Jump to content

Flyboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Flyboy

  • Ημ. Γέννησης 27/06/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Flyboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ήμουν Siemens fan αλλά αυτό το κινητό μαζί με το 6210 (avatar) τα αγαπούσα. Εννοείται ότι κι εγώ είχα πρόβλημα με την οξείδωση και την υγρασία που φυσικά το βγάζανε εκτός εγγύησης. Και μάλιστα το θεωρούσαν φυσιολογικό γιατί στο service μου λέγανε ότι ακόμα και τα ιδρωμένα χέρια μπορούν να το βλάψουν και ότι στη Θεσσαλονίκη έχουμε πολύ υγρασία.
  2. Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου τα greeklish, αλλά δε μου αρέσουν και οι 70 χαρακτήρες στα sms ή να έχω ξεχωριστό πληκτρολόγιο για να στέλνω, είπα να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που δίνει το BiteSMS να αντικαθιστά unicode χαρακτήρες με αυτούς του gsm character set. Δυστυχώς όμως από μόνο του δε δουλεύει για τα Ελληνικά οπότε κάθισα και πείραξα λίγο το αρχείο που κάνει αντιστοίχιση τους χαρακτήρες. Καταρχήν ενεργοποιείτε την επιλογή Replace characters στις ρυθμίσεις Accents/Diacritics του BiteSMS. [ATTACH]16669[/ATTACH] Στη συνέχεια κατεβάζετε το συνημμένο rar και βάζετε το περιεχόμενό του στο iphone στη τοποθεσία /Applications/BiteSMS.app Αντικαθιστάτε το υπάρχον αρχείο ή το κρατάτε backup. Ανοίγετε το BiteSMS και voila!! [ATTACH]16667[/ATTACH][ATTACH]16668[/ATTACH]
  3. Για διάβασε εδώ. http://www.ithinkdiff.com/jailbreak-iphone-3gs-firmware-by-downgrading-it-from-3-1-3-to-3-1-2/
  4. Όλα αυτά είναι εικασίες. Η wind σου λέει ότι δεσμεύεται να στο επισκευάσει σε 7 μέρες και εσείς μιλάτε για θεωρίες. Τι πάει να πει επίσημο; Χάρη σου κάνει το κατάστημα δηλαδή και στο φέρνει; 'Η το παίρνει από τη Cosmote ή τη Vodafone; Το πουλάει κανονικά, με σύνδεση ή χωρίς, με απόδειξη και σφραγισμένο με αυτοκόλλητο της wind. Και για να ρωτήσω και το άλλο. Αν πας στο service της Cosmote με απόδειξη από Vodafone θα το δεχθούν; υ.γ. Η μόνη σχέση που με συνδέει με τη wind είναι το πρόγραμμα Medium.
  5. Πριν προχωρήστε σε ταρζανιές με αποδείξεις από άλλες εταιρίες κλπ κλπ ασχοληθείτε λίγο με τα δικαιώματά σας. http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1589&langID=1 Επειδή οι ημερομηνίες ανανεώνονται συνεχώς καλό είναι να το τυπώστε για να είστε σίγουροι. Επίσης η wind φέρνει κανονικά το iphone. Στο σύστημα της είναι περασμένο με την ονομασία "Έξυπνο τηλέφωνο" και δε τίθεται θέμα αγοράς από γειτονικά τοπικά μαγαζιά για εξυπηρέτηση.
  6. Για ψάξε καλύτερα. Μια χαρά υπάρχει. Η mathematica σε κινητό είναι.
  7. Working on the compatibility with other phones... (though this would be easier, but it isn't)
  8. Έχει αρκετό καιρό που το φέρνει.
  9. Δεν υπάρχει "κάθε πόσο κοιτάει" γιατί αλλιώς θα έπρεπε να το λέμε pull. Μόλις έρθει ένα mail στον server, εκείνος το σπρώχνει (push) στο κινητό σου.
  10. Το 2ο ισχύει ως επί τω πλείστον. Και τα κιτ των 100-150€ μεταλλικά balast έχουν. Στη τελική μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου αυτό. Τώρα για τη διάχυση που βλέπεις στα after market kit είναι καθαρά θέμα φαναριού και πως κατευθύνουν τη δέσμη. Φυσικά όλα τα φανάρια είναι σχεδιασμένα για τις κλασικές λάμπες και όχι για xenon. Σε αμάξια με εργοστασιακά xenon η διαφορά είναι χαοτική. Αποκλείεται να σε στραβώσουν.
×
×
  • Create New...