arisarts Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αν δεις σε προηγουμενες σελιδες του thread, τα παιδια λενε πως το xperia λειτουργει απροσκοπτα με τα προγραμματα πλοηγησης navigator, igo(αν θυμαμαι καλα το ονομα) και ενα αλλο που αρχιζει απο g.(!) Αρχικό μήνυμα από Theodosis Άλλωστε το XPERIA έχει κάρτα 8GB από την SonyEricsson. Αληθευει;;; ναι φίλε. 8Gb Sandisk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αληθευει;;; YES, INDEED!:D ναι φίλε. 8Gb Sandisk :) @n_wildgirl ...όπως έλεγε και ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ: "...δεν είμαι άντρας...ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ...":lol::) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisarts Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 @n_wildgirl ...όπως έλεγε και ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ: "...δεν είμαι άντρας...ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ...": Νομιζα οτι ρώταγε ο theodosis.... Ουπςςςς...:X Ειναι και λίγο αργα....:ninja: Ρε να πάρει.... (Σαίνης) Το ηχείο του οταν το έχεις speakerphone και οταν χτυπάει ringtone ειναι ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!! Δεν ακούγετε "ντιπ" , ειμαι και κουφαλογο.... Αλλα απο την άλλη οταν παίζει ραδιο το σκατο....ΣΚΟΤΩΝΕΙ... Τι γίνεται ; Η αλλη φρίκη ειναι το πλαινό volume.Επhρεάζει και τον ήχο του ringtone...ασε με το volume απο το bluetooth ...Παθαίνει ΑΜΟΚ :lol: οταν ακούς ράδιο και το χαμηλώνεις με το bluetooth αλλα δείχνει το πανελ και άλλα λέει η γιαγια μου.... Πρεπει να κλείσεις το bluetooth για να ηρεμήσει... Για να δουμε τι αλλο θα βρώ... ΄ Γραφω μόνο τα προβλήματα του ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΑ και χαζά!! :D:rolleyes: Θελω ένα topic ολόκληρο να γράψω τα καλά του και το δουλεύω μονο 3 μέρες...:cool: Καλημέρα Αρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Διαβασα και οτι το xperia έχει agps. αυτο τελικά σημαίνει ότι είναι μόνο agps ή και τα δυο ? στην τελική πληρώνεις για την πλοήγηση ή οχι ? παίρνει destinator όπως έχω στο mio χωρίς να θέλει άλλες συνδέσεις με κεραίες κινητής τηλεφωνίας ? Έχει και τα δύο. Πλοήγηση έχεις χωρίς να πληρώνεις βέβαια (εκτός αν θες να χρησιμοποιείς goggle maps και να κατεβάζει από το internet τους χάρτες). Το destinator λειτουργεί μια χαρά αλλά το interface του είναι εντελώς γτπ! Αντίθετα το iGo8 είναι απίστευτο αλλά κάποιοι λένε ότι δεν έχει τόσο καλούς χάρτες όσο το Destinator. Αρχικό μήνυμα από XavierGr http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/viewpost.gif EDIT: Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε και ελληνικούς χαρακτήρες στη σελίδα των επαφών (στην μαύρη μπάρα στα δεξιά της οθόνης); Δεν γίνεται. Και αυτό είναι γενικότερο θέμα στα αγγλικά WM ανεξαρτήτως συσκευής. Και όμως γίνεται. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ειναι και λίγο αργα....:ninja: :bow: ...ρε Παιδία!.. :!: ...4 πήγε!.. ...πάω για ύπνο... ...όχι για μένα...για τη φουκαριάρα τη μάνα μου...που κάθε φορά που με βλέπει λέει "...τι έχεις παιδί μου, κομμένο σε βλέπω..." :lol::lol: ...σςςςς...κοιμούνται και τα πιτσιρίκια...ήσυχα...ήσυχα... Καλημέρα σε όλους:) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλημέρα σε όλους. Τελικά η αναβάθμιση χρειάζεται και μάλιστα γρήγορα... Τες πα ! Έχω ερωτήσουλες... 1. Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει αυτόματα η συσκευή μετά από 1 λεπτό (τα πλήκτρα) όπως όταν πατάμε παρατεταμένα το κουμπί που απορρίπτει την κλήση; 2. Τι γίνεται με το ξυπνητήρι; Όταν το έχω σβηστό δεν "ξυπνάει" την συσκευή με τίποτα. :blink: Το ίδιο και με το G-Alarm. Λέει ότι διορθώνει το bug αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει ή να περιμένω την νέα αναβάθμιση; 3. Με τα δύο Soft Keys που βάζουμε ότι πρόγραμμα θέλουμε να τρέξει τι παίζει; Άλλα δείχνει η μπάρα από πάνω τους (Calendar και Contacts) και άλλα πράγματα τρέχουν αφού τα έχουμε αλλάξει φυσικά. Δεν γίνεται η μπάρα από πάνω τους να δείχνει την επιλογή που έχουμε βάλει στα Soft Keys; Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 συμφωνω σε ολα εκτος απο αυτο για τον ανταγωνισμο.Φοβαμαι πως με αυτα που θα δουμε το καλοκαιρι το αργοτερο μεχρι το φθινοπωρο, το xperia θα ναι πολυ "λιγο" Μα μεχρι το φθινοπωρο, ητοι 8 μηνες, μιλαμε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. Δεν υπαρχει hardware στον κοσμο της πληροφορικης που να μην εχει απαξιωθει μετα απο τοσο καιρο, οποτε μαλλον πολυ καλα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imtaf Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μια ερωτηση πολυ σημαντικη που αφορα ολους πιστευω. Τελικα υπαρχει ολοκληρωμενη λυση για ελληνικη υποστηριξη στα πληκτρολογια (software & hardware) για να γραφουμε ελληνικα και να στελνουμε sms με 160 chars χωρις να χρειαζεται να βαλουμε 2-3 προγραμματα διαφορετικα? Δοκιμασα το Paragon Leng αλλα σκαει δεν συνεργαζεται καλα με το Xperia. Καμια ιδεα αν καποιος βρηκε κατι? Επισης το resco εινια οκ για software αλλα στο hardware keyboard ΕΑΝ δεν υπαρχει ολοκληρωμενη λυση τι βαζουμε ρε παιδια? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μια ερωτηση πολυ σημαντικη που αφορα ολους πιστευω. Τελικα υπαρχει ολοκληρωμενη λυση για ελληνικη υποστηριξη στα πληκτρολογια (software & hardware) για να γραφουμε ελληνικα και να στελνουμε sms με 160 chars χωρις να χρειαζεται να βαλουμε 2-3 προγραμματα διαφορετικα? Δοκιμασα το Paragon Leng αλλα σκαει δεν συνεργαζεται καλα με το Xperia. Καμια ιδεα αν καποιος βρηκε κατι? Επισης το resco εινια οκ για software αλλα στο hardware keyboard ΕΑΝ δεν υπαρχει ολοκληρωμενη λυση τι βαζουμε ρε παιδια? :( σαν hardware πληκτρολογιο δηλαδη για να γραφεις ελληνικα απο το qwerty ξεκινας απο εδω.. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 απο εκει απλα ακολουθεις την διαδιακασια που λεει με το παρακατω αρχειο ομως που θα σου δειξω. http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php (εδω βαλςε σαν γλωσσα ελληνικα,σαν συσκευη το xperia και activation βαλε free mode only.κανε αναζητηση μολις βαλεις αυτα κ θα σου βρε τρια αρχεια..διαλεξε ενα απο τα τρια.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το παραπανω το εκανα και εγω λειτουργει κανονικα. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει Imtaf η τουλαχιστον εγω δεν βρηκα κατι ολοκληρωμενο εστω και με πληρωμη προγραμμα να βαζει gr support και σε software και σε hardware keyboard. Δηλαδη install μια εφαρμογη και τελος :) Το leng και εμενα μου crashare και το εβγαλα.Κριμα ειχε τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 εγω ψαχνω το mp3 trimmer που ειχα στο diamond αλλα δε το εχω βρει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 σαν hardware πληκτρολογιο δηλαδη για να γραφεις ελληνικα απο το qwerty ξεκινας απο εδω.. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=4675 απο εκει απλα ακολουθεις την διαδιακασια που λεει με το παρακατω αρχειο ομως που θα σου δειξω. http://ae.inc.ru/aekmaplayout.php (εδω βαλςε σαν γλωσσα ελληνικα,σαν συσκευη το xperia και activation βαλε free mode only.κανε αναζητηση μολις βαλεις αυτα κ θα σου βρε τρια αρχεια..διαλεξε ενα απο τα τρια.) Μια ερωτησουλα σχετικα με το aek. Οταν αλλαζω σε simple sample απο Ελληνικο layout και παταω Α βγαζει Ζ .καμια ιδεα? μονο στο simple sample το κανει :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μια ερωτησουλα σχετικα με το aek. Οταν αλλαζω σε simple sample απο Ελληνικο layout και παταω Α βγαζει Ζ .καμια ιδεα? μονο στο simple sample το κανει :S δε καταλαβαινω τι εννοεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ωραιο το νεο διαφημιστικο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μια ερωτησουλα σχετικα με το aek. Οταν αλλαζω σε simple sample απο Ελληνικο layout και παταω Α βγαζει Ζ .καμια ιδεα? μονο στο simple sample το κανει :S Βαλε το default layout και θα εισαι οκ, μη χρησιμοποιεις το simple sample. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ωραιο το νεο διαφημιστικο... Ναι όντως ωραίο, αλλά υπενθυμίζω άργησε πολύ και αυτό θα έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις του Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ναι όντως ωραίο, αλλά υπενθυμίζω άργησε πολύ και αυτό θα έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις του στην ελλαδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αν δεις σε προηγουμενες σελιδες του thread, τα παιδια λενε πως το xperia λειτουργει απροσκοπτα με τα προγραμματα πλοηγησης navigator, igo(αν θυμαμαι καλα το ονομα) και ενα αλλο που αρχιζει απο g.(!) Αληθευει;;; επιβεβαιωνω οτι εχει την 8αρα στο πακετο (αγορα χθες απο WIND) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 στην ελλαδα? Ναι... Βασικά γενικά άργησε και σε όλο τον κόσμο... Ο χρόνος θα δείξει Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το αγόρασε κάποιος από τη Wind να μας πεί εντυπώσεις;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το αγόρασε κάποιος από τη Wind να μας πεί εντυπώσεις;:worry: Ναι, ο αδερφός μου. :p Όντως έιχε 8άρα κάρτα και ζήλεψα πολύ, επίσης πρόσεξα ότι το πίσω καπάκι διαφέρει από το δικό μου. Εμένα είναι πιο λείο ενώ του αδερφού μου έχει μια πιο brushed metal αίσθηση. Κατά τα άλλα ακριβώς το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Ρε παιδιά πέρασα σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ θεσσαλονίκη για να το πιάσω στα χέρια μου και διαπίστωσα ότι τα windows δεν ήταν ελληνικά. Μπορεί κάποιος που το πήρε από Wind ή αλλού αν είναι έτσι; Πάντως αν και είμαι προβληματισμένος μεταξύ το xperia και του omnia πιο να διαλέξω, ομολογώ ότι το xperia λόγω του keyboard και εμφάνισης με κέρδισε περισσότερο. Το omnia υπερτερεί αλλού όπως μνήμη 16gb, 5mp camera και tvout. Όσον αφορά το xperia μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλύτερο σε σχέση πάντα με το omnia στο internet, movies και gps; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το αγόρασε κάποιος από τη Wind να μας πεί εντυπώσεις;:worry: Και εγώ από Wind το έχω πάρει. Ότι θέλετε ρωτήστε... Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Παιδια οσοι χρησιμοποιειται Resco Keyboard οταν επιλεγω το skin "iSkin" ναι μεν εμφανιζει μεγαλα κουμπακια αλλα τους χαρακτηρες τους εμφανιζει πανω αριστερα ολους μαζι μικρους.Bugarei ? Ξερει κανεις? Βασικα ο λογος του iskin ειναι γιατι ειναι μεγαλουτσικα τα κουμπια και ψιλοπατιονται με το δαχτυλο γιαυτο το ηθελα.Το "Default" και το "simple" εμφανιζονται κανονικα αλλα θελει γραφιδα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Το κλασσικο Update Service δεν λειτουργει για το Χ1? Το συνδεω κανονικα οπως λενε τα 2 βηματα στο Update Service και δεν κανει τιποτα. Ουτε σε ενημερωνει οτι ηδη ειναι η τελευταια εκδοση οπως κανει σε ολα τα SE. Κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts