konv Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ρε παιδιά όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ στις παρακάτω ερωτήσεις. 1) Το ραδιόφωνο έχει περισσότερες από 6 μνήμες και πως εμφανίζονται; 2) Πως μπορώ να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο και από που; 3) Πως γίνεται η αναβάθμιση στο τηλέφωνο για να περάσουμε (όταν βγει) καινούρια έκδοση λογισμικού; Από το τηλ. ή από τον υπολογιστή και πως; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ρε παιδιά όποιος ξέρει ας απαντήσει παρακαλώ στις παρακάτω ερωτήσεις. 1) Το ραδιόφωνο έχει περισσότερες από 6 μνήμες και πως εμφανίζονται; 2) Πως μπορώ να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο και από που; 3) Πως γίνεται η αναβάθμιση στο τηλέφωνο για να περάσουμε (όταν βγει) καινούρια έκδοση λογισμικού; Από το τηλ. ή από τον υπολογιστή και πως; Ευχαριστώ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=198571&page=100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ελεος..... Γραψε λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Γιατί ρε φιλέ Καλοριζικο. Ειναι πολυ καλο. Βαλτου ζαντολαστιχα!!!(Πλακα κανω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ico_13 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Παιδιά έλαβα απάντηση από την se σε email σχετικά με την ελληνική ρομ.(επίσημη)Λοιπόν οι συσκευές που θα είναι από το πρώτο 10ήμερο του μαρτίου και μετά θα έχουν μόνο την ελληνική επίσημη ρομ.Αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Παιδιά έλαβα απάντηση από την se σε email σχετικά με την ελληνική ρομ.(επίσημη)Λοιπόν οι συσκευές που θα είναι από το πρώτο 10ήμερο του μαρτίου και μετά θα έχουν μόνο την ελληνική επίσημη ρομ.Αυτά.... Με προβληματισες! Το παρηγγειλα την Τριτη...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas2178 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Εγώ το δικό μου το αγόρασα προχθές την Τετάρτη, επειδή το touch HD θα έρχοταν στο δίκτυο του Γερμανού του Αγίου....... Τέλος πάντων επειδή βρήκα άμεσα διαθέσιμο HD δίνω το Xperia μου. Επίσης αν έχετε βρεί κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέψει ταινίες με υπότιτλους είτε για Xperia είτε για HD πείτε μου. Ευχαριστώ Παράθεση Swift-Red-Arrow:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosm Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Παιδιά έλαβα απάντηση από την se σε email σχετικά με την ελληνική ρομ.(επίσημη)Λοιπόν οι συσκευές που θα είναι από το πρώτο 10ήμερο του μαρτίου και μετά θα έχουν μόνο την ελληνική επίσημη ρομ.Αυτά.... αντε να δουμε σιγα σιγα...... προλαβαινω να μαζεψω αλλα 200 ευρωπουλα μεχρι τοτε που μου λειπουν ακομη? :p εκτος και αν ανεβει και αλλο η τιμη του...:worry: βλέποντας και κάνοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ελπίζω και εμείς να μπορούμε να την περάσουμε νομίμως την Ελληνική rom... Δεν προβλέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ελπίζω και εμείς να μπορούμε να την περάσουμε νομίμως την Ελληνική rom... Δεν προβλέπεται? υποθέτω ότι θα προβλέπεται, αλλά πώς? Θα πάμε στο σιτε της S-E και θα κατεβάσουμε την κατάλληλη ROM? Γίνεται (εννοώ νομίμως και με τα εργαλεία που δίνει η S-E όχι τι βρίσκουμε στο web...)? B. και ένα θεόκουφο... Εχω ένα γενικότερο πρόβλημα με την ώρα (συνήθως τα πάνελς δείχνου κάμια ώρα λάθος) Τεσπα μάλλον το έλυσα με το να μήν έχω πουθενά τσεκαρισμένο daylight saving και να έχω παντού (δλδ κινητό και προγράμματα GPS τη σωστή +2:00 τιμή) Λοιπόν, έχω δύο ξυπνητήρια για τις ημέρες της εβδομάδας 6:45 & 6:48. Το βράδυ κατά τις 4:00 πάω για ύπνο και κοιτάω ότι η ώρα που έδειχνε (taskbar & panel) ήταν σωστή. Όντως τη σωστή ώρα χτύπησαν, ξύπνησα, βλέπω το τηλ μετά απο 10 λεπτά η ώρα 4:05! Το παρακολουθώ, συνέχιζε εκεί, ελέγχω timezone, σωστά +2:00 ελλάδα... ΒΤ & wi-fi κλειστό απο το βράδυ, το τηλ. εκτός φορτιστή μόνο του. Όντως κατά τις 10 παρά ξαναχτυπάνε τα ξυπνητήρια (νόμιζε ότι χάραξε...) Τα κλείνω το τηλ το χαβά του. Πρίν μία ώρα το βλέπω και η ώρα είχε προχωρήσει κατά 2:30 και ήταν μόνο μισή ώρα πίσω! Το βλέπω πριν 10 λεπτά η ώρα είναι η σωστή. I know, it's a kind of magic αλλά δεν μου αρέσει... Κοίταξα στα αγγλικά φόρουμ δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον (αλλά βρήκα λύση για τις συνεχείς αποσυνδέσεις του ΒΤ handsfree μου! Καμμιά ιδέα? Σκέφτομαι να φορτώσω τη νέα επίσημη Αγγλική ROM να δώ (σίγουρα λύνει τα ΒΤ) Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas ntinos Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Εχετε παρατηρησει πως οταν ακουμε ραδιοφωνο μεσα απο τα ακουστικα ακουγεται μια χαρα ενω οταν το βαλουμε σε speaker mode δεν ακουγονται τα λογια του τραγουδιστη και ακουγεται μονο η μουσικη? κατι σαν karaoke ..... τι ειναι αυτο παλι? Το νεο walkman karaoke phone της SE??? Παράθεση __________________kostas ntinos______________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 .... και για να με αποτρελλάνει, μόλις τελείωσα το γράψιμο του μηνύματος, δέχτηκα μία κλήση διάρκειας 20 λεπτών. Κλείνοντας βλέπω ότι η ώρα είχε μείνει 40λεπτά πίσω. Αλλάζω πάνελ, κοιτάω και το μενού που έχει επίσης την ώρα τίποτε, λάθος. Το κλειδώνω το ξεκλειδώνω, τπτ. Το αφήνω 2-3λεπτά μόνο του (να ανασυγκροτηθεί και να βάλει τα δυνατά του) το ξεκλειδώνω, σωστή η ώρα! Θα μας τρελλάνει τελείως (όλα αυτά με κλειδωμένο wi-fi και εννίοτε με 3G, εδώ που είμαι συνήθως είναι απλή γραμμή) χωρίς να το συνδέσω πουθενά και με GPRS κλειδωμένο με το πολύ χρήσιμο NODATA prog. B. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Επίσης αν έχετε βρεί κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέψει ταινίες με υπότιτλους είτε για Xperia είτε για HD πείτε μου. Ευχαριστώ Ούτε γω δεν έχω βρει ακριβώς αυτό που ψάχνεις, αλλά μπορείς να ενσωματώσεις τους υπότιτλους στην ταινία (με το AVI_ReComp_1.4.5) και να εχεις ενα .AVI που εχει γίνει ένα με τους υπότιτλους!Δλδ μετά απλά δες το! Βέβαια υπάρχει κι αλλη λύση:να βλεπεις μόνο cartoon μεταγλωτισμένα! :lol: :D Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 προλαβαινω να μαζεψω αλλα 200 ευρωπουλα μεχρι τοτε που μου λειπουν ακομη? :p εκτος και αν ανεβει και αλλο η τιμη του...:worry: βλέποντας και κάνοντας... Ε όχι και να ανέβει!!!Να πέσει παίζει!!! Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 αντε να δουμε σιγα σιγα...... προλαβαινω να μαζεψω αλλα 200 ευρωπουλα μεχρι τοτε που μου λειπουν ακομη? :p εκτος και αν ανεβει και αλλο η τιμη του...:worry: βλέποντας και κάνοντας... Να ανεβει??? :blink: Λιγο απιθανο μου φαινεται... Αλλά τωρα που το καλοσκεφτομαι, ισως βρουν ευκαιρια να το χτυπησουν λιγο λογω ελληνικης ρομ! (καφριλα, αλλά σιγουρα θα το κανουν αν τους παιρνει) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ας ελπισουμε να μην αργησει να βγει η Ελληνικη ROM. Απ οτι βλεπω ανα 2 μερες η Ericsson βγαζει και καινουρια ROM για καθε χωρα. Ελπιζω να μην μας αφησουν παλι τελευταιους. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 αυτα που κυκλοφορουν δηλαδη δεν εχουν ελληνικη rom?wind εννοω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 αυτα που κυκλοφορουν δηλαδη δεν εχουν ελληνικη rom?wind εννοω Οχι επισημη Ελληνικη Rom δεν εχει κανενα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 υποθέτω ότι θα προβλέπεται, αλλά πώς? Θα πάμε στο σιτε της S-E και θα κατεβάσουμε την κατάλληλη ROM? Γίνεται (εννοώ νομίμως και με τα εργαλεία που δίνει η S-E όχι τι βρίσκουμε στο web...)? Εάν κυκλοφορήσει... θα το μάθεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Μια απορια. Σε Video στο YouTube εχει ενα διαφημιστο για το Χ1 που δειχνει οτι εχει YouTube και Panel για προσβαση σε αυτο. Γιατι δεν το βρισκω πουθενα?:blink: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Κάποιο από τα πράγματα που με δυσαρέστησαν είναι ότι δεν με ικανοποίησε η εφαρμογή του τηλεφώνου. Ειδικότερα αν μιλάμε γι'ανοιχτή ακρόαση... αστο καλύερα. Ερωτήσεις: 1) Πως μπορούμε να κάνουμε ηχογράφηση συνομιλίας ; 2) Υπάρχει η δυνατότητα να φορτώσουμε κάποια άλλη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 1) Πως μπορούμε να κάνουμε ηχογράφηση συνομιλίας ; 2) Υπάρχει η δυνατότητα να φορτώσουμε κάποια άλλη εφαρμογή; 1) Vito Audio Notes Touch v1.03 2) Πολλές. Ρίξε μια ματιά στα γνωστα μερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 1) Vito Audio Notes Touch v1.03 2) Πολλές. Ρίξε μια ματιά στο ipmart-forum.com Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Δηλαδή η Ελληνική Rom από πότε θα πωλείται στα ελληνικά καταστήματα? Από αρχές μαρτίου στα καταστήματα ή οι συσκευές φτιαγμένες αρχές μαρτίου θα έρθουν αργότερα στα καταστήματα? Και αυτοι που το αγόρασαν στην Ελλάδα αγγλικό, πώς θα βάλουν ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Δηλαδή η Ελληνική Rom από πότε θα πωλείται στα ελληνικά καταστήματα? Από αρχές μαρτίου στα καταστήματα ή οι συσκευές φτιαγμένες αρχές μαρτίου θα έρθουν αργότερα στα καταστήματα? Και αυτοι που το αγόρασαν στην Ελλάδα αγγλικό, πώς θα βάλουν ελληνικά? H Rom δεν θα πωλειται αλλα θα μπορεις να κανεις Update απο την Ericsson. Ουτως η αλλως δωρεαν θα ειναι. Απλα τα κινητα απο Μαρτιο και μετα θα βγαινουν ηδη αναβαθμισμενα με την ελληνικη Rom. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts