Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολυ για την αφοσιωση σου...αλλα εχω κιαλες αποριες.

Δεν μπορω να παιξω video απο youtube, εχω κατεβασει και το youtube player, καθε φορα που παω να δω κατι μου βγαζει το εξης μηνυμα : "Χρονικο οριο ληξης διακομιστη η δεδομενων"

Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο ομνια η στον browser (opera) ;

• Απαντήσεις 13χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • Administrators
παιδεια δεν μου αναγνοριζει κανενα δικτυο wi-fi τι προβλημα υπαρχει το omnia εναι εκδοση τησ vodafone

Ποτέ δεν έβρισκε δίκτυο ή το έπαθε πρόσφατα;

Modpic.gif

παιδεια δεν μου αναγνοριζει κανενα δικτυο wi-fi τι προβλημα υπαρχει το omnia εναι εκδοση τησ vodafone

κανε ενα restart στη συσκευή..

Ελπίζω να εκανες αυτό το αυτονόητο :O

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

εκανα 3 φορεε εργοστυασιακες , μαλον θα εχει χαλασει ι καρτα δικτυου γιατι δεν ββρισκει δiκτuο ακομα και διπλα στο router

εκανα 3 φορεε εργοστυασιακες , μαλον θα εχει χαλασει ι καρτα δικτυου γιατι δεν ββρισκει δiκτuο ακομα και διπλα στο router

οχι κατ΄αναγκη μου το κανει και εμενα με καποιους ρουτερ (πχ toshiba forthnet), δεν τους γουστάρει. Δοκιμασε με αλλον. επίσης δεν τα παει καλα με "κρυφα" δικτυα (no broadcast ssid).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδία..Μόλις βρήκα στον δρόμο ένα SAMSUNG OMNIA..Δε΄ν γνωρίζω πιο ακριβώς είναι αλλά η οθόνη του είναι καθρέπτης..Το άνοιξα αλλά έχει κωδικό πρόσβασης..Τι μπορώ να κάνω?Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδοθεί?Νομίζω πως έχει Vista για λογισμικό...

Ευχαριστώ.....

Το επιστρέφεις στο πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου που ανήκει η κάρτα Sim που έχει μέσα (wind,vodafone,cosmote), ώστε από το σειριακό της αριθμό να εντοπίσουν και να σε ενημερώσουν για τα στοιχεία του νόμιμου κατόχου που το έχασε και να το επιστρέψεις!

καλησπερα παιδια... δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread που μαλλον δεν ειναι, αλλα θελω να ρωτησω αν ξερετε πως γινετε κ αν γινετε να εχω chat στο facebook απο το omnia... αν υπαρχει μια εφαρμογη τελος παντων.....

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Ευχαριστώ πολύ... απλά δεν ξέρω καθόλου από win mob κ όταν έψαξα στο Google μόνο το nim buzz έβρισκα..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

παιδια καλημερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το ομνια Ι. επειτα απο hard reset κατα την επανεκινηση μου ζηταει να κανω στοιχιση της οθονης.. μετα απο παρα πολλες προσπαθειες η οθονη δεν στοιχιζεται με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω στις λειτουργειες του κινιτου..

Δε δοκιμάζεις άλλο ένα hard reset?

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

• Administrators
παιδια καλημερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το ομνια Ι. επειτα απο hard reset κατα την επανεκινηση μου ζηταει να κανω στοιχιση της οθονης.. μετα απο παρα πολλες προσπαθειες η οθονη δεν στοιχιζεται με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω στις λειτουργειες του κινιτου..

Στοίχιση κάνεις με τη γραφίδα; Θέλει να πατήσεις προσεχτικά στο κέντρο του σταυρού.

Modpic.gif

SOS

Την πολύτιμη βοήθειά σας!!!

Το omnia μου ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει με τον φορτιστή του.

Όταν το βάζω στον φορτιστή κλειστό αντί να δείχνει στην αρχή το εικονίδιο της μπαταρίας να φορτίζει το δείχνει με θαυμαστικό.

Όταν το βάζω να φορτίσει ανοιχτό απλά κάνει μπιπ και δεν φορτίζει.

Ο φορτιστής είναι ελεγμένος και σε δεύτερο omnia και είναι ΟΚ 100%.

Όταν όμως το συνδέω (ανοιχτό) με USB στο PC φορτίζει κανονικά!

Edited by jid001

Μπορείς να βάλεις την μπαταρία του δεύτερου omnia στο πρώτο και να δεις αν κάνει το ίδιο;

Την έβαλα και κάνει το ίδιο.

Σιγουρέψου ότι τα πινάκια που ακουμπάει η μπαταρία είναι εντάξει.

Απ' έξω φαίνονται εντάξει.

Τελικά μάλλον θα το ανοίξω να δώ αν είναι οκ όλα στην θέση τους από μέσα.

Το θέμα είναι ότι τα πινάκια αυτά ενσωματώνονται στην κεντρική πλακέτα και αυτό είναι που με κάνει ν' ανησυχώ.

Edited by jid001

μετα απο παρα πολλες προσπαθειες η οθονη δεν στοιχιζεται με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω στις λειτουργειες του κινιτου..
Αν δεν έχεις τη γραφίδα (μπορεί να χάθηκε) χρησιμοποίησε κάτι ανάλογο π.χ. οδοντογλυφίδα! :)

SOS

Την πολύτιμη βοήθειά σας!!!

Το omnia μου ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει με τον φορτιστή του.

Όταν το βάζω στον φορτιστή κλειστό αντί να δείχνει στην αρχή το εικονίδιο της μπαταρίας να φορτίζει το δείχνει με θαυμαστικό.

Όταν το βάζω να φορτίσει ανοιχτό απλά κάνει μπιπ και δεν φορτίζει.

Ο φορτιστής είναι ελεγμένος και σε δεύτερο omnia και είναι ΟΚ 100%.

Όταν όμως το συνδέω (ανοιχτό) με USB στο PC φορτίζει κανονικά!

1.Στο φορτιστή το Ομνια κλειστό δεν δείχνει ποτέ καμία ένδειξη, ούτε με, ούτε χωρίς θαυμαστικό. Η μοναδική ένδειξη σε αυτή την περίπτωση είναι το LED στο πλήκτρο ON/OFF. Κόκκινο σε φόρτιση, πράσινο οταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, σβηστό καμία φόρτιση, πράσινο/κόκκινο εναλάξ μη επαρκής τάση φόρτισης=>όχι φόρτιση.

2.Ενεργοποιημένο στο φορτιστή ,έχουμε και ένδειξη φόρτισης στην οθόνη (για το LED,ισχύουν όλα τα ανωτέρω και εδώ) και ηχητική ειδοποίηση κατά τη σύνδεση και αποσύνδεση από το φορτιστή (με τους ήχους όχι σε σιγή).

3.Αυτό το θαυμαστικό που εμφανίζετε,δεν κατάλαβα από τα γραφόμενα σου. Αν πάραυτα μπορείς,κάνε κάποιο κλικ πάνω του να δεις τι μήνυμα υπάρχει.

4.Καμία σχέση με τη φόρτιση μέσω USB. To Omnia I (i900), χρησιμοποιεί δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους κυκλώματα φόρτισης και με ξεχωριστά τσιπάκια (IC)! Άλλο για φορτιστή και άλλο από USB σύνδεση. Συνεπώς τα πινάκια στο φις φόρτισης,επικοινωνίας,A/V,antenna (system connector-θύρα), κλπ είναι σε άλλες θέσεις για τη φόρτιση από φορτιστή και για τροφοδισία μέσω USB. Εδώ είναι ένα σημείο που μπορεί εύκολα να υποστεί βλάβη, από φθορά,υγρασία,κλπ. Ειδικά τα πιν για το φορτιστή, αλλά και στο φορτιστή είναι διπλά (2+,2-), για να αντέχουν περισσότερο λόγω συχνής χρήσης. ΣΗΜ: το LED μέσω USB, δεν πρασινίζει ποτέ κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

1.Όταν φτάσεις στην τελευταία (άνω δεξιά) γωνία, πάτα τη με το δάχτυλο και όχι με γραφίδα,ή οδοντογλυφίδα. Η περιοχή εκείνη είναι όλη μόνο για το ΟΚ (σαν ένα μεγάλο κουμπί) και ενδέχετε να "μην καταλαβαίνει" αν πιέσεις μόνο κάποια pixelς.

