Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαλε το default layout και θα εισαι οκ, μη χρησιμοποιεις το simple sample.

Thanks δεν ειχα scrollarei πιο πανω να δω το "default" στραβομαρα μου :)

Τωρα βασικα το μονο που μενει ειναι ενα ελληνικο virtual phone keypard, προς το παρον εχω βρει το phone keypad του htc και δουλευει αψογα αλλα μονο αγγλικα.

Ο λογος ειναι γνωστος πιστευω γιατι μπορεις να γραψεις sms με τα δαχτυλα στην οθονη γιατι με keyboard θελει γραφιδα δυστηχως....

Αν βρει κανεις τιποτα ας βαλει μια φωνη.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@n_wildgirl

...όπως έλεγε και ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ: "...δεν είμαι άντρας...ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ...":lol::)

Χαχαχαχα!!! Ωραιος! :lol:

Νομιζα οτι ρώταγε ο theodosis....

Ουπςςςς...:X

Ειναι και λίγο αργα....:ninja:

Ρε να πάρει.... (Σαίνης)

Το ηχείο του οταν το έχεις speakerphone και οταν χτυπάει ringtone ειναι ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!

Δεν ακούγετε "ντιπ" , ειμαι και κουφαλογο....

Δεν πειραζει αγαπητέ μου, λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε!

+1 για το ηχειο, ελεος, τεραστιο μειονεκτημα. Και δε βλεπω και το λογο...!

Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λετε για τα 8GB καρτα αλλά με ενθουσιαζει κιολας γιατι ειχα ηδη σκεφτει ποια θα παρω και τελικα δε θα χρειαστει!

Το ειδα και στο πλαισιο στα περιεχομενα της συσκευασιας.

Ολα μαζι ειναι: microSD 8GB, Stylus Pen, Κάρτα Μνήμης, Καλώδιο σύνδεσης, Μπαταρία, Οδηγίες χρήσης, Στερεοφωνικά ακουστικά, Φορτιστής ταξιδίου!

(η καρτα μνημης τι ειναι; Εξτρα απο την 8γιγα?!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχαχα!!! Ωραιος! :lol:

Δεν πειραζει αγαπητέ μου, λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε!

+1 για το ηχειο, ελεος, τεραστιο μειονεκτημα. Και δε βλεπω και το λογο...!

Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λετε για τα 8GB καρτα αλλά με ενθουσιαζει κιολας γιατι ειχα ηδη σκεφτει ποια θα παρω και τελικα δε θα χρειαστει!

Το ειδα και στο πλαισιο στα περιεχομενα της συσκευασιας.

Ολα μαζι ειναι: microSD 8GB, Stylus Pen, Κάρτα Μνήμης, Καλώδιο σύνδεσης, Μπαταρία, Οδηγίες χρήσης, Στερεοφωνικά ακουστικά, Φορτιστής ταξιδίου!

(η καρτα μνημης τι ειναι; Εξτρα απο την 8γιγα?!)

μια κάρτα έχει ήδη τοποθετημενη και ειναι 8 giga

Δηλαδή πόσο χάλια είναι το ηχείο?Στις κλήσεις ακούγεται καθόλου? Μη μου λέτε τέτοια και την δευτέρα το περιμένω.......

Πιο χαλια απο οσο φανταζεσαι!

Εγω που πηγα 2 φορες στο πλαισιο να το δω, το εβαλα να παιξει ενα τραγουδι, ανεβασα την ενταση τερμα και εψαχνα να δω τι λαθος εκανα και παιζει τοσο χαμηλα! Πηγα και αλλου, μπας και ειναι χαλασμενη η συσκευη τους εκει, αλλά τα ίδια :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια κάρτα έχει ήδη τοποθετημενη και ειναι 8 giga

ναι, το καταλαβα, αλλά γιατι γραφει στην αρχη των περιεχομενων "microSD 8GB" και μετα "καρτα μνημης"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή πόσο χάλια είναι το ηχείο?Στις κλήσεις ακούγεται καθόλου? Μη μου λέτε τέτοια και την δευτέρα το περιμένω.......

Σε σχεση με του diamond παντως μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι ελαφρως καλυτερο μιας και εχω και τα 2 και χρησιμοποιω τα ιδια ringtones.

Παντως για να μην σε αγχωνει εγω με 80% στον ηχο κλησης πεταγομαι στα ουρανια οταν χτυπαει.Καποια ισως ringotes με μουσικα κομματια ισως δεν ακουγονται τοσο δυνατα οσο θα ηθελες σε θορυβωδη περιβαλλον θα το ακουσεις απο πρωτο χερι και θα αποφασισεις ....

Σιγουρα μην περιμενεις να ακουσεις ringtones σε εντασεις που ακουγες απο κανονικα τηλεφωνα τα windows mobile γενικως εχουν λιγο χαλια μεγαφωνακι.

Μάλλον λάθος. Ίσως εννοούν ότι έχει slot για κάρτες Micro SD και ότι 8GB περιλαμβάνονται στο κουτί

edit: Η απάντηση πήγαινε στην n_wildgirl.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

δυσκολο.Η ενταση λογικα θα περιοριζεται απο τα φυσικα χαρακτηριστικα του ηχειου.Ακομα κι αν ενισχυοταν το σημα αυτο θα σημαινε περισσοτερο clipping(ψαλιδισμα)

παντως κι εγω εχει 2-3 μερες που το ζαχαρωνω (το xperia,oοχι το ηχειο) αλλα δισταζω

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Το ηχείο ακούγεται πολύ δυνατά σε καινούργιες παραγωγές (υπερβολικά compressed) και χαμηλά σε παλιά τραγούδια και κλασσική μουσική. Δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου όταν το "φράζεις" με κάτι (δάχτυλο, ρούχα κτλπ). Λόγο της θέσης του μπορεί κανείς εύκολα να το εμποδίσει χωρίς να το καταλάβει και αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι πρόβλημα, ωστόσο ακόμα και αν δεν ακούσεις τον ήχο κλήσης υπάρχει και η δόνηση που θεωρώ απίθανο να μην καταλάβει κάποιος αν το έχει πάνω του (και το ηχείο καλυμμένο από ρούχα).

Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί η ποιότητα του παρά η ένταση του, αλλά είναι λογικό αφού μιλάμε για μονοφωνικό speaker.

Το κλασσικο Update Service δεν λειτουργει για το Χ1?

Το συνδεω κανονικα οπως λενε τα 2 βηματα στο Update Service και δεν κανει τιποτα.

Ουτε σε ενημερωνει οτι ηδη ειναι η τελευταια εκδοση οπως κανει σε ολα τα SE.

Κανεις καμια ιδεα?

λειτουργει κανονικα .το δοκιμασα κ μου λεει οτι εχω την τελ αναβαθιση.οσο για το ηχειο βαζετε φουλ τοσο το πλαινο κουμπι οσο κ το κουμπι της εντασης του player που τρεχετε κ παλι χαμηλα ακουγετε???περιεργο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

griniaris τι έγινε με το Destinator τελικά??

τιποτα...το φορτωνει κ με πεταει εξω κ εξαφανιζεται η πανω μπαρα κ χρειαζεται επανεκινηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μόλις είδα στο XDA dev οτι βγήκε R2A ROM για Generic_UK...:!:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482

δυστηχώς όμως σπίτι που είμαι έχω τα Windows 7 και δεν την παλέβω για να κάνω το update..

Το δοκίμασε κανένας;

To ηχείο παίζει αρκετα δυνατα.ειναι ικανοποιητική η ένταση του για μουσική.

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ειναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ και καμια σχεση με την ένταση του ίδιου ringtone σε media player...

τιποτα...το φορτωνει κ με πεταει εξω κ εξαφανιζεται η πανω μπαρα κ χρειαζεται επανεκινηση...

Βιαστηκα να ζητησω ρυθμισεις για το baud rate ...

Και εμενα το destinator 8 ενω τρεχει κανονικα εμφανιζονται οι οθονες με "χαλασμενα" γραφικα.Με το ζορι βρισκω το κουμπι ΕΞΟΔΟΣ για να βγω.......

Γιατι αραγε :((( Griniaris τι εκδοση ετρεξες και σου κολλησε ?

Κανενας με αλλη εκδοση destinator που να του δουλεψε ρε παιδια?

την 7 δοκιμασα...οσο για παιχνιδια περισσοτερα για 640χ480 βρισκεις που κανουν...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βιαστηκα να ζητησω ρυθμισεις για το baud rate ...

Και εμενα το destinator 8 ενω τρεχει κανονικα εμφανιζονται οι οθονες με "χαλασμενα" γραφικα.Με το ζορι βρισκω το κουμπι ΕΞΟΔΟΣ για να βγω.......

Γιατι αραγε :((( Griniaris τι εκδοση ετρεξες και σου κολλησε ?

Κανενας με αλλη εκδοση destinator που να του δουλεψε ρε παιδια?

Τελικα η 7 μου δουλεψε .Πιο συγκεκριμενα ειναι η 7.0.0.463 εκδοση με latest χαρτες.

Οι ρυθμισεις του gps ειναι Com4 - 4800 Baud και δειχνει να δουλευει αψογα.

Συνδεθηκε σε 7 δορυφορους (ειμαι και σε παραθυρο) και εμφανισε χαρτη κανονικα.

Μετα φευγοντας απο τη δουλεια θα το δοκιμασω και στην πραξη με διαδρομη.

εμενα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει κ με πεταει εξω...

Κάτσε να σου στείλω άλλο. Πάντως σε όσα το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει στο trhead αλλα με εχει χαλασει απιστευτα η μακροστενη οθονη του. Σε σχεση με το N95 που εχω (και το αλλαζω μεσα στον μηνα για το HD) ειναι πολυ στριμοκωλο στο πλατος. Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα προτιμω το HD στο οποιο τρεχουν ΚΑΙ τα xperia panels :-)

Παιδια οσοι χρησιμοποιειται Resco Keyboard οταν επιλεγω το skin "iSkin" ναι μεν εμφανιζει μεγαλα κουμπακια αλλα τους χαρακτηρες τους εμφανιζει πανω αριστερα ολους μαζι μικρους.Bugarei ? Ξερει κανεις?

Βασικα ο λογος του iskin ειναι γιατι ειναι μεγαλουτσικα τα κουμπια και ψιλοπατιονται με το δαχτυλο γιαυτο το ηθελα.Το "Default" και το "simple" εμφανιζονται κανονικα αλλα θελει γραφιδα :S

Πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς. Βάλε Tahoma, στο μέγεθος βάλε 30, τικάρισε το bold και το clear type και είσαι έτοιμος.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned