gkr41 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 απο killers αυτο ακουω συχνα σε ραδιοφωνα δεν ξερω καν αν ειναι απο το τελευταιο cd τους. Όχι, αυτό είναι παλιό Ένα single που είχαν βγάλει πιο πρόσφατα, και video clip, είναι το Spaceman πάντως. Ούτε αυτό Οι στίχοι λένε κάτι τέτοιο "only love again". Απ' όσο έψαξα, δεν βρήκα τελικά κάποιο δικό τους με παρόμοιο στίχο, ενώ ούτε γενικά το googling βοήθησε. Οπότε μάλλον δεν είναι δικό τους... Το παίζει συχνά ο VFM 88,3, αν το πετύχω πάλι θα ανεβάσω sample. EDIT Βρέθηκε: U2 - Magnificent Να 'ναι καλά τα charts του Kiss FM :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 καλησπερα παιδια το νεο που ψαχνω ειναι ενα παλιο τραγουδι που λεει αν δεν κανω λαθος "the life(live) is the truth(true)" x2φορες και εχει λιγο bitaτο ρυθμο. σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Επανέρχομαι σε μια παλιά αναζήτηση μου με δυο ηχογραφήσεις (το ίδιο τραγούδι). Το ακούω συχνά στον freedom. refrain couple :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 το ακουσα προσφατα ενα beataki που ελεγε τα κλασικα, rio, la, london, ibiza, και μετα στο ρεφρεν ελεγε συνεχεια "sex on the beach" το ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 το ακουσα προσφατα ενα beataki που ελεγε τα κλασικα, rio, la, london, ibiza, και μετα στο ρεφρεν ελεγε συνεχεια "sex on the beach" το ξερει κανεις ? http://www.youtube.com/watch?v=pBSHfTSSDwI Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muchacho Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pBSHfTSSDwI ναι ρε φιλε αυτο ειναι ευχαριστω πολυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Είναι ένα της Βανδή, που νομίζω μας λέει να γλεντήσουμε τη ζωή :p και σε κάποια στιγμή λέει "σε τούτη τη ζωή".. Δεν είναι το Υπάρχει Ζωή. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Καλησπερα ψαχνω μια καινουργια RNB διασκευη του Push the feelings on των Nightcrawlers Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Το διασκευασμένο τραγούδι του Χατζηγιάννη "Είσαι εδώ" που θα μπορέσουμε να το βρούμε; Σε κανένα forum δεν κατάφερα να το βρω. Ποιος έχει κάνει το remix; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Το διασκευασμένο τραγούδι του Χατζηγιάννη "Είσαι εδώ" που θα μπορέσουμε να το βρούμε; Σε κανένα forum δεν κατάφερα να το βρω. Ποιος έχει κάνει το remix; Αυτό το ρεμίξ λες;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Καλησπερα. Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζεται στη διαφημιση του Nestea, νομιζω στην τελευταια.. Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Αυτό το ρεμίξ λες;:worry: Αυτό ακριβώς εννοώ. Αλλά επειδή είναι live, θα ακούγεται σαν να βγήκε από studio? edit: Δεν είναι στο album του Λυκαβηττού. :/ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 λοιπον, ακουσα εχθες το βραδυ στον star fm 97.1 σε remix το τραγουδι απο την σειρα "o Ιησους απο τη Ναζαρετ". ειναι τελειο!! ποιο μπορει να ειναι? γνωριζει κανεις? ευχαριστω αν μπορειτε πειτε μου εστω πως λεγεται το soundtrack...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Μήπως ξέρει κανείς ποιό κομμάτι παίζει στο διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ, αυτό με την λεζάντα City Breaks; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 ενα τραγουδι που λεει μια γυναικα: ..ολη μου η ζωη ενα λεπτο..... ??? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπερα. Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζεται στη διαφημιση του Nestea, νομιζω στην τελευταια.. Ευχαριστω πολυ :) http://www.youtube.com/watch?v=JBfbv7S8_Ro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 ενα τραγουδι που λεει μια γυναικα: ..ολη μου η ζωη ενα λεπτο..... ??? Vanesa Adamopoulou-Ena Lepto Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 το τραγουδι που παιζει σε αυτο το ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 το τραγουδι που παιζει σε αυτο το ? ευχαριστω Luciana feat. Bodyrox - Yeah Yeah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 thanx captain_cook! εχω ακουσει επισης σε remix το soundtrack απο την σειρα του ΑΝΤ1 "ο Ιησους απο τη Ναζαρετ". μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Έχω ακούσει 3-4 φόρες σε κλαμπ ένα κομμάτι ( ξένο ) χορευτικό αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι μία γυναίκα να σφυράει κάπως ρυθμικά. Και είναι καινούργιο ! Δεν ξέρω αν μπορώ να κατατοπίσω κάποιον πάντως παίζει πολύ μα δεν το βρίσκω πουθενά... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Έχω ακούσει 3-4 φόρες σε κλαμπ ένα κομμάτι ( ξένο ) χορευτικό αλλά το μόνο που θυμάμαι είναι μία γυναίκα να σφυράει κάπως ρυθμικά. Και είναι καινούργιο ! Δεν ξέρω αν μπορώ να κατατοπίσω κάποιον πάντως παίζει πολύ μα δεν το βρίσκω πουθενά... έχεις ψάξει καθόλου από kill bill το soundtrack?? διότι σφύριγμα σε τραγούδι κ από γυναίκα .. μόνο αυτό μου θυμίζει .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εμ ναι κ δεν ειναι τόσο παλιό ! είναι φετινό τραγούδι! Δεν ακουγόταν κ τόσο σαν σφύριγμα...όχι τόσο έντονα πάντως ! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Vanesa Adamopoulou-Ena Lepto ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πριν λίγο στον kiss έπαιξε το " Right in the night " σύμφωνα με το σάιτ. Το έψαξα αλλά...ηχητικά είδα κάποιες διαφορές με αυτό που άκουσα. Άκουσα χαρακτηριστικά ένα "ου νανανανα....νιε...ναναναναναναου". Στο youtube που το βρήκα, το τραγουδούσε γυναίκα με εντελώς άλλα λόγια. :wacko: βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts