ntinouli Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Θεωρώ καλύτερο να έχει φωνητική κλήση σε ορισμένα σημαντικά τηλέφωνα που θέλω εγώ (αυτό που κάνουν τα SE-περίπου), αντί να ψάχνει ανάμεσα σε 500, με μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνει λάθος. Οπότε, δε χρειάζεται να περάσεις μια μια όλες τις επαφές, απλά να κανεις Edit τις σημαντικές, αυτές που θες να καλείς φωνητικά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα, στις επαφές που έχουν φωνητική κλήση, να ακούγεται το όνομα της επαφής όταν αυτή με καλέι (όπως κάνουν τα SE:D)? Νομίζω ότι στα προφίλ έχει ένα που λέει "Δυνατότητα εκφώνησης καλούντος" κάπως έτσι...Ενεργοποίησέ το! αν κανετε μεταφορα απο κινητο που εχει αυτοματη φωνητικη κληση, τοτε δουλευει και στο νεο τηλεφωνο. τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα με το Ν91. το ονομα ακουγεται οταν σε καλει σε ολα τα τηλεφωνα, οχι επιλεγμενα, αν το επιλεξεις απο το προφιλ και λογικα δουλευει αν εχει και φωνητικη κληση. @ntinouli, εχω δοκιμασει τα μηνυματα σε καρτα μνημης και μνημη τηλεφωνου και μου φανηκε ιδια η ταχυτητα, μια χαρα δηλαδη. εχω περιπου 1300 μηνυματα, ολα στα εισερχομενα. Δεν ξέρω ρε συ...Έχει διαφορά...πατάς αριστερά να πας από τα εισερχόμενα στους φακέλους και ανοίγει μετά από λίγο...σαν να κολλάει... Να κάνω φορμάτ αφού πάρω back up λες? ή να κάνω όλο το κινητό reset με τα αντίστοιχα πλήκτρα που δε θυμάμαι πια?:O Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Τι εννοείς ότι δεν δεν έχεις φωνητική κλήση; Στο Ν82 δεν μπορείς να περνάσεις εσύ τη φωνή σου σε μία επαφή. Υποτίθεται ότι κάνει αναγνώριση από το όνομα της επαφής αυτόματα. Δηλαδή λες το όνομα και αν υπάρχει στις επαφές το βρίσκει (υποτίθεται). Κάνω λάθος; apo to 3230 ta pernas me to data transfer..giati ta pernas ena ena kai ego apo to 3230 ta perasa,epeidi apo to iphpne alla vgainoune kai alla ohi @nervous kai ntinouli eseis apo to outlook apo iphone ta synhronisate?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 @ntinouli: Σε περίπτωση που θες να κάνεις format το κινητό σου, κάνε πρώτα ένα backup από τα σημαντικά αρχεία σου (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα κλπ). Μετά κλείσε τη συσκευή και πάτα ταυτόχρονα τα πλήκτρα *, 3 και πράσινο ακουστικό. Κρατώντας τα πατημένα πάτα το πλήκτρο power. Το τηλέφωνο ανοίγει και αν σου ζητήσει να επιλέξεις χώρα και ημερομηνία/ώρα, το reset πέτυχε. Ειδάλλως ξαναδοκίμασε, δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 *#7370# μπορει να κανει κ αυτο που τα σβηνει ολα και ειναι πιο σοφτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 μετα απο ενα τηλεφωνο που εκανα στην alpha copy εμαθα οτι αρχισε να κυκλοφορει απο προχθες οποτε σιγα σιγα θα καλυφθει η αγορα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 apo to 3230 ta pernas me to data transfer..giati ta pernas ena ena kai ego apo to 3230 ta perasa,epeidi apo to iphpne alla vgainoune kai alla ohi @nervous kai ntinouli eseis apo to outlook apo iphone ta synhronisate?? Εγώ με το isync του mac μου...Μόνο που ήθελε ένα πρόγραμμα να εγκαταστήσεις ακόμα...Όποιος το χρειάζεται ας μου πει να το ξαναβρώ να το ποστάρω... @ntinouli: Σε περίπτωση που θες να κάνεις format το κινητό σου, κάνε πρώτα ένα backup από τα σημαντικά αρχεία σου (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα κλπ). Μετά κλείσε τη συσκευή και πάτα ταυτόχρονα τα πλήκτρα *, 3 και πράσινο ακουστικό. Κρατώντας τα πατημένα πάτα το πλήκτρο power. Το τηλέφωνο ανοίγει και αν σου ζητήσει να επιλέξεις χώρα και ημερομηνία/ώρα, το reset πέτυχε. Ειδάλλως ξαναδοκίμασε, δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη. :) Backup εννοείς στην κάρτα μνήμης?? Θα το κάνω να δω! *#7370# μπορει να κανει κ αυτο που τα σβηνει ολα και ειναι πιο σοφτ Ευχαριστώ και τους δύο!:) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Backup εννοείς στην κάρτα μνήμης?? Ή στη κάρτα μνήμης ή με το PC Suite, το ίδιο είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 μετα απο ενα τηλεφωνο που εκανα στην alpha copy εμαθα οτι αρχισε να κυκλοφορει απο προχθες οποτε σιγα σιγα θα καλυφθει η αγορα Τουλαχιστον για τα Νοκια shops ,αυτο που εχω μαθει ειναι οτι Τριτη (χτες) & Παρασκευη θα ερθουν κανονικα συσκευες Να κάνω φορμάτ αφού πάρω back up λες? ή να κάνω όλο το κινητό reset με τα αντίστοιχα πλήκτρα που δε θυμάμαι πια?:O Σιγα σιγα ,θα τα θυμηθεις :O Να προτεινω οτι αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις την 2gb καρτα του πακετου ,να παρεις και ενα back-up της καρτας μεσω card reader διοτι περιεχει χρησιμα αρχεια για τους χαρτες. (εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και το αρχειο για την δωρεαν πλοηγηση των 3 μηνων. @nervous kai ntinouli eseis apo to outlook apo iphone ta synhronisate?? Στην συγκεκριμενη περιπτωση εχω μεσω της εφαρμογης "μεταφορα" μεταφερα ολα τα αρχεια μου απο 6120c Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Mipos xereis kaneis pio fs caller doulevei sosta sto N82,evala to 2.0.2 kai kolaei Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Mipos xereis kaneis pio fs caller doulevei sosta sto N82,evala to 2.0.2 kai kolaei Κατεβασε το τελευταιο Best Full Screen Caller ,version 2.04 Το εκανα εγκατασταση (αν και δεν το χρησιμοποιω) Φαινεται οκ.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για το wifi? Προσπαθώ να το ρυθμίσω μόνος μου με το manual αλλά και με τις ρυθμίσεις που έχει βάλει κάποιος για το Ν80 αλλά τίποτα έχει μουλαρώσει. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Στην κάρτα, στους χάρτες έχει: CZECH ENGLISH GREEK hungarian POLISH RUSSIAN TURKISH diskcache χρειαζόμαστε τους χάρτες των άλλων περιοχών? Εννοώ μπορούμε να τους σβήσουμε άνετα? ΝΑ μη φορτώνεται άδικα γι'αυτό... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 σε γενικες γραμμες σας εχει αφησει ικανοποιημενους?απο οθονη ποιοτητα κατασκευης? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για το wifi? Προσπαθώ να το ρυθμίσω μόνος μου με το manual αλλά και με τις ρυθμίσεις που έχει βάλει κάποιος για το Ν80 αλλά τίποτα έχει μουλαρώσει. Χρησιμοποιησε τον Οδηγο wlan που υπαρχει. Τσεκαρε για τυχον firewall,σωστο wep key κλπ επιπλεον δες και αυτο http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=24912 χρειαζόμαστε τους χάρτες των άλλων περιοχών? Εννοώ μπορούμε να τους σβήσουμε άνετα? ΝΑ μη φορτώνεται άδικα γι'αυτό... Σβησε τους υπολοιπους χαρτες ,εκτος αν εχεις σκοπο να πας κανενα ταξιδακι :p Υπαρχει η δυνατοτητα παντα να ανεβασεις χαρτες ,μεσω map loader (δες το αντιστοιχο θεμα) σε γενικες γραμμες σας εχει αφησει ικανοποιημενους? Ναι :) απο οθονη ποιοτητα κατασκευης? Oτι ρωτας εχει ηδη δωθει ειτε στο παρον ,ειτε στο προηγουμενο θεμα ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0nhs Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά όσοι το έχετε τί λέει απο άποψη μπαταρίας όσο το έχετε δεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Σήμερα είδα το Ν82 από κοντά...Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν έχω δει κινητό με μικρότερα πλήκτρα...Κάτι κινητά με μικροσκοπικά πλήκτρα είχε βγάλει η siemens κάποιο η SE, αλλά εδώ μιλάμε για το "βραβείο"...Σίγουρα συνηθίζονται, όπως και ο φακίρης συνηθίζει να κοιμάται σε καρφιά, αλλά είναι πασιφανές ότι μιλάμε για το πρώτο κινητό της νοκια με τα απόλυτα μικρότερα πλήκτρα...Οποιοδήποτε άλλο μοντέλο με μικρά πλήκτρα φαντάζουν τεράστια μπροστά στην πραγματικότητα του Ν82...Αυτός δε, φαίνεται να είναι και ο λόγος που σχεδόν κανένας δεν μιλά για τα ίχνη πληκτολογίου (ο όρος μικροσκοπικός φαντάζει πλέον τεράστιος, σε αντιστoίχιση με κλίμακα μικροβίου - μερμυγκιού!!!) ή πιθανόν οι περισσότεροι βρίσκονται στην προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους πως όλα είναι μιά συνήθεια....Η πίστη αυτή φαίνεται πως γίνεται μεταδοτική σαν μαζική υστερία, εφόσον δεν σχολιάζεται από κανένα...Λυπάμαι πραγματικά που ένα τόσο ιδανικό κινητό σχεδιάστηκε τόσο πρόχειρα, όταν υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις και ο χώρος να γίνει εξίσου ιδανικό και στην χρηστικότητα του πληκτρολογίου...Ελπίζω τέλος η ΝΟΚΙΑ σύντομα να βγάλει τις επόμενες προτάσεις της που να είναι περισσότερο χρηστικές και λιγότερο εκκεντρικές για τα νεύρα και την ψυχολογία μας... Προσοχή! Τα πλήκτρα φαίνονται μεγαλύτερα στις φωτογραφίες απ' ότι στην πραγματικότητα...και το σίγουρο είναι πως μικρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι! Για μένα πλέον επιλογή Ν82 δεν υφίσταται...χάθηκε μαζί με τα πλήκτρα, σαν σκόνη, σαν αγέρας, σαν άνεμος (ποιητική αδεία...:p ) Κρίμα...:( Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο vodafone να με ρωτήσουν αν ειμαι ευχαριστημένος από την σύνδεσή μου. Την είπα πως αργουν με την διαθεσιμότητα συσκευών. Το σημείωσε. Μετά μου είπε πως έχω επιδότηση και αν έχω σκοπό να την χρησιμοποιήσω. Της είπα για την συσκευή που θέλω(Ν82) και πως περιμένω να την φέρει η vodafone. Της είπα πως έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σε νοκια σοπς και στο πλαίσιο και πως πρέπει να το φέρουν. Μου είπε θα το ψάξει και όταν έχει ενημέρωση θα με ξαναπάρει να μου πει μην περιμένω την συσκευή άδικα. Ακόμα δεν έχει πάρει. Σήμερα είδα το Ν82 από κοντά...Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν έχω δει κινητό με μικρότερα πλήκτρα...Κάτι κινητά με μικροσκοπικά πλήκτρα είχε βγάλει η siemens κάποιο η SE, αλλά εδώ μιλάμε για το "βραβείο"...Σίγουρα συνηθίζονται, όπως και ο φακίρης συνηθίζει να κοιμάται σε καρφιά, αλλά είναι πασιφανές ότι μιλάμε για το πρώτο κινητό της νοκια με τα απόλυτα μικρότερα πλήκτρα...Οποιοδήποτε άλλο μοντέλο με μικρά πλήκτρα φαντάζουν τεράστια μπροστά στην πραγματικότητα του Ν82...Αυτός δε, φαίνεται να είναι και ο λόγος που σχεδόν κανένας δεν μιλά για τα ίχνη πληκτολογίου (ο όρος μικροσκοπικός φαντάζει πλέον τεράστιος, σε αντιστoίχιση με κλίμακα μικροβίου - μερμυγκιού!!!) ή πιθανόν οι περισσότεροι βρίσκονται στην προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους πως όλα είναι μιά συνήθεια....Η πίστη αυτή φαίνεται πως γίνεται μεταδοτική σαν μαζική υστερία, εφόσον δεν σχολιάζεται από κανένα...Λυπάμαι πραγματικά που ένα τόσο ιδανικό κινητό σχεδιάστηκε τόσο πρόχειρα, όταν υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις και ο χώρος να γίνει εξίσου ιδανικό και στην χρηστικότητα του πληκτρολογίου...Ελπίζω τέλος η ΝΟΚΙΑ σύντομα να βγάλει τις επόμενες προτάσεις της που να είναι περισσότερο χρηστικές και λιγότερο εκκεντρικές για τα νεύρα και την ψυχολογία μας... Προσοχή! Τα πλήκτρα φαίνονται μεγαλύτερα στις φωτογραφίες απ' ότι στην πραγματικότητα...και το σίγουρο είναι πως μικρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι! Νομίζω πως η απόσταση μεταξύ των πλήκτρων(που όντως είναι μικρά) είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην πατιούνται δύο μαζί. Ας μας πουν γνώμες αυτοί που το έχουν αγοράσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Για μένα πλέον επιλογή Ν82 δεν υφίσταται...χάθηκε μαζί με τα πλήκτρα, σαν σκόνη, σαν αγέρας, σαν άνεμος (ποιητική αδεία...:p ) Κρίμα...:( Πολυ μελοδραματικα μας τα λες ....:cry::sick: Το οτι τα πληκτρα ειναι μικρα το εχουμε πει. Να σου πω οτι το ξεραμε απο την αρχη. Η νεολαια που θα το αγορασει δεν θα εχει προβλημα :baby: :dance: Νομίζω πως η απόσταση μεταξύ των πλήκτρων(που όντως είναι μικρά) είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην πατιούνται δύο μαζί. Ας μας πουν γνώμες αυτοί που το έχουν αγοράσει... Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου :) Αυτό που λίγο με δυσκολεύει είναι το D-Pad, λόγω του ότι το πλήκτρο επιβεβαίωσης (δηλαδή το κεντρικό) είναι πολύ κοντά με τα υπόλοιπα τέσσερα και είναι μου έχει τύχει 1 στις 5 φορές να το πατάω κατά λάθος. Σε αυτο συμφωνω Πανο :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εμένα τα πλήκτρα του όντως μου φαίνονται μικρά, αλλά η απόστασή τους είναι τόση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην πληκτρολόγηση. Αν ήταν μεγαλύτερα τα πλήκτρα, θα έπρεπε οι αποστάσεις τους να ήταν μεγαλύτερες, το οποίο θα δημιουργούσε πρόβλημα σε άτομα με μεγάλα δάκτυλα. Πάντως πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και προτεραιοτήτων. Εγώ προσωπικά από χτες το πρωί που το έχω μπορώ να πω ότι τα 12 αριθμητικά πλήκτρα τα συνήθισα, εκτός από το γεγονός ότι είναι κάπως μυτερά (συγκριτικά αρκετά μικρότερη επιφάνεια από ό,τι του 3230 που είχα συνηθίσει). Αυτό που λίγο με δυσκολεύει είναι το D-Pad, λόγω του ότι το πλήκτρο επιβεβαίωσης (δηλαδή το κεντρικό) είναι πολύ κοντά με τα υπόλοιπα τέσσερα και είναι μου έχει τύχει 1 στις 5 φορές να το πατάω κατά λάθος. 'ντάξ, η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη... :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 το πηρα χθες απο wind κερατσινιου αλα μου εβγαλε προβλημα οταν ακουμπουσα το πληκτρο διπλα απο της φωτογραφιας το κοκκινο και το c χωρις να τα παταω μου εσβηνε η οθονη:cry οταν εβγαζα το δακτυλο μου ξαναναβε παντος τα παιδια εξυπηρετικα σε 3 μερες θα εχω αλλο:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εμένα τα πλήκτρα του όντως μου φαίνονται μικρά, αλλά η απόστασή τους είναι τόση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην πληκτρολόγηση. Αν ήταν μεγαλύτερα τα πλήκτρα, θα έπρεπε οι αποστάσεις τους να ήταν μεγαλύτερες, το οποίο θα δημιουργούσε πρόβλημα σε άτομα με μεγάλα δάκτυλα.Αυτό δεν υφίσταται...Δες π.χ. το πληκτρολόγιο του Ν73, τα πλήκτρα μεγάλα, είναι κολλητά το ένα με το άλλο, οι αποστάσεις που λες δεν χρειάζονται και το αποτέλεσμα είναι άριστο... Πάντως πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και προτεραιοτήτων.Η εντύπωση και η πεποίθησή μου είναι πως είναι θέμα προσωπικού βίτσιου και "προσηλυτισμού"...με αγάπη by NokiA! (μην το πάρετε αυτό απόλυτα σοβαρά...:p ) 'ντάξ, η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη... :pΗ πρώτη βδομάδα, άντε ο πρώτος μήνας και μετά ο επόμενος που θα το αγοράσει...;):p Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως ο τρελός πωλητής της Α.C. με ανάγκασε να το χειριστώ με το γάντι (κυριολεκτικά) για να μην το λερώσω, οπότε κρατάω και κάποια επιφύλαξη για τα λεγόμενά μου...Το οπτικό όμως (και με μερική επιφύλαξη και το απτικό) σοκ ήταν μεγάλο....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως ο τρελός πωλητής της Α.C. με ανάγκασε να το χειριστώ με το γάντι (κυριολεκτικά) για να μην το λερώσω, οπότε κρατάω και κάποια επιφύλαξη για τα λεγόμενά μου...Το οπτικό όμως (και με μερική επιφύλαξη και το απτικό) σοκ ήταν μεγάλο....:O Το οτι ειναι μικρα φιλε ειναι. αν και δεν εχω το κινητο ακομα, οταν πηγα και το ηδα εμεινα και εγω με αυτα τα πληκτρα που ειναι μικρα αλλα εκει που το χρησημοποιησα δεν ειχα καθολου μα καθολου προβλημα στο να τα παταω η να το συνιθισω. Βεβεα μπορει αυτο λογο του οτι ειμαι 18 χρονων αλλα η αποσταση που εχουν ειναι μια χαρα ωστε να μην πατιουνται λαθος κουμπια Αλλοστε αμα υπηρχε το προβλημα που λες σε τετοιο βαθμο να εισαι σιγουρος οτι θα ειχε γινει γνωστα σε ολα τα review και η Νοκια δεν ειναι τοσο χαζη ωστε να εκανε και μια τετοια κινηση. Αλλωστε εισαι ο μονος που το αναφερει (και μαλιστα σε τετοιο βαθμο). Ισως να μην ειναι τα κουμπια ετσι αλλα τα χερια σου αλλιως :p Τα κουμπια του για οσους δεν το εχουν δει, ειναι ακριβως τα ιδια με αυτα του Sony Ericsson K550 Φιλικα ολα αυτα ε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Αυτό δεν υφίσταται...Δες π.χ. το πληκτρολόγιο του Ν73, τα πλήκτρα μεγάλα, είναι κολλητά το ένα με το άλλο, οι αποστάσεις που λες δεν χρειάζονται και το αποτέλεσμα είναι άριστο... Η εντύπωση και η πεποίθησή μου είναι πως είναι θέμα προσωπικού βίτσιου και "προσηλυτισμού"...με αγάπη by NokiA! (μην το πάρετε αυτό απόλυτα σοβαρά...:p ) Η πρώτη βδομάδα, άντε ο πρώτος μήνας και μετά ο επόμενος που θα το αγοράσει...;):p Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως ο τρελός πωλητής της Α.C. με ανάγκασε να το χειριστώ με το γάντι (κυριολεκτικά) για να μην το λερώσω, οπότε κρατάω και κάποια επιφύλαξη για τα λεγόμενά μου...Το οπτικό όμως (και με μερική επιφύλαξη και το απτικό) σοκ ήταν μεγάλο....:O Τα πληκτρα του οντως ειναι μικρα αλλα απ την αλλη με λιγο συνηθεια δεν ειναι τοσο τραγικα και θεμα να μη το παρεις.Σε συγκριση δε με το Κ850 που ειχα,του Νοκια ειναι καλυτερα,π.χ. δεν εχουν αυτο τον αθλιο συνδιαζμο σκληρων πληκτρων και των 3 ευαισθητων στην αφη που εχει το Κ,και που σημειωτεων πολλες φορες αν και πιστευα οτι ηταν κλειδωμενο,δε μου κλειδωνε γιατι δεν υπηρχε καλος συνδιαζμος στην αφη μεταξυ του hardware και του touch πληκτρου,με αποτλεσμα οτν το εβαζα στη τσεπη να καλει ακομη και νουμερα!Ακομη και το Samsung G800 που ειχα μετα τo Κ850 με το σλαιντ σχεδιαζμο και τα τεραστια πληκτρα,ηταν πιο κουραστικο στα μνματα π.χ. απ το Νοκια!Και αυτα τα λεω απο προσωπικη κατοχη των εν λογο κινητων,kαι οχι απο προσκερη βολτα στα καταστηματα κ ενασχοληση 5 λεπτων.Ψηφος λοιπον στο Ν82 σε αυτο το τομεα συγκρινομενο αμεσα με τους κυριοτερους φωτο ανταγωνιστες του! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 παιδια θα ηταν το επομενο κινητο μου...αν δεν κολλούσα τοσο πολυ με την οθονη του n958g.... δυσκολα απο τετοια οθονη φευγεις.... απο την αλλη οι photos που βγαζει το κινητο ειναι μοναδικες....σε αυτο εχω μεινει αφωνος..... να ρωτησω κατι αλλο...? η ενταση οταν παιζεις mp3 απο τα μεγαφωνα ειναι δυνατη...?(σαν τα ν95)... το ραδιο ακουγεται δυνατα απο το μεγαφωνο η κανει τα κολπα του απλου ν95....???(χαμηλη ενταση κτλ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Σήμερα είδα το Ν82 από κοντά...Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν έχω δει κινητό με μικρότερα πλήκτρα...Κάτι κινητά με μικροσκοπικά πλήκτρα είχε βγάλει η siemens κάποιο η SE, αλλά εδώ μιλάμε για το "βραβείο"...Σίγουρα συνηθίζονται, όπως και ο φακίρης συνηθίζει να κοιμάται σε καρφιά, αλλά είναι πασιφανές ότι μιλάμε για το πρώτο κινητό της νοκια με τα απόλυτα μικρότερα πλήκτρα...Οποιοδήποτε άλλο μοντέλο με μικρά πλήκτρα φαντάζουν τεράστια μπροστά στην πραγματικότητα του Ν82...Αυτός δε, φαίνεται να είναι και ο λόγος που σχεδόν κανένας δεν μιλά για τα ίχνη πληκτολογίου (ο όρος μικροσκοπικός φαντάζει πλέον τεράστιος, σε αντιστoίχιση με κλίμακα μικροβίου - μερμυγκιού!!!) ή πιθανόν οι περισσότεροι βρίσκονται στην προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους πως όλα είναι μιά συνήθεια....Η πίστη αυτή φαίνεται πως γίνεται μεταδοτική σαν μαζική υστερία, εφόσον δεν σχολιάζεται από κανένα...Λυπάμαι πραγματικά που ένα τόσο ιδανικό κινητό σχεδιάστηκε τόσο πρόχειρα, όταν υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις και ο χώρος να γίνει εξίσου ιδανικό και στην χρηστικότητα του πληκτρολογίου...Ελπίζω τέλος η ΝΟΚΙΑ σύντομα να βγάλει τις επόμενες προτάσεις της που να είναι περισσότερο χρηστικές και λιγότερο εκκεντρικές για τα νεύρα και την ψυχολογία μας... Προσοχή! Τα πλήκτρα φαίνονται μεγαλύτερα στις φωτογραφίες απ' ότι στην πραγματικότητα...και το σίγουρο είναι πως μικρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι! Για μένα πλέον επιλογή Ν82 δεν υφίσταται...χάθηκε μαζί με τα πλήκτρα, σαν σκόνη, σαν αγέρας, σαν άνεμος (ποιητική αδεία... Το οτι τα πλήκτρα είναι μικρά, ή μικροσκοπικά, ή τεράστια δε λέει απολύτως τίποτα. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι αν είναι χρηστικά. Αν πιάνοντας την συσκευή στα χέρια σου μπορείς να την δουλέψεις παροβλημάτιστα χωρίς να χρειαστεί κάποιος χρόνος εξεικίωσης ή τουλάχιστον ελάχιστος. Και στην περίπτωση του Ν82 μπορώ να πω οτι το πληκτρολόγιό του δεν πρόκειται να προβληματίσει κανέναν. Την συσκευή δεν την έχω, τέτοιου είδους πληκτρολόγιο δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ (να φανταστείτε γράφω μόνο στο εσωτερικό qwerty του Ε90 και πουθενά αλλού), και όμως, ΄σο το χρησιμοποίησα, πληκτρολόγησα κείμενο πολύ γρήγορα χωρίς απολύτως κανένα λάθος πάτημα. Τα πλήκτρα έχουν τρομερή αίσθηση και, πολύ σημαντικό, σωστό φωτισμό. Το μόνο που με προβλημάτισε έιναι το multimedia πλήκτρο το οποίο προεξέχει απο την επιφάνεια και είναι κολλημένο με ακουστικό και ειδικό πλήκτρο. Το πατούσα συνέχεια κατά λάθος. Πάντως αν ήθελα να αλλάξω το Ε90 (που δε θέλω :) ), θα έπαιρνα με κλειστά μάτια (κι ανοιχτά πορτοφόλια) το Ν82. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts