Jump to content

mikegli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mikegli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος .. φίλος έστειλε στην νοκια το Ν8 του και έβαλε ελληνικά..(δεν είχε γιατί ήταν αγορασμένο στην Ιταλία..) Τώρα που το παρέλαβε διαπίστωσε οτι δεν είχε διάφορες προ εγκατεστημένες εφαρμογές που είχε πριν και επισεις ήταν διαφορετικό το μενού στην έναρξη και γενικά είχε διαφορές.. Είναι φυσιολογικό? ( Του είπαν οτι η ελληνική έκδοση διαφέρει..)
  2. καλησπερα σε ολους και ολες.. σημερα παρατηρησα οτι ολες οι συντομευσεις ολων τοων προγραμματων που ειχα εγκαταστησει εξτρα επαψαν να λειτουργουν..τα προγραμματα οκ..αν πας με τον εξπλορερ και τα ανοιξεις απο το σημειο που εγκατασταθηκαν...απλα οι συντομευσεις..τοσο στο sbc οσο και στην δικη του επιλογη..προγραμματα..τα εικονιδια εχουν αντικατασταθει απο ενα φακελο..σαν να μην βρησκεικτελεσιμο αρχειο..σε επανεκινηση..εμφανιζειτο εξης.. δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου scanstatus.Δεν ειναι υπογεγραμμενο με αξιοπιστο πιστοποιιτικο η καποιο απο τα στοιχεια του δεν μπορει να βρεθει. εαν το προβλημα δεν λυθει δοκιμαστε να επαναλαβετε την εγκατασταση του ερχειου η να το επαναφερετε..εχει τυχει σε καποιον αυτο? παω για harfd format? α..οτι προγραμματα ειχα εγκαταστησει προσφατα τα απεγκατεστησα..μπας και..αλλα τιποτα.. το βρηκα το προβλημα..για καποιο λογο..ο φακελος "η αποθηκη μου" ειχε γινει η αποθηκη μου2! με τα γνωαστα επακολουθα..τωρα ολα οκ
  3. ρυθμησεις συστημα μπαταρια-κληση και ξετσεκαρησε την επιλογη απενεργοποιηση της οθονης...κλπ κλπ
  4. χωρις να πω οτι εχεις 100% αδικο..σου λεω το εξης..αυτη η αναλυση σε μια οθονη 21 ειναι καλη..αλλα σε μια οθονη 44 οχι..δεν ειναι καλη.. και λεμε τωτα για να δεις φωτο..αναλογικα..ειναι σαν να θες να τυπωσεις μια φωτο 5mp σε ποστερ.. απο μακρια οκ..αλλα μολις θα πας κοντα θα δεις τα πιξελ.. 1920χ1280 σημαινει 1920 πιξελ στο μηκος και 1280 πιξελ στο πλατος..αυτο σε μια οθονη πολυ μεγαλη ειναι λιγο..βασικα το μεγεθος των πιξελ του ομνια ειναι πολυ μικροτερο..δεν ειμαι 100% σηγουρος..αλλα η λογικη αυτο λεει..αν ξερεις κατι παραπανω χωρις παρεξηγηση δεκτό Megapixels : Είναι τα εκατομμύρια pixels που περιέχει μία εικόνα. Για παράδειγμα, μία εικόνα 3,2 Mpixels έχει 3.2 Εκατομμύρια pixels και η ανάλυση της είναι 2048*1536 ενώ μία φωτογραφία 7.2Mpixels είναι 3072*2048. Αυτό που αλλάζει είναι το πλήθος των εικονοστοιχείων, άρα και το πόσο μεγάλη είναι η εικόνα με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες με περισσότερα Mp να δείχνουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε σχέση με τις υπόλοιπες. αυτο το διαβασα καπου ..και το παραθετω για να σου εξηγησω οτι μια φωτο 3,2 μπ που ειναι ανωτερης αναλυσης απο την τιβι σου..που ειναι καλη με αυτη την αναλυση..απλα δεν ειναι να της δεις σε τετοια διασταση..
  5. σου προτείνω οτι βλέπεις με το κινητο να το μετατρέψεις σε dvd και να κανεις συγκρηση με ενα κανονικο player..ολες μα ολες οι τελευτεες παραγογες(για να μην σου πω ολες γενικα) ειναι για τα μπαζα στα γνωστα site..δεν μπορω να σου πω εδω αλλα τα ιδια λεμε.. και απο ηχο και απο εικονα..και μην αρπαζεσε τοσο ευκολα....η αναλυση μπορει να ειναι καλη..αλλα πεζουν κι αλλα.. απλα δεν εχει καμια σχεση η αναλυση της οθωνης του τηλ.. που περνατε σαν βαση.. θα ξαναδοκιμασω..γιατι τιην πρωτη φορα ..οπως σε πολλους απο εδω μεσα..μας γραψανε κανονικα.. γιατι απλα η tv εχει χαλια αναλυση για να δεις φωτο..αλλο ταινια αλλο φωτο..καμια σχεση με τις οθωνες pc
  6. σχετικα με το tv cable που ματαια περιμενω απο το γνωστο online shop .. παρολο που δεν το χω δοκιμασει..θα ηθελα να ρωτησω.. η πηγη του βιντεο ποια ηταν? μηπως τα γνωστα site? γιατι σε αυτα οι ταινιες κατα 90% ειναι εντελως για τα μπαζα..οπως ειναι γνωστο..τραβανε με καμερα απο αιθουσες κηνηματογράφου..και dvd να τις κανεις δειχνουν χάλια. αν ναι να κάνεις test με καλης ποιοτητας avi και κατι αλλο! φυσικα και δεν εχει σχεση η αναλυση της οθονης του κινητου ε!! ημαρτον !!
  7. αν βρεις ακρη πες μου κι εμενα!!δεν εχω καταφερειμνα παιζει φλας ουτε και να δουλευει το youtube με το γνωστο προγραμμα..μου βγάζει κατι για youtube security cookie,, και τερμα..επισεις δεν εσω καταφερει να βρω το 3,1 φλασ λαιτ και καπου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι δημιουργει καποιο προβλιμα στο today του κινητου..το 3,1 οχι το 2,1..αυτα..οποιος μπορει να βοηθήσει..
  8. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του φόρουμ για την βοήθεια που δίνουνε σε όλους τούς πρωτάρηδες στα win mob.. πάντα είχα σονυ κινητά... smartphones..και αποφάσισα να πάρω το ομνια μετά από ότι είδα εδώ άλλα και σε άλλα σαιτ.. έβαλα ότι ήθελα από εφαρμογές κυρίως από εδώ.. να μην πολυλογώ.. είχα το γνωστό πρόβλημα της μπαταρίας..8 με 12 ώρες το πολύ χωρίς χρήση σχεδόν.. για 10 μέρες περίπου το άντεξα..μετά από κάνα δυο hard reeset αποφάσισα να το στείλω αθηνα.. Μένω μόνιμα Κερκυρα και το πήρα από το πλαίσιο μεσώ διαδικτύου.. του κάνα το τελευταίο hard reset για να ειναι καθαρό ..και το άφησα για να το πακετάρω το πρωί με μια γραμμή στην μπαταριά..Για όσους ενδιαφέροντε .. ΣΜΑΡΤΕΚ Φιδιππίδου 7 Χαιδάρι ΤΚ12461 Τηλ. 2105820000! το σέρβις της samsung.. αυτή η μια γραμμή της μπαταρίας να μην πολυλογώ κράτησε περίπου 18 ώρες,, τις τελευτέες με χρήση... Μετάνιωσα..θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.. αν κάποιος άλλος το έχει δει αυτό..ας απαντήσει..αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι το τηλέφωνο κάτι κατάλαβε!! Τώρα το έχω για φόρτιση κλειστο.. και θα σας πω αν έφτιαξε η οχι..
  9. gia sas paidia..kai euxome edo na pane kalitera ta pragmata se sxesh me to sigxoremno to unwired..toso kairo mas elpise! exo kanei kai sindesh meso tou modem tou p800 ektos tis klasikhs..meso ir.. iparxei periptosi gia parapano apo 9600 taxitita? den nomizo..alla toulaxiston na sigoureuto..euxaristo
×
×
  • Create New...