gogias Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Εγώ έχω ένα πρόβλημα με το WIFI...Εκεί που είναι συνδεδεμένος σε κάποιο router ξαφνικά αποσυνδέομαι και μετά για λίγη ώρα δεν βρίσκει καν το router αυτό..Πρέπει να περάσει κάνα πεντάλεπτο για να το ξαναβρεί.. Βέβαια όποτε το έπαθα το σήμα ήταν στο 1 αλλά δοκίμασα και με ένα iphone ταυτόχρονα και το iphone δεν έχανε το σήμα.. Πιστεύετε οτι έχει κάποιο πρόβλημα το τηλέφωνο μου ή φταίει κάτι στο software; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni_carmmello Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 ΤΟ Χ1 ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ!ΑΡΓΟΥΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SMARTPHONE H ENA PDA ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Παράθεση ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ . . . :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Προφανώς ήσουν άτυχος μιας και η συσκευή εν γένει δεν παρουσιάζει τα συμπτώματα που αναφέρεις. Και μιλάμε για εκτενείς αναφορές κατόχων και όχι αυτών που "έπεσε" για λίγο στα χέρια τους! ;) Και αν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδιά υπάρχει κανένα προγραμματάκι για το Xperia όπως του C905 που κάνει Wallpaper animation ή που κάνει slideshow τις φωτογραφίες μας στην οθόνη αναμονής; :X :worry: Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 κ προφανως μπηκε απλα για να μηδενισει τη συσκευη ασε που μπορει να μην εχει ρυθμισει σωστα την αποκριση της οθονης απο τη στιγμη που ασχοληθηκε κ ελαχιστα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδιά υπάρχει κανένα προγραμματάκι για το Xperia όπως του C905 που κάνει Wallpaper animation ή που κάνει slideshow τις φωτογραφίες μας στην οθόνη αναμονής; :X :worry: O τρόπος λειτουργίας των Windows Mobile PDA όπως είναι το xperia σου είναι εντελώς διαφορετικός από τα συμβατικά κινητά. Για το λόγο αυτό δε θα σου συνιστούσα καν να ψάξεις για τέτοιου είδους εφαρμογή γιατί θα επιβάρυνε τη λειτουργία της συσκευής μιας και από πίσω τρέχουν ήδη πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crumel Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Έχω βάλει την αγγλική ROM R2A (1.03.931.8) και παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στη gsm καλυψη μου. Συνεχώς χάνω σήμα..έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Με τη προηγούμενη ROM R1A (1.03.931.3) δεν είχα τέτοιο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Κάποιο άλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι με mp3 εκτός του g-alarm υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 δοκιμασε ειτε αυτο που λεω παραπανω , εκτος απο τα contacts εχει και today plung in που αν πατησεις απλα πανω σε ενα τετραγωνακι (θα το δεις ) σου ανοιγει το πληκρολογιο για τηλεφωνο , αν ομως το πατησεις παρατεταμενα εχει επιλογες για wifi/bluetooth Δοκιμασε το δεν θα χασεις !!! Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει καθολου το θεμα των επαφων (απορω βεβαια ....) υπαρχει το spd phonesuite που εχει και αυτο εικονιδια για wifi/bluetooth Με το Resco ματωσα χωρις ελληνικα οταν ηθελα να καλεσω καποιον η να στειλω sms Πιστεψε με γιαυτο ηθελα ενα shell χωρις διαχειρηση επαφων. Το PhoneX το εβαλα ειναι παρα πολυ γρηγορο δεν κολλαει ΑΛΛΑ παλι υπαρχει προβλημα στα ελληνικα, δηλαδη τι θελω να πω? Οταν θες να καλεσεις π.χ. τον Νικολαου Νικολαο.Εγω στο τηλεφωνο παταω το κουμπακι για τις κλησεις ανοιγει το Phonepad παταω 6 και εμφανιζει οτιδηποτε με Ν. Στο PhoneX Ομως βλεπει μονο τα αγγλικα contacts δηλαδη αν δωσεις W φερνει μονο τα W οχι τα X με ελληνικα η Ψ οπως εκανε το defult Phonepad του τηλεφωνου.Οποτε νομιζω δεν εχει πληρη υποστηριξη ελληνικων :( Καμια ιδεα? Ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Κάποιο άλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι με mp3 εκτός του g-alarm υπάρχει? pTravelAlarm. Άκρως αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Έχω βάλει την αγγλική ROM R2A (1.03.931.8) και παρατήρησα ότι έχω πρόβλημα στη gsm καλυψη μου. Συνεχώς χάνω σήμα..έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Με τη προηγούμενη ROM R1A (1.03.931.3) δεν είχα τέτοιο θέμα.. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την R2 Κάποιο άλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι με mp3 εκτός του g-alarm υπάρχει? ptravelalarm (το θεωρώ ως το Νο 1 αξιόπιστο και πολύ δοκιμασμένο) Spb Time Pocket clock pro Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδιά υπάρχει κανένα προγραμματάκι για το Xperia όπως του C905 που κάνει Wallpaper animation ή που κάνει slideshow τις φωτογραφίες μας στην οθόνη αναμονής; :X :worry: Slideshow Panel !!! Απο την μαμα ericsson !!! Ανοιξε τον ie ή τον opera πειγενε στα πανελς και κατεβασε το !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 .................................... Φίλε μου πως έβαλες τα γράμματα στο custom στο inesoft και σου εμφανίστηκαν στα νούμερα κανονικά??? Επιλέγοντας το custom, σου δίνει τη δυνατότητα να σβήσεις τα (αγγλικά) γράμματα στην μπάρα επάνω που εμφανίζεται, και, κρατάς όπως είναι τα / \, γράφοντας αντί των αγγλικών χαρακτήρων τους ελληνικούς, όπως θέλεις. :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Κάποιο άλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι με mp3 εκτός του g-alarm υπάρχει? PocketAlarm, SpoonAlarm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 δοκιμασε ειτε αυτο που λεω παραπανω , εκτος απο τα contacts εχει και today plung in που αν πατησεις απλα πανω σε ενα τετραγωνακι (θα το δεις ) σου ανοιγει το πληκρολογιο για τηλεφωνο , αν ομως το πατησεις παρατεταμενα εχει επιλογες για wifi/bluetooth Δοκιμασε το δεν θα χασεις !!! Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει καθολου το θεμα των επαφων (απορω βεβαια ....) υπαρχει το spd phonesuite που εχει και αυτο εικονιδια για wifi/bluetooth spd phonesuite. λινκ για το συσκεκριμενο σε παρακαλω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 http://rapidshare.com/files/200080492/Colored_Top_Bar_WWE_Call.cab.html ευχαριστω φιλε μου λειτουργησε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ένα καλό πρόγραμμα καιρού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Σαν γηραιότερος, να παρατηρήσω ότι αν στα 22 της ξέρει ότι τα αυγά γίνονται και βραστά (και μάλιστα μπορεί να τα πετύχει όπως θές χωρίς το ειδικό μηχανάκι) τότε έχει μεγάλο potential, μην την υποτιμάς ;) Σε 3-5 χρόνια τη βλέπω να μπορεί να κάνει σάλτσα για μακαρόνια (όχι έτοιμη για μικροκύματα φυσικά!) Αυτό δεν βρίσκεται πλέον εύκολα... Εμένα θα με ανησυχούσε παραπάνω η μουσική που ακούει (αλλά όπως πάντα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..) [sorry για το offtopic αλλά το direct marketing strategy της μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!] Δεν ακουω fields of the nephilim...:happy: Ακουω ροκ, αλτερνατιβ και ρεμπετικα...ενταξει και λιγο ελαφρυ μεταλ! Οσο για τη μαγειρικη, φυσικα και εχω μεγαλο ποτενσιαλ! Μεσα στα 3-5 χρονια που θα κανω να φτιαχνω (ετοιμη) σαλτσα μακαρονιων, θα εχω μαθει αψογα windows mobile :):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Καλημέρα, Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να δω flash στον opera 9.5 build 2532. Έχω εγκαταστήσει το flash lite 3.1 στο device, διάβασα στο xda ότι πρέπει να είναι installed εκεί που είναι και ο opera (αυτό είναι σωστό?) και η ROM μου είναι η 1.03.931.8. Και ο Netfront τα ίδια κάνει και ο Iris, μόνο ο Skyfire παίζει σωστά αλλά με χαλάει να αλλάζω την ανάλυση κάθε λίγο και λιγάκι. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει σας παρακαλώ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argirisflikas Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 που θα βρουμε κανα χπερια σε καλη τιμη ρε παιδια?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Κανένα παιχνίδι όπως Tomb Raider έχει βγει για xperia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου απαντήσει σας παρακαλώ; :) Εγώ απλά εγκατέστησα το Flash lite και δούλεψε. Απλά είναι πολύ μικρά τα framerates στον Opera για αυτό για YouTube προτιμώ το YouTube πρόγραμμα του TouchFlo3D. Στον Skyfire δουλεύει πολύ καλύτερα από τον Opera. Βέβαια να πω ότι στο Skyfire ουσιαστικά σου στέλνει εικόνες τις σελίδας ο server του προγράμματος. Το rendering ποτέ δεν γίνεται στην συσκευή (για αυτό και δεν χρειάζεσαι καθόλου flash lite). Για αυτό αν έχεις γρήγορη σύνδεση ο Skyfire φυσάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Να μια ιδέα απο το Inesoft: http://img10.imageshack.us/img10/130/screen04lx6.png http://img5.imageshack.us/img5/8652/screen05sf9.png http://img10.imageshack.us/img10/9517/screen06ff7.png http://img5.imageshack.us/img5/3397/screen07nn8.png πως βαζουμε ελληνικα στο keyboard?και πως χρησιμοποιειται για sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 βγηκε επισημα η εκδοση R2A00010 στο emma και seus oσοι πιστοι προσελθετε... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 καλημερα παιδια, ενας φιλος θα παει Αμερικη και θελει να αγορασει ενα xperia απο εκει, με ρωτησε ομως εαν ειναι κλειδωμενο ή οχι. Ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο εαν το παρει απο Αμερικη? Απο τη στιγμη που μιλαμε για σκετη συσκευη, λογικα δεν θα ειναι, σωστα? Δεν εχω ασχοληθει καθολου με xperia και ρωταω εδω για να με βοηθησεετε. Επισης απο που προτεινετε τον συμφερει να το αγορασει? η διεθνης εγγυηση ειναι 1 χρονος?ποσο περιπου κοστιζει (σε $)? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts