Jump to content

Flyboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Flyboy

  1. Δεν ήμουν Siemens fan αλλά αυτό το κινητό μαζί με το 6210 (avatar) τα αγαπούσα. Εννοείται ότι κι εγώ είχα πρόβλημα με την οξείδωση και την υγρασία που φυσικά το βγάζανε εκτός εγγύησης. Και μάλιστα το θεωρούσαν φυσιολογικό γιατί στο service μου λέγανε ότι ακόμα και τα ιδρωμένα χέρια μπορούν να το βλάψουν και ότι στη Θεσσαλονίκη έχουμε πολύ υγρασία.
  2. Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου τα greeklish, αλλά δε μου αρέσουν και οι 70 χαρακτήρες στα sms ή να έχω ξεχωριστό πληκτρολόγιο για να στέλνω, είπα να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που δίνει το BiteSMS να αντικαθιστά unicode χαρακτήρες με αυτούς του gsm character set. Δυστυχώς όμως από μόνο του δε δουλεύει για τα Ελληνικά οπότε κάθισα και πείραξα λίγο το αρχείο που κάνει αντιστοίχιση τους χαρακτήρες. Καταρχήν ενεργοποιείτε την επιλογή Replace characters στις ρυθμίσεις Accents/Diacritics του BiteSMS. [ATTACH]16669[/ATTACH] Στη συνέχεια κατεβάζετε το συνημμένο rar και βάζετε το περιεχόμενό του στο iphone στη τοποθεσία /Applications/BiteSMS.app Αντικαθιστάτε το υπάρχον αρχείο ή το κρατάτε backup. Ανοίγετε το BiteSMS και voila!! [ATTACH]16667[/ATTACH][ATTACH]16668[/ATTACH]
  3. Για διάβασε εδώ. http://www.ithinkdiff.com/jailbreak-iphone-3gs-firmware-by-downgrading-it-from-3-1-3-to-3-1-2/
  4. Όλα αυτά είναι εικασίες. Η wind σου λέει ότι δεσμεύεται να στο επισκευάσει σε 7 μέρες και εσείς μιλάτε για θεωρίες. Τι πάει να πει επίσημο; Χάρη σου κάνει το κατάστημα δηλαδή και στο φέρνει; 'Η το παίρνει από τη Cosmote ή τη Vodafone; Το πουλάει κανονικά, με σύνδεση ή χωρίς, με απόδειξη και σφραγισμένο με αυτοκόλλητο της wind. Και για να ρωτήσω και το άλλο. Αν πας στο service της Cosmote με απόδειξη από Vodafone θα το δεχθούν; υ.γ. Η μόνη σχέση που με συνδέει με τη wind είναι το πρόγραμμα Medium.
  5. Πριν προχωρήστε σε ταρζανιές με αποδείξεις από άλλες εταιρίες κλπ κλπ ασχοληθείτε λίγο με τα δικαιώματά σας. http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1589&langID=1 Επειδή οι ημερομηνίες ανανεώνονται συνεχώς καλό είναι να το τυπώστε για να είστε σίγουροι. Επίσης η wind φέρνει κανονικά το iphone. Στο σύστημα της είναι περασμένο με την ονομασία "Έξυπνο τηλέφωνο" και δε τίθεται θέμα αγοράς από γειτονικά τοπικά μαγαζιά για εξυπηρέτηση.
  6. Για ψάξε καλύτερα. Μια χαρά υπάρχει. Η mathematica σε κινητό είναι.
  7. Working on the compatibility with other phones... (though this would be easier, but it isn't)
  8. Έχει αρκετό καιρό που το φέρνει.
  9. Δεν υπάρχει "κάθε πόσο κοιτάει" γιατί αλλιώς θα έπρεπε να το λέμε pull. Μόλις έρθει ένα mail στον server, εκείνος το σπρώχνει (push) στο κινητό σου.
  10. Το 2ο ισχύει ως επί τω πλείστον. Και τα κιτ των 100-150€ μεταλλικά balast έχουν. Στη τελική μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου αυτό. Τώρα για τη διάχυση που βλέπεις στα after market kit είναι καθαρά θέμα φαναριού και πως κατευθύνουν τη δέσμη. Φυσικά όλα τα φανάρια είναι σχεδιασμένα για τις κλασικές λάμπες και όχι για xenon. Σε αμάξια με εργοστασιακά xenon η διαφορά είναι χαοτική. Αποκλείεται να σε στραβώσουν.
  11. Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις ποιο είναι καλύτερο. Το 96% είναι κινέζικα, το 3% είναι ιαπωνικά και το 1% είναι αμερικάνικα. Ευρωπαϊκά δε κατασκευάζονται για τον απλούστατο λόγο ότι τα after market xenon είναι παράνομα, όλα ανεξερέτως! Ή για να το θέσω καλύτερα, οι προδιαγραφές τους αλλά και των αυτοκινήτων που δεν έχουν εργοστασιακά xenon δε πληρούν τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Βάλε το πιο φτηνό.
  12. απίστευτος ήχος!! http://img406.imageshack.us/img406/898/66201198142146691102262.jpg http://img186.imageshack.us/img186/3963/66201198142306695102262.jpg http://img406.imageshack.us/img406/3571/66201198142346696102262.jpg
  13. H SL 65 AMG είναι; Πραγματικά τέρας! Ανέβασε και τις υπόλοιπες!! :D
  14. Flyboy

    Wind Roaming F.A.Q.

    Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Να δεχτώ αυτό που λες με τον τηλεφωνητή αν και θα περίμενα η προώθηση να γίνεται εντός ελλάδας. Δηλαδή αν εγώ είχα γυρίσει αλλά είχα το κινητό κλειστό από την Ολλανδία για μια βδομάδα π.χ., θα χρεωνόμουν το roaming του τηλεφωνητή? Για το θέμα των αναπάντητων, επειδή ξέρω από ποιους και για ποιο σκοπό ήταν θα σου πω ένα δυο παραδείγματα. Μια χρεωμένη αναπάντητη ήταν όταν μου έκανε μια φίλη μου για να κατέβω απ' το σπίτι γιατί περίμενε κάτω. Δυο τρεις άλλες ήταν από τους δικούς μου με σκοπό να τους κάνω κι εγώ αναπάντητη ότι είμαι καλά ας πούμε. Γενικά καμιά από τις κλήσεις των 2-3 δευτερολέπτων που χρεώθηκαν δεν χτύπησε πάνω από δυο φορές γιατί πολύ απλά όλες ήταν εσκεμμένες.
  15. Flyboy

    Wind Roaming F.A.Q.

    Το θέμα είναι ότι καμία κλήση δε πήγε στον τηλεφωνητή γιατί όλες οι αναπάντητες ήταν ενός χτύπου. Είτε από τους δικούς μου εδώ Ελλάδα, είτε από γνωστούς μου στη Ολλανδία. Καμία αναπαντητη δε χτύπησε πάνω από δύο φορές.
  16. Flyboy

    Wind Roaming F.A.Q.

    Η ιστορία έχει ως εξής. 1-6 Μαΐου βρισκόμουν στην Ολλανδία όπου πέρασα πολύ ωραία. :p Επειδή ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε 4 του μηνός οι κλήσεις σε περιαγωγή θα ερχόντουσαν σε δύο δόσεις. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή μου λοιπόν έρχεται η πρώτη δόση. Πηγαίνω να κοιτάξω τις κλήσεις όσο ήμουν Ολλανδία και εκεί αρχίζουν οι εκπλήξεις. Αρχικά διαπιστώνω 2 κλήσεις διάρκειας 3 sec στον αριθμό +306935160000000, η μια εκ των οποίων ήταν κατά τη διάρκεια της προσγείωσεις μου εκεί. Κοιτάω το ιστορικό κλήσεων και φυσικά δεν είχε γίνει καμία εξερχόμενη κλήση εκείνη την στιγμή, όχι μόνο προς εκείνο τον αριθμό αλλά γενικά. Στη συνέχεια παρατηρώ ότι έχω πολλές κλήσεις, 10 με 15, εισερχόμενες χρεωμένες μέγιστης διάρκειας 4 δευτερολέπτων. Λέω δε γίνεται να παίρνανε τόσες φορές, να το σήκωνα και να τους το κλεινα μετά από λίγο. Ψάχνω ξανά στο κινητό και βλέπω ότι ΟΛΕΣ οι κλήσεις αυτές ήταν αναπάντητες που μου κάνανε και τις είχανε χρεώσει!!! Παρ' όλο που το ποσό από τις κλήσεις αυτές ήταν 2-3€, αντιλαμβάνεστε να νεύρα μου όταν έβλεπα ότι είχαν χρεώσει ότι να' ναι. Παίρνω αμέσως τη wind όπου με τα πολλά μου λένε ότι πρέπει να πάρω βούλευμα απ' το συμβούλιο πλημμελειοδικών για άρση απορρήτου σε ξένη χώρα και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά. Κομμάτια λέω να γίνει ώσπου έρχεται και η δεύτερη δόση των κλήσεων όπου βλέπω 7 κλήσεις προς τον πρώτο αριθμό που ανέφερα ο οποίος σημειωτέον μου είπαν από τη wind ότι είναι ο τηλεφωνητής. Η πρώτη φορά που κάλεσα τον τηλεφωνητή μου ήταν χθες!! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο;
  17. Δεν ξέρω αν δόθηκε λύση στις προηγούμενες 7 σελίδες αλλά δοκίμασε να πας στα settings - system - clock - more - time zone updating: prompt first Εγώ το έβαλα έτσι και δε ξανάλλαξε.
  18. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φτιάξεις έναν φάκελο my documents στο My Storage και να πετάξεις εκεί μέσα ότι mp3 θες. Ούτε συντομεύσεις ούτε τπτ.
  19. Οι δορυφόροι δε πρόκειται να μπουκώσουν ποτέ για τον απλούστατο λόγω ότι δε λαμβάνουν κανένα δεδομένο από τους "clients". Αντίθετα οι clients λαμβάνουν το στίγμα των δορυφόρων και υπολογίζουν με τριγωνομετρία το δικό τους. Το είπα όσο πιο χοντρικά και απλοικά γινόταν. :p Μπορεί να φταίει ότι η συσκευή ξεκίνησε με ελληνική ρομ καθώς όλα τα στραβά σε αυτή συμβαίνουν. :p
  20. Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Με αυτόν το τρόπο έχεις όποια επαφή θες σε 3". Το δοκίμασα χθες αυτό το κόλπο αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Εξακολουθεί να θέλει ένα λεπτό για δει 3 δορυφόρους, πόσο μάλλον για να κλειδώσει το στίγμα. ROM DXHJ1 Εσύ είδες διαφορά;
×
×
  • Create New...