andrewmaslim Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Μόλις βρήκα τις οδηγίες (τις είχα σε ένα ξεχασμένο αρχείο) 1. Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. 2. Με εναν registry editor πηγαίνετε HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver 3. Στις τιμές που θα δείτε εκεί μην διαγράψετε τίποτα απλός καθαρίστε μέσα την τιμή να είναι κενό δηλαδή: CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt) OldLogFile (originally \GPSID_log.bak) 4. Καντε ενα Soft-reset 5. Με τον File Explorer,πηγαίνετε στο My Device και διαγράψτε τα 2 GPSID_log αρχεία που θα δείτε καθώς και το xtra αν υπαρχει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ SOFTRESET ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ 6. κάντε έναν έλεγχο πάλι στα 2 κλειδιά της registry να δείτε αν έχουν επαναφέρει τις τιμες τα windows mobile καθως ειναι ενα bug. - ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΕΜΕΝΑ - Κι εγώ από αλλού τις βρήκα και τις ακολούθησα (μου δούλεψαν) A, γεια σου! Αυτό ήταν ένα tweak που 'χα βρει στο bytheway forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μόλις βρήκα τις οδηγίες (τις είχα σε ένα ξεχασμένο αρχείο) 1. Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. 2. Με εναν registry editor πηγαίνετε HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver 3. Στις τιμές που θα δείτε εκεί μην διαγράψετε τίποτα απλός καθαρίστε μέσα την τιμή να είναι κενό δηλαδή: CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt) OldLogFile (originally \GPSID_log.bak) 4. Καντε ενα Soft-reset 5. Με τον File Explorer,πηγαίνετε στο My Device και διαγράψτε τα 2 GPSID_log αρχεία που θα δείτε καθώς και το xtra αν υπαρχει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ SOFTRESET ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ 6. κάντε έναν έλεγχο πάλι στα 2 κλειδιά της registry να δείτε αν έχουν επαναφέρει τις τιμες τα windows mobile καθως ειναι ενα bug. - ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΕΜΕΝΑ - Κι εγώ από αλλού τις βρήκα και τις ακολούθησα (μου δούλεψαν) Σε εμένα πάντως δεν έπαιξε ποτέ καμία διαφορά με αυτό, τις εποχές που ψαχνόμουνα με το 1ο μου i900... :( Ουσιαστικά το μόνο που κάνει είναι να απομονώνει την εσφαλμένη εντύπωση των σχιστομάτιδων, ότι θα είχαμε όλοι ενεργοποιημένο το XTRA GPS και έχουν σετάρει τους δέκτες τους να αναμένουν σχετική ενημέρωση, με συνέπεια τους ακόμη μεγαλύτερους χρόνους αρχικού (ψυχρού) λοκαρίσματος. Ξέχασαν ότι εδώ είναι Ελλάδα και αυτά στοιχίζουν...! Όντως είναι ΤΟ bug, αλλά μάλλον δεν είναι η ολοκληρωμένη λύση του αυτή! Ίσως σε κάποιες rom να έδωσε όμως βοήθεια. Σε άλλες πάλι που είναι έτσι και αλλιώς σωστό, πάλι δεν παίζει! Ένας έλεγχος καλού-κακού όμως ΔΕΝ βλάπτει ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Χαίρετε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μετράει τον όγκο των εξερχόμενων κλήσεων/SMS έτσι ώστε να μπορώ να καταλάβω πότε πλησιάζω ή συμπληρώνω το δωρεάν χρόνο ομιλίας μου. Ακόμη προτιμότερο θα ήταν να μπορούσε επιπλέον να υπολογίσει πόσο είναι το κόστος των κλήσεων/SMS που πραγματοποιούνται εκτός του παγίου, να μπορεί, δηλαδή, εν πολλοίς να προσεγγίσει το ποσό του επόμενου λογαριασμού μου ? Εχω σύνδεση Vodafone επαγγελματικό, που σημαίνει ότι οι δωρεάν παροχές μοιράζονται συνολικά ανάμεσα σε SMS και κλήσεις (αστικές-κινητά-διεθνείς) και άρα δεν υπάρχι fix ποσό δωρεάν κλήσεων ή SMS ανά μήνα, αλλά ο δωρεάν χρόνος τελειώνει όταν το ΣΥΝΟΛΟ των παροχών ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο ποσό (δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, οπότε παραθέτω link). Ενδεχομένως, λοιπόν, ο μετρητής κλήσεων που χρειάζομαι να πρέπει να είνα αρκετά παραμετροποιήσιμος. Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα το http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm και το http://www.myphone.gr/forum/downloads.php?do=file&id=61, τα οποά θα δοκιμάσω σήμερα, αλλά επειδή είναι παλιά, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια πιο καινούρια λύση. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μόλις βρήκα τις οδηγίες (τις είχα σε ένα ξεχασμένο αρχείο) 1. Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. 2. Με εναν registry editor πηγαίνετε HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\GPS Intermediate Driver 3. Στις τιμές που θα δείτε εκεί μην διαγράψετε τίποτα απλός καθαρίστε μέσα την τιμή να είναι κενό δηλαδή: CurrentLogFile (originally \GPSID_log.txt) OldLogFile (originally \GPSID_log.bak) 4. Καντε ενα Soft-reset 5. Με τον File Explorer,πηγαίνετε στο My Device και διαγράψτε τα 2 GPSID_log αρχεία που θα δείτε καθώς και το xtra αν υπαρχει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ SOFTRESET ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ 6. κάντε έναν έλεγχο πάλι στα 2 κλειδιά της registry να δείτε αν έχουν επαναφέρει τις τιμες τα windows mobile καθως ειναι ενα bug. - ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΕΜΕΝΑ - Κι εγώ από αλλού τις βρήκα και τις ακολούθησα (μου δούλεψαν) Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες, αλλά όπως προείπες υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα λάθους. Όπως ανέφερες, μπορεί να δούλεψε σε σένα αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε όλες τις rom:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες, αλλά όπως προείπες υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα λάθους. Όπως ανέφερες, μπορεί να δούλεψε σε σένα αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε όλες τις rom:worry::worry: ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ρε φιλαράκι!!! Ζητάς την γνώμη μας, σου λέμε ένα σορό πράγματα και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ τίποτα, γιατί "ΤΡΕΜΕΙΣ" μην πάθει κάτι το ΟΜΝΙΑ. Ωραία! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος να ΜΗ πάθει κάτι το ΟΜΝΙΑ σου, είναι... να το ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του και την "μαμίσια" ρομ και να το πας στο ΣΕΡΒΙΣ στης Samsung να το κοιτάξουν! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΙΣΩΣ να έχουν κινδύνους... Εγώ είχα φλασάρει 200+ ρομ και δεν έπαθε τίποτα το ΟΜΝΙΑ μου. Κάποιοι, το έκαψαν ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ φορά! Ρισκάρεις ή απλά το αφήνεις όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ρε φιλαράκι!!! Ζητάς την γνώμη μας, σου λέμε ένα σορό πράγματα και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ τίποτα, γιατί "ΤΡΕΜΕΙΣ" μην πάθει κάτι το ΟΜΝΙΑ. Ωραία! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος να ΜΗ πάθει κάτι το ΟΜΝΙΑ σου, είναι... να το ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του και την "μαμίσια" ρομ και να το πας στο ΣΕΡΒΙΣ στης Samsung να το κοιτάξουν! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΙΣΩΣ να έχουν κινδύνους... Εγώ είχα φλασάρει 200+ ρομ και δεν έπαθε τίποτα το ΟΜΝΙΑ μου. Κάποιοι, το έκαψαν ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ φορά! Ρισκάρεις ή απλά το αφήνεις όπως είναι. Κοίτα να δεις, εγώ ψάχνω πολύ καιρό για να βρω μια αποτελεσματική λύση στο θέμα του destinator 7. Αλλά όσες πιθανές λύσεις δοκίμασα δεν βρήκα ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) 1. Παρακαλώ θερμά όσους μου στέλνουν πμ να ποστάρουν εδώ (δημόσια) τα ερωτήματα τους , καθότι η θεματολογία της πλειονότητας αυτών είναι κοινή και από τις απαντήσεις θα ενημερώνονται και συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι. Με πμ πολύ ευχαρίστως να απαντώ σε κάτι εξειδικευμένο, ή off topic,ή που γενικά δεν δημοσιεύσιμο. Ευχαριστώ για την κατανόηση. 2. Σε συνέχεια του ανωτέρω παραθέτω μέρος απάντησης που μόλις έδωσα μέσω πμ σε άλλο φίλο που αφορά πχ και τον φίλο mados: <<θεωρώντας πάντα ότι ΔΕΝ υπάρχει κάποια βλάβη στο δέκτη σου, αφού ξεκίνησες, συνέχισε τις δοκιμές με rom και radio, ώστε να πετύχεις τον κατάλληλο συνδυασμό (H/W+rom+radio). Έχω ήδη τονίσει ότι δεν παίζουν "όλα με όλα" και θέλει πάντρεμα. Αυτά όχι βέβαια για να αυξήσεις τη λήψη σου , αλλά να επιτύχεις είτε ταχύτατο, είτε αποδεκτό χρόνο λοκαρίσματος! Επίσης έχω τονίσει ότι δυστυχώς αρκετά Όμνια είναι μουλάρια και θέλουν όντως "σκάλισμα". >> Κοινώς, αν μη τι άλλο, συζητάμε για παρεμφερές πρόβλημα! :ninja: @mados Περαιτέρω, η διόρθωση της registry που σου δώθηκε από τον Yoda είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ασφαλής, ανεξαρτήτως εάν σου λύσει,ή όχι το πρόβλημα. Επιπλέον κάθε καλός registry editor, διαθέτει διαδικασία δημιουργίας αντίγραφου ασφαλείας και επαναφοράς, που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα να σωθείς, αν κάτι πάει στραβά. Επιπλέον, ήδη πρότεινα να γίνει ένας έστω έλεγχος, αν υπάρχουν σε εσάς οι εσφαλμένες τιμές που αναφέρει το ποστ. Περαιτέρω, αν θυμάμε καλώς, ουσιαστικά προχθές έχασες τα πάντα από δεδομένα και ρυθμίσεις! Άρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα να πειράξεις τη registry (και χωρίς καν backup), αφού με hard format, όλα επανέρχονται ως είχαν!!! Edited November 3, 2011 by cps424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Κοίτα να δεις, εγώ ψάχνω πολύ καιρό για να βρω μια αποτελεσματική λύση στο θέμα του destinator 7. Αλλά όσες πιθανές λύσεις δοκίμασα δεν βρήκα ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα:mad::mad::mad: ζειν επικινδύνως (στα κινητά τουλάχιστον). Αμα το κάψεις το έκαψες.. λεω εγώ :) Υ.Γ. Αν με αλλαγή radio δεν βρηκες βελτίωση παίζει να εχεις hardware θέμα (κατι με τη λήψη GPS). Εγώ προσωπικά με την μαμίσια radio (πιά ήταν?) εκανε 30 λεπτά να πιάσει. Πρώτα εφτανα εκεί που ήθελα και μετά έπιανε. Την αλλαξα και εβαλα την radio XBIC1 χωρίς να αλλάξω την ROM (6.1 ελληνική) και είδα μεγάλη βελτίωση. Οχι οτι πιάνει αμέσως αλλα πιάνει πολύ πιο γρηγορα.. Το πόσο γρήγορα πιάνει εξαρτάται και από το ποσο καιρό έχεις να ξαναχρησιμοποιήσεις το GPS. Αν είναι πρόσφατα (πχ 1-2 μερες) οι δορυφόροι δεν εχουν αλλάξει πολύ την θέση τους ή/και το ρολοι του κινητού σου δεν εχει αποκλύνει πολύ (κάθε φορά συγχρονίζεται με το ατομικό ρολόι των δορυφώρων σε επίπεδο 1/1000' να ξέρεις και έτσι βρίσκει θέση) και έτσι η νέα σου θέση υπολογίζεται αρκετά πιο γρήγορα. Κάποιες φορές όταν έβλεπα οτι ο Dest 7 δεν έπιανε κανέναν δορυφόρο, του έκανα ένα restart και αυτό νομίζω βοηθούσε (μετά έβλεπα έπιανε). Επίσης η χρήση του igo8 μου χάλαγε τις ρυθμίσεις του GPS (πόρτες com) και μετά το Dest 7 έλεγε ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ GPS αντί ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ. Η λύση ήταν πάλι restart. Επίσης δες καποια αλλη έκδοση dest 7 (με αλλη minor version) μπας και γίνεται κατι με αυτό.. Το μονο μου παράπονο από το omnia I, ειναι το Wifi που δεν πιάνει πολύ καλά σε σχέση με αλλα κινητά και laptop. πρέπει να είσαι αρκετά κοντά. Δεν βελτιώθηκε με την νέα radio και έτσι άρχισα σκέφτομαι οτι ίσως φταίει και το δικό μου κινητό (δεν εχει καλή λήψη ισως λογο κακής επαφής με την κεραία πχ λογω οξύδωσης επαφών). Edited November 3, 2011 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Πολλά ερωτήματα μαζί και με σύνθετες απαντήσεις! Ας πάμε απλά: 1.Το πόσο μεταβάλλετε ο δείκτης SAR, ΔΕΝ το ξέρει κανείς και δεν είναι έτσι "απλά" μετρήσιμο! :!: 2.Αν βάλεις ξανά κάποια original radio, επίσης δεν μπορείς πλέον να είσαι απόλυτα σίγουρος εάν θα πάει στην κανονική τιμή, για πάρα πολλούς παράγοντες! Σε σχέση όμως με κάποιο "καραπαραμαγειρευμένο", θα έλεγα ότι θα είσαι πιο ασφαλής. ;) Σε κάθε περίπτωση θαρρώ, ότι η μόνη λύση είναι η επαναρύθμιση εκπομπών της συσκευής με χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, στα πρότυπα του κατασκευαστή (σημ. ΔΕΝ υπάρχει "ρύθμιση" δείκτου SAR, αλλά ούτε και ελέγχετε με τον τρόπο αυτό. Όταν όμως επιτευχθούν οι τιμές εκπομπών υψίσυχνων σημάτων που έχει θέσει ο κατασκευαστής, βάση των οποίων η συσκευή επιτυγχάνει την αναγραφόμενη τιμή SAR, τότε σίγουρα και πληρούνται οι προδιαγραφές αυτού, αν μπορούσες να τον μετρήσεις ;) ). 3.Τώρα που μπήκες στο τρυπάκι των δοκιμών, τι να φοβηθείς; Αν η αυτονομία σου πάντως ήταν αισθητά μεγαλύτερη με άλλο radio (και πάντα σε σύγκριση με ίδια rom! ), τότε σίγουρα το "ψήνεις" το κεφαλάκι σου!!! :!: Αν κατάλαβα καλά, διαπιστώνεις βελτίωση στο σήμα, με μείωση αυτονομίας (δηλαδή αύξηση κατανάλωσης ισχύως τροφοδοσίας) ;;;;;; Αν,ναι τότε εκπέμπεις μάλλον κάργααααααα (σε ισχύ, ή/και χρόνο) ! 4.Υπάρχουν αναρτημένες παντού στο ίντερνετ οι μέγιστες ασφαλείς ρυθμίσεις έντασης για όλες τις εξόδους ήχου της συσκευής και ο τρόπος μεταβολής αυτών. Ναι, αν εκεί υπερβείς τα όρια (όχι του κατασκευαστή, αλλά τα δοκιμασμένα από εκατομμύρια χρήστες) , σίγουρα θα κάψεις την κάψα του ακουστικού, ή του hands-free. Googlaρισε το! :rolleyes: Κοιτα, πριν που ειχα δοκιμασει κατι αλλα ραδιο η αυτονομια ηταν πεσμενη αρκετα.... τωρα που εχω το DXIA2 εχω καμια 2 με 3 μερες αυτονομιας... (δεν εχουν περασει και παραπανω απ'οσο το εχω περασει). Οσο δηλαδη ειχε και ο φιλος που μου το εδωσε σε βονταφον και 3g σημα... εγω το εχω σε cosmote και απλο σημα... Οσο για το gps δεν το εχω δοκιμασει σε πλοηγηση... απλα οσο πηγαινω με αυτο το ραδιο δεν εχει τοσο ακριβες σημα...Δηλαδη με το XBIC1 (ετσι δεν λεγεται?) ειχα στο Ndrive ολες τις γραμμες ενω στο παρων εχω μια με δυο γραμμες χαμηλοτερα... Οσο για το χρονο κλειδωματος μια απο τα ιδια.... 1 λεπτο χαρις στα δεδομενα των δορυφορων... Αυτο το ραδιο μου φενεται πως ειναι πιο κοντα στο μαμισιο... δεν ξερω... Οταν λες τα λιγοτερο μαγειμενα ποια εννοεις?? :rolleyes: Α και οσο για το σημα που ειπες... με αλλα ραδιο ειχα χαλια σημα και ετρωγαν και πολυ μπαταρια... με αυτο εδω εχω σχεδον τελειο... (εδω πανω στα βουνα ειναι δυσκολο να βρεις το τελειο :P) και καλη θα μπορουσες να πεις μπαταρια για winmo 6.5 (2-3 μερες) Edited November 4, 2011 by vgnFE31h Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ζειν επικινδύνως (στα κινητά τουλάχιστον). Αμα το κάψεις το έκαψες.. λεω εγώ :) Υ.Γ. Αν με αλλαγή radio δεν βρηκες βελτίωση παίζει να εχεις hardware θέμα (κατι με τη λήψη GPS). Εγώ προσωπικά με την μαμίσια radio (πιά ήταν?) εκανε 30 λεπτά να πιάσει. Πρώτα εφτανα εκεί που ήθελα και μετά έπιανε. Την αλλαξα και εβαλα την radio XBIC1 χωρίς να αλλάξω την ROM (6.1 ελληνική) και είδα μεγάλη βελτίωση. Οχι οτι πιάνει αμέσως αλλα πιάνει πολύ πιο γρηγορα.. Το πόσο γρήγορα πιάνει εξαρτάται και από το ποσο καιρό έχεις να ξαναχρησιμοποιήσεις το GPS. Αν είναι πρόσφατα (πχ 1-2 μερες) οι δορυφόροι δεν εχουν αλλάξει πολύ την θέση τους ή/και το ρολοι του κινητού σου δεν εχει αποκλύνει πολύ (κάθε φορά συγχρονίζεται με το ατομικό ρολόι των δορυφώρων σε επίπεδο 1/1000' να ξέρεις και έτσι βρίσκει θέση) και έτσι η νέα σου θέση υπολογίζεται αρκετά πιο γρήγορα. Κάποιες φορές όταν έβλεπα οτι ο Dest 7 δεν έπιανε κανέναν δορυφόρο, του έκανα ένα restart και αυτό νομίζω βοηθούσε (μετά έβλεπα έπιανε). Επίσης η χρήση του igo8 μου χάλαγε τις ρυθμίσεις του GPS (πόρτες com) και μετά το Dest 7 έλεγε ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ GPS αντί ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ. Η λύση ήταν πάλι restart. Επίσης δες καποια αλλη έκδοση dest 7 (με αλλη minor version) μπας και γίνεται κατι με αυτό.. Το μονο μου παράπονο από το omnia I, ειναι το Wifi που δεν πιάνει πολύ καλά σε σχέση με αλλα κινητά και laptop. πρέπει να είσαι αρκετά κοντά. Δεν βελτιώθηκε με την νέα radio και έτσι άρχισα σκέφτομαι οτι ίσως φταίει και το δικό μου κινητό (δεν εχει καλή λήψη ισως λογο κακής επαφής με την κεραία πχ λογω οξύδωσης επαφών). Έχω αλλάξει πολλά radio, μεταξύ αυτών και το XBIC1, αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση...:mad::mad: Για το πρόβλημα του igo δεν υπάρχει επειδή πολύ απλά δεν το χρησιμοποιώ... Ο χρόνος που έπιανες σήμα ήταν σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο? Τέλος όποτε πάω να τρέξω destinator 7 το μου βγάζει το εξής μήνυμα:ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ GPS όπως και το ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ. Έχω κάνει restart αλλά δεν είδα προκοπή:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Έχω αλλάξει πολλά radio, μεταξύ αυτών και το XBIC1, αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση...:mad::mad: Για το πρόβλημα του igo δεν υπάρχει επειδή πολύ απλά δεν το χρησιμοποιώ... Ο χρόνος που έπιανες σήμα ήταν σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο? Τέλος όποτε πάω να τρέξω destinator 7 το μου βγάζει το εξής μήνυμα:ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ GPS όπως και το ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ. Έχω κάνει restart αλλά δεν είδα προκοπή:cry::cry: Μισό λεπτό. Σε κλειστό χώρο ΔΕΝ πιανει κανένα GPS, εκτός αν είσαι σε τελευταίο όροφο ή μονοκατοικία με σκεπή από πάνω και μονο βράδυ (ιονισμός ατμόσφαιρας, καλύτερο σήμα από δορυφόρους). Αρα πάντα μιλάμε για ανοικτό χώρο. Πιστευω δεν αναφερόσουν σε κλειστό χώρο.. :O Οταν λέει δεν βρέθηκε GPS, τότε ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την αναμονή μας (δεν εχει νόημα δεν θα κλειδώσει ΠΟΤΕ). Εχει πρόβλημα καθώς δεν εντόπισεκαθόλου σύστημα GPS σαν το κινητό μας να μην είχε. Τοτε ΔΕΝ αξίζει να ξαναπρογραμματίσεις το dest 7 μέσω των ρυθμίσεων του να βρεί σε πια com (σειριακή πόρτα) είναι αν και μπορείς να προσπαθίσεις (μπορεί να το έντοπίσει σε άλλη πόρτα από το 2 πχ να εχει πάει στο 7). Εγώ του κάνω απλά ενα RESTART ολο το κινητό (δλδ ON-OFF) και μετά ξαναφωρ΄τονοντας το Dest 7 το βρίσκει to GPS!! Τώρα γιατί το χάνει δεν ξέρω.. Οταν έτρεχα igo, ξέρω οτι αυτό μου το χάλαγε σίγουρα (κάτι πήραζε, πχ δέσμευε την πόρτα του com και οταν έβγαινε δεν την ελευθέρωνε και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αλλο πρόγραμμα). Νομίζω μονο μια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει το GPS στα wm 6.1 εκτός αν βάλεις καποιο ειδικό πρόγραμμα sharing (το έκανα με ένα mio p550 που είχα). Μηπως τρέχει κάτι που "κρατάει" για πάρτι του το GPS (πχ τι να πώ κανα geotaging) Οταν λέει ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ τότε βρίσκει το σύστημα GPS και είναι στην διαδικασία κλειδώματος. Για να κλειδώσει πρέπει γενικά να είσαι σε ΚΙΝΗΣΗ. Στατικός αμα είσαι ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κλειδώσει. Αυτό συμβαίνει σε ολα τα GPS (κλειδώνουν σε κίνηση πιο γρήγορα). με την νεα ρομ που εβαλα παρατηρησα οτι κλειδώνει αρκετά πιο γρήγορα. Οταν δεν κλείδωνε παλι η λύση ήταν ένα resart.. Edited November 4, 2011 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Μισό λεπτό. Σε κλειστό χώρο ΔΕΝ πιανει κανένα GPS, εκτός αν είσαι σε τελευταίο όροφο ή μονοκατοικία με σκεπή από πάνω και μονο βράδυ (ιονισμός ατμόσφαιρας, καλύτερο σήμα από δορυφόρους). Αρα πάντα μιλάμε για ανοικτό χώρο. Πιστευω δεν αναφερόσουν σε κλειστό χώρο.. :O Οταν λέει δεν βρέθηκε GPS, τότε ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την αναμονή μας (δεν εχει νόημα δεν θα κλειδώσει ΠΟΤΕ). Εχει πρόβλημα καθώς δεν εντόπισεκαθόλου σύστημα GPS σαν το κινητό μας να μην είχε. Τοτε ΔΕΝ αξίζει να ξαναπρογραμματίσεις το dest 7 μέσω των ρυθμίσεων του να βρεί σε πια com (σειριακή πόρτα) είναι αν και μπορείς να προσπαθίσεις (μπορεί να το έντοπίσει σε άλλη πόρτα από το 2 πχ να εχει πάει στο 7). Εγώ του κάνω απλά ενα RESTART ολο το κινητό (δλδ ON-OFF) και μετά ξαναφωρ΄τονοντας το Dest 7 το βρίσκει to GPS!! Τώρα γιατί το χάνει δεν ξέρω.. Οταν έτρεχα igo, ξέρω οτι αυτό μου το χάλαγε σίγουρα (κάτι πήραζε, πχ δέσμευε την πόρτα του com και οταν έβγαινε δεν την ελευθέρωνε και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αλλο πρόγραμμα). Νομίζω μονο μια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει το GPS στα wm 6.1 εκτός αν βάλεις καποιο ειδικό πρόγραμμα sharing (το έκανα με ένα mio p550 που είχα). Μηπως τρέχει κάτι που "κρατάει" για πάρτι του το GPS (πχ τι να πώ κανα geotaging) Οταν λέει ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ τότε βρίσκει το σύστημα GPS και είναι στην διαδικασία κλειδώματος. Για να κλειδώσει πρέπει γενικά να είσαι σε ΚΙΝΗΣΗ. Στατικός αμα είσαι ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κλειδώσει. Αυτό συμβαίνει σε ολα τα GPS (κλειδώνουν σε κίνηση πιο γρήγορα). με την νεα ρομ που εβαλα παρατηρησα οτι κλειδώνει αρκετά πιο γρήγορα. Οταν δεν κλείδωνε παλι η λύση ήταν ένα resart.. Κοίτα έχω ακούσει ότι με την αλλαγή radio, μπορεί να πιάσει σήμα σε κλειστό χώρο... Επίσης το πρόβλημα υπάρχει και όταν το destinator 7 τρέχει μόνο του... Και τέλος τι ρομ έβαλες και σου έκανε δουλειά, όπως και ποιες αλλαγές χρησιμοποίησες? Edited November 4, 2011 by mados Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Κοίτα έχω ακούσει ότι με την αλλαγή radio, μπορεί να πιάσει σήμα σε κλειστό χώρο... Επίσης το πρόβλημα υπάρχει και όταν το destinator 7 τρέχει μόνο του... Και τέλος τι ρομ έβαλες και σου έκανε δουλειά, όπως και ποιες αλλαγές χρησιμοποίησες? Φιλε ΔΕΝ εχω αλλάξει ROM, χρησιμοποιώ την "μαμίσια" (ή "μανίσια" δλδ της μάνας που είναι η WM 6.1 ελληνική). Εχω αλλάξει μονο RADIO (XBIC1) και μια φορά μονο. Εσένα όταν κλειδώνει το gps σε πόση ώρα περιπου το κάνει? Τα 5 λεπτά (εκτιμώ) είναι ένας αποδεκτός χρόνος αν εχεις καιρό να χρησιμοποιήσεις GPS.. Αν κλειδώσει μια φορά θα δεις οτι οταν ξανανοίξεις πχ σε 8 ώρες θα κλειδώσει πικύ πιο γ΄ρηγορα την δευτερ φορά. Σε παρακαλώ δοκίμασε και το google maps (θα το βρεις με το όνομα "χαρτες" στα προγράμματα) με GPS να δεις αμα κλειδώνει (να είσαι κοντά σε wifi γιατί κατεβάζει από ιντερνετ εκτος αν εχεις mb στο συμβόλαιό σου) γιατί εχω μια εντύπωση μηπως εχει καποιο θέμα και η έκδροση Dest 7 που χρησιμοποιείς (υπάρχουν πολλά minor versions για αυτό το πρόγραμμα). ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να πιάσεις GPS σε κλειστό χώρο πλην των περιπτώσεων που ενέφερα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Μακάρι να ήταν 5 λεπτά... Όσο για το google maps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... :blink::blink: δλδ μονο το destinator 7 έχει πρόβλημα και στο google maps σε κλειδώνει κανονικά και γρηγορα!?!? Αυτά τα δύο έπρεπε να κλειδώνουν με την ίδια ταχύτητα!! Τότε φιλε μου τι το σκεφτεσαι ειναι προφανές οτι φταίει το ΔΙΚΟ σου πρόγραμμα dest 7 που έχεις.. Αντε βρες ενα αλλο dest 7 και κατέβασε το. Υ.Γ. Και μην με ρωτήσεις να σου πώ από που, αυτά ή τα ξέρεις ή τα αγοράζεις ή δεν λέγονται εδώ. ;) Ασφαλώς είμαστε υπέρ και μόνο των νόμιμων αντιγράφων.. :) Edited November 4, 2011 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Μακάρι να ήταν 5 λεπτά... Όσο για το google maps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... :blink::blink: Συγγνώμη... αυτό ΚΑΝ δεν το ανέφερες! Δηλαδή, το GOOGLE MAPS είναι "τζετ" και το... D7 όχι;;; ΠΕΤΑ το κόπυ που έχεις! Βρες άλλο D7, είναι ελλατωματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_ziko Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εαν δεν λειτουργεί καθόλου το D7(οχι νό...μο) δείτε αυτα απο προσωπική άποψη. Εαν υπάρχει καποιο mms αποθηκευμένο, διαγραφή αυτού. Χρησιμοποιήστε το αρχειο Xtra gps γιά πιό γρήγορο κλείδωμα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Κοιτα, πριν που ειχα δοκιμασει κατι αλλα ραδιο η αυτονομια ηταν πεσμενη αρκετα.... τωρα που εχω το DXIA2 εχω καμια 2 με 3 μερες αυτονομιας... (δεν εχουν περασει και παραπανω απ'οσο το εχω περασει). Οσο δηλαδη ειχε και ο φιλος που μου το εδωσε σε βονταφον και 3g σημα... εγω το εχω σε cosmote και απλο σημα... Οσο για το gps δεν το εχω δοκιμασει σε πλοηγηση... απλα οσο πηγαινω με αυτο το ραδιο δεν εχει τοσο ακριβες σημα...Δηλαδη με το XBIC1 (ετσι δεν λεγεται?) ειχα στο Ndrive ολες τις γραμμες ενω στο παρων εχω μια με δυο γραμμες χαμηλοτερα... Οσο για το χρονο κλειδωματος μια απο τα ιδια.... 1 λεπτο χαρις στα δεδομενα των δορυφορων... Αυτο το ραδιο μου φενεται πως ειναι πιο κοντα στο μαμισιο... δεν ξερω... Οταν λες τα λιγοτερο μαγειμενα ποια εννοεις?? :rolleyes: Α και οσο για το σημα που ειπες... με αλλα ραδιο ειχα χαλια σημα και ετρωγαν και πολυ μπαταρια... με αυτο εδω εχω σχεδον τελειο... (εδω πανω στα βουνα ειναι δυσκολο να βρεις το τελειο :P) και καλη θα μπορουσες να πεις μπαταρια για winmo 6.5 (2-3 μερες) Σημεία προς παρατήρηση: 1.Vodafone+Wind κύρια 900MHz => 2W max. (δευτερεύον 1800ΜΗz => 1W max.) Cosmote κύρια 1800ΜΗz => 1W max. (δευτερεύον 900MHz => 2W max.) 2.Καμία βασική σχέση σημάτων λήψεως με SAR, ήτοι άσχετο με GPS. 3.Με Αγγλικές ROM έχουν αναφερθεί αυτονομίες (σε ιδανικές συνθήκες) , 5-7 ημέρες, με WM 6.1 4.Λιγότερο μαγειρευμένο, ο νοών νοείτω! ;) Μισό λεπτό. Σε κλειστό χώρο ΔΕΝ πιανει κανένα GPS, εκτός αν είσαι σε τελευταίο όροφο ή μονοκατοικία με σκεπή από πάνω και μονο βράδυ (ιονισμός ατμόσφαιρας, καλύτερο σήμα από δορυφόρους). Αρα πάντα μιλάμε για ανοικτό χώρο. Πιστευω δεν αναφερόσουν σε κλειστό χώρο.. :O Οταν λέει δεν βρέθηκε GPS, τότε ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την αναμονή μας (δεν εχει νόημα δεν θα κλειδώσει ΠΟΤΕ). Εχει πρόβλημα καθώς δεν εντόπισεκαθόλου σύστημα GPS σαν το κινητό μας να μην είχε. Τοτε ΔΕΝ αξίζει να ξαναπρογραμματίσεις το dest 7 μέσω των ρυθμίσεων του να βρεί σε πια com (σειριακή πόρτα) είναι αν και μπορείς να προσπαθίσεις (μπορεί να το έντοπίσει σε άλλη πόρτα από το 2 πχ να εχει πάει στο 7). Εγώ του κάνω απλά ενα RESTART ολο το κινητό (δλδ ON-OFF) και μετά ξαναφωρ΄τονοντας το Dest 7 το βρίσκει to GPS!! Τώρα γιατί το χάνει δεν ξέρω.. Οταν έτρεχα igo, ξέρω οτι αυτό μου το χάλαγε σίγουρα (κάτι πήραζε, πχ δέσμευε την πόρτα του com και οταν έβγαινε δεν την ελευθέρωνε και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αλλο πρόγραμμα). Νομίζω μονο μια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει το GPS στα wm 6.1 εκτός αν βάλεις καποιο ειδικό πρόγραμμα sharing (το έκανα με ένα mio p550 που είχα). Μηπως τρέχει κάτι που "κρατάει" για πάρτι του το GPS (πχ τι να πώ κανα geotaging) Οταν λέει ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΗΜΑ τότε βρίσκει το σύστημα GPS και είναι στην διαδικασία κλειδώματος. Για να κλειδώσει πρέπει γενικά να είσαι σε ΚΙΝΗΣΗ. Στατικός αμα είσαι ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κλειδώσει. Αυτό συμβαίνει σε ολα τα GPS (κλειδώνουν σε κίνηση πιο γρήγορα). με την νεα ρομ που εβαλα παρατηρησα οτι κλειδώνει αρκετά πιο γρήγορα. Οταν δεν κλείδωνε παλι η λύση ήταν ένα resart.. Όλα σωστά εκτός από: 1. Τουλάχιστον Garmin και Dest7 παίζουν ταυτόχρονα στο i900 (υπάρχει επιλογή αυτόματης διαχείρησης GPS στις ρυθμίσεις). 2. Πάντα και ανέκαθεν σε σταθερό σημείο επιτυγχάνουμε ταχύτερο λοκάρισμα, ανεξαρτήτως συσκευής,ή προγράμματος! Αρκεί φυσικά στο σημείο που είμαστε να παρέχει τις βασικές προϋποθέσεις λήψης. ;) Κοίτα έχω ακούσει ότι με την αλλαγή radio, μπορεί να πιάσει σήμα σε κλειστό χώρο... Επίσης το πρόβλημα υπάρχει και όταν το destinator 7 τρέχει μόνο του... Και τέλος τι ρομ έβαλες και σου έκανε δουλειά, όπως και ποιες αλλαγές χρησιμοποίησες? Από που τις άκουσες αυτές τις γελοιότητες περί λήψης GPS σε κλειστό χώρο; Τυχαία και συμπτωματικά μόνο, κοντά σε κανά παράθυρο και αν... Προϋποθέσεις βέλτιστης λήψης: 1. Οπτική επαφή (άρα ανοικτός ορίζοντας), 2. Η κεραία σε γωνία 90μοιρών με τον ορίζοντα. ;) Τι εννοείς <<το πρόβλημα υπάρχει και όταν το destinator 7 τρέχει μόνο του>>; Δηλαδή με τι άλλο θα έπρεπε να τρέχει; :wacko: Και μιας και αναφέρθηκες στο Google maps και Wi-Fi. Συνδυάζει (κατ'επιλογήν σου) και τα δύο. Ενεργοποίησε την επιλογή "Menu->Use GPS" , κλείσε το Wi-Fi και δοκίμασε μόνο με το GPS (έτσι και αλλιώς δεν σε ενδιαφέρουν οι χάρτες, αλλά το κλείδωμα). Επιπλέον, βρες και κατέβασε την εφαρμογή GPStest και δοκίμασε. Και όπως και εγώ και οι άλλοι σου είπαν, υπάρχει περίπτωση να έχει βλάβη ο ίδιος ο δέκτης σου! Εαν δεν λειτουργεί καθόλου το D7(οχι νό...μο) δείτε αυτα απο προσωπική άποψη. Εαν υπάρχει καποιο mms αποθηκευμένο, διαγραφή αυτού. Χρησιμοποιήστε το αρχειο Xtra gps γιά πιό γρήγορο κλείδωμα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ώπα! Το σύμπτωμα που περιγράφεις φίλε μου, αφορά να μην ολοκληρώνετε η φόρτωση του Dest7, κολλώντας στις 1-2 τελευταίες γραμμές και ναι, έχει σχέση με τον Driver SMSdll, όπου πρέπει να διαγραφεί εντελλώς (αντί να χάσουμε όλα τα mms) και να λυθεί οριστικά το σφάλμα. Καμία σχέση λοιπόν με τα συμπτώματα της παρούσας συζήτησης! Για το XTRA, ήδη χιλιοειπώθηκε και περιγράφηκε πλήρως. Edited November 4, 2011 by cps424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 1. θες να πεις πως με κοσμοτε κανεις πιο οικονομια? 2. απολυτως κατανοητο 3. οπως ειπες 6.1 λογικα τα 6.5 τρωνε αρκετα παραπανω... 5-7 μερες με καινουρια μπαταρια???? 4. δεν λεει πουθενα λιγο μαγειρεμενο και πολυ... απλα τα εχει με ονομασιες... και δεν εχω ιδεα τι ειναι τι.... :rolleyes: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 1. θες να πεις πως με κοσμοτε κανεις πιο οικονομια? 2. απολυτως κατανοητο 3. οπως ειπες 6.1 λογικα τα 6.5 τρωνε αρκετα παραπανω... 5-7 μερες με καινουρια μπαταρια???? 4. δεν λεει πουθενα λιγο μαγειρεμενο και πολυ... απλα τα εχει με ονομασιες... και δεν εχω ιδεα τι ειναι τι.... :rolleyes: 1. YES! (ειδικά μόνο όταν είχε τα 1800MHz. Tώρα χοντροψιλομοιράζεται :lol: ). 2.Οκ. 3. Ξαναλέω, "ντεν έχω 6.5 καρντιά μου" και ΟΥΤΕ πρόκειτε :happy: . Μίλησα για "ιδανικές συνθήκες" που αυτονόητα περιλαμβάνουν και αρίστης κατάστασης μπαταρία, φουλ-φουλ σήμα, 0% χρήση, κλπ *"ιδανικές συνθήκες" για χρήστη, εκτός εργαστηρίου εννοώ. Σε εργαστήριο υπάρχουν πολύ πιο αυστηρές προϋποθέσεις! 4. Ψάχνεις πχ τον μάγερα να δεις τι σερβίρει γενικά και τι σπεσιαλιτέ έχει! Διαβάζεις και τι λένε οι πελάτες του, που τον τίμησαν! Ε, άμα είναι πολύ γκουρμές, ή αποφοίτησε από κανά masterchef, δεν σου κάνει :p:lol::p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εαν και εχω ψαξει για τον μαγειρα δεν τον εχω βρει πουθενα.... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εαν και εχω ψαξει για τον μαγειρα δεν τον εχω βρει πουθενα.... Ατάλαντος δηλαδή; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ισως... παντως εχει πετυχει καλο σημα και καλυτερη μπαταρια απο τους αλλους που εχω δοκιμασει... :P Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ισως... παντως εχει πετυχει καλο σημα και καλυτερη μπαταρια απο τους αλλους που εχω δοκιμασει... :P E, αφού πέτυχε στο αλατοπίπερο θα έλεγα να τον εμπιστευθείς..., τουλάχιστον δεν θα πάθεις δηλητηρίαση από τα πολλά μπαχάρια :lol::lol::lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Από που τις άκουσες αυτές τις γελοιότητες περί λήψης GPS σε κλειστό χώρο; Τυχαία και συμπτωματικά μόνο, κοντά σε κανά παράθυρο και αν... Προϋποθέσεις βέλτιστης λήψης: 1. Οπτική επαφή (άρα ανοικτός ορίζοντας), 2. Η κεραία σε γωνία 90μοιρών με τον ορίζοντα. ;) Τι εννοείς <<το πρόβλημα υπάρχει και όταν το destinator 7 τρέχει μόνο του>>; Δηλαδή με τι άλλο θα έπρεπε να τρέχει; :wacko: Και μιας και αναφέρθηκες στο Google maps και Wi-Fi. Συνδυάζει (κατ'επιλογήν σου) και τα δύο. Ενεργοποίησε την επιλογή "Menu->Use GPS" , κλείσε το Wi-Fi και δοκίμασε μόνο με το GPS (έτσι και αλλιώς δεν σε ενδιαφέρουν οι χάρτες, αλλά το κλείδωμα). Επιπλέον, βρες και κατέβασε την εφαρμογή GPStest και δοκίμασε. Και όπως και εγώ και οι άλλοι σου είπαν, υπάρχει περίπτωση να έχει βλάβη ο ίδιος ο δέκτης σου! Εννοώ ότι τρέχω το destinator χωρίς να είναι κανένα άλλο πρόγραμμα ανοιχτό και το πρόβλημα παραμένει...:mad::mad: Η διαδικασία που λες να κάνω είναι για το Google Maps? Και τέλος αν υπάρχει βλάβη στο δέκτη, πως μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Εννοώ ότι τρέχω το destinator χωρίς να είναι κανένα άλλο πρόγραμμα ανοιχτό και το πρόβλημα παραμένει...:mad::mad: Η διαδικασία που λες να κάνω είναι για το Google Maps? Και τέλος αν υπάρχει βλάβη στο δέκτη, πως μπορώ να το διορθώσω? 1. Παντελώς άσχετο με τα συμπτώματα σου! 2. Ναι, αν δεν έχεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης να δοκιμάσεις. 3. Εξαρτάται από το είδος της βλάβης (ψυχρή κόλληση, κακή επαφή κεραίας, χαλασμένη κεραία, βλάβη πλακέτας) ! Με το Εxtra δοκίμασες; Με το GpsTest; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts