Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ViEL:

Γιατί έβαλες το Greek HTC Universal και όχι το Greek X1;

Το σωστό είναι το Greek (accent), Sony Ericsson X1 (1ο στη λίστα από εκεί που το κατέβασες). Εκτός αν έχεις γερμανικό ή γαλλικό μοντέλο, οπότε βάζεις QWERTZ ή AZERTY.

Ωχ, υπάρχει κόσμος με γαλλική έκδοση; :wacko:

Δεν θυμάμαι να έχω φτιάξει AZERTY layout... :blink:

παιδιά έχω ένα θεματάκι...τον τελευταίο καιρο το wlan χάνει συνέχεια το σήμα...όχι μόνο στο σπίτι αλλα γενικά σε όποιο δίκτυο και αν μπαίνω...έκανα αναβάθμιση την ρομ μήπως έφταιγε αλλα πάλι τα ίδια...έχει κανείς καμία ιδέα???μήπως έχει καμιά ρ΄υθμιση για το πόση ώρα θα έιναι μέσα στο δίκτυο γιατί μου το κάνει σχεδόν κάθε δεκάλεπτο...

Όταν πέφτει για ύπνο, κόβει το WiFi connection.

Αν έχεις όρεξη για λίγο battery draining, παίξε (με δική σου ευθύνη) με το ACT και βάλε του να κάνει το WiFi να είναι ενεργό ακόμα και στο sleep mode.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με τους players εχω βάλει το winamp πολυ καλο ανάλογα πως θα ρυθμισεις το equalizer βγάζει τελεια ποιοτητα απλα δεν ειναι free ..

Υπαρχει winamp για ppc ??? Το link ??? :blink:

Υπάρχει και αυτό που είναι free PocketMusic και παίρνει skins για το winamp. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators

http://winampaq.en.softonic.com/pocketpc

...και είναι free. Δεν ξέρω εάν ο φίλος μιλάει για διαφορετική έκδοση.

Αν θες και skins... http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-winamp.html

Modpic.gif

@Saxtus:

http://farm4.static.flickr.com/3264/2724466456_c4c07537d5.jpg?v=0

Ακόμα και fake να είναι, είμαι σίγουρος ότι οι Γάλλοι θα βγάλουν κάποια στιγμή azerty στο xperia :happy:

Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα πληκτρολόγια, saxtus. Τα χρησιμοποιώ.

Σήμερα μου λύθηκε μια απορία: αν σπάει εύκολα το xperia. Σύμφωνα με το βιντεάκι εδώ, είναι πολύ γερό :)

• Administrators
Σήμερα μου λύθηκε μια απορία: αν σπάει εύκολα το xperia. Σύμφωνα με το βιντεάκι εδώ, είναι πολύ γερό :)

Θα συνιστούσα να μην επαναπαύεσαι με αυτό πάντως! :rolleyes:

Modpic.gif

παίδες μια ερωτησούλα..

έκανα αυτά που λεει για να βάλω την ελληνική ρομ.. έβγαλε στην οθόνη μήνυμα

Update Complete

UPDATE SUCCESS

και μένει έτσι... αυτό ήταν τελείωσε; ..δεν θα πρεπε λογικά να επανεκκινήσει μόνο του ξερω γω..

ευχαριστώ προκαταβολικά!

παίδες από players ο καλύτερος κατά την γνώμη μου είναι ο pocket player.δοκίμασα κ το winamp αλλά δεν "πιάνει" όλη την οθόνη του Χ1.

παίδες μια ερωτησούλα..

έκανα αυτά που λεει για να βάλω την ελληνική ρομ.. έβγαλε στην οθόνη μήνυμα

Update Complete

UPDATE SUCCESS

και μένει έτσι... αυτό ήταν τελείωσε; ..δεν θα πρεπε λογικά να επανεκκινήσει μόνο του ξερω γω..

ευχαριστώ προκαταβολικά!

Κάνε soft reset και θα είσαι εντάξει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

ώχχ φίλε stentor δεν μπορούσες να το σβησεις???ετσι ειχα ακουσει και γω γιαυτο δεν το έβαζα...απο συγχρονιζμο πως το εσβησες κανονικα απο προσθαφαιρεση προγ.ματων??σβήστικε κανονικα ολα οκ μετά???

Ναι απο κει το βγαλε. Περιμενεις βεβαια αρκετα,αλλα οκ

Όταν είχα την αγγλική rom είχα βρει κάπου τις ρυθμίσεις μηνυμάτων sms και τώρα που έβαλα την ελληνική δε μπορώ να τις βρώ.

Ψάχνω τις ρυθμίσεις που έλεγαν: Prefered service for SMS: GSM / UMTS

Και επίσης ψάχνω να βρω πού λέει για Valid period, sms center κλπ.

Το μόνο που έχω βρει τώρα είναι το sms center, αλλά αν και είναι σωστό δεν μπορεί να στείλει sms, αλλά μόνο να λάβει.

Όταν είχα την αγγλική rom είχα βρει κάπου τις ρυθμίσεις μηνυμάτων sms και τώρα που έβαλα την ελληνική δε μπορώ να τις βρώ.

Ψάχνω τις ρυθμίσεις που έλεγαν: Prefered service for SMS: GSM / UMTS

Και επίσης ψάχνω να βρω πού λέει για Valid period, sms center κλπ.

Το μόνο που έχω βρει τώρα είναι το sms center, αλλά αν και είναι σωστό δεν μπορεί να στείλει sms, αλλά μόνο να λάβει.

Θα σου πω πως ειναι στα αγγλικα για να το βρεις αντιστοιχα στα Ελληνικα.

Πας με την σειρα: start(πανω αριστερα) -> settings(τελευταιο) -> connections(τελευταιο tab δεξια) -> Advanced Network(πρωτο πανω-πανω) ->SMS service(τελευταιο tab δεξια).

Ελπιζω να βοηθησα.

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πώς δουλεύει το GPS στο xperia;

Γιατί ψάχνει να κατεβάσει πληροφορίες μέσω GPRS;

Σήμερα πέρασα την ελληνική ROM αφού πρώτα είχα κάνει backup με το sprite. Όλα καλά μέχρι που έκανα restore με το ίδιο πρόγραμμα επιλέγοντας το level που λέει για διαφορετικες ROM και πλέον όταν ανοίγει το τηλέφωνο μετα τα αρχικά logo δεν δείχνει τίποτα. Καμιά ιδέα;

Ρε παιδιά, ξέρει κανείς πώς δουλεύει το GPS στο xperia;

Γιατί ψάχνει να κατεβάσει πληροφορίες μέσω GPRS;

Εξαρτάται από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Το wayfinder που έχει μέσα όπως και το google maps θέλουν GPRS ή WiFi για να δουλέψουν. Τα προγράμματα που είναι για PDA δουλεύουν απευθείας με δορυφόρο.

μου δώσανε ένα xperia αλλά δεν μπορώ για κανένα λόγω να χειριστώ windows mobile.

σαν κινητο το λατρεύω φοβερό design (είμαι κάτοχος iPhone αλλά το Xperia είναι φοβερή συσκεύη)

καμία κατάσταση να περάσω android χώρις πολλά κόλπα υπάρχει η κανένα άλλο ΟS?

αν είνα να το πουλήσω όσο όσο να ξεμπερδεύω αν δεν γίνεται τίποτα.

Για free video player δες το TCPMP και για music player το MortPlayer.

θένξ ρε μάν !! θα τα τσεκαρο αμέσως τωρα.ΝΑι BikeR εχει winamp το pockemusic απλα τα σπάει βγάζει γ@ματο ηχο απο τα ακουστικα αν το ρυθμισεις και σωστα,τωρα δεν ξέρω αν ειναι free h oxi πάντως μου βγάζει οτι ειναι trial και σε λιγες μέρες τελειωνει εκτος αν παλυ μπορω και μπενω.Έχω ενα πρόβλημα τωρα τελευταια μου βγάζει καθε φορα που ξεκινανε τα windows error device.exe:wacko: λεει το έκανα και report στι MS αλλα πάλυ το βγάζει τι να ειναι άραγε??Επισεις ξερει κανεις αν το touchflo βγήκε με το landscape να παιζει κανονικα??ευχαριστω.

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαρτάται από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Το wayfinder που έχει μέσα όπως και το google maps θέλουν GPRS ή WiFi για να δουλέψουν. Τα προγράμματα που είναι για PDA δουλεύουν απευθείας με δορυφόρο.

Δεν έχει GPS δέκτη για δορυφόρο;

Πρέπει να κατεβάσω άλλο πρόγραμμα;

Δεν έχει GPS δέκτη για δορυφόρο;

Πρέπει να κατεβάσω άλλο πρόγραμμα;

ψαξε λιγο.με μια αναζητηση στο τοπικ θα τα βρεις ολα.εχει αναφερθει πενηντα φορες το θεμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω για τα λινκ ( athanaso + miky ) !!! Εχω τον pocket player για mp3 γιατι μπορω και τον ελενχω ( ενταση, επομενο τραγουδι, stop play ) απο το handsfree bluetooth που εχω, πιστευτε οτι υπαρχει καποιος καλυτερος ( παντα για mp3 ) ???

athanaso το core player το ειχα ξαναβάλει και αλλη φορα και το εσβησα μου κανει το ιδιο προβλημα βγάζει παω να το τρέξω και μετα απο soft reset και μου βγάζει : Crash unexpected program failure.please send ''crash .txt'' to the developers.program will now exit....τι πρεπει να στειλω μηπως κανενα αρχιο ?? επισεις ειχες δωσει λινκ για το VLC player μπορεις να μας πεις πως το κανεις ινσταλ?? ειναι σε αρχειο Rar το κανω extract τον φάκελο στο κινητο εχει ενα exe το τρεχο διχνει οτι κανει ινσταλ παω στα προγράματα δεν το βρήσκο το τρεχει μονο μεσα απο τον φάκελο του ανοιγη αλλα οταν παω να βαλω κατι να πεξει βγάζει error.pls help και κατι τελευταιο το Device.exe που μου το βγάζει σαν λάθος καθε φορα που ξεκινάνε τα win τι ειναι??
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι η συσκευη σου δεν ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ...

Όταν είμαι στον δρόμο δεν είναι συνδεδεμένο στο internet.

Και φυσικά δεν θέλω να πληρώνω gprs.

ψαξε λιγο.με μια αναζητηση στο τοπικ θα τα βρεις ολα.εχει αναφερθει πενηντα φορες το θεμα...

Δεν είναι πολύ βολικό να υπάρχει ένα τόπικ για ένα μοντέλο με 200 σελίδες!

Το ψάξιμο είναι δύσκολο και για gps δεν έβγαζε τίποτα η αναζήτηση.

μια βασικη ερωτηση,καθως σκεφτομαι να αποκτησω το X1.Οταν το αποκτησατε,χωρις να εχετε περασει κανενα προγραμμα,τι μνημη RAM ειχατε διαθεσιμη???Γιατι κατι ακουσα για 55mb!!!!ελπιζω να προκειται για λαθος!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

μια ερωτηση ,εκανα εγκατασταση το ΑΕΚΜΑΠ αλλα κατι πρεπει να εχω κανει λαθος γιατι δεν εχει την ελληνικη γλωσσα αλλα τη ρωσικη και δοκιμασα να τα απεγκαταστησω αλλα δεν τα καταφερα ,

ξερει καποιος πως γινεται

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned