Jump to content

mobiledak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mobiledak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mobiledak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ολοι λενε το αντιθετο ρε φιλε... http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=6e382d186ba3dcd6&hl=en Ποσο σου κραταει? Εμενα με εχει φρικαρει. Ειμαι να το στελνω πισω. Τωρα ειμαι στο 42% μετα απο 12 ωρες χωρις καθολου χρηση. Το εχω 4 μερες και ειναι η 3η φορτιση. Την δευτερη φορα μου κρατησε 50ωρες (το φορτισα απο usb-δε ξερω αν ειναι αυτο-αλλα με ελαχιστη χρηση). Δε ξερω τι να κανω.
  2. Χαιρετε, πηρα την προηγουμενη βδομαδα το google nexus s. Το κινητο ειναι μακραν ανωτερο των προσδοκιων μου. Απλα τα σπαει. Καμια σχεση με το iphone 3g μου που πολυ με παιδεψε.. Εχω θεμα ομως με την μπαταρια. Την πρωτη φορα που το φορτισα δε κρατησε ουτε 12 ωρες. Την δευτερη φορτιζω απο usb και κρατησε 50 ωρες! (το πρωτο βραδυ ομως το ειχα σε flight mode) και γενικα δε το δουλεψα πολυ. Σημερα φορτισμενο απο μπριζα και μην εχοντας ασχοληθει ιδιαιτερα μαζι του, μετα απο 11ωρες ειναι στο 47% και δε μου αρεσει καθολου αυτο... Απο αλλους ακουω οτι μετα απο 2 μερες με φουλ χρηση τους μενει ακομα ενα...30% και απο αλλους ακουω οτι μετα την 2.3.4 τους κραταει με βια 12 ωρες. Ειμαι να το στελνω πισω για αντικατασταση (ρωτησα ηδη) αλλα δε θελω να το αποχωριστω ουτε μια βδομαδα. Ξερει κανεις με σιγουρια να μου πει αν εχει προβλημα η μπαταρια ή εκδοση android (2.3.6) που εχω ή και τα δυο ή τιποτα απ'τα δυο? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. Απο το κινητο σου κανεις εγκατασταση το "android Sync Manager" και στο pc σου το http://ds.mobileaction.com/android/amwifi.exe. Ριξε και μια ματια στις οδηγιες μετα. Υπαρχει και το "MyPhoneExplorer Client" το οποιο δε δοκιμασα Σε καταλαβαινω απόλυτα. Σημερα πηρα το google nexus s και επαθα πλακα οταν ειδα οτι δεν γινεται συγχρονισμος με outlook. Η εκπληξη μου ηταν μεγαλύτερη οταν ειδα οτι δεν υπαρχει ουτε καποια εφαρμογη γνωστη και οτι το να μπλέξω λογαριασμους google για κατι ΤΟΣΟ απλό ειναι υποχρεωτικό.Εφαγα τα λυσακά μου ολη μερα... Εδωσα το iphone γιατι βαρεθηκα τα νταβατζιλικια της apple (παντα το κινητο μου ηταν jailbroken και unlocked) και η πρωτη μου επαφη με το android ηταν αυτη. :mad: Ελπιζω να βοηθησα, καλη τυχη. Φιλε δε βρηκα τιποτα τετοιο. To google nexus S samsung εχω. Αμα εχεις λινκ γράψε. Ευχαριστω.
  4. Ρε φιλε τοσο φοβερο ειναι οτι ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Απο που κι ως που θα εχει ο σερβερ του google τις επαφες του κινητου μου??? Και αντε να ειναι επιλογη να το δεχτώ, αλλα οχι νταβατζιλικι!
  5. Χαίρετε, προ ολίγων ημερών μου έπεσε το iphone 3g μου από το ποδήλατο. Φτάνοντας σπίτι και μετά απο κληση φίλου διαπιστώνω ότι το μικρόφωνο δε λειτουργεί. Το ανοίγω και ξεκουμπώνω και ξανακουμπώνω όλα τα (γνωστα 1 2 3 4 ) καλωδια του. Το δοκιμάζω..Υπέροχα! Λειτουργεί! Μετά από μια μέρα ξανα (άλλος) φιλος δε μπορει να μ'ακουσει. Ξανανοιγω - ελεγχω - κλείνω-δοκιμάζω-κομπλε. Λειτουργει... Μετα απο δυο μερες παλι τα ιδια. Με τα πολλα διαπιστωσα οτι χωρις να κανω τιποτα αλλο απο το να το ξεβιδωσω και να ανασηκωσω μερικα χιλιοστα μονο την οθονη...ειναι αρκετο για να λειτουργησει ξανα μεχρι...να ξαναμπλοκαρει. Να το παω για σερβις δε θελω γιατι δεν εχω φραγκο και στην καλυτερη θα μου αλλαξουν μικροφωνο. Αντε να τους δωσω να καταλαβουν τωρα τι παιζεται και οτι ισως να μη χρηζει αλλαγης το μικροφωνο. Οποιος νομίζει οτι μπορει να βοηθησει στο οπως ΠΑΝΤΑ περιεργο προβλημα του καταραμενου μου iphone ας βοηθησει. Ευχαριστώ.
  6. iPhone 3G, 4.1, BB 06.15.00, jailbroken&unlocked με ultrasn0w1.2 λειτουργει αψογα μονο με την T-mobile SIM μου. Με όλες τις αλλες SIM "NO SIM CARD INSTALLED" !!! Εχει κανεις ιδεα τι σκ@τ@ συμβαίνει????? Εδω και ενα μηνα το χρησιμοποιουσα σαν iPod και τωρα που ηλπιζα οτι κατι θα αλλαξει με το νεο Ultrasn0w.. τα ιδια!!!
  7. Μετα από 20 προσπάθειες με "Το προγραμμα πρεπει να τερματιστει", έκανα jailbreak me redsnow. Αυτο που ξέχασες να μου πεις ειναι οτι δε γίνεται unlock σε 4.1... Έτσι τωρα έχω ένα κλειδωμένο iphone με το ίδιο πρόβλημα "NO SIM CARD INSTALLED" με την καινουρια μου σιμ, + το "NO SERVICE" με την παλιά μου σιμ...
  8. 1. Μα εινει ήδη unlocked... 2. Anyway, εκανα restore σε 4.1 .Τωρα προσπαθω να κανω jaibreak me redsnow και λιγο πριν το τελος "το προγραμμα αντιμετοπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει" (επισης εννοειται οτι δεν εχω valid sim card και ειναι πλεον unactivated). Τι κανουμε?...
  9. Μα όλοι λένε οτι το 3G λειτουργει καλυτερα με την 3.1 που εχω απότι με την 4.1! . Ασε που θα χάσω όλα τα προγράμματα και ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ και μπορεί να μη φταίει και αυτο. Εννοείται βέβαια ότι αν δε βρω λύση θα το κάνω. Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει μόνο με την prepaid μου επειδή ήταν η πρώτη που έβαλα μέσα οταν το πήρα? Επίσης μπορώ να κάνω μόνο unlock ξανα για να μη κάνω jailbrake και χάσω τα πάντα? Εχω εγκατεστημενο το blackra1n. Απο εκει τρέχω το snow και μου λεει οτι όλα οκ, αλλά....Πάλι μονο με την παλια καρτουλα μου δουλευει. :(
  10. Τη διαβασα φιλε μου αλλα δε βλεπω ομοιοτητες με τη δικη μου περιπτωση. Το κινητο απλά δειχνει να λειτουργει μονο με την prepaid μου. Αν ήταν κλειδωμενο δε θα επρεπε να λειτουργει ουτε με αυτην. Αν είναι unlocked θα επρεπε να λειτουργει με όλες. Σωστα?...
  11. Χαίρετε, εχω ενα iPhone 3G unlocked&jailbroken. Πριν κανα μηνα που το πηρα, εβαλα την προπληρωμενη μου καρτα και λειτουργησε αψογα. Τωρα ομως που αλλαξα νουμερο και εβαλα την νεα καρτα σιμ, το μονο που βλεπω ειναι "NO SIM CARD INSTALLED ". Επίσης με όλες τις άλλες καρτες σιμ που δοκιμασα βλεπω το ιδιο μηνυμα. Μπορει καποιος να με βοηθησει? γιατι εχω μεινει χωρις τηλεφωνο και εχω φρικαρει. :cry:
  12. Χαίρετε, είμαι κάτοχος ενός Iphone 3g unlocked&Jailbrocken. Όταν το πρωτοπήρα στα χέρια μου -πριν κανα μηνα- απλα εβαλα την -προπληρωμενη- κάρτα sim μου και λειτουργησε άψογα. Τωρα όμως άλλαξα νουμερο και με την καινουρια -αλλα και με όλες τις άλλες καρτες που δοκιμασα- βλεπω μονο το "no sim card installed". Ξαναβαζω την παλια μου καρτα και λειτουργει κανονικα Εχει κανείς ιδέα για το τι συμβαίνει???... Ευχαριστώ
  13. mobiledak

    iPhone 4

    ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ...ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕ ΤΑ ΕΚΛΑΨΑ ΤΑ 300€. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (Moneygram κλπ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ PAYPAL!
×
×
  • Create New...