Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά για αυτούς που έχουν vista...πως περάσατε το active sync?το πέρασα από το cd και δεν μου το δείχνει πουθενά στο pc....κατεβάζω από το νετ το windows mobile device center και η συσκευή δεν συνδέεται με το pc...καμιά ιδέα;

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ρε παιδιά για αυτούς που έχουν vista...πως περάσατε το active sync?το πέρασα από το cd και δεν μου το δείχνει πουθενά στο pc....κατεβάζω από το νετ το windows mobile device center και η συσκευή δεν συνδέεται με το pc...καμιά ιδέα;

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Vista - Windows Mobile Device Center τόσο σε 32-bit όσο και σε 64-bit. To ActiveSync είναι για XP και πίσω.

Modpic.gif

μετά από δυο μήνες χρήσης του xperia αποφάσισα και εγώ να γράψω μερικά πράγματα για το σούπερ κινητό και τι κορυφαία ποιότητα 1 ξέρετε ότι τα πλαστικα του κάνουν ρωγμές krak για του λόγου το αληθές δέστε τι φωτό και δέστε και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=447211 πόση ακόμα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό αυτό το γεγονός με έχει δυσαρεστήσει παρα πολύ έχω στήλη imeil στη sonyericsson και περιμένω απάντηση

Παιδιά για πείτε και άλλοι που το έχετε για αυτές τις ρωγμές στα πλάγια. Το έχετε κι άλλοι? Αν είναι γενικό το πρόβλημα τότε θα μιλάμε για μεγάλο fault από την ericsson! Προβληματίστικα τώρα. Να το πάρω ή όχι?

Και μια ερώτηση: Το ξυπνητήρι χτυπάει με κλειστό το κινητό ή πάλι τα ίδια?

Δυστυχώς δεν μπορείς να ηχογραφήσεις εσένα και τον καλούντα ταυτόχρονα εκτός αν τον έχεις σε ανοιχτή ακρόαση. Τώρα για να ενεργοποιείς την ηχογράφηση με ένα κουμπί μπορείς να χρησιμοποιήσεις το AEButton plus και/ή σε συνδυασμό με το MortScript μπορείς να κάνεις ουσιαστικά οτιδήποτε με όποιο κουμπί ή συντόμευση θέλεις.

Μια άλλη λύση είναι αν έχεις τον blackstone dialer (του touchfo3d) να πατήσεις note κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και να ηχογραφήσεις για ένα λεπτό μέσα από την εφαρμογή Notes των Windows mobile. Σε περίπτωση που δεν είναι σε ανοιχτή ακρόαση θα ηχογραφήσεις εσένα και πολύ σιγά ίσως ακούγεται και το άλλο άτομο.

Spb Wireless Monitor.

Το Spb μετράει και δεδομένα από wind plus μεσω 3g ή μόνο Wi fi;;;

Παιδιά για πείτε και άλλοι που το έχετε για αυτές τις ρωγμές στα πλάγια. Το έχετε κι άλλοι? Αν είναι γενικό το πρόβλημα τότε θα μιλάμε για μεγάλο fault από την ericsson! Προβληματίστικα τώρα. Να το πάρω ή όχι;

Τέτοια προβλήματα παρατηρήθηκαν κυρίως σε ασημί συσκευές που κατασκευάστηκαν μία συγκεκριμένη εβδομάδα από τις πρώτες-πρώτες. Έκτοτε δεν αναφέρονται προβλήματα (απ΄ότι ξέρω τουλάχιστον).

Το δικό μου πάντως (μαύρο) το έχω σχεδόν τρείς μήνες και δεν έχω δει ευτυχώς κάτι ανάλογο.

θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει με ποιο τροπο-πρόγραμμα μπορούμε να έχουμε μόνιμα την ενδειξη της μπαταρίας στην επάνω μπαρα???

ευχαριστώ και sorry εάν έχει ξαναποσταριστεί κάτι ανάλογο

το batti δεν με πολυβόλεψε αφού σε panel του τηλεφώνου δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να το έχω στην επάνω μπάρα

καμιά ιδέα ή εσας δεν σας απασχολεί η ένδειξη μπαταρίας???

καμιά ιδέα ή εσας δεν σας απασχολεί η ένδειξη μπαταρίας???

Δοκίμασε το Finixn over batttery αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=424926

μετά από δυο μήνες χρήσης του xperia αποφάσισα και εγώ να γράψω μερικά πράγματα για το σούπερ κινητό και τι κορυφαία ποιότητα 1 ξέρετε ότι τα πλαστικα του κάνουν ρωγμές krak για του λόγου το αληθές δέστε τι φωτό και δέστε και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=447211 πόση ακόμα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό αυτό το γεγονός με έχει δυσαρεστήσει παρα πολύ έχω στήλη imeil στη sonyericsson και περιμένω απάντηση

εμενα κατω επεσε στην ασφαλτο κ εκτος απο σημαδια στο καπακι τιποτα αλλο δεν επαθε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν παλιοπαρέα ακούστε τα νέα για να δείτε τι εργαλείο κρατάμε στα χέρια μας (εκτός των όσων άλλων έχουν αναφερθεί διαβάστε και κάτι που σίγουρα το ακούτε για πρώτη φορά)

Το 3D Fish panel φαίνεται να είναι ένα από τα πιο απλά Panel, έτσι δεν νομίζετε ?

Ε λοιπόν σας λέω ότι κάνετε λάθος.

Καταρχήν έχουμε την ημερομηνία και το ρολόι.

Και έπειτα υπάρχουν τα ψάρια…

Τι κάνουν εκτός από το να κολυμπούν, να αφήνουν γρασίδι και να βγάζουν μπουρμπουλήθρες?

καταρχήν υπάρχουν μέχρι τέσσερα ψάρια στην οθόνη του φοβερού κινητού μας…,αν και το πιο συνηθισμένο είναι να υπάρξουν τρία ψάρια.

Τα ψάρια έχουν και ονόματα !!!

Ναι καλά ακούσατε….

Demekin, Ranchu, Wakin και Ryukin.

Ο Demekin δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας, και όταν πέσει κάτω από το 10% αλλάζει χρώμα από μαύρο στο κόκκινο !

Ο Ranchu είναι το δεύτερο ψάρι, και γίνεται από κόκκινο χρυσό όταν έχουμε ένα αδιάβαστο μήνυμα !

Ο Wakin, το τρίτο ψάρι, γίνεται ασημένιο όταν έχουμε την τελειότερη συσκευή στο αθόρυβο !

Ο Ryukin εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει μια αναπάντητη κλήση.

Τα ψάρια επίσης αντιδρούν μόλις τα αγγίζουμε στην οθόνη !

Γεια σου ρε Sony με τα ωραία σου !

Γεια σας και σε σας συνο-φορουμήτες μου !

καλημερα πλεον σε ολους.Καπου πιο πισω ειχαν αναφερθει δυο προγραμματα ενα για μηνυματα να εμφανιζονται κανονικα οχι με τη μορφη διαλογου,και αλλο ενα για μην κατεβαζει συνεχεια απο gprs ..εφαγα το forum αλλα δεν τα ξαναβρηκα,οποτε μηπως κανενας θυμαται τπτ?

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

καλημερα πλεον σε ολους.Καπου πιο πισω ειχαν αναφερθει δυο προγραμματα ενα για μηνυματα να εμφανιζονται κανονικα οχι με τη μορφη διαλογου,και αλλο ενα για μην κατεβαζει συνεχεια απο gprs ..εφαγα το forum αλλα δεν τα ξαναβρηκα,οποτε μηπως κανενας θυμαται τπτ?

Xperia tweak ή Advanced Configuration Tools για την πρώτη περίπτωση (εκτός αυτού που ζητάς έχουν και πολλές άλλες επιλογές οπότε αν έχεις σκοπό να αρχίσεις να πειραματίζεσαι πάρε ένα backup πρώτα) και Modaco No Data για την δεύτερη.

Παιδιά sorry ίσως για την πολύ απλή ερώτηση αλλά μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο αρχείο βάζουμε τα mp3 για να χτυπούν ως ringtones;

Τέλος από που ρυθμίζουμε τα πάνελς έτσι ώστε μετά την επανεκκίνηση της συσκευής να εμφανίζεται το επιθυμητό πάνελ που εμείς επιλέξαμε;

tourisg σε ευχαριστω πολυ.

konv εαν δεν κανω λαθος το xperia tweak εχει την επιλογη που θελεις για τα panels

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Το Active Sync 4,5 το κατεβασα και εγω και δεν το εγκαθιστα καν ο υπολογιστης :mad:

Τα ψάρια επίσης αντιδρούν μόλις τα αγγίζουμε στην οθόνη !

Αντιδρουν, αλλά δεν ακολουθουν το δαχτυλο οπως εδειχνε το ψαρωτικο βιντεο της Σονυ Ερικσον! (βεβαια αυτο το βιντεο εδειχνε και το περασμα σε landscape mode να γινεται σε χρονο-αστραπη...γενικοτερα το βιντεακι ηταν για τα πανηγυρια-καμία σχεση με την πραγματικοτητα)! Και τωρα που το θυμηθηκα, το touch focus υφισταται? Οσο κι αν προσπαθησα δεν το καταφερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά sorry ίσως για την πολύ απλή ερώτηση αλλά μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο αρχείο βάζουμε τα mp3 για να χτυπούν ως ringtones;

Τέλος από που ρυθμίζουμε τα πάνελς έτσι ώστε μετά την επανεκκίνηση της συσκευής να εμφανίζεται το επιθυμητό πάνελ που εμείς επιλέξαμε;

oταν βρεις το mp3 που θες στη συσκευη σου αντι να το πατησεις μια κ να παιξει πατα το πατατεταμενα κ θα σου εμφανισει το set as ringtone...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή η Ελληνική Rom από πότε θα πωλείται στα ελληνικά καταστήματα? Από αρχές μαρτίου στα καταστήματα ή οι συσκευές φτιαγμένες αρχές μαρτίου θα έρθουν αργότερα στα καταστήματα?

Και αυτοι που το αγόρασαν στην Ελλάδα αγγλικό, πώς θα βάλουν ελληνικά?

Είτε το αγοράσεις τώρα ή πριν δύο μήνες ή μετα όποτε βγεί επίσημη ελληνική ROM απο την SE εσύ και ο καθένας θα μπορέσει να την βάλει μέσω του SEUS.

Swift-Red-Arrow:ninja:

Το τηλέφωνο παρ' όλο που έχει QWERTY παρέχει T9; έστω Αγγλικό; Μπορεί να φαίνεται ανούσια ερώτηση αλλά θα ήθελα μια απάντηση από όποιον το έχει.

Ευχαριστώ!

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Το τηλέφωνο παρ' όλο που έχει QWERTY παρέχει T9; έστω Αγγλικό; Μπορεί να φαίνεται ανούσια ερώτηση αλλά θα ήθελα μια απάντηση από όποιον το έχει.

Φυσικά και παρέχει :)

παιδιά, δεν μπορώ να ξαναψάξω τις 110 σελίδες με πόστ (αλήθεια τα έχω διαβάσει όλα!) που λέει για το πως μπορούμε να βάλουμε Ελληνικούς χαρακτήρες στη πλαϊνή μπαρίτσα των επαφών? Θυμάμαι υπήρχε και μία συζήτηση για διαφορετικές εκδόσεις των office (προφανώς) που η μία δεν είχε καν τη μαύρη μπαρίτσα με τα γράμματα...

Ευχαριστώ

Β.

παιδιά, δεν μπορώ να ξαναψάξω τις 110 σελίδες με πόστ (αλήθεια τα έχω διαβάσει όλα!) που λέει για το πως μπορούμε να βάλουμε Ελληνικούς χαρακτήρες στη πλαϊνή μπαρίτσα των επαφών? Θυμάμαι υπήρχε και μία συζήτηση για διαφορετικές εκδόσεις των office (προφανώς) που η μία δεν είχε καν τη μαύρη μπαρίτσα με τα γράμματα...

Ευχαριστώ

Β.

Από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809

Παιδιά επειδή δεν απαντήθηκε το ξαναβάζω:

Το ξυπνητήρι στο Xperia χτυπάει με κλειστό το κινητό ή όχι?

Παιδιά επειδή δεν απαντήθηκε το ξαναβάζω:

Το ξυπνητήρι στο Xperia χτυπάει με κλειστό το κινητό ή όχι?

[/b]

Το ξυπνητήρι δεν χτυπάει σε καμία WM συσκευή όταν αυτή είναι τελείως κλειστή. Τις WM συσκευές όμως δεν τις κλείνουμε αλλά τις βάζουμε σε Flight Mode οπότε και το ξυπνητήρι χτυπά κανονικά.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned