Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απάντηση πήρες??:p

Κάποια rom με 6.5 και manilla 2.1 σχετικά γρήγορη και χωρίς προβλήματα υπάρχει?

Έχω την τελευταία του energy αλλά δεν πάει καλά... μου φαίνεται πως τα πρώτα build των 6.5 που είχαν βγεί ήταν πιο γρήγορα απο το final......

EDIT:

Τώρα είδα πως δεν έχει ερωτηματικό, αρα δεν είναι ερώτηση....

Κοίτα να δεις που τώρα και εγώ λέω "Μα το Θεό, είσαι χαζός αγόρι μου!" :p

λιγο καθηστερημενα το ειδα...αλλα δεν πειραζει!η untamed των MrRusch & WildChild ειναι καλη και δεν ειχει καθολου bugs....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λιγο καθηστερημενα το ειδα...αλλα δεν πειραζει!η untamed των MrRusch & WildChild ειναι καλη και δεν ειχει καθολου bugs....

Θα τη δοκιμάσω και αυτή...

Εβαλα την τελευταία valkyrie αλλά υπάρχει ένα θέμα με τον opera mini 4.2...δεν μπορώ να κάνω login στα sites, δεν δεχετε τον κωδικό όταν τον γράφω. Αυτό το πρόβλημα το είχα και σε παλιότερες εκδόσεις της ίδιας rom. Στις rom του energy και σε κάποιες άλλες που είχα δοκιμάσει δεν υπήρχε...

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?

Υπάρχει κάποιος τρόπος (μέσω registry ίσως?) να κάνω το ξυπνητήρι των windows 6.5 να χτυπάει πιο γρήγορα, γιατι καθυστερει να χτυπήσει ξανά απο τη στιγμή που θα χτυπήσει μια φορά?

Μη μου πείτε για άλλες λύσεις και ξεχωριστές εφαρμογες, δεν με βολεύουν!!

υπάρχει σε κανένα απ τα προγράμματα πλοήγησης "πρόβλεψη" για το δακτύλιο? δλδ να υπολογίζει διαδρομή εκτός δακτυλίου αν δε κυκλοφορούμε? :)

manisbar νομίζω ότι μένει απλά το εικονίδιο του Bluetooth σαν να είναι σε αδράνεια, και όταν προκύψει κλήση επανέρχεται το ακουστικό..!

• Administrators
υπάρχει σε κανένα απ τα προγράμματα πλοήγησης "πρόβλεψη" για το δακτύλιο? δλδ να υπολογίζει διαδρομή εκτός δακτυλίου αν δε κυκλοφορούμε? :)

Στην τελευταία έκδοση του iGO νομίζω ότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Modpic.gif

Μετα από κάτι μήνες συμβίωσης με το xperia μπορω πλέον να πω με σιγουριά:

Είναι η μεγαλύτερη *αλακία όλων των εποχών._

Μπορείς να το δικαιολογήσεις αυτό που λες;

Γιάννη, δυστυχώς σαν τηλέφωνο δεν ήταν και ότι καλύτερο. Ακριβό χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και ήταν απλά ένα HTC Touch Pro μεταμφιεσμένο και αντί για TF3D είχε τα πάνελς...:confused:

• Administrators

Άλλο αυτό και άλλο "Worst phone ever", έτσι δεν είναι;

Απλά καλό είναι να εξηγούμε τις τοποθετήσεις μας γιατί απλοί χαρακτηρισμοί χωρίς επεξήγηση, κινδυνεύουν να κριθούν... αβάσιμοι.

Modpic.gif

Άλλο αυτό και άλλο "Worst phone ever", έτσι δεν είναι;

Απλά καλό είναι να εξηγούμε τις τοποθετήσεις μας γιατί απλοί χαρακτηρισμοί χωρίς επεξήγηση, κινδυνεύουν να κριθούν... αβάσιμοι.

Σίγουρα Γιάννη, έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες.

Δεν είναι και το Worst phone ever, με τίποτα. Αλλά σίγουρα δεν είναι επιτυχημένο. Πολύ κρίμα βέβαια, γιατί είναι τηλέφωνο με δυνατότητες γιατί είναι η HTC από πίσω. Αλλά, αυτό το Marketing.. Και η κοστολόγηση του συγκεκριμένου βέβαια. Και το timing...

Αν τα βάλεις κάτω.. :(

Και πολλές αστοχίες, όπως τα σπασμένα πλαστικά, το πληκτρολόγιο που χαλάει (θα έχεις προσέξει τις αναφορές από τους κατόχους).. Και σε όλα αυτά η Sony Ericsson που αγνοεί πλήρως τα πάντα... :(

ο φιλος πιο πανω δε μας ειπε το λογο για την αποψη του αλλα εγω μετα απο 10 μηνες που ειμαι κατoχος μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

πιστευω οτι ακομα και τωρα παραμενει μεσα στην καλυτερη 10αδα που κυκλοφορει, αρκει καποιος να ρειξει μια ματια στα τεχνικα χαρακτηριστικα του και να τα συγκρινει με αλλα τηλ.

τωρα για την τιμη που ειπε ο Αλεξανδρος, ναι ειναι αρκετα μεγαλη αλλα πειτε μου ενα της κατηγοριας του να εχει 300 ευρω να παω αυριο να το παρω..:p

Κώστας

Στην τελευταία έκδοση του iGO νομίζω ότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.

Με extra σκιν? ή χωρίς? αν είναι χωρίς τότε υποθέτω μάλλον δεν έχω την τελευταία έκδοση.. :D

Και πολλές αστοχίες, όπως τα σπασμένα πλαστικά, το πληκτρολόγιο που χαλάει (θα έχεις προσέξει τις αναφορές από τους κατόχους).. Και σε όλα αυτά η Sony Ericsson που αγνοεί πλήρως τα πάντα... :(

Αυτό το πράγμα δε μπορώ να το καταλάβω με τη Sony Ericsson και με το P990i εγκατέλειψε την υποστήριξη πολύ γρήγορα παρά τα δεκάδες επιβεβαιωμένα bugs (και είχα πει τότε πως δεν ξαναγοράζω S.E.), και σ'αυτό (XPERIA) δεν "παραδέχεται" τα κατασκευαστικά ελαττώματα παρά εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά με διάθεση να πιαστεί από την παραμικρή λεπτομέρεια.. :mad:

• Administrators
Δεν είναι και το Worst phone ever, με τίποτα. Αλλά σίγουρα δεν είναι επιτυχημένο. Πολύ κρίμα βέβαια, γιατί είναι τηλέφωνο με δυνατότητες γιατί είναι η HTC από πίσω. Αλλά, αυτό το Marketing.. Και η κοστολόγηση του συγκεκριμένου βέβαια. Και το timing...

Αν τα βάλεις κάτω.. :(

Σε όλα αυτά δεν φταίει η συσκευή αυτή καθ'αυτή και θα τα ρίξω και εγώ στην SE. Έχει το ελαφρυντικό ότι είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας στον χώρο των WM, αλλά από νωρίς έδειξε ότι αυτή την προσπάθεια δεν την πίστεψε ούτε η ίδια. Εκεί οφείλονται και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Και παρόλο που από ότι βλέπω μυαλό δεν έβαλε με το Χ2, τουλάχιστον θα ξεκινήσει σε καλύτερες τιμές από τον προκάτοχο.

Modpic.gif

Έχει το ελαφρυντικό ότι είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας στον χώρο των WM

Και δεν κατάλαβα έμεις τι είμαστε? Πετάμε έτσι 600 ευρώ για να μας έχει πειραματόζωα? 12 χρόνια τώρα μόνο ericsson και sony ericsson κινητά αγόραζα, απο προβλήματα? Πολλάααα

Θα το γυρίσω στην HTC που βγάζει ωραιότατα WM phones και τελείωσε. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πιστευω οτι ακομα και τωρα παραμενει μεσα στην καλυτερη 10αδα που κυκλοφορει

τωρα τα παραλες..............!

[sIGPIC][/sIGPIC]

manisbar νομίζω ότι μένει απλά το εικονίδιο του Bluetooth σαν να είναι σε αδράνεια, και όταν προκύψει κλήση επανέρχεται το ακουστικό..!

σευχαριστω φιλαρακι για την απαντηση τωρα οσο αναφορα το προγραμμα πλοηγησης εγω χρησιμοποιω το DESTINATOR 7 και εχει επιλογη για τον δακτυλιο.

χθες παρατήρησα έσπασε το πλαστικό λίγο πιο κάτω που είναι τα κουμπιά της έντασης όπως γίνεται στης εκδόσεις της ασημί που το πάθανε πολλά παιδιά από τι είχα ακούσει ... αλλά το θέμα είναι ότι εγώ έχω μαύρη έκδοση και το έχω κοντά 10 μήνες και το προσέχω πολύ!!! μπορεί να είμαι και ο μόνος με μαύρο που το έπαθα από δω μέσα! το θέμα είναι τώρα αυτό δεν πάει εγγύηση έτσι ? σιγά μι μου το αλλάξουν έτσι... αλλά δεν με πειράζει και πολύ είναι μαύρο και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου η ρωγμή που έχει! όταν είναι κλειστό με το καπάκι τις μπαταρίας δεν φαίνεται τπτ... έτσι κιαλιος θα πάρω και το χ2 όταν βγει οπότε δεν με ενοχλεί! αλλά λες το ****το !!τοσα λεφτά δώσαμε και σπαει απο το πουθένα ... :(
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

χθες παρατήρησα έσπασε το πλαστικό λίγο πιο κάτω που είναι τα κουμπιά της έντασης όπως γίνεται στης εκδόσεις της ασημί που το πάθανε πολλά παιδιά από τι είχα ακούσει ... αλλά το θέμα είναι ότι εγώ έχω μαύρη έκδοση και το έχω κοντά 10 μήνες και το προσέχω πολύ!!! μπορεί να είμαι και ο μόνος με μαύρο που το έπαθα από δω μέσα! το θέμα είναι τώρα αυτό δεν πάει εγγύηση έτσι ? σιγά μι μου το αλλάξουν έτσι... αλλά δεν με πειράζει και πολύ είναι μαύρο και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου η ρωγμή που έχει! όταν είναι κλειστό με το καπάκι τις μπαταρίας δεν φαίνεται τπτ... έτσι κιαλιος θα πάρω και το χ2 όταν βγει οπότε δεν με ενοχλεί! αλλά λες το ****το !!τοσα λεφτά δώσαμε και σπαει απο το πουθένα ... :(

Μπορείς να κάνεις μια απόπειρα να το πας και να τους τα πεις αυτά μπας και σε βάλουν εντός εγγύησης.. Αν, δηλαδή, δεν έχει σημάδια χρήσης ή πτώσης, τότε... Και βέβαια να τους κάνεις λίγο φασαρία εκεί...

Αλλά μην ελπίζεις σε πολλά. Γενικά, από όσο ξέρω, κανέναν δεν το κάλυψαν για τέτοιο θέμα. Και στους xda είχε γίνει λίγο χαμός με το πόσοι έχουν τέτοια Χ1... Που σπάγαν από μόνα τους. Χωρίς τίποτα.:ninja:

• Administrators
... αλλά δεν με πειράζει και πολύ είναι μαύρο και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου η ρωγμή που έχει! όταν είναι κλειστό με το καπάκι τις μπαταρίας δεν φαίνεται τπτ...

Παράξενη ζημιά... :worry:

Modpic.gif

Παράξενη ζημιά... :worry:

Γιάννη, είναι αυτά τα ραγίσματα που προκύπτουν από καθαρή αστοχία της εταιρίας, αλλά επιμένει να μην το βλέπει.

Δεν γίνεται τόσοι πολλοί να έχουν το ίδιο πρόβλημα, στα ίδια σημεία και η SE απλά να κοιτάζει αυτό που θέλει...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=447211

τωρααα ρε soom !!!που να πάω εκεί τζάμπα να κάνω φασαρία.. αφού ξέρω τι θα με πούνε ότι έπεσε η χτύπησε πουθενά... και δεν θα το βάλουνε εγγύηση... απλά πράματα!!! το καλώ πάντως είναι και ο λόγος που δεν με ενοχλεί είναι ότι με κλειστό το καπάκι τις μπαταρίας δεν φαίνεται τίποτα ευτυχώς..και πάλι όταν έβγαλα το καπάκι δύσκολα εκεί διακρινόταν ότι έσπασε σε εκείνο το σημείο επιδει είναι μαύρο και δεν διακρίνεται εύκολα .. ενώ στο ασημί κάνει μπαμ!

ναι ακριβώς εκεί!! αλλα εμενα η ρωγμη έγινε λιγο πιο αριστερα απο αυτη στη φότο.το εξωτερικό μέρος του ασημί που έσπασε στη φώτο εκεί που κάνει την μύτη εμένα δεν έσπασε και άρα δεν φαίνεται όταν κλείνει με το καπάκι.

Eγω το εχω στείλει στο service απο τις 4/12, για το πληκτρολογιο που κολλουσε, και τους ειπα να δουν και το ραγισμα που είχε κατω ακριβως απο τη θυρα usb... Τελικα, με πηραν τηλεφωνο, και μου ειπαν οτι για να μου το αλλαξουν (προφανως το μεταλλικο πλαισιο γυρω γυρω αν καταλαβα καλα) μαζι με το καπακι της μπαταριας (που ενω το προσεχω σαν τα ματια μου, ειχε γινει λες και το ειχα 5-6 χρονια. πρωτη φορα βλεπω κινητο μου σε τετοια κατασταση) θελουν 55€...

Ε και επειδη απο τη νεα χρονια σκεφτομαι να κοιταξω για κανενα αλλο, ειπα να τα αλλαξω, να ειναι σαν καινουριο!!:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Το ράγισμα είναι σε αυτό το σημείο και είναι κάπως έτσι;

http://img695.imageshack.us/img695/5018/xperia.jpg

Έχω ακριβώς το ιδιο ραγισμα το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωί, χωρίς να έχει πέσει ποτέ το κινητό κάπου....:mad::mad:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned