andrewmaslim Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Προσπαθώ τόσες μέρες να βάλω το nodata , αλλά παρουσιάσθηκε πρόβλημα επικοινωνίας του κινητού με το pc .δεν βλέπω πουθενά το κινητό , ούτε στα xp ούτε στα win 7 . επίσης δεν μπορεί να συνδεθεί με active sync επίσης και στα δύο λειτουργικά. Επαναλαμβάνω , ξαφνικά παρουσιάσθηκε το πρόβλημα ,αφού έστησα και το ράδιο .Μήπως κάτι συμβαίνει κάτι με το ράδιο ; να προσθέσω ότι όταν συνδέω το κινητό ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης και στη task bar μου αναφέρει ότι έγινε σύνδεση με USB, αλλά δεν το βλέπω πουθενά. Help :cry::cry::cry: Ξαναπροσπάθησε ΣΤΑ ΧΡ, να περάσεις ΠΑΛΙ το ράδιο ή την ρομ ή και τα δύο μαζί. Ενδεχομένως, βέβαια, να 'ναι θέμα USB... Είναι "κουφό" στα ΧΡ να μη το βλέπει το κινητό. Σ' εμένα που το 'κανε 1-2 φορές, ήταν θέμα (την πρώτη φορά) USB και (την δεύτερη) ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Προσπαθώ τόσες μέρες να βάλω το nodata , αλλά παρουσιάσθηκε πρόβλημα επικοινωνίας του κινητού με το pc .δεν βλέπω πουθενά το κινητό , ούτε στα xp ούτε στα win 7 . Δοκίμασες να συνδέσεις το κινητό ως storage device? Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhzt Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Αν και δεν έλυσα ακόμη το πρόβλημα με την σύνδεση USB , μου προέκυψε άλλο πρόβλημα. Δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις σε alarm και ημερολόγιο, και δεν ακούγονται ήχοι ειδοποίησης. Τι συμβαίνει και από που ρυθμίζονται αυτά. Υπ΄όψιν έχω την ROM "Krazy Radd's i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon" και το ράδιο "XBIC1" Νομίζω ότι και πάλι ο andrewmaslim θα με βοηθήσει :bow::bow::bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Αν και δεν έλυσα ακόμη το πρόβλημα με την σύνδεση USB , μου προέκυψε άλλο πρόβλημα. Δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις σε alarm και ημερολόγιο, και δεν ακούγονται ήχοι ειδοποίησης. Τι συμβαίνει και από που ρυθμίζονται αυτά. Υπ΄όψιν έχω την ROM "Krazy Radd's i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon" και το ράδιο "XBIC1" Νομίζω ότι και πάλι ο andrewmaslim θα με βοηθήσει :bow::bow::bow: Αυτά που λες φίλε, είναι "κουφά". ΠΟΤΕ ΜΟΥ τέτοια δεν αντιμετώπισα με ΚΑΜΙΑ ρομ του "KrazyRadd"... ΑΛΛΟ πράγμα πρέπει να συμβαίνει και φοβάμαι μήπως είναι hardware πρόβλημα. Τεςπα, οι ειδηποιήσεις φυσικά, ενεργοποιούνται αφού πατήσεις τα SETTIGS και μετά το ανάλογο icon των "Sounds & Notifications", μετά στο tab "Νοtifications", επιλέγεις τον ήχο και επιλέγεις ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ (διότι καμιά φορά, είχα επιλέξει ήχο αλλά ΔΕΝ είχα επιλέξει να... ακούγεται κιόλας!)... Αυτό είναι όλο. Ξαναπέρασες το πρόγραμμα Windows Mobile Center, μήπως αυτό δεν λειτουργεί σωστά; Τους DRIVERS για τα XP/W7 που χρειάζεσαι για να κάνεις ό,τι θες με το ΟΜΝΙΑ, τους ξαναπέρασες; Π.χ., με το θέμα USB, σίγουρα κάποιον (αρνητικό) ρόλο θα παίζει ο DRIVER USB που καλείσαι να εγκαταστήσεις (σωστά) στο μηχάνημά σου. Γνώμη μου, εάν συνεχιστούν τα προβλήματα... Ξαναπερνάς τους Drivers στο μηχάνημα... Ξαναπερνάς το (νέο) Windows Mob. Center, που συγχρονίζεις μ' αυτό το OMNIA... Μετά, ξαναπερνάς μια ρομ (σου είπα, δοκίμασε ΚΑΙ την "Eclipse" του ΟCK) καθώς και πάλι το ράδιο. ΕΑΝ ΠΑΛΙ έχεις προβλήματα, λυπάμαι, θέλει SERVICE! (Εγώ τέτοια προβλήματα που έχεις ΠΟΤΕ δεν είχα - γι' αυτό και το πούλησα εύκολα, άλλωστε. Μόνο ΣΠΑΝΙΑ κολλούσε κι έπρεπε να βγάζω την μπαταρία και να την ξανατοποθετώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Χιχιχιχι Βρήκα αυτό σήμερα και ετοιμάζομαι για "παιχνίδι" για να δούμε... Android for Samsung Omnia (witu) i900 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Γεια σας μήπως ξέρετε πως ενεργοποιείται η ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο, επειδή περιέχονται μόνο οι αγγλικοί χαρακτήρες? :blink::blink::blink::blink: κρατάς το κουμπί text (T, Tx9, Tabc κτλ) πατημένο παρατεταμένα και αλλαζει γλώσσα. Αυτό το κουμπί ειναι πάνω στο πλήκτρολογιο οταν γράφεις. Εχει 3 ειδών πληκτρολόγια από την μανα τους. Α Δες την εικόνα To abc παρατεταμένα για αλλαγη γλώσσας και το βελάκι κατω στο κεντρο δίπλα από το Α9 κυκλάκι για να αλλάξεις ΤΥΠΟ πλήκτρολογίου (qwerty σε ΑΒΓ, κτλ). http://pdaphonehome.com/forums/attachments/samsung-i900-omnia/13297d1228489585-omnia-keyboard-replacements-keyboard.gif Αυτό αν εχεις ελληνικό omnia Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αυτη την εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου πρωτα Θεος απο εναν φιλο μου, λεω να το πειραξω λιγακι.... ;) Σκεφτομαι σε κατι dual boot win mobile 7 και φυσικα android... μιας που θα εχει και 16gb να τα εκμεταλευτω... Υπαρχει τροπος να κανω κατι τετοιο? Και εαν ναι βλαπτω το κινητο? αν κατσει καμια στραβη επαναφερεται σε ενα αρχικο σταδιο?? (το τελευταιο με ενδιαφερει πιο πολυ....) Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ;) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Σκεφτομαι σε κατι dual boot win mobile 7 και φυσικα android... μιας που θα εχει και 16gb να τα εκμεταλευτω... Υπαρχει τροπος να κανω κατι τετοιο? Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ξέχασέ το το Android ή τα W7, δεν "σηκώνει" τέτοια η CPU του ΟΜΝΙΑ i900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 βασικα λογο μνημης δεν παιζει να τα τρεξει οχι λογο επεξεργαστη 600κατι εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν το λες λειτουργικό το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Το πρόβλημα δεν είναι ούτε μνήμη ούτε cpu για το android τουλάχιστον. Τόσο το andromnia όσο και το witu που αναφέρεται πιο πάνω τρέχουν μια χαρά. Απλώς είναι πολύ δύσκολο να βρουν οι developers πώς ενεργοποιούνται διάφορες κρίσιμες λειτουργίες όπως οι τηλεφωνικές, με αποτέλεσμα να μην είναι χρηστικό για κύριο λειτουργικό. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μην ξεχνάμε πως η συσκευή δεν έχει και capacitive οθόνη και αυτό δυσχεραίνει και την όποια ομαλότητα στο scrolling/λειτουργία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Με win mob 6.5 δεν γινεται μια χαρα η δουλεια?? Ειναι αρκετα ομορφα απ'οσο βλεπω σε διαφορα βιντεο... ;) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Με win mob 6.5 δεν γινεται μια χαρα η δουλεια?? Εξαρτάται για τι δουλειά μιλάς. Για την εποχή τους ήταν μια χαρά, πλέον έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Απλο σερφαρισμα, μουσικη, μηνυματα αντε και πλοηγηση... ;) Και φυσικα ενα πιο ευχαριστο γραφικο περιββαλον απο τα 6.1 που φοραει... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μην περιμένεις ιδιαίτερες διαφορές ανάμεσα σε 6.1 και 6.5. Μη σου πω ότι θα "βαρύνει" περισσότερο η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μην περιμένεις ιδιαίτερες διαφορές ανάμεσα σε 6.1 και 6.5. Μη σου πω ότι θα "βαρύνει" περισσότερο η συσκευή. ΑΡΚΕΤΕΣ διαφορές θα δει στα 6.5, φίλε μου. Φυσικά, ΟΧΙ στο να παραμείνει "ελαφριά" η συσκευή του, προφανώς. (Κι ας το θέλει το ΟΜΝΙΑ μόνο γι' αυτά που περιέγραψε... Κι εγώ, ΑΠΛΗ χρήση κινητού κάνω, αλλά πήρα το Leo. Γιατί το γουστάρω - ειδικά το Manila, είμαι φανατικός οπαδός του.) Τα WM 6.5 δεν δημιουργήθηκαν για ΑΔΥΝΑΜΟ επεξεργαστή σαν του ΟΜΝΙΑ ι900. Αλλά, μια "naked", μια πολύ "light" WM6.5... μια χαρά τρέχει. Προσωπικά, που μ' αρέσει ιδιαίτερα το visual κομμάτι του κινητού που έχω, ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ τα WM6.5 με τα 6.1... Ήμουν οπαδός μεγάλος των 6.1, αλλά από τότε που αποφάσισα να βάλω τα 6.5..., δεν ξανακοίταξα ποτέ πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ήμουν οπαδός μεγάλος των 6.1, αλλά από τότε που αποφάσισα να βάλω τα 6.5..., δεν ξανακοίταξα ποτέ πίσω. Τι διαφορές είδες στο Omnia δηλαδή ανάμεσα σε 6.1 και 6.5 που σε έκαναν να μην ξανακοιτάξεις πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Aπλή και άκρως επιτυχημένη πρόταση: Οmnia i900 με WM6.1 και SPB menou 2 + skins (ευκολία και στη χρήση σε car-kit) , ή WM6.1 με SPB menou 3 (για καλύτερο και άκρως μοντέρνο/σύγχρονο γραφικό περιβάλλον, scrolling ,κλπ). Δοκιμασμένα σε απόλυτα οριακές καταστάσεις της συσκευής (!) , με Ελληνικότατες και εργοστασιακότατες ROM , χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ! Τώρα γιατί και ποιος να παιδευτεί με τα 6.5; Τα 6.5 απλά "βγήκαν", διότι ο ανταγωνισμός τότε έπαιρνε σταθερά κεφάλι και η microsoft που δεν είχε ακόμη ετοιμάσει τα 7άρια, προσπάθησε με ψιλομπαλώματα, κυρίως βελτιώσεις σε γραφικό περιβάλλον, να καλύψει το κενό! Βρε όξω γορίλλα!!! :ρ:ρ:ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Aπλή και άκρως επιτυχημένη πρόταση: Οmnia i900 με WM6.1 και SPB menou 2 + skins (ευκολία και στη χρήση σε car-kit) , ή WM6.1 με SPB menou 3 (για καλύτερο και άκρως μοντέρνο/σύγχρονο γραφικό περιβάλλον, scrolling ,κλπ). Δοκιμασμένα σε απόλυτα οριακές καταστάσεις της συσκευής (!) , με Ελληνικότατες και εργοστασιακότατες ROM , χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ! Τώρα γιατί και ποιος να παιδευτεί με τα 6.5; Τα 6.5 απλά "βγήκαν", διότι ο ανταγωνισμός τότε έπαιρνε σταθερά κεφάλι και η microsoft που δεν είχε ακόμη ετοιμάσει τα 7άρια, προσπάθησε με ψιλομπαλώματα, κυρίως βελτιώσεις σε γραφικό περιβάλλον, να καλύψει το κενό! Βρε όξω γορίλλα!!! :ρ:ρ:ρ Δεν διαφωνώ με την πρόταση - αν και σε μερικές ρομς, το SPB shell είναι "βαρύ". Απλά εμένα, ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε. (Ήμουν, βασικά, γοητευμένος απ' το Leo εξ' αρχής - απλά δεν είχα χρήμα, τότε. Πήρα το i900, έμεινα ευχαριστημένος, αλλά έκανα τ' αδύνατα δυνατά για να το... "μετατρέψω" σε... Manila-Leo clone.) http://www.modaco.com/topic/320491-england-complete-ultimate-theme-startup-m2d-s2u2/ Edited September 2, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 τι λεμε τωρα για ολα αυτα.... παιδια μειναμε απο digitizer μαλλον.... μετα απο φορματ δεν μπορω να κανω στοιχηση με τιποτα ομως!!! Καπου διαβασα να δοκιμασω με αλλη ρομ ξανα φορματ... αλλα το πιο πιθανο ειναι να θελει αλλαγη το μαμα digitizer... απο που μπορω να βρω το πιο καλο και φθηνο?? Το βαζω μονος μου... ;) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Είχες πρόβλημα στοίχισης και πριν το φορμάτ; Γιατί να χαλάσει το digitizer από ένα φορμάτ χλωμό το κόβω. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 τι λεμε τωρα για ολα αυτα.... παιδια μειναμε απο digitizer μαλλον.... μετα απο φορματ δεν μπορω να κανω στοιχηση με τιποτα ομως!!! Καπου διαβασα να δοκιμασω με αλλη ρομ ξανα φορματ... αλλα το πιο πιθανο ειναι να θελει αλλαγη το μαμα digitizer... απο που μπορω να βρω το πιο καλο και φθηνο?? Το βαζω μονος μου... ;) http://www.ebay.co.uk/sch/?_kw=omnia%20i900%20digitizer&_ds=1&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Δεν νομίζω ότι πρόβλημα στοίχισης... έχει σχέση με την οθόνη την ίδια (το hardware). Αν είχες, θα υπήρχε ΓΕΝΙΚΑ πρόβλημα με την οθόνη σου. Προφανώς, κάτι έπαθε η ρομ σου. ΠΟΙΑ χρησιμοποιείς; (Βάλε αγγλική, για μένα. Είτε το OCK, είτε άλλων παλιότερων "μάγειρων".) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts