Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Vito Audio Notes Touch 1.02,το εχει κανεις να μου το στειλει με pm ,to exo trial.eyxaristo Mpes sto site pou proteinw akribws apo panw kai tha breis tin ekdosi 1.03. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Mpes sto site pou proteinw akribws apo panw kai tha breis tin ekdosi 1.03. σε ευχαριστω.ειναι trial φιλε μου? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Mpes ekei kai exei oti xreiazesai! :X (Ofeiloume na eimaste diakritikoi otan milame gia paranomo logismiko ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Mpes ekei kai exei oti xreiazesai! :X σε ευχαριστω Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ερωτηση: Σε περίπτωση που βάλω τον ανιχνευτή κίνησης σε μη αυτόματο, μπορώ πχ να πατάω ένα κουμπί και να αλλάζει η διάταξη της οθόνης όταν θέλω εγώ από οριζόντια σε κατακόρυφη,η θα μένει σταθερή όπου την έχω εγώ ορίσει ( δηλαδή ΄η οριζόντια ή κατακόρυφη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vasilis_ Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Παιδια για καποιον ανεξηγητο για εμενα λογο απο εχθες οταν δεχομαι μια κλιση το τηλεφωνο μονο δονειται, χωρις ομως να χτυπα. εχει καποιος καποια εξηγηση/λυση? αλλαξα ringtone, εβαλα παλι τα default αλλα τιποτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vasilis_ Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Παιδια για καποιον ανεξηγητο για εμενα λογο απο εχθες οταν δεχομαι μια κλιση το τηλεφωνο μονο δονειται, χωρις ομως να χτυπα. εχει καποιος καποια εξηγηση/λυση? αλλαξα ringtone, εβαλα παλι τα default αλλα τιποτα..! ΑΚΥΡΟ, λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SasukeGR Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ρε παιδια περασα ενα επεισοδιο λοστ να δω πως παιζει και ενω επεζε κανονικα εκανε καποια ελαχιστα κολλιματακια. τπτ σπουδαιο, μπορουσες να δεις το επεισοδιο, αλλα γτ γινετε αυτο? δε θα επρεπε να παιζει με συνεχη ροη χωρις κανενα κολημα? εστω και ελαχιστο... και κατι ασχετο, υπαρχει player που να φορτωνει υποτιτλους .srt η πολλα ζηταω?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ρε παιδια περασα ενα επεισοδιο λοστ να δω πως παιζει και ενω επεζε κανονικα εκανε καποια ελαχιστα κολλιματακια. τπτ σπουδαιο, μπορουσες να δεις το επεισοδιο, αλλα γτ γινετε αυτο? δε θα επρεπε να παιζει με συνεχη ροη χωρις κανενα κολημα? εστω και ελαχιστο... και κατι ασχετο, υπαρχει player που να φορτωνει υποτιτλους .srt η πολλα ζηταω?:P καλησπερα. δες εδω http://www.omniacs.net/showthread.php?t=16 . με αυτον τον player και δεν θα εχεις τα καλληματακια που λες και θα φορτωνεις υποτιτλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Πραγματι το TCPMP ειναι πολυ καλο προγραμμα.Να φανταστεις εκανα Stream το ΣΚΑΙ για αρκετη ωρα, χωρις το παραμικρο κολλημα οταν ο wmp προσπαθουσε ποση ωρα να κανει connect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sok_ath Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Αύριο ή μεθάυριο το παίρνω και εγώ! Γίνεται με κάποιο τρόπο να δω ποια ROM έχει το κινητό, από το κουτί ενώ είναι κλειστό δηλαδή; Πήγα σήμερα στη vodafone κοίταξα το κουτί αλλά δεν βρήκα τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Απ οσο θυμαμαι απο το κουτι δεν μπορεις.Αλλα ειναι πολυ ευκολο να αναβαθμισεις την ROM στην τελευταια εκδοση απο τις ROM του Omniacs.net.Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ακολουθησεις προσεκτικα και κατα γραμμα τις οδηγιες για να μην κλαψεις το νεο σου τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sok_ath Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Sorry για το off topic... Γίνεται να κάνει επανεκινήσεις το κινητό και να κολλάει επειδή έχει πρόβλημα η SIM; Γιατί μου τα έκανε αυτά το Ν70 και πήρα ένα μικρό μάρκα vodafone έτσι για να το έχω μέχρι την επιδότηση και μου τα έκανε και αυτό μερικές φορές. Πήγα στη vodafone είδε την κάρτα και είπε ότι δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα (εξωτερικά τουλάχιστον). Επίσης ανοίγω το Ν70 χωρίς κάρτα μέσα και δουλεύει κανονικά. Σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο; Πάντως τώρα με το ΟΜΝΙΑ λέω να κάνω και αλλαγή την κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ean i idia SIM sou exei parousiasei to idio problima se treis entelws diaforetikes syskeves... allakse SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ερωτηση: Σε περίπτωση που βάλω τον ανιχνευτή κίνησης σε μη αυτόματο, μπορώ πχ να πατάω ένα κουμπί και να αλλάζει η διάταξη της οθόνης όταν θέλω εγώ από οριζόντια σε κατακόρυφη,η θα μένει σταθερή όπου την έχω εγώ ορίσει ( δηλαδή ΄η οριζόντια ή κατακόρυφη) θα πας ρυθμισεις-προσωπικο-κουμπια και θα ορισεις σε καποιο απο τα πλαϊνα κουμπια να κανει περιστροφη οθονης.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_21 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 paidia na sas rwthsw to divx dn to exei egketestimeno alla otan mpeno stis rythmiseis mou vgazei eggrafh divx vod kai mou vgazei enan kwdiko ti prepei na kanw na to katevasw kai an nai pws ;; apo poia selida;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
targas21 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 καλησπερα... ας κανω κιεγω μια ερωτηση μετα απο καιρο. Εχω εγκαταστησει destinator7 και η απορια μου ειναι η εξης... Για να το ανοιξω ακολουθαω καποια βηματα.εναρξη->file explorer->η αποθ.μου->destinatorapps->destinator->ξανα destinator και μεταξεκιναει το προγραμμα. Υπαρχει καποιος τροπος να βγαλω ενα εικονιδιο στην αρχικη σελιδα και να το ανοιγω κατευθειαν αντι να κανω ολη αυτη τη διαδικασια? ευχαριστω. Παράθεση και πιο ειναι το Buy & Sell forum ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Παίρνεις το αρχείο που ανοίγεις (μην το ανοίξεις). Το αρχείo το .exe εννοώ. Παρατεταμένο πάτημα πάνω στο αρχείο. Copy. Μετά πας στον φάκελο windows, start menu, programs βρίσκεις κενό χώρο , πάλι παρατεταμένο πάτημα εκεί και paste shortcut Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Άλλο ένα ερώτημα... Έχει κανείς δοκιμάσει να ηχογραφήσει από τον ενσωματωμένο δέκτη ραδιοφώνου του Omnia? Κάνει εγγραφή σε "πραγματικό χρόνο" σε μορφή mp3. Το πρόβλημα που διαπίστωσα όταν το δοκίμασα προχθές,είναι ότι ο ήχος κατά την αναπαραγωγή είναι πολύ παραμορφωμένος (σαν η ένταση κατά την εγγραφή να ήταν πολύ μεγάλη). Παρότι έψαξα δεν βρήκα καμία σχετική ρύθμιση στα μενού. Ισχύει και σε εσάς το ίδιο,ή βρήκατε κάποια ρύθμιση; :):):) Βρε κανένας ΔΕΝ το δοκίμασε;;; Τι έγινε,πολύ λίγα post τώρα τελευταία... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 δεν υπάρχουν πολλά ποστ γιατί η συσκευή είναι πολύ ολοκληρωμένη και δεν χρείαζονται αλχημείες για να την φέρεις στα μέτρα σου όπως άλλα ppc. σχετικά με την ερώτηση σου, δεν έχω ηχογραφήσει ποτέ. θα το κάνω σήμερα και θα σου πω Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 δεν υπάρχουν πολλά ποστ γιατί η συσκευή είναι πολύ ολοκληρωμένη και δεν χρείαζονται αλχημείες για να την φέρεις στα μέτρα σου όπως άλλα ppc. σχετικά με την ερώτηση σου, δεν έχω ηχογραφήσει ποτέ. θα το κάνω σήμερα και θα σου πω Μπαααα...τόσο καιρό ψαχνόμαστε όλοι με διάφορα...τώρα ψιλοσιωπή! Σε ευχαριστώ για τη δοκιμή αναμένω αποτελέσματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 ρε παιδια θυμαστε που σας ειχα πει οτι μου καηκε ενα pixel ? απο οταν το αγορασα μαλλον ετσι ηταν αλλα δεν φαινετε και πολυ στο σημειο που ειναι. καλα που ειναι και γνωστος μου ο υπαλληλος απο εκει που το πηρα και θα μου το αλλαξει κρυφα. επειδη μου ειπε θα τραβιομουνα στα σερβις και δουλεια δεν θα εκανα.(εδω ελλαδιτσα). εγω ομως πιστευω οτι αν δεν μου το αλλαζανε το πολυ πολυ θα τα εσπαγα ολα και στο σερβις και στο μαγαζι που το αγορασα και θα τους εκανα να το αλλαζανε ειτε το θελανε ειτε οχι. (εχει ξανασυμβει γιαυτο το λεω)..(550 ευρω ειναι αυτα) ηθικο διδαγμα: βυσμα παντου,ψωνια απο γνωστους και Τσαμπουκα στα σερβις!!!! θα σας ενημερωσω οταν το παρω. μου το αλλαξε σημερα παιδια.... το καινουριο ειναι οκ . κανενα καμμενο pixel. υπαρχει μια διαφορα ομως το προηγουμενο φορουσε την BDHJ2 ενω το καινουρια μια pda BDHH5/BYHH1 και τηλεφωνο λεει ΧΧΗΗ9. 1)τι ειναι ολα αυτα? 2)ειναι σταθερο δεν κανει κολληματα και ουτε αργει.ειναι πολυ καλυτερη η καινουρια? νομιζω ειναι η BDHJ3. 3)και πως το αναβαθμιζω απο το site της samsung ? 4)και κατι τελευταιο τι ειναι το grandprix που λετε οτι το αναβαθμιζετε μεσω αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Aυτό που σου δώσανε έχει πανάρχαια ρομ. Πήγαινε στο site http://www.omniacs.net να δεις τι μπορείς να κάνεις. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Aυτό που σου δώσανε έχει πανάρχαια ρομ. Πήγαινε στο site http://www.omniacs.net να δεις τι μπορείς να κάνεις. δεν κολαει ομως ειναι οκ. ευχαριστω. ποια να βαλω την επισημη? την J3 οχι απο την σαμσουνγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 stadart exei xanaeipw8ei... ti diafores pera apo gb exei to 8arh apo to 16gb? oti to 16gb vgenei k se aspro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts