dmarccos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εχεις δικιο με τον ηχο ειναι λιγο ποιο δυνατος και καθαρος Συμφωνώ κι εγώ, βελτιώθηκε στον τομέα αυτό Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ΠΑΙΔΙΑ? Ν ρωτισω κατι..? ξερετε αν στη συσκευασια του ν82 black θα περιεχεται και σε αυτο η 2 gb καρτα μνημης..?(και με τους χαρτες..?:worry:) και στο περιπου.. αν θα κσερατε ποτε θα εβγαινε... θα με διευκοληνατε πολυ..:O) Υ.Γ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ΠΑΙΔΙΑ? Ν ρωτισω κατι..? ξερετε αν στη συσκευασια του ν82 black θα περιεχεται και σε αυτο η 2 gb καρτα μνημης..?(και με τους χαρτες..?:worry:) και στο περιπου.. αν θα κσερατε ποτε θα εβγαινε... θα με διευκοληνατε πολυ..:O) Υ.Γ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:) Δεν αλλαζει κατι στα περιεχομενα της συσκευασιας . Οταν υπαρξει καποιο νεοτερο σχετικα με την κυκλοφορια του, θα το δεις γραμμενο εδω . Μην λεμε τα ιδια καθε φορα... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Δεν αλλαζει κατι στα περιεχομενα της συσκευασιας . Οταν υπαρξει καποιο νεοτερο σχετικα με την κυκλοφορια του, θα το δεις γραμμενο εδω . Μην λεμε τα ιδια καθε φορα... OK! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Να ρωτησω κατι κι εγω... Εχω ενα Nokia 6300 στο οποιο εχω αποθηκευσει αρκετα SMS στον υποφακελλο "Αρχειο" που υπαρχει μεσα στο μενου "Μυνηματα"...(ο οποιος εμφανιζεται και στο PC Suite). Προσπαθω λοιπον να μεταφερω αυτα τα μηνυματα στο Ν82 μαζι με ολα τους τα στοιχεια (αποστολεα,ημερομηνια κλπ.)..Στο Ν82 ομως,δεν υπαρχει φακελλος "Αρχειο" στα SMS. Δημιουργησα εναν φακελλο μεσα στο μενου "Οι φακελλοι μου" αλλα δεν μου τον εμφανιζει στο NOKIA PC Suite,οποτε δεν μπορω να μεταφερω τα μυνηματα. Στον μονο φακελλο που με αφηνει να κανω επικολληση τα μηνυματα του 6300 ειναι ο φακελλος "Προχειρα" αλλα αν τα μεταφερω εκει σβηνουν ολες οι πληροφοριες του μηνυματος (αποστολεας,ημερομηνια κλπ.). Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να τα μεταφερω αυτουσια? :what: Ευχαριστω... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 @dathanassiou δοκιμασε με το lifeblog 2.5.224 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307340#post2307340 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307730#post2307730 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 @dathanassiou δοκιμασε με το lifeblog 2.5.224 :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307340#post2307340 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307730#post2307730 Χμμμ...Δεν δουλευει διοτι το Nokia 6300 (απο το οποιο θελω να παρω τα SMS) ειναι Series 40 και δεν το αναγνωριζει το lifeblog...:( Η λυση σου θα δουλευε αν ηθελα να μεταφερω τα SMS απο το Ν82 (που εχει lifeblog) στο 6300...Αλλα εγω θελω το αντιστροφο...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Μηπως εχει παρατηρησει καποιος αν κατα την διαρκεια του zoom στο maps εκει που ειναι θαλασσα το εχει πρασινο κ εκει που ειναι βουνα το δείχνει μπλε; Νομιζω ότι καποιο bug mporei na υπαρχει εκει... Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Χμμμ...Δεν δουλευει διοτι το Nokia 6300 (απο το οποιο θελω να παρω τα SMS) ειναι Series 40 και δεν το αναγνωριζει το lifeblog...:( Η λυση σου θα δουλευε αν ηθελα να μεταφερω τα SMS απο το Ν82 (που εχει lifeblog) στο 6300...Αλλα εγω θελω το αντιστροφο...:worry: Δοκιμασε να κανεις συγχρονισμο με το outlook δεν μου χρειαστηκε ποτε να μεταφερω sms στο κινητο μου απο series 40 και δεν ξερω τι αλλο να σου πω :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 ρε παιδια γεια σασ εχο και γο το ν82 μετα που εκανα την αναβαθμιση ι ιχοι κλησησ που εχο οταν κτυπα το κινητο παιζουν οπωσ την ξεκουρδιστη κιθαρα τι να φταιει λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδια εχω παρατηρησει μια διαφορα στις φωτο που τραβαει το κινητο οταν το ειχα πρωτοπαρει με αυτες που βγαζει τωρα. Οι τωρινες βγαινουν πιο θολες. Καθαρισα την καμερα. Τι λετε να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδια καλησπερα!!! Δοκιμασα σημερα να κανω αναβαθμιση το Ν82 μου αλλα την ωρα που παει να κανει ενημερωση τηλεφωνου σβηνει μονο του και μενει η ηθονη κολημενη εκι που λεει διαρκεια 15 λεπτα.Θελω να ρωτησω ειναι λογικο να σβηνει μονο του το κινητο στην αρχη της αναβαθμισης????Τι κανω λαθος???Εχω vista και την τελευταια εκδοση του pcsuite!!!! Thanks!!!! Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδια καλησπερα!!! Δοκιμασα σημερα να κανω αναβαθμιση το Ν82 μου αλλα την ωρα που παει να κανει ενημερωση τηλεφωνου σβηνει μονο του και μενει η ηθονη κολημενη εκι που λεει διαρκεια 15 λεπτα.Θελω να ρωτησω ειναι λογικο να σβηνει μονο του το κινητο στην αρχη της αναβαθμισης????Τι κανω λαθος???Εχω vista και την τελευταια εκδοση του pcsuite!!!! Thanks!!!! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε πολλοί στα Vista Εμένα δούλεψε ο παρακάτω τρόπος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307789#post2307789 Δοκίμασε το κι εσύ και νομίζω θα τα καταφέρεις Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδια την αναβαθμιση την κανουμε απτο γνωστο προγραμμα Nokia Software Updater? To firmware το κατεβαζει μονο του απτο site της nokia? Δε χρειαζεται να κρατησουμε κανενα back-up ουτε τις επαφες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ναι ακριβώς έτσι. Καλό θα ήταν να πάρεις ένα back up. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν κάτι δεν πάει καλά, μετά τι θα κάνεις... γι αυτό πάρε και ένα back up. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 παιδια γεια σασ με ενα φορματ λυθηκε και το προβλιμα που σασ ειπα πριν ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι δεν εκανε διαφορα στην ενταση του ηχου εγο παντοσ ειδα παρα πολυ διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 παιδια γεια σασ με ενα φορματ λυθηκε και το προβλιμα που σασ ειπα πριν ρε παιδια ειστε σιγουροι οτι δεν εκανε διαφορα στην ενταση του ηχου εγο παντοσ ειδα παρα πολυ διαφορα και εμενα ετσι μου φαινεται φιλε... και απο τα ακουστικα αλλα και απο τα ηχεια... παιζει πιο δυνατα και πιο καθαρα ... καλα η συνδεση με το gps ειναι το κατι αλλο τωρα..... χθες βρηκα δορυφορο μεσα σε σπιτι...!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 εσεισ καλα την εχετε αδερφι στην ελλαδα εμασ στην κυπρο δεν μασ καλυπτει το συστυμα αυτο με τουσ χαρτεσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Διακρίνω μια θολούρα στις φωτογραφίες, που δεν υπήρχε πριν την αναβάθμιση. Ελπίζω να κάνω λάθος. Αυριο θα το τσεκάρω καλύτερα. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Οι διάφορες που παρατήρησα είναι οι εξής: 1. Ο ήχος των ηχείων χωρίς καμία αμφιβολία είναι πιο δυνατός και καθαρός. Ειδικά η διαφορά στην καθαρότητα του ήχου φάνηκε όταν έβαλα να παίξει κάποιες δίκες μου συνθέσεις όπου με την προηγούμενη έκδοση ακουγόντουσαν "μπουκωμένες" ενώ τώρα ολοκάθαρες. βέβαια την αλλαγή την παρατήρησα μόνο στα εξωτερικα ηχεία, στα ακουστικά δεν είδα καμία διαφορά... 2. Όταν τράβηξώ μια φωτογραφία η ένα βίντεο τα προβάλει πιο γρήγορα αμέσως μετά τη λήψη. 3. Τον τελευταίο μήνα είχα πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων στον υπολογιστή. Μου έβγαζε μήνυμα ότι η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή ενώ είχα όλες τις εφαρμογές κλειστές. Με την αναβάθμιση διορθώθηκε. 4. Μετα την αναβάθμιση έχει κάνει 3 φορές restart το τηλέφωνο από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Γεια σας παιδια.. Εγω χ8ες το βραδυ πηγα να κανω firmware update και τελικα μου κολλησε.. Τωρα δεν αναβει και δεν ξερω τι να κανω... καμια προταση κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 3. Τον τελευταίο μήνα είχα πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων στον υπολογιστή. Μου έβγαζε μήνυμα ότι η κάρτα χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή ενώ είχα όλες τις εφαρμογές κλειστές. Με την αναβάθμιση διορθώθηκε. Το ίδιο πρόβλημα είχα και συνεχίζω να έχω κι εγώ. Το έχω επιλύσει αλλάζοντας το προφίλ σε "Εκτός σύνδεσης" και κατόπιν συνδέω για "Μεταφορά δεδομένων", διαδικασία που θα έπρεπε κανονικά να γίνεται αυτόματα αλλά δυστυχώς σε εμένα δεν διορθώθηκε με την αναβάθμιση . Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Γεια σας παιδια.. Εγω χ8ες το βραδυ πηγα να κανω firmware update και τελικα μου κολλησε.. Τωρα δεν αναβει και δεν ξερω τι να κανω... καμια προταση κανεις? Κράτα το *, το 3, το Πράσινο (κλήσης) και το οn/οff πατημένα μαζί. Εαν δεν ανοίξει τότε --> Nokia Shop :offtopic::Μετά την τελευταία αναβάθμιση του NSU, δεν μου δουλευει το Nemesis! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Εγω θα πάρω αύριο το κινητό μου (μετά απο 2 μήνες) και είπα στο παλικάρι από την νοκια να μου βάλει την τελευταία αναβάθμιση. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Μου φαίνεται πάντως περίεργο που σε μερικούς φτιάχνουν κάποια πράγματα και σε κάποιους άλλους, τα ίδια δεν φτιάχνουν! ΥΓ Το κινητό μας τελικά έχει 2 επεξεργαστές? Αν είναι έτσι, τότε έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης... Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Εγω θα πάρω αύριο το κινητό μου (μετά απο 2 μήνες) και είπα στο παλικάρι από την νοκια να μου βάλει την τελευταία αναβάθμιση. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Μου φαίνεται πάντως περίεργο που σε μερικούς φτιάχνουν κάποια πράγματα και σε κάποιους άλλους, τα ίδια δεν φτιάχνουν! ΥΓ Το κινητό μας τελικά έχει 2 επεξεργαστές? Αν είναι έτσι, τότε έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης... Φίλε μου, με το καλό να πάρεις στα χέρια σου το Ν82. Όσο για την αναβάθμιση, δε νομίζω να το μετανιώσεις. Βελτιώνει αρκετά πράγματα, αλλά όχι όλα όσα περιμέναμε (π.χ. ο κόφτης στη φωτεινότητα παραμένει). Και ναι, το Ν82 έχει διπλό επεξεργαστή. Υπάρχει ο κύριος επεξεργαστής που χρονίζεται στα 332MHz, αλλά και επιπλέον ένας επιταχυντής τρισδιάστατων γραφικών που βοηθάει στις απαιτητικές εφαρμογές και λειτουργίες που αφορούν τα πολυμέσα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts