Jump to content

tonpir7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tonpir7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς δεν είναι αυτό . Αυτό που ψάχνω είναι soul. Ρυθμικό με σαξόφωνο στο ρεφρεν.
  2. Καλησπέρα την βοήθεια σας. Ψάχνω για ενα τραγούδι πρέπει να βγήκε τέλη 80 με αρχες 90 . Αντρικά φωνητικά βαριά φωνή και στο ρεφρέν επαναλαμβανε το " Do you do you love , do you do you love me.......) λεει σε κανεναν τίποτα?
  3. περασα απο το καταστημα στην Καλλιθεα και διαπίστωσα ότι μόνο γνήσιες δεν είναι οι κολώνιες εκεί... Δαβάκη 50 Καλλιθέα.
  4. Ευχαριστω πάρα πολύ όλους !!!:D:D:D
  5. Καλησπέρα μια βοήθεια θα ήθελα ... Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει μια λίστα με τα τελευταία Hit για να τα παίξω σε ενα παρτακι το Σάββατο... Χορευτικά housakia... εμπορικά και μη... Ευχαριστώ παρα πολύ !!!
  6. Υπάρχει περίπτωση να το έχει κανείς αυτό σε καλή ποιότητα ???
  7. :D:D:D Ευχαριστώ πολύ αυτό είναι...
  8. Καλημερα σε όλους ψάχνω να βρώ ενα Αραβικό r&b που μοιάζει αρκετα με το Mundian To Bach Ke ακουγεται αυτη τη περίοδο στα club...
  9. Ευχαριστω πολύ αυτο είναι θα βρω την διασκευη του...
  10. http://www.goear.com/listen/8908ad6/- mia voitheia sto parapano efxaristo poli
  11. http://www.goear.com/listen/6f96fd2/- mia voitheia sto parapano tragoudi Efxaristo poli Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  12. Σε ευχαριστω αλλα ψάχνω να βρω την συγκεκριμένη διασκευή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ CHANGES IN MY LIFE - ELECTROCANDI ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
×
×
  • Create New...