2.Καμία σχέση με όσα Hard reset και να κάνεις.

3.Αν επιμείνει και δεεεεννννν πάτα το πλήκτρο τερματισμού κλήσεων, που λογικά θα σε αφήσει να προχωρήσεις στο υπόλοιπο μενού,ακυρώνοντας το καλιμπράρισμα. Ξαναδοκίμασε με τον πιο πάνω τρόπο από τη σχετική ρύθμιση του μενού. Αλλιώς αλλαγή του touch panel (digitizer).

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

1.Στο φορτιστή το Ομνια κλειστό δεν δείχνει ποτέ καμία ένδειξη, ούτε με, ούτε χωρίς θαυμαστικό. Η μοναδική ένδειξη σε αυτή την περίπτωση είναι το LED στο πλήκτρο ON/OFF. Κόκκινο σε φόρτιση, πράσινο οταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, σβηστό καμία φόρτιση, πράσινο/κόκκινο εναλάξ μη επαρκής τάση φόρτισης=>όχι φόρτιση.

4.Καμία σχέση με τη φόρτιση μέσω USB. To Omnia I (i900), χρησιμοποιεί δύο εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους κυκλώματα φόρτισης και με ξεχωριστά τσιπάκια (IC)! Άλλο για φορτιστή και άλλο από USB σύνδεση. Συνεπώς τα πινάκια στο φις φόρτισης,επικοινωνίας,A/V,antenna (system connector-θύρα), κλπ είναι σε άλλες θέσεις για τη φόρτιση από φορτιστή και για τροφοδισία μέσω USB. Εδώ είναι ένα σημείο που μπορεί εύκολα να υποστεί βλάβη, από φθορά,υγρασία,κλπ. Ειδικά τα πιν για το φορτιστή, αλλά και στο φορτιστή είναι διπλά (2+,2-), για να αντέχουν περισσότερο λόγω συχνής χρήσης. ΣΗΜ: το LED μέσω USB, δεν πρασινίζει ποτέ κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

1.To έχεις πολύ καιρό το όμνια?

Γιατί 3+ χρόνια τώρα(το πήρα με το που βγήκε) όταν βάζω τον φορτιστή και είναι κλειστό το κινητό, εμφανίζει ένα gifάκι που σου δείχνει την μπαταρία να φορτίζει.

4. Είσαι σίγουρος για αυτό, γιατί απ ότι θυμάμαι όταν είχα κοιτάξει τα pin out, η φόρτιση από usb και από το ρεύμα γίνεται απ τα ίδια πινάκια, οπότε δεν παίζει να έχει άλλο κύκλωμα, και εκτός αυτού, με τόσο μικρή πλακέτα, το θεωρώ πολύ κουλό να χαράμισαν χώρο για 1 επιπλέον κύκλωμα.

Μάλλον πας για αλλαγή digitizer. Κλασικό φαινόμενο η αδυναμία στοίχισης. :(

1.To έχεις πολύ καιρό το όμνια?

Γιατί 3+ χρόνια τώρα(το πήρα με το που βγήκε) όταν βάζω τον φορτιστή και είναι κλειστό το κινητό, εμφανίζει ένα gifάκι που σου δείχνει την μπαταρία να φορτίζει.

4. Είσαι σίγουρος για αυτό, γιατί απ ότι θυμάμαι όταν είχα κοιτάξει τα pin out, η φόρτιση από usb και από το ρεύμα γίνεται απ τα ίδια πινάκια, οπότε δεν παίζει να έχει άλλο κύκλωμα, και εκτός αυτού, με τόσο μικρή πλακέτα, το θεωρώ πολύ κουλό να χαράμισαν χώρο για 1 επιπλέον κύκλωμα.:

Έτσι είναι, όταν το βάλεις στον φορτιστή κλειστό εμφανίζεται ένα εικονίδιο (gif) ένδειξη της μπαραρίας που δείχνει να φορτίζει και μετά από λίγο εξαφανίζεται.

Εμένα τώρα μου βγάζει το ίδιο εικονίδιο με ένα θαυμαστικό στην μέση.

Για δεύτερο κύκλωμα δεν γνωρίζω, και θα ήταν πιθανό μόνο αν η τάση του φορτιστή διαφέρει απο αυτή που δίνει η USB θύρα.

Καμιά ιδέα;