Jump to content

vespastella

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vespastella

  • Ημ. Γέννησης 20/07/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vespastella's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις αν ο iZak παιζει αρχεια mp4?Η αν με καποιο τροπο μπορει να τα παιξει? Ευχαριστω!!!!!!
  2. Γεια σας παιδια μια ερωτηση ψαχνω προγραμματακι που να μου περασει τις εικονες απο το facebook στισ επαφες μου.Γινεται αυτο????
  3. Ποια αλλαγη να κανω απο τον οπερα? Το εκανα αλλα τιποτα φιλε μου
  4. Παιδια εχω ενα προβληματακι με το Ν97 Μινι οταν παω στο facebook μεσω του κινητου για να στειλω μια φωτογραφια δεν την κανει upload και μου γραφει error retrieving user id και κατι τετοια με αποτελεσμα να μην μπορω να την αωεβασω στο profil μου.
  5. Ναι αλλα το θεμα ειναι οταν παω να της βαλω μια μια στο κινητο την δειχνει μεγαλη στο Οutllok που εχω τις επαφες μου με εικονες τις δειχνει μετα μικρες.
  6. Γεια σας παιδια!!!!Μερικες ερωτησεις εχω να σας κανω που παρατηρησα. 1ον.Παω να κανω συνχγρονισμο με το OUTLOOK τις επαφες σε καθε επαφη μου εχω βαλει και εικονα κλησης.Οταν τωρα παω να δω στο κινητο εχουν περαστει κανονικα οι επαφες αλλα μονο που οι εικονες τις δειχνει μικρες.Δοκιμασα να βαλω σε μια επαφη απο το τηλεφωνο μια εικονα και την δειχνει πιο μεγαλη!δεν υπαρχει τροπος στο OUTLOOK να περασει ολες τις εικονες σε μεγαλες για να μην καθομαι να περναω μια μια απο το τηλεφωνο??? 2ον.Επισης με τον συνχγρονισμο θελω να συνχγρονισω και τα αγαπημενα μου απο τον FIREFOX και καπου σταματαει.Τι φταιει?Μηπως να δοκιμασω με INTERNET EXPLORER λετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
  7. Παιδες καλησπερα!!Εχω το Νοκια 6233 και οταν παω να ανοιξω την καμερα μου λεει ο χειρισμος απετυχε!!Ειχα την τελευταια αναβαθμιση και την ξαναπερασα την v5.60 αλλα τιποτα τα ιδια!!!! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η αν ξερει κανεις κατι μπορει να βοηθησει?? Ευχαριστω!!!!!
  8. Παιδες καλησπερα!!Εχω το Νοκια 6233 και οταν παω να ανοιξω την καμερα μου λεει ο χειρισμος απετυχε!!Ειχα την τελευταια αναβαθμιση και την ξαναπερασα την v5.60 αλλα τιποτα τα ιδια!!!! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η αν ξερει κανεις κατι μπορει να βοηθησει?? Ευχαριστω!!!!!
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!εΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΟΥ ΣΤΟ Ν79?

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=206580&page=2

  10. Ναι αλλα εχω περασει πολλα γεννεθλια ενα ενα θα πρεπει να τα κανω??Υπαρχει κανενας αλλος τροπος?
  11. Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να αλλαξω την ωρα που με ειδοποιει το κινητο για τα γεννεθλια?? Εχω βαλει καποια γεννεθλια στις επαφες και με ειδοποιει στις 12 το βραδυ.Αν το εχει δει κανεις ας μας πει!!!! ΤΗΑΝΚS!!!!!!!!!!!
  12. Εχω την προηγουμενη απο την 31 την 20.0 κατι.
  13. Παιδες να βαλω την 31.0.016 αναπιφυλακτα??Διορθωτηκε το προβλημα που λεγατε με το ξυπνητηρι???
×
×
  • Create New...