Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1,Τελικά το πήρε κάποιος απο τον Γερμανό?

2,Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το Destinator μαλλον με ΠΜ?

3,Με τον Explorer και το zoom (fit) τι γινεται?

Ευχαριστώ θερμά!!!!!

Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL

το έχω στα χέρια μου....

Ναι είναι αλήθεια..........

τίποτα free antivirus για το εργαλείο πάιζει ?

Δε χρειαζετε antivirus:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

SAT NAV mini report

Δοκίμασα χτες το βράδυ διάφορα προγράμματα (κυρίως για να δώ ποιά φορτώνουν σωστά, γεμίζουν όλη την οθόνη σωστά, αλλάζουν portrait-landscape, κοκ) Εχουμε:

Route66 (v7.0.3489) Δούλεψε σωστά με τη μία. Σωστό μέγεθος στο καρέ, ψιλοάθλιος χάρτης με σοβαρές ελλείψεις για Ελλάδα (τουλάχιστον Βόλο που είμαι τώρα είχε τους 20 κεντρικούς δρόμους και μετά το χάος...)

IGO8. Αρχικά το v.8.0 δεν δούλευε με τίποτε. Απεγκατεστάθη, μπήκε το 8.3 (με χάρτες US/Canada) δούλεψε σωστά (αλλά στη συνέχεια η προσπάθεια να βάλω τους χάρτες Ευρώπης απο το 8.0 δεν τελεσφόρησε. Βγάζει μήνυμα ότι οι χάρτες είναι παλιοί και θέλουν αναβάθμιση αλλά μπορεί και να φταίει η θέση που τα έχω βάλει στην μSD.

Destinator7. Φόρτωσα την εφαρμογή απο το 7.5 και χάρτες Q1 2008. Επειδή ήταν απο άλλο device (και ολίγον χύμα) δουλεύει μεν αλλά δεν έχω εικονίδιο στα προγράμματα, πρέπει να παω με File manager στο φάκελλο της κάρτας και να τρέξω το πρόγραμμα (παρεμπιπτόντως ξέρει κανεις πως γίνονται shortcuts και πως βάζει κανεις κάτι που έχει φτιάξει στα Programs???). Χωρίς να το πειράξω, τρέχει κανονικά και σε landscape, απλά γυρνώντας portrait απο landscape τα κάτω εικονίδια είναι περίπου στα 600 και όχι στα 800 Pixels.

Το μόνο περίεργο είναι ότι το Destinator ηταν η μόνη απο τις τρεις εφαρμογές που δεν αναγνώριζε το εσωτερικό GPS και χρειάστηκε να πάω χειροκίνητα και να δώσω COM4 (αντί για COM1) και να απενεργοποιήσω τη δεύτερη επιλογή στην ίδια οθόνη (δεν ξέρω τι κάνει..)

Μου τελείωσε η νύχτα και δεν δοκίμασα το αγαπημένο μου TomTom (με τους γνωστούς άθλιους Ελληνικούς χάρτες) και το AutoMapa...

Β.

Για να φτιάξεις shortcut θα πρέπει καταρχάς να έχεις επιλέξει στον windows explorer (tools --> folder options) την επιλογή : " Show hidden files and folders" και να "ξετικάρεις" το : "Hide protected operating system files", ώστε να σου εμφανίσει όλους τους φακέλους του ppc από το Activesync (Win XP) ή το Windows mobile device center (Win Vista). Στη συνέχεια πας στο φάκελο του προγράμματος και κάνεις right click στο αρχείο .exe ---> copy, πας στο φάκελο windows ---> program files ---> start menu της κύριας μνήμης του ppc και κάνεις "paste shortcut". Μετονομάζεις τη συντόμευση που δημιούργησες όπως θες και είσαι έτοιμος!

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

• Administrators
IGO8. Αρχικά το v.8.0 δεν δούλευε με τίποτε. Απεγκατεστάθη, μπήκε το 8.3 (με χάρτες US/Canada) δούλεψε σωστά (αλλά στη συνέχεια η προσπάθεια να βάλω τους χάρτες Ευρώπης απο το 8.0 δεν τελεσφόρησε. Βγάζει μήνυμα ότι οι χάρτες είναι παλιοί και θέλουν αναβάθμιση αλλά μπορεί και να φταίει η θέση που τα έχω βάλει στην μSD.

Oi xartes tou iGO8.0 den paizoun sto iGO8.3.2 kai to antistrofo. Synistw anepifylakta iGO8.3.2 me tous teleftaious xartes tis Navterq.

Destinator7. Φόρτωσα την εφαρμογή απο το 7.5 και χάρτες Q1 2008.

Poio 7.5? :confused:

Exeis palious xartes. Prepei na breis tous 2008.Q4

(παρεμπιπτόντως ξέρει κανεις πως γίνονται shortcuts και πως βάζει κανεις κάτι που έχει φτιάξει στα Programs???).

Pas me ton explorer tis syskevis sou sto Destinator.exe kai me paratetameno patima epilegeis "Copy". Pas meta sto fakelo /Windows/Start menu/Programs kai me paratetameno patima ston keno xwro epilegeis "Paste Shortcut". Einai etoimo pleon gia na blepeis to Destinator sta programmata tis syskevis sou.

Μου τελείωσε η νύχτα και δεν δοκίμασα το αγαπημένο μου TomTom (με τους γνωστούς άθλιους Ελληνικούς χάρτες)

To TomTom einai poly sobaro programma alla oxi praktika leitourgiko gia Ellada. Prepei na perimenoume kainourgious ellinikous xartes pou fimes lene oti etoimazontai.

Modpic.gif

• Administrators
Για να φτιάξεις shortcut θα πρέπει καταρχάς να έχεις επιλέξει στον windows explorer (tools --> folder options) την επιλογή : " Show hidden files and folders" και να "ξετικάρεις" το : "Hide protected operating system files", ώστε να σου εμφανίσει όλους τους φακέλους του ppc από το Activesync (Win XP) ή το Windows mobile device center (Win Vista).

Giati na ta kanei ola afta kai na min to kanei kateftheian apo ti syskevi? :confused:

Στη συνέχεια πας στο φάκελο του προγράμματος και κάνεις right click στο αρχείο .exe ---> copy, πας στο φάκελο windows ---> program files ---> start menu της κύριας μνήμης του ppc και κάνεις "paste shortcut".

Kai mia diorthwsi, afto to path windows ---> program files ---> start menu den yparxei. Afto yparxei: windows ---> start menu

Modpic.gif

Giati na ta kanei ola afta kai na min to kanei kateftheian apo ti syskevi? :confused:

Kai mia diorthwsi, afto to path windows ---> program files ---> start menu den yparxei. Afto yparxei: windows ---> start menu

a. Μπορεί να θέλει να κάνει μαζικά shortcut, οπότε είναι πιο γρήγορα μέσω του pc.

b. Έχεις δίκιο! Δεν έχω το ppc μου μπροστά μου και...! :O

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δούλεψε άψογα.

Οπως είπα με ενδιέφερε να δώ αν τελικά δουλεύουν σε 800Χ480 (γιατί είχα διαβάσει διάφορα...)

Τώρα επειδή το interface του Destinator μου είναι αντιπαθητικό, με βλέπω να χρησιμοποιώ το IGO αν τελικά οι χάρτες του για Ελλάδα είναι ΟΚ. Εξω δεν το συζητώ, ΤΤ forever!

Μια που το φόρουμ πετάει, να ρωτήσω και τελικά τι γίνεται με Flashακια? Δεν με ενδιαφέρουν βίντεο, θέλω κανονικά swf αρχεία (απο μία εφαρμογή smart home που τρέχω)

Επειδή είναι αρκετά περίπλοκη ιστορία με mysql, php, hardware drivers, etc δεν παίζει να αλλαχτεί και να γίνει σε κάτι άλλο (τώρα προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει flashlite αλλά δεν βοηθάει πολύ το site της Adobe ούτε το γεγονός ότι αυτός που έγραψε την εφαρμογή είναι εξωτερικό για 10μέρες...)

Εχω δοκιμάσει τα γνωστά δηλαδή

Flashlite 3.1 (δύο εκδόσεις μάλιστα)

Opera

Opera mini

NetFront Browser 3.5

Καμία τύχη, αυτό που θεωρητικά θα έπαιζε είναι το

Skyfire αλλά εγκαθίσταται και μετά μας λέει οτι δεν παίζει σε αυτή την ανάλυση!

UPDATE:

Βρήκα μία εφαρμογή wvgafix2 ή οποία όσο τρέχει κατεβάζει την ανάλυση στα 640Χ480.

Με αυτή τρέχει όντως το Skyfire, ανοίγει κανονικότατα flash files (swf) αρα αυτή θα είναι η λύση που θέλω.

Βέβαια δεν δουλεύει ακόμη όπως στο PC/MAC/linux αλλά ελπίζω να μπορέσω να βγάλω άκρη.

Ευχαριστώ

Β.

Καλημέρα.

Για όποιον έχει το πρόβλημα που είχα εγώ στον Opera 9.5 (στον οποίο είτε δεν είχα scrolling με το μεσαίο οπτικό πλήκτρο - με κάποια έκδοση, είτε δεν άλλαζε layout AEKmap ώστε να γράφω ελληνικά - με άλλη έκδοση), σας προτείνω τη λύση που βρήκα με τον Iris Browser.

Μπορείτε να τον κατεβάσετε απο εδώ (είναι free): http://www.torchmobile.com/

είναι η έκδοση 1.0.16 beta.

Εγώ έβαλα την έκδοση 1.0.15 που βρήκα, δεν έχω ακόμα δοκιμάσει την 1.0.16 beta.

Στον Iris browser, έχω και scroll στην οθόνη, αλλά λειτουργεί επίσης κανονικά και το AEKmap! :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!......

1.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το Destinator μαλλον με ΠΜ?

2.Με τον Explorer και το zoom (fit) τι γινεται?

Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL

με την αναλυση της οθονης εχετε γενικοτερα προβληματα στις εφαρμογες?

βλεπω πως η μνημη ραμ ειναι 128 μβ...ειναι τοσα τελικα η φτανει λιγοτερη στο χρηστη οπωσ στο διαμαντι κ δεν εφτανε ουτε για πλακα?ειηα βαρεθει τα ρισετ...

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Προβλήματα ανάλυσης δεν υπάρχουν (σε εφαρμογές όπως το Destinator, χρησιμοποιείς ειδικό skin), ούτε και μνήμης.

οταν λες ουτε κ μνημης εννοεις πως οντως το εχεις δοκιμασει?να ανοιξεις 2-3 παραθυρα του οπερα κ να εχεις κ messenger ανοιχτο ας πουμε?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Ρε παιδιά με τον opera και τον explorer δεν μπορώ να δω videos (πχ in.gr). Τι συμβαίνει ξέρετε;

Moυ γράφει ότι για να τα δω πρέπει να κατεβάσω το adobe flash player. Μόλις πηγαίνω να το κατεβάσω μου λέει πως δεν υποστηρίζεται από την συσκευή μου. Καμμία λύση;

Επίσης freeware παιχνίδια πχ Pro evolution που μπορούμε να βρούμε;

Ευχαριστώ

Προβλήματα ανάλυσης δεν υπάρχουν (σε εφαρμογές όπως το Destinator, χρησιμοποιείς ειδικό skin), ούτε και μνήμης.

Υπαρχει καποιο skin που να δουλευει σωστα και landscape με το Xperia?

Εχεις δοκιμασει καποιο και δουλευει αψογα με το 7?

Ευχαριστω!

Υπαρχει καποιο skin που να δουλευει σωστα και landscape με το Xperia?

Εχεις δοκιμασει καποιο και δουλευει αψογα με το 7?

Ευχαριστω!

Εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12604

οταν λες ουτε κ μνημης εννοεις πως οντως το εχεις δοκιμασει?να ανοιξεις 2-3 παραθυρα του οπερα κ να εχεις κ messenger ανοιχτο ας πουμε?

για αυτο υπαρχουν οι πολλοι task managers στα win mobile, τόσο freeware όσο κ μεσα σε άλλα πολυ-εργαλεία. Γιατι δεν δοκιμάζεις κάποιο κ ησύχασες μια και καλή.

To panosha 801 δουλευει σωστα και τα μενου στο σωστο σημειο στον χαρτη.

Thanks

• Administrators
βλεπω πως η μνημη ραμ ειναι 128 μβ...ειναι τοσα τελικα η φτανει λιγοτερη στο χρηστη οπωσ στο διαμαντι κ δεν εφτανε ουτε για πλακα?ειηα βαρεθει τα ρισετ...

Κάτι άλλο σου έφταιγε στο Diamond. Αποκλείεται η μνήμη του να μπούκωνε "για πλάκα" όπως λες.

Modpic.gif

Σκέφτομαι να το πάρω, αν και θα είναι το πρώτο κινητό με windows που παίρνω. Για αυτο θέλω να ρωτήσω όσους έχουν εμπειρία από τέτοια κινητά, αν υπάρχει τρόπος και ποιος είναι αυτός, να κλειδώνει το ημερολόγιο του, για να μην μπορεί κάποιος που θα ψάξει το κινητό σου να δει τι έχεις γράψει.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned