις στην 16άρα μνήμη είτε στην συσκευή λογικό είναι ότι θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, δεν είναι και λίγα τα 2000 sms. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ok παιδια ευχαριστω πολυ!ναι εχετε δικιο για τα μηνυματα.κατι τελευταιο θελω να το παρω για να το κρατησω μερικα χρονια λετε να κρατησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το έχω κάνει update με την τελευταία έκδοση... Και δεν μου χάνει τίποτα απ' ότι έχει μέσα! Τώρα, όσο αφορα τον φίλο Peperan, να του δώσω τα δικά μου στοιχεία... Με 2000 μηνύματα, ήθελε περίπου ενα λεπτό για να ανοίξει νέο εισερχόμενο μήνυμα. Με 0 μηνύματα, ήθελε περίπου 10-20 δευτερόλεπτα. Για να ανοίξει μέχρι να είναι πλήρως λειτουργικό ήθελε περίπου 1,5-2 λεπτά. Τώρα, κλείνει και 10λεπτο... Το wi-fi έχει πράγματι πολύ καλή εμβέλεια, αλλά στο δικό μου κινητό τις τελευταίες μέρες τα έχει παίξει και δεν στο βγάζει καν στο μενού αναμονής... Γενικά, αν θες ένα κινητό που να τα κάνει όλα και να σου κρατήσει χρόνια, μείνε μακρυά από το Ν96!! Πάρε το Ν95, ή το 6220classic το οποίο είναι και πιο φθηνό, και έχει παραπλήσιες δυνατότητες με τα προηγούμενα... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 οταν λεω χρονια εννοω περιπου 2!γιατι ρε παιδια δεν ειναι καλο?τ ν95 μου φαινετε λιγακι παλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 οταν λεω χρονια εννοω περιπου 2!γιατι ρε παιδια δεν ειναι καλο?τ ν95 μου φαινετε λιγακι παλιο! Να σου πω, εγω ειχα το Ν95 για εναμιση χρονο (Το μεγαλυτερο διαστημα που ειχα κρατησει συσκευη, μαζι με το Ν70), μετα απο βλακεια μου το αντικατεστησα με το ΟΜΝΙΑ και εδω και κατι μηνες επανηλθα στην ΝΟΚΙΑ με το Ν96. Κατα την γνωμη μου το Ν95 και το Ν96 μου φαινονται ιδια (δεν μιλαω απο τεχνικα χαρακτηρηστικα, οψη κλπ), δηλαδη ο,τι ακριβως μπορουσα να κανω στο μεν μπορω και στο δε. Υπερεχει λογω μεγεθους οθονης για μενα, πραγμα που το θεωρω πολυ σημαντικο για τις "αναγκες" μου. Αν ειχες το Ν95 δεν θα σου ελεγα σε καμια περιπτωση να το αλλαξεις γιατι ουσιαστικα η διαφορα που θα πληρωνες δεν θα ανταποκρινοταν στην διαφορα που θα λαμβανες. Αφου ομως εισαι αναμεσα στα δυο, στο προτεινω χωρις δευτερη σκεψη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Βασικα τωρα επιασα στα χερια μου ενα Ν85 και δεν καταλαβαινω εκτος απο θεμα οθονης και μνημης τι διαφορα εχει απο το 96!λεω να παρω αυτο γιατι καλυπετει πληρως τις αναγκες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Πολύ καλύτερη επιλογή θα έλεγα το Ν85. Όμως, για να πάρεις γνώμες και να ζητήσεις να σου αναφέρουμε τις διαφορές τους, θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις ένα θέμα στους Διαξιφισμούς, αναφέρωντας τι θέλεις από την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Ok!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Nokia N96 gets a Firmware update to v30.033 http://zomgitscj.com/nokia-n96-gets-a-firmware-update-to-v30033/ http://dailymobile.se/2009/07/01/nokia-n96-firmware-updated-to-v30033/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ακόμα τίποτα πάντως στο nokia software updater ή στην επίσημη σελίδα της nokia :mad: Μερικές πληροφορίες υπάρχουν εδώ. Not as sexy as the N97's update, no doubt, but the Nokia N96 has always underperformed and I'm hoping that v30.033 firmware, also released today, will help the beleaguered flagship-of-2008 come up to par. v30 is a 6MB over-the-air update and installed smoothly on my N96. The previous firmware version was v20, by the way. Some brief comments below. Ovi Store isn't included, which is a surprise (though it is in Download!, of course). Neither is Ovi Chat, which again I'd expected, this having made it into v30 firmware on the N79. Initial impressions are that v30 firmware is faster and leaner, perhaps not surprisingly. So we're talking bug fixes and optimisations. Maybe 9 months too late, but hey... at least those who bought the N96 and have been regretting it can feel a little better about their phone now. The usual caveats apply, in terms of backing up (though the User Data Preservation worked fine here) and in terms of network-branded devices having to wait a while before this firmware gets 'approved' by their network. Now that Nokia seem to be cranking out firmware updates at a regular pace, I'd like to see them get a v31 out too, with more of the Ovi integration we've seen on the N96's sister devices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Απο την στιγμη που εχουμε πληροφοριες οτι θα βγει λογικα δεν θα αργησει. Παντα ετσι γινετε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Η έκδοση 30.333 είναι πλέον διαθέσιμη και για εμάς :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εμενα μου ηρθε σημερα το τηλεφωνο απο vodafone και το εβαλα κατευθειαν να δω αν υπαρχει αναβαθμιση πριν το ρυθμισω στα μετρα μου. Το N.S.W. γραφει..... Nokia N96 (RM-247) Firmware Version 12.043 Ειναι η επισημη λοιπον, αν ξερετε να μου πειτε, ή ειναι καποια εκδοση της Vodafone? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Τι product code έχει η συσκευή σου. Δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 To product code που γραφει το τηλεφωνο ειναι 0574149 Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts