Jump to content

muchacho

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

muchacho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ???????????????????????????????????
  2. πως παίρνεις back up το contact list του lg ?
  3. ενα remix του usher που ειναι dance και μετα γινεται το κανονικο rnb πιο ειναι ? δε νομιζω να ειναι καινουργιο ...
  4. πως μπορουμε να βγαλουμε το σημα της εταιρεις εχω cosmote απο τιν επιφανεια πολυ σπαστικο ξερει κανεις ?
  5. εχω διαβασει σε διαφορα σιτε για κατι μετατροπες του theme σε iphone i prada κ διαφορα τετοια αλλα στο 500 lg cookie γινοντε αυτα ι ειναι βλακειες ? και αν ναι στο δικο μας γινονται ? δειτε εδω:
  6. super ειναι το κινητακι
  7. manual κτλ γιατι δεν εχω καμμια εμπειρια απο grps που θα βρω πχ ειμαι σε μια πολη και θελω να παω στην ταδε οδο μπορω μεσω του προγραμματος να μου βγαλει την διαδρομη? η τον δρομο για μια αλλη πολη ? μη βαρατε αν λεω κοτσανες sorry αλλα ειμαι ασχετος :) το μενου ειναι μονο στα αγγλικα μπορει να γινει και ελληνικα? οι φωνητικες εντολες που βλεπω πιο πανω τι ειναι και αν ειναι υπαρκτες πως ενεργοποιουνται ? τα ερωτηματα εινια πολλα κυριοι !!!
  8. και ειναι πολυ καλο οπως και η επιλογη με τα προσθετα τηλεφωνα 123 που μπορεις να βαλεις
  9. α ναι πολυ ωραιος ο ησιδορος ευχαριστω πολυ φιλε και ουτε εγκαταστσες και μπερδεματα ουτε τιποτα thank you !!!!:w00t:
  10. το βρηκα στο google ολα καλα και ολα ωραια αλλα εδω στο download δεν εχει το model μας γμτο any idea? συγνωμη κιολας ρε παιδια που πριζω αλλα δεν ειμαι και πολυ καλος με αυτα αλλα το ψαχνω το θεμα :)
  11. εγω εβαλα αυτη που εχει μεσα πολυ προσεκτικα και ειναι πολυ οκ !!!
  12. ασχετη ερωτηση μπορω να κανω chat sto facebook με το lg ?
  13. εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο ? που να ειναι και free ?
  14. Ακολουθησα και αυτες της οδηγιες φιλε μου σε ευχαριστω πολυ τελικα λειτουργησε και ειναι παρα πολυ OK !!! Δε νομιζω να εβγαζα ακρη ποτε μονος μου !!! Ευχαριστω και παλι .
  15. ευχαριστω πολυ τα εκανα ολα παλι απο την αρχη και ενω φαινετε να λειτουργουν ολα κανονικαμε βγαζει μια εκρου οθονη με μονο ενα πρασινο βελακι χωρις χαρτες επανω αριστερα στην οθονη του κινητου γραφει την ωρα και διπλα ακριβως 64km/h διαβαζοντας της οδηγιες βλεπω αυτο : "Αν λέει 64km/h απλά ψάχνει για σήμα. Μόλις πιάσει σήμα, θα εμφανίσει το χάρτη" ομως οπου και να εχω παει κ σε ανοιχτο κ σε κλειστο χωρο πουθενα δε καταφερα να βρει χαρτες και να λειτουργησει κανονικα. μια βοηθεια ?
×
×
  • Create New...