keras Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ........... Ό ΣΕΑ που δηλώνεται στο εγχειρίδιο είναι και η μάξιμουμ ακτινοβολία της συσκευή σας με βάση το Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό τρόπο μέτρησης (εξαρτάται η χώρα αγοράς της) – αν λοιπόν, το εγχειρίδιο λέει 0,61 τότε ξέρετε πως με βάση την μέθοδο μέτρησης ΣΕΑ που ακολουθήθηκε η συσκευή σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να εκπέμψει περισσότερο από αυτή την τιμή ανεξαρτήτως κατάστασης δικτύου......... Αυτό, θέλω να το πιστεύω, γιατί έχω αγοράσει ΝΟΚΙΑ... Γιατί όμως όπως είδα, δίνονται κάποιες τιμές εκπομπής μεγαλύτερες (υποτίθεται απο μετρήσεις) σε κάποια επίσημα sites;; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Διότι αφορούν είτε αναθεωρήσεις της συσκευής (δείτε τους κωδικούς RM) είτε διότι, όπως στην περίπτωση του N82, η αρχική ΣΕΑ αναθεωρήθηκε για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους. Το μπλέξιμο με το Ν82 είναι τόσο μεγάλο που ούτε η Nokia δεν μπορεί ή ... δεν θέλει να απαντήσει για το πόσο εκπέμπουν οι παλιές εκδόσεις του Ν82 αν και πιστεύω ότι θα ήταν πολύ εύκολο να το κάνει δίνοντας τέλος σε αυτή την σπέκουλα. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εγώ τηλεφώνησα πριν από λίγο στην Alpha Copy και μου απάντησαν ότι έστειλαν επιστολή στη Νόκια και περιμένουν μέσα στη βδομάδα απάντηση. Ενδέχεται η πρώτες παρτίδες του Ν82 να είχαν ΣΕΑ 0.62 και οι τωρινές να έχουν 1.35 μου εξήγησαν. Δεν ξέρω τι να πω, πάντως όλα τα εγχειρίδια χρήσης γράφουν 0.62, ακόμα και παιδιών που το αγόρασαν αυτές τις μέρες. Ίσως στις επόμενες παρτίδες να γράφει 1.35. Όπως και να έχει, επιβάλλεται το hands free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εγώ τηλεφώνησα πριν από λίγο στην Alpha Copy και μου απάντησαν ότι έστειλαν επιστολή στη Νόκια και περιμένουν μέσα στη βδομάδα απάντηση. Ενδέχεται η πρώτες παρτίδες του Ν82 να είχαν ΣΕΑ 0.62 και οι τωρινές να έχουν 1.35 μου εξήγησαν. Δεν ξέρω τι να πω, πάντως όλα τα εγχειρίδια χρήσης γράφουν 0.62, ακόμα και παιδιών που το αγόρασαν αυτές τις μέρες. Ίσως στις επόμενες παρτίδες να γράφει 1.35. Όπως και να έχει, επιβάλλεται το hands free. Μακαρι φιλε μου,,αναμενουμε για απαντηση:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoulis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Οταν παω να ανοιξω το bluetooth μου λεει αδυναμία εκτελεσης ενέργειας bluetooth... Τι παίζει;;;;;;; Παράθεση T@SOULIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Οταν παω να ανοιξω το bluetooth μου λεει αδυναμία εκτελεσης ενέργειας bluetooth... Τι παίζει;;;;;;; Πάντα το έκανε αυτό? Υπάρχει πιθανότητα να συνδέεται με την εγκετάσταση κάποιας εφαρμογής που εγκατέστησες πρόσφατα? Αν ναι, τότε απεγκατέστησέ την. Ειδάλλως δοκίμασε ένα format. Αν δε δουλέψει ούτε αυτό, πιθανώς να υπάρχει βλάβη στο τσιπάκι του bluetooth. Πήγαινέ το σε Nokia shop. Μήπως σου έπεσε κάτω το τηλέφωνο??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoulis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εκανα αναβάθμηση Version se 20.0.062 λες να ειναι αυτο;πως το ξαναγυριζει σε 1;;;;εκανα και Format Hard αλλα τιποτα... Παράθεση T@SOULIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εκανα αναβάθμηση Version se 20.0.062 λες να ειναι αυτο;πως το ξαναγυριζει σε 1;;;;εκανα και Format Hard αλλα τιποτα... Πριν την αναβάθμιση δεν σου δημιουργούσε πρόβλημα? Μήπως δεν περάστηκε καλά το firmware update? Αν δοκίμαζες να το ξαναπεράσεις από πάνω? Αν δε δεις προκοπή και μετά από αυτό, πήγαινέ το σε Nokia shop. p.s.: εννοείται ότι επιστροφή σε παλιότερη έκδοση firmware δε γίνεται. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoulis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 χμ....αν παω σε Νοκια Shop λες να μου πουνε τιποτα για το Format????Παντως εγγυηση εχω! Παράθεση T@SOULIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Δεν θα σου πουνε τιποτα. Εαν θελεις ξαναπερασε την ιδια αναβαθμιση απο επανω. Πριν το κανεις αυτο λειτουργησε το κινητο σου για λιγο χωρις την καρτα μνημης για να δεις εαν θα συνεχισει να εχει προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ναι, σωστά τα λέει ο Γιάννης. Μήπως το bluetooth μπλοκάρει από κάποια εφαρμογή στην κάρτα μνήμης. Δοκίμασε αν λειτουργεί το Bluetooth χωρίς να έχεις την κάρτα μνήμης στο τηλέφωνο, και μετά δοκίμασε και χωρίς κάρτα σύνδεσης (SIM). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoulis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Ναι, σωστά τα λέει ο Γιάννης. Μήπως το bluetooth μπλοκάρει από κάποια εφαρμογή στην κάρτα μνήμης. Δοκίμασε αν λειτουργεί το Bluetooth χωρίς να έχεις την κάρτα μνήμης στο τηλέφωνο, και μετά δοκίμασε και χωρίς κάρτα σύνδεσης (SIM). Για να δούμε...!!!;) ευχαριστώ πάντως :rolleyes: Παράθεση T@SOULIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εγώ τηλεφώνησα πριν από λίγο στην Alpha Copy και μου απάντησαν ότι έστειλαν επιστολή στη Νόκια και περιμένουν μέσα στη βδομάδα απάντηση. Ενδέχεται η πρώτες παρτίδες του Ν82 να είχαν ΣΕΑ 0.62 και οι τωρινές να έχουν 1.35 μου εξήγησαν. Δεν ξέρω τι να πω, πάντως όλα τα εγχειρίδια χρήσης γράφουν 0.62, ακόμα και παιδιών που το αγόρασαν αυτές τις μέρες. Ίσως στις επόμενες παρτίδες να γράφει 1.35. Όπως και να έχει, επιβάλλεται το hands free. μακαρι ρε φιλε να παρεις απαντηση και μακαρι να ξεκαθαριστεί ολο αυτο το μπαχαλο αλλα δεν το πιστευω..... η νοκια θα το περασει στο ετσι δεν υπαρχει περιπτωση..... και παλι καλα εμεις το ειδαμε εδω και το πηραμε χαμπαρι... μπορει να υπαρχει κοσμος ανυποψίαστος που να διαβασε τα τοτε δεδομενα να αγορασε το κινητο και να μην εχει ιδεα τι συμβαινει τωρα........ για την ωρα παντως hands free και τους επομενους μηνες αλλαγη κινητου οσο τον δυνατον πιο γρηγορα........(τουλάχιστον για μενα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 για την ωρα παντως hands free και τους επομενους μηνες αλλαγη κινητου οσο τον δυνατον πιο γρηγορα........