SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Παντως ρε παιδια αυτα τα μαγαζια ειναι πολυ πισω!!!Φερνουν ενα κινητο καινουριο,ακριβο και δε φερνουν τισ θηκουλες του??????Εχω φαει τον κοσμο!!ΟΚ,εχει να τις παραγγειλεις online αλλα δεν εχω καρτες και λοιπα!!!!Συν οτι την εχω ψιλογδαρει(πολυ λιγο,αλλα αν εισαι ψειρας σε ενοχλει!!!)Ξερουμε αν μετα απο πολλα γδαρσιματα αλλαζεται η οθονη του?Λεμε τωρα!!! πάντα έχουμε καθυστέρηση σε αυτά τα αξεσουάρ γιαυτό και πάμε ΕΒΑΥ μεριά. άντε πάρε μια screen protector από πλαίσιο πριν είναι πολύ αργά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Γεια σας παιδιά, Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα (μάλλον) με τον δέκτη gps : ο χρόνος που χρειάζεται η συσκευή προκειμένου να κλειδώσει επαρκή αριθμό δορυφόρων είναι περίπου 7-9'. Είναι λογικοί οι χρόνοι αυτοί ; Στο MIO A701 που ήταν και η προηγούμενη συσκευή μου, χρειαζόταν μόλις 1 - 1 1/2 λεπτό.. Μήπως προκύπτει θέμα λόγω της μη παρατεταμένης χρήσης του gps (το 'χω μόλις 2 μέρες και δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το destinator για να κινηθώ - παραμόνο για να εντοπιστεί το στίγμα μου -). Ευχαριστώ, Υ.Γ. Αυτό το gps_gate που διάβασα, είναι απαραίτητο για τη συγκεκριμένη συσκευή ; (χρειάζεται δηλαδή πρόγραμμα που δημιουργεί μόνιμη ανοιχτή "θύρα" ;) (για μια ακομη φορα) το κινητο που ειχες ειχες sirf 3 gps ενω το ομνια εχει a-gps το πρωτο ειναι καλυτερο γιατι κλειδωνει σε λιγοτερο χρονο και γιαυτο δεν χρειαζεται καρτα σιμ για να δουλεψει αλλα και τα δυο κανουν τη δουλεια τους μια χαρα (agps εχουν και cruise,diamond k.a.) επισης ο χρονος κλειδωματος των δορυφορων επηρεαζεται 1.τον καιρο(συννεφα,βροχη) , 2. αν προερχεται απο soft reset ή απο προηγουμενο κλειδωμα 3. η περιοχη που βρισκομαστε 4.επειδη η γη κινειται και οι δορυφοροι επισης δεν βρισκονται παντα στην ιδια μερια με αποτελεσμα εξω απο το σπιτι σας μια μερα να κλειδωσει σε 5 και αλλη σε 7 ή σε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 τελικα θελει προσπαθεια για να δουλεψει το omnia? ειναι καλυτερη η αγγλικη εκδοση μια και εμφανιζει λιγοτερα προβληματα? οποτε βαζοντας και ελληνικο πληκτρολογιο στο αγλικο ομνια ειναι σε καλυτερη μοιρα απο το ελληνικο? εχω μπερδευτει πολυ. να παρω ελληνικο η να παρω απο αγγλια μερια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkisopc Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 πάντα έχουμε καθυστέρηση σε αυτά τα αξεσουάρ γιαυτό και πάμε ΕΒΑΥ μεριά. άντε πάρε μια screen protector από πλαίσιο πριν είναι πολύ αργά. και δουλευει μια χαρα η οθονη αφης?Αληθευει πως με τη μεμβρανη ανεβαζει θερμοκρασια?Ή ειπα μακακια???:rolleyes:Και εγω απο αλλον το ακουσα!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 τελικα θελει προσπαθεια για να δουλεψει το omnia? ειναι καλυτερη η αγγλικη εκδοση μια και εμφανιζει λιγοτερα προβληματα? οποτε βαζοντας και ελληνικο πληκτρολογιο στο αγλικο ομνια ειναι σε καλυτερη μοιρα απο το ελληνικο? εχω μπερδευτει πολυ. να παρω ελληνικο η να παρω απο αγγλια μερια? Αγγλικό χωρίς να το κουράζεις καθόλου το μυαλό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 και δουλευει μια χαρα η οθονη αφης?Αληθευει πως με τη μεμβρανη ανεβαζει θερμοκρασια?Ή ειπα μακακια???:rolleyes:Και εγω απο αλλον το ακουσα!:p τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου!!! :) μια καλή screen protector είναι σχεδόν αόρατη σε όλα. http://omniacs.net/showthread.php?t=24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkisopc Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου!!! :) μια καλή screen protector είναι σχεδόν αόρατη σε όλα. http://omniacs.net/showthread.php?t=24 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ελληνική έκδοση είναι ... Προτείνεις να "μπει χέρι" ; Θα δω φως κατά τη γνώμη σου .. ; η αγγλικη απο οτι λενε ολοι ειναι -πιο σταθερη -με λιγοτερα (ή καθολου bugs) -βελτιωνει τη ζωη της μπαταριας αλλα αν εχεις ελληνικη (οπως και γω) και βαλεις αγγλικη ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (εγω περιμενω μεχρι να βγει μια ελληνικη για να την εχω καβατζα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Διαβαζω για διαφορα προβληματα και δεν καταλαβαινω εχω το 16gb ελληνικο απο πλαισιο το πηρα μολις ηρθε η μπαταρια του μια χαρα δουλευει εαν δεν ανοιξω destinator και wifi μονο τηλεφωνα κραταει 2 ημερες οσα ppc phone wm ειχα καθε βραδυ ηθελαν φορτιση το gps λοκαρει σε δυο λεπτα χωρις εξτρα προγραμμα εχω ξεχασει το reset φυσικα δεν πειραματιζομαι με οτιδηποται το τηλεφωνο του χωρις προβληματα σε αλλα wm εχανα κλησεις με περναν και ενω χτυπουσε σαυτους σε εμενα τιποτα γενικα πιστευω πως ειναι το καλυτερο wm phone που περασε απτα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 η αγγλικη απο οτι λενε ολοι ειναι -πιο σταθερη -με λιγοτερα (ή καθολου bugs) -βελτιωνει τη ζωη της μπαταριας αλλα αν εχεις ελληνικη (οπως και γω) και βαλεις αγγλικη ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (εγω περιμενω μεχρι να βγει μια ελληνικη για να την εχω καβατζα) ορθά σκέφτεσαι,αν και έχει βγει η ρομ αποτι ξέρω ,αλλά έλα που δεν μπορώ να την.....αρπάξω!!! :X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 η αγγλικη απο οτι λενε ολοι ειναι -πιο σταθερη -με λιγοτερα (ή καθολου bugs) -βελτιωνει τη ζωη της μπαταριας αλλα αν εχεις ελληνικη (οπως και γω) και βαλεις αγγλικη ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (εγω περιμενω μεχρι να βγει μια ελληνικη για να την εχω καβατζα) kai egw ayro perimenw... siga na min afisw tin elliniki! Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Διαβαζω για διαφορα προβληματα και δεν καταλαβαινω εχω το 16gb ελληνικο απο πλαισιο το πηρα μολις ηρθε η μπαταρια του μια χαρα δουλευει εαν δεν ανοιξω destinator και wifi μονο τηλεφωνα κραταει 2 ημερες οσα ppc phone wm ειχα καθε βραδυ ηθελαν φορτιση το gps λοκαρει σε δυο λεπτα χωρις εξτρα προγραμμα εχω ξεχασει το reset φυσικα δεν πειραματιζομαι με οτιδηποται το τηλεφωνο του χωρις προβληματα σε αλλα wm εχανα κλησεις με περναν και ενω χτυπουσε σαυτους σε εμενα τιποτα γενικα πιστευω πως ειναι το καλυτερο wm phone που περασε απτα χερια μου. Αυτό που θέλω από εσένα καταρχάς είναι να πάρεις μία βαθειά ανάσα (πιες και ένα ποτήρι νερό) ... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ορθά σκέφτεσαι,αν και έχει βγει η ρομ αποτι ξέρω ,αλλά έλα που δεν μπορώ να την.....αρπάξω!!! :X:X οπα που ειναι να βοηθησουμε? μηπως να την παρει κανενας νιντζα?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Διαβαζω για διαφορα προβληματα και δεν καταλαβαινω εχω το 16gb ελληνικο απο πλαισιο το πηρα μολις ηρθε η μπαταρια του μια χαρα δουλευει εαν δεν ανοιξω destinator και wifi μονο τηλεφωνα κραταει 2 ημερες οσα ppc phone wm ειχα καθε βραδυ ηθελαν φορτιση το gps λοκαρει σε δυο λεπτα χωρις εξτρα προγραμμα εχω ξεχασει το reset φυσικα δεν πειραματιζομαι με οτιδηποται το τηλεφωνο του χωρις προβληματα σε αλλα wm εχανα κλησεις με περναν και ενω χτυπουσε σαυτους σε εμενα τιποτα γενικα πιστευω πως ειναι το καλυτερο wm phone που περασε απτα χερια μου. ναι οκ δεν έχουν προβλήματα όλοι,αλλιώς θα μαζευόμουν κάτω από τα μπαλκόνια τους την ώρα που θα τα πέταγαν,σίγουρα όμως είσαι από τους τυχερούς. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 το κινητο που ειχες ειχες sirf 3 gps ενω το ομνια εχει a-gps το πρωτο ειναι καλυτερο γιατι κλειδωνει σε λιγοτερο χρονο και γιαυτο δεν χρειαζεται καρτα σιμ για να δουλεψει αλλα και τα δυο κανουν τη δουλεια τους μια χαρα (agps εχουν και cruise,diamond k.a.) Φίλε μου για να μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα... το A-GPS είναι διαφορετικό από το build-in GPS chipset της κάθε συσκευής και μπορεί να υπάρχει, μπορεί και όχι σε μία συσκευή μιας και πρόκειται για supplementary service. Τα Diamond και Pro έχουν ενσωματωμένο το GPS chipset στον επεξεργαστή (NMEA 0183) αλλά υποστηρίζουν και το A-GPS (Assisted GPS) που χρησιμοποιεί το δίκτυο τηλεφωνίας για την ενίσχυση του σήματος του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Φίλε μου για να μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα... το A-GPS είναι διαφορετικό από το build-in GPS chipset της κάθε συσκευής και μπορεί να υπάρχει, μπορεί και όχι σε μία συσκευή μιας και πρόκειται για supplementary service. Τα Diamond και Pro έχουν ενσωματωμένο το GPS chipset στον επεξεργαστή (NMEA 0183) αλλά υποστηρίζουν και το A-GPS (Assisted GPS) που χρησιμοποιεί το δίκτυο τηλεφωνίας για την ενίσχυση του σήματος του GPS. γενικα εχεις δικιο αλλα εγω μιλησα ειδικα για srf3 kai a-gps (και για τις δυο συσκευες που συγκρινουμε) εκτος και υπαρχει συσκευη sirf 3 που να υποστηριζει a-gps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 εχει βρει κανεις τροπο να κανουμε το εξης - οταν παταμε το call key και εμφανιζονται τα contacts => να παταμε τα νουμερα και στην οθονη να κανει search οχι με βαση τα νουμερα αλλα με βαση τα γραμματα.. οπως στα κινητα.. :secret: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 εχει βρει κανεις τροπο να κανουμε το εξης - οταν παταμε το call key και εμφανιζονται τα contacts => να παταμε τα νουμερα και στην οθονη να κανει search οχι με βαση τα νουμερα αλλα με βαση τα γραμματα.. οπως στα κινητα.. :secret: Ίσως να μη το χεις πάρει ακόμα χαμπάρι αλλά αυτό το πράγμα γίνεται αρκετά χρόνια στα ppc. :p Αν θες να ψάξει τον Τάκη ας πούμε πάτα 82547. ;) edit: αρχίζω αναπολώ πάντως το gps του eten μου, μέχρι να ανοίξει το destinator είχε βρει στίγμα. Με το ομνια θέλει τουλάχιστον 3-4 λεπτά με το xtra ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ίσως να μη το χεις πάρει ακόμα χαμπάρι αλλά αυτό το πράγμα γίνεται αρκετά χρόνια στα ppc. :p Αν θες να ψάξει τον Τάκη ας πούμε πάτα 82547. ;) edit: αρχίζω αναπολώ πάντως το gps του eten μου, μέχρι να ανοίξει το destinator είχε βρει στίγμα. Με το ομνια θέλει τουλάχιστον 3-4 λεπτά με το xtra ενεργοποιημένο. τι μου θυμισες (χ600):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 edit: αρχίζω αναπολώ πάντως το gps του eten μου, μέχρι να ανοίξει το destinator είχε βρει στίγμα. Με το ομνια θέλει τουλάχιστον 3-4 λεπτά με το xtra ενεργοποιημένο. Και το Diamond, θέλει λιγότερο απο λεπτό.. Έχει το QuickGps που το κρατά ενημερωμένο... Το ΟΜΝΙΑ μπορεί να μου κάνει και πάνω απο 10 λεπτά... δυστυχώς.. (μετά απο soft reset βέβαια - μιλάμε για μέσα στην ίδια ημέρα) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ποσο μερες εκανε η Brando να σας παραδωσει την Screen Protector? Γυρω στις 10 μερες Αυτό που χρεώνομαι gprs σύνδεση λες ε ; Ναι, το έκανα σήμερα. Υποτείθεται ότι πρέπει να δω βελτίωση έτσι ; (αυτό το update πρέπει να το κάνω κάθε λίγο και λιγάκι ; ). Με wifi και internet απο το pc δεν κανει ενημερωση? η αγγλικη απο οτι λενε ολοι ειναι -πιο σταθερη -με λιγοτερα (ή καθολου bugs) -βελτιωνει τη ζωη της μπαταριας αλλα αν εχεις ελληνικη (οπως και γω) και βαλεις αγγλικη ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ (εγω περιμενω μεχρι να βγει μια ελληνικη για να την εχω καβατζα) Δεν υπαρχει επαναφορα για ανακτηση της εγγυησης? Ίσως να μη το χεις πάρει ακόμα χαμπάρι αλλά αυτό το πράγμα γίνεται αρκετά χρόνια στα ppc. :p Αν θες να ψάξει τον Τάκη ας πούμε πάτα 82547. ;) edit: αρχίζω αναπολώ πάντως το gps του eten μου, μέχρι να ανοίξει το destinator είχε βρει στίγμα. Με το ομνια θέλει τουλάχιστον 3-4 λεπτά με το xtra ενεργοποιημένο. 3-4 λεπτα ειναι παρα πολυ σε σχεση με cruise diamond που κανουν 10-30 sec. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Gps Στο λεπτό. http://omniacs.net/showthread.php?t=44 δοκιμάστε το και πείτε μου αν είδατε διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Γυρω στις 10 μερες Με wifi και internet απο το pc δεν κανει ενημερωση? Δεν υπαρχει επαναφορα για ανακτηση της εγγυησης? 3-4 λεπτα ειναι παρα πολυ σε σχεση με cruise diamond που κανουν 10-30 sec. -ναι αλλα μιλαμε για χρονο κλειδωματος χωρις ενημερωση -αν δεν εχουμε μια ελληνικη να βαλουμε (οταν βαλεις αλλη ρομ δεν μενει στο κινητο η προηγουμενη) -πρεπει να μιλας για χρονο αφου εχεις ενημερωσει τη συσκευη με quickgps γιατι χωρις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Ίσως να μη το χεις πάρει ακόμα χαμπάρι αλλά αυτό το πράγμα γίνεται αρκετά χρόνια στα ppc. :p Αν θες να ψάξει τον Τάκη ας πούμε πάτα 82547. ;) edit: αρχίζω αναπολώ πάντως το gps του eten μου, μέχρι να ανοίξει το destinator είχε βρει στίγμα. Με το ομνια θέλει τουλάχιστον 3-4 λεπτά με το xtra ενεργοποιημένο. μονο με ενα πατημα το κα8ε νοθμερο... οκ... ειχα δοκιμασει μια φορα με τον ιδιο τροπο οπως στα κινητα.. τοτε αφου παιζει αυτο γιατι 3εσκιζονται ολοι να βαλουνε 3rd party προγραμματα για να εχουνε για τα contacts.. μαλλον περνανε πολυ ωρα μονο σκρολαροντας πανω κατο.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 μονο με ενα πατημα το κα8ε νοθμερο... οκ... ειχα δοκιμασει μια φορα με τον ιδιο τροπο οπως στα κινητα.. τοτε αφου παιζει αυτο γιατι 3εσκιζονται ολοι να βαλουνε 3rd party προγραμματα για να εχουνε για τα contacts.. μαλλον περνανε πολυ ωρα μονο σκρολαροντας πανω κατο.. Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Με αυτόν το τρόπο έχεις όποια επαφή θες σε 3". Gps Στο λεπτό. http://omniacs.net/showthread.php?t=44 δοκιμάστε το και πείτε μου αν είδατε διαφορά. Το δοκίμασα χθες αυτό το κόλπο αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Εξακολουθεί να θέλει ένα λεπτό για δει 3 δορυφόρους, πόσο μάλλον για να κλειδώσει το στίγμα. ROM DXHJ1 Εσύ είδες διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts