Jump to content

prokopas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About prokopas

  • Ημ. Γέννησης 09/10/1982

prokopas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω video
  2. Ποιες εφαρμογές προτείνετε για email client που να υποστηρίζει 2-3 λογαριασμούς pop3 και το συγχρονισμό των επαφών μεταξύ outlook και κινητού χωρίς το gmail?
  3. Ποιον τρόπο προτείνετε, που να μην περιλαμβάνει gmail, για sync των επαφών, tasks και notes με το outlook?
  4. Υπάρχει φως στον ορίζοντα για επίσημη αναβάθμιση πέραν της 2.2?
  5. billktm προφανώς χρεώθηκες γιατί συγχρονιζόντουσαν διάφορες εφαρμογές (καιρός, facebook, google, twitter) στο background. Να μην το χρησιμοποίησες δεν νομίζω, να μην πρόσεξες ότι το χρησιμοποιείς και να μην το ζήτησες ίσως. Από την στιγμή πάντως που θα πραγματοποιηθεί η σύνδεση και ΤΙΠΟΤΑ απολύτως να μην ζητήσεις σαν download πάλι κάτι θα χρεωθείς λόγω δεδομένων που ανταλλάσσονται ούτως ή άλλως.
  6. Εξ' αποστάσεως είναι εξαιρετικά απίθανο να καταλάβει κάποιος τι έχει πάθει το κινητό και τι χρειάζεται για να επισκευαστεί. Αν μιλάμε για αντικατάσταση οθόνης θα υπολόγιζα μεταξύ 100 και 200 € :(
  7. Δοκίμασες hard reset με τις οδηγίες που αναφέρει πιο πάνω ο Dark_ds ?
  8. Ενώ χθες λειτουργούσε κανονικά, σήμερα ο android browser (internet) αρνείται να ξεκινήσει και εμφανίζει μύνημα "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής. Προσπαθήστε ξανά" :( Γνωρίζει κανείς τι φταίει?
  9. Μήπως θυμάστε ποια έκδοση του MPT το υποστηρίζει? Γιατί κατέβασα την 5 και δεν το αναγνωρίζει... Για sync των επαφών με το outlook έχουμε τίποτα άλλο?
  10. Στο εγχειρίδιο της συσκευής αναφέρει ότι με παρατεταμένη πίεση 6sec στο διακόπτη on-off η συσκευή κλείνει εντελώς (κάνει soft- reset). Όση ώρα και αν τον έχω πατήσει, soft reset δεν έχω δει και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το κουμπί reset στο κάτω μέρος της συσκευής. Υπάρχει πιο απλός τρόπος για reset? Στο buttons μenu το κουμπί on-off κάτε αριστερά δουλεύει? Γιατί όποτε το πατάω εμφανίζει μία εικόνα της navigon και κολλάει εκεί.
  11. mits74, θα χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις.
×
×
  • Create New...