(τουλάχιστον για μενα....) Δυστυχώς κι εγώ μάλλον προς αυτή τη λύση θα κινηθώ. Με το BT δεν προστατεύεσαι εντελώς. Το κινητό εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στο ανθρώπινο σώμα και έτσι οι βλάβες είναι αναπόφευκτες. Μάλλον προς αλλαγή "όχθης" τη βλέπω τη δουλειά. Το ανέβαλλα για πολύ καιρό φαίνεται, μάλλον τώρα ήρθε η ώρα. :( Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Δυστυχώς κι εγώ μάλλον προς αυτή τη λύση θα κινηθώ. Με το BT δεν προστατεύεσαι εντελώς. Το κινητό εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στο ανθρώπινο σώμα και έτσι οι βλάβες είναι αναπόφευκτες. Μάλλον προς αλλαγή "όχθης" τη βλέπω τη δουλειά. Το ανέβαλλα για πολύ καιρό φαίνεται, μάλλον τώρα ήρθε η ώρα. :( και να φανταστείς ελεγα οτι το 82 θα ηταν το κινητο που θα κρατουσα τουλάχιστον για 2 χρονια....:lol::lol: κριμα...εγω μαλλον για το 95αρι το 8 θα παω παλι... πανο ειδα λιγο και τα posts σου στο φορουμ της νοκια....στο αναλογο θεμα(αν δεν κανω λαθος εσυ πρεπει να ησουν...) πραγματικα η αντιμετώπιση που ειχες απο τους mods εκει ηταν το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.... ειχαν ενα υφακι του στυλ "σιγα ρε φιλε πως κανεις ετσι...ε και τι εγινε....??? πιθανόν να εκανε λαθος η νοκια ποιος ασχολείται τωρα με αυτα και κατι τετοια....".... τι να πω...ντροπη τους.......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 και να φανταστείς ελεγα οτι το 82 θα ηταν το κινητο που θα κρατουσα τουλάχιστον για 2 χρονια....:lol::lol: κριμα...εγω μαλλον για το 95αρι το 8 θα παω παλι... πανο ειδα λιγο και τα posts σου στο φορουμ της νοκια....στο αναλογο θεμα(αν δεν κανω λαθος εσυ πρεπει να ησουν...) πραγματικα η αντιμετώπιση που ειχες απο τους mods εκει ηταν το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.... ειχαν ενα υφακι του στυλ "σιγα ρε φιλε πως κανεις ετσι...ε και τι εγινε....??? πιθανόν να εκανε λαθος η νοκια ποιος ασχολείται τωρα με αυτα και κατι τετοια....".... τι να πω...ντροπη τους.......:mad: Ναι, εγώ ήμουν. Αμφέβαλλες? :lol: Δε βγάζεις άκρη. Άσ' το. Με βλέπω για κανένα WM μετά το καλοκαίρι και το Ν82 να το δουλεύω χωρίς SIM για τη φωτογραφική. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 έχω ενα προβληματισμο έχω παραγγειλει το κινητό απο wind και γραφετε τόσα για το sar τι να παω να τους πω είναι φούρνος δν το πέρνω είναι και τόσο άσχετοι.... αν έχει 0,62 δν είμαστε παλι καλά σωστά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 έχω ενα προβληματισμο έχω παραγγειλει το κινητό απο wind και γραφετε τόσα για το sar τι να παω να τους πω είναι φούρνος δν το πέρνω είναι και τόσο άσχετοι.... αν έχει 0,62 δν είμαστε παλι καλά σωστά... Εχουν κρατήσει στη ΝΟΚΙΑ τα κινητά μας εδώ και 3 εβδομάδες για να μας απαντήσουν ρο sar της συσκευής, και όποτε τους καλώ μου απαντούν "θα σας απαντήσουμε" Ρε παιδιά με τέτοια συμπεριφορά που έχουν απέναντί μας είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε να το παροπλίσουμε και να τους ξαναδώσουμε λεφτά να πάρουμε άλλο μοντέλο? Φρίτω με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Γάλα για τα παιδιά μου να ήτανε δεν θα το έπαιρνα όχι να στήνω κ--ο για ένα κ---τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ναι, εγώ ήμουν. Αμφέβαλλες? :lol: Δε βγάζεις άκρη. Άσ' το. Με βλέπω για κανένα WM μετά το καλοκαίρι και το Ν82 να το δουλεύω χωρίς SIM για τη φωτογραφική. :X Παρε WM,παρε και μια φωτογραφικη γιατι το Ν82 και χωρις SIM αν ανοιξεις το wifi ειναι ΦΟΥΡΝΟΣ. Κανε και μια μηνυση στη Νοκια. Εχεις καταριψει και τα bluetooth τα εχεις καταριψει ολα. Δεν θελουμε ακομα εναν Νικο Τσιαμτσικα να τα κανει ολα τραγικα. Σε ενοχλει το SAR? Πουλα το Ν82 και παρε κατι αλλο. Βαρεθηκα να διαβαζω για το SAR οποτε παρουμε απαντηση βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Οπως και να εχει ,εφοσων δεν εχουμε κατι επισημο , μην γραφονται παιδια συνεχως τα ιδια και τα ιδια . :O Ορισμενοι το κουρασαν το θεμα ... Πουλαμε οσο ειναι καιρος ..;ή το βαζουμε στην ακρη μεχρι να ξεκαθαριστει η κατασταση ,αν ξεκαθαριστει .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Οπως και να εχει ,εφοσων δεν εχουμε κατι επισημο , μην γραφονται παιδια συνεχως τα ιδια και τα ιδια . :O Ορισμενοι το κουρασαν το θεμα ... Πουλαμε οσο ειναι καιρος ..;ή το βαζουμε στην ακρη μεχρι να ξεκαθαριστει η κατασταση ,αν ξεκαθαριστει .. Αν εννοείς εμένα Μιχάλη, ίσως έχεις δίκιο. Με έχει ενοχλήσει πολύ το θέμα και ίσως υπερέβαλλα εαυτόν. :O Εχεις καταριψει και τα bluetooth τα εχεις καταριψει ολα. Δεν θελουμε ακομα εναν Νικο Τσιαμτσικα να τα κανει ολα τραγικα. Σε ενοχλει το SAR? Πουλα το Ν82 και παρε κατι αλλο. Βαρεθηκα να διαβαζω για το SAR οποτε παρουμε απαντηση βλεπουμε. Δε νομίζω να σε προσέβαλλα ούτε να σε ειρωνεύτηκα. Αν εσένα δε σε νοιάζει το θέμα με το SAR του Ν82, το δέχομαι. Αλλά το να ειρωνεύεσαι κάποιον που αγωνιά για το τι θα γίνει, δεν είναι και το πιο κομψό πράγμα. Επίσης πιστεύω ότι ούτε οι άσχετες και άκομψες παρομοιώσεις έχουν θέση σ' αυτό το thread. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ρε παιδιά όταν ξεκινάει το κινητό γιατί μου βγάζει την μπάρα ότι κάνει εγκατάσταση και μετά μου πετάει μήνυμα ότι υπάρχει μη αξιόπιστο λογισμικό ή κάτι τέτοιο και να πάω στην διαχ. εφαρμογών για να κάνω την εγκατάσταση από εκει? Ότι εφαρμογή έχω περάσει έχει γίνει εγκατάσταση κανονικά και δεν καταλαβαίνω γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα.. Υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε??Ξέρει κανείς?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 παιδια και εγω βαρεθηκα με την ολη κατασταση με το SAR και αποφασισα να το βαλω στο αγγελια. Τι τιμη να το δωσω? Ειναι 10 ημερων... Το Silver titanium Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Παιδιά, να ρωτήσω λίγο κάτι... Εγώ πλέον χρησιμοποιώ το Ν82 χωρίς τη SIM μόνο για φωτογραφική μηχανή, για mp3 και για το GPS. Δεν εκπέμπει τίποτα, έτσι δεν είναι; Εκτός φυσικά όταν χρησιμοποιώ το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Παιδιά, να ρωτήσω λίγο κάτι... Εγώ πλέον χρησιμοποιώ το Ν82 χωρίς τη SIM μόνο για φωτογραφική μηχανή, για mp3 και για το GPS. Δεν εκπέμπει τίποτα, έτσι δεν είναι; Εκτός φυσικά όταν χρησιμοποιώ το GPS. Ε ναι, δεν εκπέμπει τίποτα εκτός από τις στιγμές που έχεις ενεργοποιημένο το GPS ή το WiFi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts