Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα δεν ξερω τιποτα απο WM και ειμαι πολυ ψαρομενος...!!!:p Καλό διάβασμα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το omnia, αλλά έχω μεγάλη ανησυχία σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας, δεν θέλω ένα κινητό και κάθε βράδυ να χρειάζεται φόρτιση, και από ότι έχω διαβάσει, το εν λόγο κινητό έχεο πρόβλημα, ποιά είναι η άποψη σας για την αυτονομία του κινητού? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το omnia, αλλά έχω μεγάλη ανησυχία σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας, δεν θέλω ένα κινητό και κάθε βράδυ να χρειάζεται φόρτιση, και από ότι έχω διαβάσει, το εν λόγο κινητό έχεο πρόβλημα, ποιά είναι η άποψη σας για την αυτονομία του κινητού? ΜΟΝΟ σε μερικα ελληνικα ομνια παρουσιατηκε προβλημα αυτονομιας. με την νεα ελληνικη rom πεταει στην κυριολεξια το omnia. :D αναλογα την χρηση απο 2(2 1/2) εως 5(6) μερες αναμονη θα εχεις με την νεα ελληνικη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το omnia, αλλά έχω μεγάλη ανησυχία σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας, δεν θέλω ένα κινητό και κάθε βράδυ να χρειάζεται φόρτιση, και από ότι έχω διαβάσει, το εν λόγο κινητό έχεο πρόβλημα, ποιά είναι η άποψη σας για την αυτονομία του κινητού? Με την χρήση που κάνω εγώ, μου κρατάει 2 μέρες (44 ώρες κατά μέσο όρο). Περίπου 40 λεπτά ομιλίας/ημέρα 20 SMS /ημέρα, 10-15 λεπτα gps 5-10 λεπτά wifi/ημέρα, GPRS 2-3 ώρες (όχι 3g) για email/opera mini και μετά απροσδιορίστου χρόνου άνοιγμα φωτογραφιών, τράβηγμα φωτογραφιών, ενασχόληση με το μενού κτλ. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο για WM μου φαίνεται υπεραρκετό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδια λιγη βοηθεια γιατι τα νευρα μου γιναν κροσια.εκανα εγκατασταση του flash lite 2.1 στο omnia αλλα παπαλα οι σελιδες που χρειαζονται αυτο.κανω εγκατασταση και το flash player for pocket pc και παλι τιποτα.τι αλλο να κανω για να δουλεψει τελικα? Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το 3.1 για να βλέπεις πράγματα σωστά! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Εγώ ξαναρωτάω για πολλαπλή φορά. Υπάρχει νέα ελληνική ρομ; Και αν είναι αυτή που λέει από κάτω να μη την εγκαταστήσουμε όσοι έχουμε ελληνικό ΟΜΝΙΑ, ας μας πει κάποιος που το έχει κάνει ήδη, τις εντυπώσεις του.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Εγώ ξαναρωτάω για πολλαπλή φορά. Υπάρχει νέα ελληνική ρομ; Και αν είναι αυτή που λέει από κάτω να μη την εγκαταστήσουμε όσοι έχουμε ελληνικό ΟΜΝΙΑ, ας μας πει κάποιος που το έχει κάνει ήδη, τις εντυπώσεις του.... υπαρχει ειναι λιγο καλυτερη απο την παλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 υπαρχει ειναι λιγο καλυτερη απο την παλια Δηλαδή; Σε τι είναι καλύτερη; Αξίζει τον κόπο να την περάσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δηλαδή; Σε τι είναι καλύτερη; Αξίζει τον κόπο να την περάσω; εαν θεs ελληνικη βαλτη ειναι λιγο ποιο γρηγορη-σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλησπέρα, α) Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ rom της ελληνικής έκδοσης ; β) Μπορεί να προτείνει κανείς καμμία βάση στήριξης αυτοκινήτου της προκοπής ; Πήρα μία από το ebay αλλά έχω πρόβλημα με την παράλληλη φόρτιση (ο αριστερός βραχίωνας συγκράτησης της βάσης πέφτει ακριβώς στο σημείο όπου τοποθετείται το βίσμα του φορτιστή). Έχω ακούσει για αυτές τις Herbert Richter, αξίζουν ; (εννοώ μπορεί να συνδεθεί άνετα το πλαϊνό βίσμα ; ). Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αν αγοραστεί το κινητό με αγγλική ρομ μπορεί να περαστεί η ελληνική? Αν ναι μετά τι διαφορές θα έχει από ένα που αγοράστηκε από ελλάδα? Σόρρυ αλλα είμαι άσχετος από WM και με ενδιαφέρει το ομνια:) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 α) Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ rom της ελληνικής έκδοσης ; Δεν υπαρχει ακομα επισημη, μαλλον θα βγει αυτη την εβδομαδα Αν αγοραστεί το κινητό με αγγλική ρομ μπορεί να περαστεί η ελληνική? Αν ναι μετά τι διαφορές θα έχει από ένα που αγοράστηκε από ελλάδα? Σόρρυ αλλα είμαι άσχετος από WM και με ενδιαφέρει το ομνια:) Ναι μπορει να περαστει ελληνικη και η βασικη διαφορα ειναι οτι θα εχεις ελληνικα μενου. Βεβαια οι αγγλικες για διαφορους λογους ειναι καλυτερες απο την ελληνικη. Μπορεις να κρατησεις την αγγλικη και να περασεις ελληνικα μονο για sms, καταλογο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ξερει κανεις, αν υπαρχει καποιος τροπος, να φτιαξουμε φακελακια στο κινητο μας; Δηλαδη. Θελω να εχω ενα φακελο, εκει που ειναι τα προγραμματα, και να εχω μεσα τα παιχνιδια μου. Σε ενα αλλο φακελο, να εχω τις εικονες μου. Σημειωνω πως δεν εχω spb, και δε θελω, γιατι μου ψιλοκολλαγε. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ξερει κανεις, αν υπαρχει καποιος τροπος, να φτιαξουμε φακελακια στο κινητο μας; Δηλαδη. Θελω να εχω ενα φακελο, εκει που ειναι τα προγραμματα, και να εχω μεσα τα παιχνιδια μου. Σε ενα αλλο φακελο, να εχω τις εικονες μου. Σημειωνω πως δεν εχω spb, και δε θελω, γιατι μου ψιλοκολλαγε. Πας στο windows\start menu και φτιαχνεις οτι φακελο θες. Μεσα στο φακελο πετας συντομευση του προγραμματος που θες. Οσο για το spb mobile shell κατι λαθος κανεις μαλλον στην εγκατασταση. Θα σου προτεινα να ξαναδοκιμασεις γιατι ουτε κολλαει και αξιζει τον κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πας στο windows\start menu και φτιαχνεις οτι φακελο θες. Μεσα στο φακελο πετας συντομευση του προγραμματος που θες. Οσο για το spb mobile shell κατι λαθος κανεις μαλλον στην εγκατασταση. Θα σου προτεινα να ξαναδοκιμασεις γιατι ουτε κολλαει και αξιζει τον κοπο Δεν μου κολλαει το ιδιο. Πχ, εχω το s2u2. Οταν με καλουσε καποιος, μπορει να λειτουργουσε καλα, αλλες φορες ομως δεν ανοιγε η εικονα, και ενω χτυπαγε κανονικα, εγω εβλεπα την αρχικη του spb χωρις να βλεπω ποιος με καλει. Τετοια κολληματα εννοω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosc76 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Βρικε κανεις το κουμπι για το voise call? απο τα ακουστικα παντος δεν δουλευει. το εχει ενωσει κανεις με κιτ αυτοκινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpap_146 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδια καλησπερα, Να κανω 2 ερωτησεις. Πρωτον, μηπως γνωριζετε αν εχει βγει καποιο update? Και δευτερον πως και απο που μπορω να βαλω Themes (εκτοσ απο αυτα που εχει μεσα) Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 παιδια στις επαφες ,εχουν μαζευτει και τα μειλ..πως μπορω να τα σβησω?επισης,πως μπορω να αλλαξω ηχο στο μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδια καλησπερα, Να κανω 2 ερωτησεις. Πρωτον, μηπως γνωριζετε αν εχει βγει καποιο update? Και δευτερον πως και απο που μπορω να βαλω Themes (εκτοσ απο αυτα που εχει μεσα) Ευχαριστω εκ των προτερων! Αν θέλεις για Update Μπορείς να πας στο http://www.omniacs.net Κάνε register και θα βρεις εύκολα τις επιλογές για αναβάθμιση (δεν μπορώ να το κάνω post εδώ λόγω δικαιωμάτων) Themes μπορείς να κατεβάσεις από το internet. Ψάξε για windows mobile themes σε ανάλυση 240x400 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 τι sar εχει το τηλεφωνο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια τονους πως βαζουμε?και επισης στη 'συζητηση' με sms ,εχει καποιο οριο στα μηνυματα?γιατι μετα απο καποιο σημειο δε μου βγαζει τα νεοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ρε παιδια τονους πως βαζουμε?και επισης στη 'συζητηση' με sms ,εχει καποιο οριο στα μηνυματα?γιατι μετα απο καποιο σημειο δε μου βγαζει τα νεοτερα.. Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizzzart Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το 3.1 για να βλέπεις πράγματα σωστά! Και τα προβληματα συνεχιζονται.το fp7_ppc_en.cab δεν το κανει εγκατασταση γιατι δεν εχει λεει εγκυρη ψηφιακη υπογραφη.το flash lite 3.1 που μου ειπε ο φιλος να περασω δεν το βρισκω.ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες που χρειαζονται flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegli Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 αν βρεις ακρη πες μου κι εμενα!!δεν εχω καταφερειμνα παιζει φλας ουτε και να δουλευει το youtube με το γνωστο προγραμμα..μου βγάζει κατι για youtube security cookie,, και τερμα..επισεις δεν εσω καταφερει να βρω το 3,1 φλασ λαιτ και καπου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι δημιουργει καποιο προβλιμα στο today του κινητου..το 3,1 οχι το 2,1..αυτα..οποιος μπορει να βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιάς? samsung keyboard :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts