Jump to content

nhzt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nhzt

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

nhzt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει χρονικό διάστημα για κατάθεση πινακίδων; Μ ενδιαφέρει διότι εχω καταθέσει τις πινακίδες απο το μηχανάκι πριν 3 χρόνια...
  2. Για 600' προς όλους το πιο φθηνό στην Vodafone ποιο είναι;
  3. Καλύτερο smartphone: Xiaomi Redmi Note 4 Καλύτερο tablet: ____________ Value for Money device: Xiaomi Redmi Note 4 Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Note 7
  4. 2016-12-27 11:12 YED THES/NIKIS, ITEM IN CONTA YED THES/NIKIS 2016-12-27 11:06 YED THES/NIKIS, EXPORT BY CUSTOMS 2016-12-13 07:48 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS Τι γίνεται βρε παιδιά πληρώνω τελικά και πόσο για ένα Xiaomi Note 4;
  5. Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.
  6. Αν και δεν έλυσα ακόμη το πρόβλημα με την σύνδεση USB , μου προέκυψε άλλο πρόβλημα. Δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις σε alarm και ημερολόγιο, και δεν ακούγονται ήχοι ειδοποίησης. Τι συμβαίνει και από που ρυθμίζονται αυτά. Υπ΄όψιν έχω την ROM "Krazy Radd's i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon" και το ράδιο "XBIC1" Νομίζω ότι και πάλι ο andrewmaslim θα με βοηθήσει :bow::bow::bow:
  7. οταν λέω active sync εννοώ Windows Mobile Device Center , το οποίο δεν βλέπει το κινητό. Δοκίμασα σε όλες τις usb θυρες.
  8. Προσπαθώ τόσες μέρες να βάλω το nodata , αλλά παρουσιάσθηκε πρόβλημα επικοινωνίας του κινητού με το pc .δεν βλέπω πουθενά το κινητό , ούτε στα xp ούτε στα win 7 . επίσης δεν μπορεί να συνδεθεί με active sync επίσης και στα δύο λειτουργικά. Επαναλαμβάνω , ξαφνικά παρουσιάσθηκε το πρόβλημα ,αφού έστησα και το ράδιο .Μήπως κάτι συμβαίνει κάτι με το ράδιο ; να προσθέσω ότι όταν συνδέω το κινητό ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης και στη task bar μου αναφέρει ότι έγινε σύνδεση με USB, αλλά δεν το βλέπω πουθενά. Help :cry::cry::cry:
  9. Χίλια ευχαριστώ :thanks::thanks: Τώρα λίγη θεωρία . 1. μπορώ να στήνω εφαρμογές σε .cab και πως; 2. έχω πρόβλημα με τι σύνδεση που κάνει σε Vodafone GPRS , κάτι που δεν θέλω.Πως μπορώ να απενεργοποιήσω πλήρως την data communication ; Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν εφαρμογές που ζητάνε σύνδεση π.χ. wheather , αλλά να τις ενεργοποιώ κατά βούληση. Κάτι που το θέλω και στο Internet , μερικές φορές συνδέεται με vodafone wap και πρέπει κάθε φορά να το απενεργοποιώ για να το αλλάξω σε wi fi. θα ήθελα δηλαδή να έχω σαν default σύνδεση το wi fi και όχι το data communication του κινητού.
  10. καταρχήν σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σου , γιατί πραγματικά με βοhθάς σε πράγματα που είμαι άσχετος. αλλά δεν μπορώ να βάλω ράδιο και μου βγάζει μήνυμα "is not a valid pokcet PC application " , κατέβασα το XBIC1 σε .exe και δεν ξέρω τι γίνεται.
  11. Πράγματι , με το παραπάνω link φλασάρισα την ROM και έστησα το "Krazy Radd's i908 ZUIF2 Vs. XBIJ1 WM 6.5.X build 23563 Manila2D V2 G-Carbon Update 24.04.10"το οποίο είναι φανταστικό σαν περιβάλλον όμως το κινητό τρώει χοντρά κολλήματα , δεν ξέρω τι φταίει αλλά γενικά φαίνεται αργό , μερικές φορές κολλάει το start (εννοώ πατάω το κουμπί και δεν ενεργοποιείται) άλλες φορές άλλες εφαρμογές αργούν να ανοίξουν , δεν σκρολάρει η οθόνη .κ.λ.π. Πάντως θα δοκιμάσω και άλλες ROM να δω πως συμπεριφέρονται . Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια .
×
×
  • Create New...