hellas200 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 για οσους θελουν τα αρχεια απο το bt να πηγαινουν στην καρτα ας δοκιμασουν αυτο http://freewareppc.com/communication/obexinboxex.shtml Description: This is a program which help you recieve bluetooth files directly to storage card even when device in standby. Installation: Just install the cab file on main memory and go to: Start -> Settings -> Connections -> OBEX Inbox to choose where you want to recieve files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 χι δεν είναι ρομ,είναι κάτι παραπάνω!!!! μόνο κάντε υπομονή!!!!!!! perimenoume me trela... afiste ton anthropo na kanei tin douleia tou me tin isixia tou... na to doume oso poio grigora ginete! Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 και για οσους θελουν μια βοηθεια στο wifi του omnia http://www.wefi.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 περιμενουμε με τρελη αγωνία :) ! εν τω μεταξύ διαβάζουμε με τρέλα για να σε εξευμενίσουμε :D μπράβο πάντως ρε φίλε που ασχολείσαι τόσο και διαφωτίζεις κι εμας τους ερασιτέχνες ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desteni Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 γεια σας παιδια κι απο μενα εχω παρει κι εγω αυτο το κινιτο εδω κι μια εβδομαδα κι μπορω να πω οτι ειναι με διαφορα το καλιτερο κινιτο που επιασα στα χερια μου κι δεν ειναι λιγα αυτα........εχω κι εγω μερικες ερωτησεις να κανω 1)οταν ακουο μουσικη ειτε απο το ραδιο ειτε απο το mp3οταν σβηνει η οθονη σταματαει να παιζει κι μονο αν το ανοιξω ξανα αρχιζει να παιζει τη ρυθμισει πρεπει να κανω για να συνεχισει να παιζει κι οταν κλεινει η οθονη? 2)εβαλα το destinator to 7 δεν μπορω να πω οτι τρελαθικα κι θελω να δοκιμασο κι το garmin μπορειτε να μου πειτε τη ακριβος πρεπει να κατεβασω .......... κι απο που ......... κι πος να το κανω εγκαταστση στο ppc βημα βημα γιατι ειμαι κι λιγο gaou ευχαριστο εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 kalispera paidia....exw to omnia k exw ena problima me tous ixous....otan akouw radio i mpe apo to handsfree akougete para poly xamila....auto apo ti ofeilete?exw anebasei tin entasi apo ta koumpia entasis p einai stin plagia pleura tou tilefwnou...alla tpt....euxaristw! κανε με προσοχη τα παρακατω In the phone keypad type: *#0002*28346# You will then have a screen pop up called audio control util. How to change the loudspeaker volume for ringtones, movies, mp3s etc Click menu, normal then handset Radio Volume: RVOL (εδω το αυξανεις σιγα σιγα και το τεσταρεις καθε φορα) -προσοχη μην καψεις κανα ηχειο- How to change the headset / earphones volume. Click menu, normal then headset (the second one, Headphones) Here you can change: Headphones volume: Radio Volume: RVOL You must click menu / apply for changes to take effect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 ενταση ηχειου και ακουστικων για το ραδιο πριν κανετε αυτα που γραφω πιο πανω πηγαινετε εδω και πατηστε αριστερι κουμπι και πηγαινετε το στο 5 η ενταση θα αλλαξει ....:) [ATTACH]12717[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 για οσους θελουν τα αρχεια απο το bt να πηγαινουν στην καρτα ας δοκιμασουν αυτο http://freewareppc.com/communication/obexinboxex.shtml Description: This is a program which help you recieve bluetooth files directly to storage card even when device in standby. Installation: Just install the cab file on main memory and go to: Start -> Settings -> Connections -> OBEX Inbox to choose where you want to recieve files. Το έκανες αυτο και σου εμφανίζει "OBEX Inbox" στα Connections?? :blink: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 2)εβαλα το destinator to 7 δεν μπορω να πω οτι τρελαθικα κι θελω να δοκιμασο κι το garmin μπορειτε να μου πειτε τη ακριβος πρεπει να κατεβασω .......... κι απο που ......... κι πος να το κανω εγκαταστση στο ppc βημα βημα γιατι ειμαι κι λιγο gaou ευχαριστο εκ τον προτερον Μπορεί να με πείτε κακό αλλά τι σχέση έχει ακριβώς το παραπάνω με τη συσκευή;; Threads για destinator, garmin κτλ δεν υπάρχουν; Έχει γεμίσει το thread με άσχετες ερωτήσεις. ΨΑΞΤΕ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 κατι ασχετο ο ηχος στην κληση ως εισερχομενη γιατι ξεκιναει χαμηλα κ μετα δυναμωνη? το εχω ρυθμιση ως δονηση κ κουδουνισμα.αλλα οποιο κ να βαλω κ σκετο κουδουνισμα το ιδιο γινετε. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Το έκανες αυτο και σου εμφανίζει "OBEX Inbox" στα Connections?? :blink: Το εκανα και εγω αλλα δεν το βλεπω ουτε εγω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Το εκανα και εγω αλλα δεν το βλεπω ουτε εγω... εγώ πάντως που το δοκίμασα πριν καμιά εβδομάδα δεν δουλευει,δεν βγάζει εικονίδιο OBEX Inbox στα conncetions Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 εγώ πάντως που το δοκίμασα πριν καμιά εβδομάδα δεν δουλευει,δεν βγάζει εικονίδιο OBEX Inbox στα conncetions Εχω δοκιμασει και απο μεσα, απο τις ρυθμισεις να το κανω, αλλα και παλι τιποτα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Υπαρχει NES Emulator με εικονικο πληκτρολογιο για Ομνια ? σαν και αυτο του iPhone? Λοιπόν επειδή ρώτησα 2 φορές και με γράψατε όλοι :p το έριξα στο Google search.. :google: 1. Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει το SmartGear να μου πει αν μπόρεσε να παίξει κάποιο παιχνίδι????? Γιατί δεν μου αναγνωρίζει αλλά touch buttons εκτός από το “B” (το πανω και το κατω μονο) (Free Nes Roms for SmartGear) http://i249.photobucket.com/albums/gg202/sakis008/SmartGear.jpg 2. Δοκίμασα και με το Pocket SNES παίζει μια "χαρά" τα παιχνίδια αλλά χωρίς ήχο και δεν καλύπτει όλη την οθόνη.. (Free Snes Roms for Pocket SNES) http://i249.photobucket.com/albums/gg202/sakis008/PocketSNES2.jpg :dizzy: Αν μπορεί κάποιος ας Βοηθήσει :p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 εγώ πάντως που το δοκίμασα πριν καμιά εβδομάδα δεν δουλευει,δεν βγάζει εικονίδιο OBEX Inbox στα conncetions Οταν το κάνεις install στην Strorage Card το βγάζει...:dash: θα μας τρελλάνει!! :p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Το έκανες αυτο και σου εμφανίζει "OBEX Inbox" στα Connections?? :blink: δεν το χρειζομαι ,το εβαλα αλλα και σε μενα δεν εμφανιζεται αλλα ειδα οτι υπαρχει στους xda ολοκληρο θεμα αν εχεις ορεξη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Οταν το κάνεις install στην Strorage Card το βγάζει...:dash: θα μας τρελλάνει!! :p ελα ρε,αυτό δεν μας απασχολεί και τόσο,το αποτέλεσμα μας νοιάζει,σου δουλευει κανονικά ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 ρε παιδια συγγνωμη για αυτα που θα πω αλλα ειναι τα σωστα για τη προσωπικη μου αποψη οσοι δε γουσταρουνε να απαντησουνε σε αυτους που θελουνε πραγματικα βοηθεια ας μην απαντανε!!! αυτοι που το παιζουνε hackers απο εδω αυτοι ειναι που κανουνε τα ανουσια posts γραφοντας συνεχεια για αυτους που δε ξερουνε.ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ρε μαγκες,ειναι πολυ μα πολυ απλο. το οτι καποιοι απο εδω μεσα δε ξερουνε απο wm δε παει να οτι δε ξερουνε τιποτα.αυτο απευθυνεται σε αυτους που το παιζουνε ιστορια και δεν εχουνε να κανουνε τιποτα αλλο.. τα respect ατομα φαινονται εδω μεσα δε χρειαζεται να λεμε ποια ειναι.. οταν καποιος που δε ξερει κατι δει οτι δεν απανταει καποιος απο εδω θα ψαξει και θα το βρει μονος του. αφιερωνετε καποιοι απω εδω περισσοτερο χρονο στο να την πειτε σε καποιον παρα να του απαντησετε!!!! και εγω εχω ρωτησει αλλα δεν εχω λαβει απαντηση αλλα εψαξα και το βρηκα μονος μου. καλη συνεχεια σε αυτους που βοηθανε πραγματικα εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 ελα ρε,αυτό δεν μας απασχολεί και τόσο,το αποτέλεσμα μας νοιάζει,σου δουλευει κανονικά ? Ναι :cool: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Ναι :cool: Εμενα οχι... Εκανα και soft reset. Τι εκανες εσυ και λειτουργει; Σημειωνω πως το εκανα εγκατασταση και στο main αλλα και στο my storage. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εμενα οχι... Εκανα και soft reset. Τι εκανες εσυ και λειτουργει; Σημειωνω πως το εκανα εγκατασταση και στο main αλλα και στο my storage. I know.. μολις το δίαβασα στο forum.xda-developers.com ... :) .... Do a soft reset after you install the application on your device. You don't install it on your SD of course ... Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 I know.. μολις το δίαβασα στο forum.xda-developers.com ... :) .... Do a soft reset after you install the application on your device. You don't install it on your SD of course ... Το ξερω... Το διαβασα κι εγω... Σε κανενα απο τα 2 μερη δεν το βγαζει. Και ας εκανα και soft...:mad: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 καλησπερα σε ολους λοιπον ειπα και εγω να βοηθησω λιγο τα παιδια επειδη ομως δεν ξερω πολυ καλα τα πραγματα θα πρεπει να ψαξετε κει εσεις λιγο παραπανω δλδ gpsgate : σελ. 335 στο φορουμ destinator : 141 klp... tcpmp : 335 351 357 368 ...... alarm ringtones 226 227 .... hard reset : το κινητο επανερχεται οπως οταν το αγορασαμε (ειναι σαν να κανεις format σε pc κρατας πατημενα τα δυο κουμπια κλησεων και βαζεις και βγαζεις τη γραφιδα soft reset : ειναι σαν να κανεις στο pc επανεκκινηση (γινεται με το στυλο του ομνια επισης εκανα add στην υπογραφη μου μια πολλη καλυτερη προσπαθεια αυτη του xt550 ψαξτε ψαξτε ψαξτε και οταν πραγματικα χρειαζεστε βοηθεια ρωτηστε επισης θα βρειτε ολο το πραμα που σαλευει στην υπογραφη του saxovts που τα εχει δωσει ολα στο forum και σε εμας τους ασχετους φιλικα θοδωρης Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Το ξερω... Το διαβασα κι εγω... Σε κανενα απο τα 2 μερη δεν το βγαζει. Και ας εκανα και soft...:mad: Εγκατάσταση στην My storage / Soft Reset και το βγάζει στο Settings/Connections Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Καλησπερα σε ολη την παρεα, θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Εχω το htc cruise και επειδη ο αδερφος μου το εχει βαλει στο ματι και το θελει το δικο μου, εχω μπει στη διαδικασια να κοιταζω τι παιζετε στην αγορα. Επειδη το diamond δεν μου αρεσει επειδη δεν παιρνει καρτα και η αληθεια ειναι οτι το δουλεψα το diamond ενος φιλου και δεν τρελαθηκα. προτιμω το cruise που εχω. Για το iphone δεν το συζητω καθολου, ουτε καν μπαινω στη διαδικασια να το συγκρινω ουτε με το omnia , ουτε με το diamond, ουτε με το cruise. Για μενα οχι τοσο σε επιδοσεις αλλα σε αυτα που ζηταω σαν ppc χρηστης το iphone δεν με καλυβει ουτε στο 20%. Δεν θα επαιρνα το iphone σε καμια περιπτωση. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους ηδη κατοχους του Omnia να μου πουν με λιγα λογια τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του Omnia με λιγα λογια. Εχω διαβασει πολλα reviews Και previews, εχω διαβασει αρκετα συγκριτικα αλλα θελω την γνωμη εσας που το εχετε και το δουλευετε για να δω πως ειναι στην πραγματικοτητα και την καθημερινοτητα. Επισης θελω να μου πειτε αν παιζει κανονικα το destinator οπως και στο cruise που παιζει απο την καρτα χωρις εγκατασταση. Και τι λεει η μπαταρια του επισης. ειναι καλη? ποσο διαρκει περιπου ? Ευχαριστω πολυ εκ' των προτερων και συγνωμη για το μεγαλο Post. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts