Jump to content

nxbest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    756
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nxbest

  • Ημ. Γέννησης 18/02/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nxbest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το Note8. Στο εικονίδιο του τηλεφώνου,όταν έχω κάποια κλήση που δεν έχω απαντήσει δεν μου εμφανίζεται η φούσκα με τον αριθμό ειδοποιήσεων 1,2 κτλ όπως πχ στα αδιαβαστα μηνύματα. Τι μπορώ να κάνω;
  2. Με το καλό να το κερδίσουμε. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές
  3. Έκανα και εγώ πριν 6 μέρες την PRK και σήμερα έβγαλα τους προστατευτικους φακούς. Έχω ακριβώς το ίδιο. Βλέπω καλά αλλά λίγο θολά σαν να έχω ασριγματισμο. Είναι φυσιολογικό. Μάτι με κάτι έχει διαφορά. Για παραδειγμα εγώ πονούσα μόνο την μέρα της επέμβασης ενώ από την δεύτερη κι ολας μέρα είχε περάσει και ο πόνος και η φωτο φοβία. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι η λίγη θολουρα κάτι που είναι φυσιολογικό γιατί η στοιβαδα ππυ αφαιρειται έχει επουλώθει αλλά δεν είναι ακόμη διαφανη τελείως και όπως πριν. Στην prk μπορεί να πάρει και 1 μήνα για να δεις καθαρά. Τελείως 100% εννοώ. Πάντως και εγβ είμαι στο ίδιο επίπεδο με εσένα
  4. Καλησπερα σε όλους Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε κάτι ?? Που μπορώ να βρω τα Day Stickers που έχουν μερικά άτομα στα insta Stories? Από όλους τους φίλους μοθ μόνο 10 το έχουν. Έχω την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται ???
  5. Καλη επιτυχία σε όλους... αλλΑ το θέλω για εμένα.. αχαχχαχ
  6. Καλημερα σε ολους. Θελω να περασω το νεο λειτουργικο 7 στο κινητο μου ΝΟΤΕ4 αλλα δεν ξερω πως. Εχει κανεις να μου προτεινει καμια ευκολη λυση? πιστευετε οτι ειναι οκ ή θα τρωει σκαλωματα?
  7. Καλή επιτυχία. Καλό Πάσχα καί μακάρι να είμαι ο τυχερός γιατί το θέλω υπερβολικα :-)
  8. καλησπερα σας. εχω ενα S6 και μεχρι και σημερα δεν μπορω να πάρω το marshmallow 6.0 και εχω την 5αρα, ενω η κοπέλα μου που εχει τι ιδιο μκινητο την εχει παρει εδω και ενα μηνα... τι πρεπει να κανω?
  9. Καλή μας επιτυχία. Μακάρι να το πάρουμε
  10. Καλη μας επιτυχια.... μακαρι να το κερδιζαμε ολοι
  11. καλή μας επιτυχία. ευχαριστούμε το myphone που συνεχίζει τους διαγωνισμούς
  12. Πόσο το θέλω. αντε να αλλάξω πια αυτό το Sony xperia M... Πφφφφφ
×
×
  • Create New...