Jump to content

jid001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jid001

  1. jid001

    ZTE Racer

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το δοκιμάσω.
  2. jid001

    ZTE Racer

    Τελικά επειδή έχει τεθεί το ερώτημα και ακόμη δεν έχει απαντηθεί! Πως γίνεται να αποκλείσουμε την χρήση internet στο ΖΤΕ Racer? (έχει ειπωθεί ότι πάμε από: Ρυθμίσεις> Ασύρματο και δίκτυα> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εκεί "ξετικάρει" την επιλογή "Ενεργοποίηση δεδομένων") η οποία όμως δεν υπάρχει πουθενα! Γνωρίζεις κανείς πως και αν γίνεται στο ίδιο το τηλέφωνο?
  3. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα ξεκινήσω με ατομική προσπάθεια και μετά βλέπουμε.
  4. Τελικά το ερώτημα παραμένει, αφού με τα όσα γράφτηκαν δεν έχω βγάλει κανένα συμπέρασμα. Μπορεί να γίνει κάτι με το πρόβλημα στην φόρτιση ή όχι και αν ναι τι; Και δεν εννοώ να πάει στην Samsung αυτό είναι γνωστό.
  5. Έτσι είναι, όταν το βάλεις στον φορτιστή κλειστό εμφανίζεται ένα εικονίδιο (gif) ένδειξη της μπαραρίας που δείχνει να φορτίζει και μετά από λίγο εξαφανίζεται. Εμένα τώρα μου βγάζει το ίδιο εικονίδιο με ένα θαυμαστικό στην μέση. Για δεύτερο κύκλωμα δεν γνωρίζω, και θα ήταν πιθανό μόνο αν η τάση του φορτιστή διαφέρει απο αυτή που δίνει η USB θύρα. Καμιά ιδέα;
  6. Απ' έξω φαίνονται εντάξει. Τελικά μάλλον θα το ανοίξω να δώ αν είναι οκ όλα στην θέση τους από μέσα. Το θέμα είναι ότι τα πινάκια αυτά ενσωματώνονται στην κεντρική πλακέτα και αυτό είναι που με κάνει ν' ανησυχώ.
  7. SOS Την πολύτιμη βοήθειά σας!!! Το omnia μου ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει με τον φορτιστή του. Όταν το βάζω στον φορτιστή κλειστό αντί να δείχνει στην αρχή το εικονίδιο της μπαταρίας να φορτίζει το δείχνει με θαυμαστικό. Όταν το βάζω να φορτίσει ανοιχτό απλά κάνει μπιπ και δεν φορτίζει. Ο φορτιστής είναι ελεγμένος και σε δεύτερο omnia και είναι ΟΚ 100%. Όταν όμως το συνδέω (ανοιχτό) με USB στο PC φορτίζει κανονικά!
×
×
  • Create New...